Ultimate Fighting Championship ja muut kamppailulajit

  • 922 526
  • 5 077

Rankkari

Jäsen
Olipa tapahtumarikas UFC 168 !

Pääottelussa parempi voitti, toki pahaa loukkaantumista ei kukaan toivonut. Hieman ärsytti se usa hypetys, born in the usa ja sillee.. No Belfort tai Machida vie vyön ensivuonna.

Naisten ottelu oli tosi viihdyttävä, ja täynnä tapahtumia. Browne taas yllätti ottelussaan, on se ihmemies.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Vaikka jalka ei olisi mennyt poikki, Silva olisi ollut yksijalkainen sen torjunnan jalkeen. Torjunnan tarkoitus on aiheuttaa vastustajalle ongelmia ja vaikkei se poikki olisikaan mennyt, ei silla kintulla paljon kayttoa olisi ollut torjunnan jalkeen. Weidman vei hanta kaksijalkaisenakin missa tahansa.

Ymmarran hyvin sen etta on vaikeaa paastaa irti. Weidman on kuitenkin voittanut hanet ihan rehellisesti ja selvasti kaksi kertaa perakkain ja Silva yritti varmasti kaikkensa, kaytti kaikkia aseitaan.

Kyllä, jalkaan olisi sattunut jonkin aikaa. Mutta näinhän siinä yleensä käy, kun toista potkaisee. Ja hyvin mahdollista, että ottelu olisi ratkennut tuon myötä kohta, mutta kuten tämä ottelu todisti mikä tahansa on mahdollista. Ja mielestäni Silva on todistanut ennenkin, että hänen otteluissaa mikä tahansa on mahdollista, vaikka kaveria olisi taottu neljä erää matossa. Nyt faneille/katsojille jää ikuisesti jossiteltavaa tämän ottelun osalta.

Ei tässä ole mistään irti päästämisestä kyse. Kyseiselle painoluokalle Weidmanin voitto oli todella hyvä asia. Siellä on kuitenkin Machidaa, Jacarea ja Belforttia jonossa. Silva vs. Belfort on nähty jo ja Silvan innostus otella omia treenikumppaneitaan vastaan olisi varmaan vienyt ainakin Machidalta mahdollisuuden titteliin toviksi. Silva on kyllä hieno ja mielenkiintoinen ottelija, mutta ei missään nimessä mikään lempiottelijoistani sillä sen verta paljon mies on myös urpoillut kehässä. Pitkän aikaa toki lähes ainoa mielenkiintoinen ottelija kyseisen painoluokan kärkiottelijoissa, kun kaikki muut olivat painijoita, mutta nythän tilanne on täysin eri ja omista suosikeistani Machida on käytännössä voiton päässä titteliottelusta, mikä ei ainakaan kaadu nyt siihen, että Herra Silva ei halua otella.

Omalla kohdalla kyse on enemmänkin siitä, että mielummin katson kunnon taistelun kahden lajin huipun välillä joka ratkeaa ihan johonkin muuhun kuin uskomattoman harvinaiseen jalan murtumiseen. Pettynyt fiilis ennen kaikkea, kun mestaruus ratkeaa tuolla tavalla.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Karu oli Silvan kohtalo, ei tuollaista kenellekään toivoisi. Tai no, ehkä Cheator Belfortille vähän ja muillekin TRT-käyttäjille. Ei kuitenkaan noiden kahden herran paremmuudesta ole mitään epäselvyyttä. Äärettömän lahjakas painitaustainen Wideman oli jo ennakkoarvioissa Silvalle kryptoniittia ja näinhän siinä kävi molemmissa otteluissa. Ensin tyrmäys ja sitten loukkaantuminen. Kuitenkaan näissä kahdessa lyhyessä ottelussa ei Silvalla rehellisyyden nimissä ollut yhtään valoisaa hetkeä ensimmäisen ottelun muutamaa alapotkua lukuunottamatta.

Eikä tässä jälkimmäisessä oikein pokalla pysty puhumaan mistään vahingosta tai onnenkantamoisesta, koska tosiaan siinä on torjujan tarkoitus paitsi suojella itseään myös aiheuttaa potkaisijalle kipua, jopa murtuma, joka hillitsee jatkopotkuhaluja. Totta kai epäonnea Silvalla tuossa oli hirvittävästi, joka on nähtävissä siitäkin, miten harvinaisia tuollaiset luiden katkeamiset onneksi ovat.

Vaikka Silvasta olen aina tykännyt ja nauttinut hänen välillä ylimielisestäkin ottelutavastaan, toivon ja uskon, että nyt näimme viimeisen kerran GOATin kehässä. Hänellä ei ole mitään tarvetta todistella mitään kenellekään ja olisi jotenkin niin sääli nähdä hänet 40v kehäraakkina ottamassa joltain keskinkertaiselta Uriah Hallilta tms pataan tai sitten paiskomassa paisteja pitkin octagonia.

Travis Browne unetti toiseen kertaan vuoden sisällä alasvientiä yrittäneen vastustajan järkyttävän kovilla kyynärpääiskuilla ohimoon. Barnett oli kahden kolautuksen jälkeen jo vetelänä ja Browne ehti vielä pari kertaa paukuttaa ennen kuin tuomari ehti väliin.

Naisten ottelu oli kyllä taas niin paskaa lyön-sua-käsilaukulla huitomista pystyssä. Kentässä Rouseylle ei tällä hetkellä pärjää kukaan ja judoheitot olivat komeaa katsottavaa, vaikka tuota biatchia inhoankin. Kun jollain ilveellä saisivat Chris Cyborg Justinon pudottamaan painonsa samaan sarjaan, vaikka vähän roideja vähentämällä, niin nähtäisiin luultavasti ainoa nainen, joka pystyy pistämään kampoihin Rouseylle.
 

Taitopelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, New York Rangers
Oli kyllä tapahtumarikas UFC 168, ei voi muuta sanoa.

Pääottelusta on jo paljon sanottukin ja täytyy sanoa, että kyllä tuossa jalan poikki menemisessä oli pikkasen huonoa tuuriakin mukana. Toki noissa valtavilla voimilla pelataan, mutta kyllä tuossa oli kaikki mahdolliset ajoitukset ja kulmat mukana. Weidmanille ansaittu voitto, mutta olisi se voinut muullakin tavalla ratketa. Ihan hyvä kuitenkin, että saatiin nyt lopullisesti sinetti sille, kuka on tällä hetkellä tuon sarjan mestari.

Barnettin ja Brownen välistä ottelua odotin mielenkiinnolla, mutta täytyy sanoa että Travis yllättää ottelu ottelulta enemmän ja enemmän. Seuraavana jonossa taitaa olla Werdum ja voitolla irtoaisi tittelimatsi Velasquezia vastaan kunhan hän loukkaantumisistaan toipuu. Rousey vei fyysisesti vastustajaansa aivan satanolla, eikä oikein missään vaiheessa antanut voittomahdollisuuksia Tatelle, vaikka ottelu venyikin kolmanteen erään. Voitto irtosikin vähemmän yllättäen armbarilla.
 

Whiplash

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
UFC 169

Tätä ei ollutkaan vielä täällä mainittuna, eli Dominick Cruz loukkaantunut jälleen:

Cruz ulkona, luovutti tittelinsä

Kyllä täytyy sanoa, että on miehellä todella huono tuuri näiden loukkaantumisten kanssa. Juuri tekemässä paluuta pitkän poissaolon jälkeen ja rikkoo itsensä uudelleen. Arvostus kyllä nousi, kun luovutti tittelinsä; eipähän pyöri enää tuo interim-titteli bantamweightissä.

Barao on siis nostettu nyt hallitsevaksi mestariksi, ja hän puolustaa titteliään Urijah Faberia vastaan. Sinänsä hienoa, että California Kid saa nyt uuden mahdollisuuden Barao vastaan. Varmasti hyvä matsi tulossa. Silti, kahden kovimman kohtaaminen olisi ollut "somethin`else`!
 

Rankkari

Jäsen
Overeem ylivoimainen Mir ottelussa. Mir ei saanut mitään aikaiseksi, vaikka ottelu meni usein mattoon.

Overeemillä olisi vielä näytettävää UFC:ssä, mutta onko ottelusopimusta enää jäljellä?
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Dana "dick" White ehti jo tuoreeltaan haukkumaan reemin pystyyn näin neuvotteluiden alla. Jospa vaikka saataisiin kaveri matsaamaan 10k ottelupalkkiolla.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Kyllä oli Rousey taas kerran täysin ylivoimainen, tällä kertaa ei tarvinnut edes lukottaa. Mahtava ottelija, joka jonkun ultimate fighter-ohjelman takia taitaa olla tämän hetken vihatuin ottelija. No haters wanna hate. Itse pidän naisen asenteesta ja onhan tuo hemmetin hyvän näköinen.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät & NHL
Voidaankohan valita uusi "paras tuomari" pikku hiljaa. Ensin Herb Dean lopetti kuun alussa Barao vs Faberin lyhyeen ja nyt sitten Waldburgeria sai hakata kuin vierasta sikaa ja sitten taas naisten tittelimatsissa oli pikkasen hätäseen lopettamassa. Nyt on kahdesti peräkkäin Dean höntyillyt tittelimatseissa ja varmasti ottelijat tykkäis, että niissä matseissa oikeasti annetaan se mahdollisuus, koska voi olla, että toista mahdollisuutta ei tule. Uskon, että ottelijat on valmiita vaikka ottamaan hieman enemmän pataansa noissa matseissa, kunhan ei vaan keskeytetä liian aikaisin.

Kyllä nää PPV main eventit on jotenkin kirottuja. Mitä yhteistä on UFC-korteilla 170, 169, 168, 167 ja 165? Jokaisen jälkeen nousee kauhee paskamyrsky ja paskan maku on suussa. Joko siellä sählää tuomari, tai pistetuomarit tai sitten katkeaa jalka, niitäkin olen elämässäni nyt kaksi nähnyt. Eiköhän siellä 171:ssä sitten Hendricks ja Lawler tyrmää toisensa yhtä aikaa ja meillä ei ole sillekään ottelulle sitten voittajaa. Semmonenkin tullut kerran nähtyä, joten eiköhän nyt olis sopiva deja vu siitäkin.
 

Stonemaki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, New Jersey Devils, Tampa Bay Buccaneers
Gustafsson hoiteli Manuwan aika vakuuttavasti 2.erässä ja uusintaottelu luvassa Jonesia vastaan. Toki Jonesin on Teixeira hoideltava ensin, mikä tuskin on ongelma. Kaiken kaikkiaan tosi viihdyttävia matseja Lontoossa, vaikkei odotulset ainakaan mulla hirveen korkealla ennakkoon ollut.
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Itse odotin eniten Gunnar Nelsonin esitystä ja on se vaan kylmä jätkä edelleen. En löytänyt mitään valittamista ottelusta, mattotekniikat jäätävällä tasolla ja pystyssä osoitti tarkkuutensa. Edelleen Nurmagomedovin ohella jännittävin "nouseva" kyky. Huono ei ollut vastustajakaan ennakkoon mutta Gunny sai hänet näyttämään lähinnä tyhmältä.

Päämatsissa Gustafsson tosiaan oli erittäin vakuuttava myös. Manuwan vahvuus piti olla lähiottelu mutta hävisikin sitten juuri siinä. Muutenkin mietin matsin alussa, että Gustafsson veti täyden ajan Jonesin kanssa niin mahtaako Manuwalla olla kuitenkaan siinä pystyssä mitään etua. No, kuten näimme niin ei ollut.

Melvin Guillard oli illan pettymys. Ilmeisesti ottelutaktiikka oli luotu niin, että odotellaan vastustajan virheitä ja isketään siihen mutta yhtä oikeaa lukuunottamatta vaisuksi jäi.

Cage 25 tuli katseltua nyt jälkilähetyksenä ja Glenn Sparvia oli mukava nähdä Suomen kamaralla. Hieno voitto Kai Puolakasta toi vyön Sparville. Cagessa on monta hyvää suomalaista nuorta ottelijaa mukana, toivottavasti promootio jatkaa vahvana, ainakin Timo Lampen kiinnitettiin matchmakeriksi.

Jos vapari yhtään enemmän kiinnostaa niin suosittelen seuraamaan myös kotimaisia tapahtumia ja Cage niistä isoin tällä hetkellä. Samalla saa hyvän perspektiivin UFC:hen ja siihen miten jäätäviä ne kaverit oikeasti ovat, sillä ei Cagessakaan huonoja kavereita pääkortilla ottele.
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Eilen aamulla Suomen aikaa oteltiin UFC 171 Dallasissa. Pääotteluna oli GSP:ltä vapaaksi jääneen WW:n mestaruusottelu. Johny Hendricks voitti minusta selvästi GSP:n viime marraskuulla, mutta GSP julistettiin voittajaksi hajaäänin 2-1. Eilen Hendricks oli enemmän vaikeuksissa kuin PSG:n kanssa Robbie Lawleria vastaan ja hoippui 3. erässä jo tyrmäyksen partaalla Lawlerin kovan vasemman alakoukun osuttua Hendricksin leukaan. Ottelu oli kahden hyvän vasurinyrkkeilijän pystyottelua, jossa nähtiin jonkin verran myös potkuja lähinnä Hendricksiltä. Hendriks painoi Lawlerin verkkoa vasten ottelussa kolme kertaa, mutta siellä ei tapahtunut mitään, vaikka Hendricks haki aktiivisesti allevientejä. Ensimmäinen, 2. ja 5. erä menivät papereissani Hendricksille. Lawler löi Hendricksin nenänvarren ja silmäkulman auki 3. ja 4. erässä hyvillä osumilla ja voitti molemmat erät selvästi. Hendricks ratkaisi ottelun 5. erässä itselleen saaden lyöntejä ja potkuja enemmän läpi ja lopullinen voiton sinetöinti tuli alleviennillä minuutti ennen ottelun päättymistä. Kaikki tuomarit näkivät Hendricksin voittajaksi pistein 48-47.

Toisessa WW:n ottelussa Carlos Condit oli vailla mahdollisuuksia Tyron Woodleyta vastaan ja ottelu keskeytettiin, kun Woodley sai 2. erässä hyvän potkuosuman Conditin oikean polven yläpuolelle. LW:n voittamaton Myles Jury hallitsi ottelua Diego Sanchezia vastaan ja voitti ottelun kaikin tuomariäänin.
 

Sidewinder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Manchester United, AC Oulu
Toisessa WW:n ottelussa Carlos Condit oli vailla mahdollisuuksia Tyron Woodleyta vastaan ja ottelu keskeytettiin, kun Woodley sai 2. erässä hyvän potkuosuman Conditin oikean polven yläpuolelle.

Conditin polvi tais kyllä mennä jo siinä edeltävässä maahanviennissä, sen verran rajua oli irvistely maassa. Eihän se viimeinen potku edes osunut siihen hajonneeseen takajalan polveen, vaan etujalkaan. Potkusta toki johtui se Conditin pyörähdys, joka polven lopullisesti rikkoi.

Conditin tappion myötä on kyllä jännä nähdä kuka on Hendricksin ensimmäinen haastaja. Oma veikkaus on, että tekevät #1 contender-matsin kesälle esim. Nick Diaz vs. Rory MacDonald, josta voittaja sitten kohtaa joskus alkutalvesta Hendricksin.
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Conditin polvi tais kyllä mennä jo siinä edeltävässä maahanviennissä, sen verran rajua oli irvistely maassa. Eihän se viimeinen potku edes osunut siihen hajonneeseen takajalan polveen, vaan etujalkaan. Potkusta toki johtui se Conditin pyörähdys, joka polven lopullisesti rikkoi.

Conditin tappion myötä on kyllä jännä nähdä kuka on Hendricksin ensimmäinen haastaja. Oma veikkaus on, että tekevät #1 contender-matsin kesälle esim. Nick Diaz vs. Rory MacDonald, josta voittaja sitten kohtaa joskus alkutalvesta Hendricksin.

Muistan kyllä tuon irvistyksen Conditilta. Saatat olla oikeassa, että siinä tilanteessa (Woodleyn mattoon vienti?) vioittui toinen jalka kuin, mihin Woodleyn raju potku minuutti sen jälkeen osui 2. erässä ja ottelu päättyi siihen. Woodley ehti viedä Conditia mattoon kolme kertaa ennen lopetusta, joten Condit oli vailla mahdollisuuksia. Condit hävisi vuosi sitten UFC 158:ssa Johny Hendricksille ja silloinkin heikko kohta oli huono mattoonvientien puolustus, kun Hendricks ratkaisi ottelun laskujeni mukaan 11:llä alleviennillä. Nick Diaz hävisin selvästi mestaruusottelun GSP:lle samassa UFC 158 illassa, enkä usko hänen enää nousevan mestaruusotteluun. Minusta Woodley on vahva ehdokas mestaruusotteluun Hendricksiä vastaan. Hector Lombard nousi myös vahvaksi Hendricksin haastajaksi, kun voitti WW-sarjan ottelussa Jake Shieldsin eilisessä UFC-illassa.
 
Viimeksi muokattu:

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Conditin polvi tais kyllä mennä jo siinä edeltävässä maahanviennissä, sen verran rajua oli irvistely maassa. Eihän se viimeinen potku edes osunut siihen hajonneeseen takajalan polveen, vaan etujalkaan. Potkusta toki johtui se Conditin pyörähdys, joka polven lopullisesti rikkoi.

Maahanviennissähän tuo meni rikki. Woodley sanoi haastattelussa, että kuuli kuinka Carlos selvästi reagoi kivuliaasti maahanviennissä ja tämän myötä tarkoitus oli vain potkaista heti mahdollisimman lujaa lähimpään mahdolliseen jalkaan.
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Jon Jones voitti UFC 172:ssa ylivoimaisen esityksen jälkeen Glover Teixeiran LHW:n mestaruusottelussa. Jones esitteli monipuolista lyönti-, potku-, polvipotku- ja kyynärpäälyöntivalikoimaa kaikissa viidessä erässä. Jones vei Teixeiran verkkoon useita kertoja ja pehmitti vastustajan siellä koukkulyönneillä, polvipotkuilla ja molempien käsien kyynärpäälyönneillä. Jones vei Teixeiran kaksi kertaa mattoon, mutta sieltä noustiin nopeasti ylös.

Jonesilta taas hyvä ottelu vaatimattomamman Gustafsson-ottelun jälkeen.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Ihan ok matsi Jonesilta, ainoa mikä itseäni häiritsi suuresti oli tapa pitää sormia suorana vastustajan silmillä, tuolla estää vastustajan etäisyydelle tulot mutta tapa on kyllä kyseenalainen. Tuomarin huomautuksetkaan ei juuri tyyliä muuttanut vaan Jones piti etäisyyttä samalla tavalla koko matsin ajan.

Anthony ‘Rumble’ Johnson oli illan positiivisin tuttavuus, olisiko siinä Jonesin kaataja. Davis ei saanut mitään aikaiseksi, mutta ajatellen Jones matsia Johnsonin pitäisi olla vielä paljon tuota matsia aktiivisempi ja tehokkaampi lyönneissä. Saattoi toki olla että keskittyi tässä Davis-matsissa vain alasvientien suojauksiin ja sen jälkeen matsi tuli himaan kohtuu helpolla.

_
 
Jon Jones piti UFC 172:ssa LHW:n mestaruuden, kuten täällä on jo todettu. Jones vei ulottuvuutensa ansiosta voiton jälleen melko helposti. Seuraavaksi hän kohtaa uusinta-ottelussa Alexander Gustafssonin, joka on ainoa, joka Jonesin on pystynyt kunnolla haastamaan. Jos Jones voittaa tuon ottelun, en pysty näkemään, että LHW:ssä olisi ketään, joka häneltä veisi mestaruuden. Ellei sitten Daniel Cormier. Jones on usein sanonut, että hän haluaa olla kaikkien aikojen paras ottelija. Nyt 26-vuotiaana hän taitaa olla jo oman divisoonansa kaikkien aikojen paras. Jones on puolustanut seitsemän kertaa onnistuneesti mestaruuttaan, eli enemmän kuin kukaan muu LHW:ssä, eikä mitään turhia kavereita vastaan. Anderson Silvan ennätys taitaa olla kymmenen kertaa. Pitäisikö Jonesin sitten siirtyä HW-divisioonaan? En tiedä olisiko hänestä haastajaksi Cain Velasquezille, vaikkakin Jonesilla olisi yhä ulottuvuusetu puolellaan. Myös Junior Dos Santosin kanssa voi käydä kylmät, mutta muuten uskon, että hän pärjäisi HW:ssa.

Seuraavat kaksi numerokorttia, ei pääottelun osalta kauheasti ennakkoon vakuuta. UFC 173:ssa Renan Barao puolustaa BW:n mestaruutta T.J. Dillashawta vastaan. Tuosta tullee Baraon yksipuolinen näytös. Barao on tosin tällä hetkellä omassa divisioonassaan niin ylivoimainen, että se on melkein sama kenet vastaan laittaa. UFC 174:ssä nähdään FW:n mestaruusottelu Demetrious Johnsonin ja Ali Bagautinovin välillä. Tuosta ottelusta en osaa juurikaan sanoa, koska tuo divisioona ei suoraan sanottuna kiinnosta.

Yksi mielenkiintoinen asia on vielä, mitä tekee Jose Aldo? Muistaakseni UFC 169:n lehdistötilausuudessa hän sanoi, että haluaa otella LW:n mestaruudesta Anthony Pettisiä vastaan. Dana Whiten mukaan se käy, jos Aldo asettaa FW:n mestaruutensa avoimeksi ja se laitetaan muiden kesken jakoon. Siinä tapauksessa, että Aldo häviäisi Pettisille, hän voisi palata FW:hen ykköshaastajana.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Ihan ok matsi Jonesilta, ainoa mikä itseäni häiritsi suuresti oli tapa pitää sormia suorana vastustajan silmillä, tuolla estää vastustajan etäisyydelle tulot mutta tapa on kyllä kyseenalainen. Tuomarin huomautuksetkaan ei juuri tyyliä muuttanut vaan Jones piti etäisyyttä samalla tavalla koko matsin ajan.

Ihan samaa paskaahan tuo on aivan joka kerta Jonesin toimesta. Tuomarit kyllä varoittelevat, mutta eivät vie pisteitä, vaikka sama toiminta jatkuu joka helkutin kerta läpi ottelun ajan. Toisaalla oli aika hyvä giffikokoelma näistä tökkimisistä, parhaimillaan tökkäsi 10s sisään kahdesti Rampagea silmään eikä tuomari tehnyt mitään asialle.

Tuon eilisen matsin jälkeen ainakin Dana White on jo sanonut, että asialle pitää tehdä jotain, mutta suapi nähdä...
 

Sidewinder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Manchester United, AC Oulu
Silmien tökkimisen lisäksihän Jones on kunnostautunut suorilla potkuilla polvilumpioon, jotka voivat pahimillaan lopettaa vastustajan uran. Huikean lahjakas ottelija, mutta nämä aika likaiset ja vaarallisetkin temput kyllä jättävät aina vähän huonon maun matseista.

Yksi mielenkiintoinen asia on vielä, mitä tekee Jose Aldo? Muistaakseni UFC 169:n lehdistötilausuudessa hän sanoi, että haluaa otella LW:n mestaruudesta Anthony Pettisiä vastaan. Dana Whiten mukaan se käy, jos Aldo asettaa FW:n mestaruutensa avoimeksi ja se laitetaan muiden kesken jakoon. Siinä tapauksessa, että Aldo häviäisi Pettisille, hän voisi palata FW:hen ykköshaastajana.

Pettishän on jo sopinut ottelevansa seuraavaksi Gil Melendezin kanssa loppuvuodesta, joten Aldo vs. Pettis ei ole ainakaan ihan heti tapahtumassa. Todennäköisesti Aldon seuraava haastaja on Chad Mendes ja paikkana luultavasti Brasilia joskus syksyllä. Mendes ollut niin hyvässä vedossa viime aikoina, että hän voi hyvinkin pistää Aldon koville.
 
No näinhän se Pettisin osalta onkin, mennyt aiemmin ihan ohi. Samalla Pettis ja Melendez ovat TUF 20 valmentajat. Liekö TUF 20 sama, kuin TUF: Latin America, jonka finaali on marraskuussa? Alkaa koko TUF olemaan aika väsynyt formaatti, vaikka on tuota 19 kauttakin taas tullut seurattua. Valmentajien ottelu tosin ei ole odotuslistan kärkipäässä.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Silmien tökkimisen lisäksihän Jones on kunnostautunut suorilla potkuilla polvilumpioon, jotka voivat pahimillaan lopettaa vastustajan uran. Huikean lahjakas ottelija, mutta nämä aika likaiset ja vaarallisetkin temput kyllä jättävät aina vähän huonon maun matseista.

Kyynerpäätä takaraivoon, kurkkuun, päällä iskemisiä, laittomia kyynerpäitä alaviistoon (tästä tuo ainoa tappio), kurkkuun tarttumista... Tuo lista on käytännössä loputon näistä kaverin toistuvista rikkeistä.

Jostain kumman syystä tuo oblique kick ei ole laiton UFC:ssä. Perus Muay Thai -potkuhan tuo on, mutta harva sitä käyttää juuri sen likaisuuden myötä.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
En oikein ymmärrä tuota oblique kickin käytön paheksumista. Potku polvilumpioon voi lopettaa jonkun uran? Myös potku päähän voi lopettaa uran ihan samalla tavalla. Onko jonkun ura loppunut moisen potkun jälkeen? Jalkalukot ovat todistetusti pistäneet polvia paskaksi, pitäisikö nekin kieltää?

Jones on käsittämättömän ylivoimainen. Aivan omassa sarjassaan ja pahoin pelkään, että niin Gusse kuin DC:kin tulevat olemaan vastaantulijoita. Mutta toisaalta, ainahan jokaiselle ylivoimaisellekin joskus löytyy voittaja. Niin kävi Fedorille, Silvalle ja niin käy Jonesillekin.
 

Powerplay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Jokerit, NHL
Kyynerpäätä takaraivoon, kurkkuun, päällä iskemisiä, laittomia kyynerpäitä alaviistoon (tästä tuo ainoa tappio), kurkkuun tarttumista... Tuo lista on käytännössä loputon näistä kaverin toistuvista rikkeistä.

Jostain kumman syystä tuo oblique kick ei ole laiton UFC:ssä. Perus Muay Thai -potkuhan tuo on, mutta harva sitä käyttää juuri sen likaisuuden myötä.

Tämä on kuitenkin vapaaottelua. Laji on vuosien varrella siistiytynyt todella paljon. Kyllähän tässä lajissa pitää hiukan olla sitä likaisuuttakin.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Tämä on kuitenkin vapaaottelua. Laji on vuosien varrella siistiytynyt todella paljon. Kyllähän tässä lajissa pitää hiukan olla sitä likaisuuttakin.

Siellä on kuitenkin ne säännöt mitä tulee noudattaa, mutta ne ei vaan tunnu koskevan kaikkia. Hiukan likaisuutta kyllä, mutta joku kyynerpäällä kurkkuun lyöminen on aika saatanan vaarallista, eikä Jonesin kohdalla enää voi puhua, että mukana olisi hiukan likaisuutta, kun mies käyttää likaisia otteita ihan jatkuvalla syötöllä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös