Ultimate Fighting Championship ja muut kamppailulajit

  • 920 423
  • 5 077

DarkTower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pool, NHL, MMA, Kärpät
Itse toivon, että Diaz saa kunnolla nyrkkiä tänään. Diaz ei näyttele pätkääkään, on vain täysi kusipää. Pikkuvelikään ei jää paljoa jälkeen, näyttelee keskareita kun on pistetty selälleen. Kumpikin Diaz voisi mennä vihanhallitsemisterapiaan, sen verran sekopäistä tuo meininki on. Mutta hienoa nähdä matsi, perhosia vatsassa jo nyt.

Edit: Hieno, lyhyt UFC 158 mainos. Danan GSP-lainaukset alussa hymyilyttää. (Linkki menee Youtubeen, UFC:n viralliselle tilille.)
 
Viimeksi muokattu:

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Itse toivon, että Diaz saa kunnolla nyrkkiä tänään. Diaz ei näyttele pätkääkään, on vain täysi kusipää.

Mistä tuollainen mielipide? Tai ymmärrän minä tavallaan, mutta muut ottelijat kuitenkaan eivät pidä Diazia erityisen kusipäisenä.


UFC CENTRAL: WHAT DO THE FIGHTERS THINK ABOUT NICK DIAZ?


Voihan tuossa toki olla sokeria kuorrutuksena, mutta en tosiaan usko Diazin olevan erityisen kusipäinen. Erittäin lahjakas, älykäskin ottelija, jolla on suuria ongelmia sosiaalisen kanssakäymisen kanssa.

158 on näillä näppäimillä latautunut, joten poistun täältä ennen spoilaantumisia. Toivon kuitenkin Diazin vievän tuon matsin, vaikka uskonkin GSP:n väkisinmakaavan jälleen yhden vastustajan suhteellisen helposti.
 

Beneway

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Mario Lemieux, Jyp
Kun näin St-Pierre vs. Diaz matsin tuloksen, en jaksanut alkaa koluamaan koko kamppailua läpi. Highlightien perusteella ranskis heitteli kuspiätä kuin jauhosäkkiä, eikä Diazilla ollut matsissa juurikaan sanomista - paria satunnaista osumaa kolmannessa(?) erässä lukuunottamatta. 50-45 Gerogesille, kuten monet täällä arvelivatkin.

Jäänyt UFC:n seuraaminen harmittavan vähille tässä lähiaikoina. Vasta nyt huomasin, että all-time suosikkini Roy Nelson oli sitten pistänyt vaihteeksi nippuun Matt Mitrionen. Oikea käsi teki jälleen tuhojaan, eikä Mitrionen viimeistelyyn kestänyt kuin 2 minuuttia. Ja siihen mahahieronnat päälle. On se kyllä hieno mies!

Seuraavaksi Nelson kohtanee Kongon ja toivottavasti Big Country tekee tälle kuspiälle samat temput kuin niin monelle muulle aiemmin. Titteliotteluihin hänestä tuskin enää on, vaikka siellä miehen haluaisin kyllä ehdottomasti nähdä vielä jossain vaiheessa yrittämässä. No, vaikkei äijä enää tittelin syrjään kiinni pääsisikään, on kyseessä kyllä eräs raskaansarjan viihdyttävimmistä ottelijoista. Eihän tuosta nyt voi kuin tykätä!
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jep jep, 50-45. Ihan oikeutettu tulos, ei siinä mitään. Näytti GSP:n naama siltä, että muutama koppi tuli napattua, mutta olihan tuo kokonaisuudessaan kovempi ottelija. Matsin jälkeen GSP kiitti Diazia matsin promoamisesta ja kertoi Diazin olevan "good guy." Diaz kuuluu niihin, joita ihmiset rakastavat vihata, vaikka onhan tällä ihan oikeitakin faneja valtava määrä.

Kuitenkin, matsi kulki odotusten mukaan, ei yllätyksiä.

Big Country Nelson on myös meikäläisen ykkössuosikkeja. Hieno ja kovanyrkkinen mies, jonka krusifiksi hakee vertaistaan. Lisäksi päänsä taitaa kestää niin kovaa pommitusta, että ei tuota taida kukaan saada tippumaan.
 

Tube82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit-Khl
Yksi suosikeistani voitti tänään onneksi. Saisi vaan Gsp pikkuhiljaa alkaa kippaamaan myös vastustajiansa taas meni täydenajan. Siitä Gsp:lle miinusta, että saisi hieman enemmän pystyä lopettamaan matsit. Joko matossa tai pystyssä. Diazia on vaikea kunnioittaa kaveri kun häviää aina syyttää ufc:tä miten epäoikeudenmukainen. Kyllä siellä kehässä pitäis voittaa näitä kovia matseja eikä aina kitistä. Gsp oli selkeästi parempi se nyt ei riitä, että osaa nyrkkeillä ihme spedetyylillä. Urheilullisesti ja teknisesti parempi voitti.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Diazia on vaikea kunnioittaa kaveri kun häviää aina syyttää ufc:tä miten epäoikeudenmukainen. Kyllä siellä kehässä pitäis voittaa näitä kovia matseja eikä aina kitistä.

Että tiikeri ei pääse raidoistaan vai? Huomasitko Diazin matsin jälkeisissä puheissa tai eleissä jotain epäkunnioittavaa organisaatiota tai vastustajaa kohtaan? Et huomannut, koska sellaista ei tapahtunut.

Diaz jauhaa paskaa sen minkä ehtii, myös matsin aikana. Se on hänen tyylinsä, eikä siinä mitään. Toisten ihon alle pääsee herkemmin, vaikka uskoisin, että lähes kaikki UFC:n ottelijat osaavat thrash talkiin suhtautua olankohautuksella. Yleisöä se kuitenkin provosoi, saa aikaan puhetta ja ennen kaikkea mielenkiintoa UFC:n suuntaan. Ja siitähän Dana taas tykkää. On Diaz sitten millainen mulkku tahansa, niin ainakin muut ottelijat tuntuvat arvostavan ja kunnioittavan häntä siinä missä ketä tahansa. Pitävät outona, mutta erittäin lahjakkaana jamppana. 13 viime matsista 11 voittoa, koko uran saldoa en nyt muista, mutta onhan se selvä, että lahjoja löytyy.

Miten hyvä Diaz olisi jos keskittyisi vain urheilemaan ja jättäisi paskanjauhamiset ja kitisemiset vähemmälle? Luultavasti ei olisi yhtään parempi, vaan huomattavasti huonompi. Tuossa aiemmin linkittämässäni jutussa Mark Munoz sanoo hyvin: " In order for him to fight, he has to be able to hate the person and to be able to fight and do what he loves. It's kind of a love/hate relationship. At the end he gives nothing but respect."
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Että tiikeri ei pääse raidoistaan vai? Huomasitko Diazin matsin jälkeisissä puheissa tai eleissä jotain epäkunnioittavaa organisaatiota tai vastustajaa kohtaan? Et huomannut, koska sellaista ei tapahtunut.

Ei heti ottelun jälkeisessä haastattelussa, mutta ottelun jälkeen mm. Shields oli twiitannut (vihaan tuota sanaa) "I checked GSP's glove and the wrap looked shady...now commission won't let me back. Not saying he's cheating but wtf?!" Ja käsittääkseni samasta leiristä oli heitetty muutakin paskaa GSP:n niskaan matsin jälkeen. Ja olipa vielä jatkanut tuolla "GSP hits like women" -linjalla. Nothing but respect?

Ja tulihan siellä myös matsin aikana selvästi kongin jälkeen suckerpunch yritystä.

Vähemmän yllättäen Diaz jatkoi taas tuota samaa narinaa "yhyy mä lopetan", kunnes backstagella oli jo vaatimassa uusintaottelua GSP:tä vastaan. Ja mitä lie ehti sekoilla pressieventissä tapahtuman jälkeen...

Että, joo niin hieno mies on meidän Nick.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja kyllähän Diaz siinä matsin jälkeen Roganin haastattelussa yhdessä kesken jääneessä lauseessaan alkoi heti kritisoida lajia ja UFC:tä muistaakseni niin, että "en nyt halua selitellä mutta..." ja vihjasi kuinka on perseestä että matseja voitetaan olemalla jatkuvasti ns. päällä.

Ei siinä jäänyt Diazille lopulta mitään saumaa Montrealin illassa paikallista superstara GSP:tä vastaan. GSP vei matsia aivan mielin määrin eikä antanut Diazille pienintäkään palaa, ei matossa eikä pystyssä. Kyllä tuollaista rääväsuuta vastaan täällä kotikatsomossakin toivoi paikat pinkeinä kunnon tyrmäysvoittoa, mutta kelpasi tuokin eli voitto ns. 100-0 ja leukaansa louskuttava kaveri hiljaiseksi. Kunnon kone tuo Saint-Pierre, olisi varmaan kiva joskus ottaa erää.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Veikkaisin, että Fight of the year on nähty. Sen verran kovan matsin Condit ja Hendricks vetivät. Huikea matsi!

GSP:tä ja tuomariäänistä. Käsittämätön ottelija, mutta ennen kaikkea rautainen taktikko ja tietysti välineet viedä ottelu aina vastustajan heikoimmille alueille ja dominoida siellä. Georges kahdeksannumeroisine sponsorirahoineen kestää kritiikin siitä, jos ottelut menevät tuomariäänille.

Diazista. Kiehtova hahmo. Pystyy sanomaan kaksi lausetta peräkkäin, jotka ovat täysin ristiriidassa keskenään ja tarkoittaa molempia. Ei ruudinkeksijä ja viime yönäkin epäurheilijamaisuuksia, mutta silti: laji on paljon köyhempi ilman Diazin kaltaisia persoonia. Diaz saa pc-Georgesistakin enemmän irti. On samaa mitä Sonnen A. Silvalle, täydellinen pahis.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Veikkaisin, että Fight of the year on nähty. Sen verran kovan matsin Condit ja Hendricks vetivät. Huikea matsi!

En kyllä fight of the yearia matsille anna, vaikka hyvä matsi olikin. Hendricksin olisi pitänyt saada enempi aikaan matossa, jotta moista voisi miettiä. Nythän tuo matsi "kärsi" noista takedowneista, jotka eivät johtaneet muuhun kuin Conditin antamiin osumiin pohjalta.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Pääottelussa odotetusti Diazilla ei ollut mitään saumaa. Ihmetytti tämä matsin jälkeinen kaveeraaminen, varsinkin Diazin osalta. No mieli oli ilmeisesti sitten jo pukuhuoneessa muuttunut.

Hendricks - Condit matsi oli tosiaan hyvä, mutta ei se nyt kyllä vuoden matsi ollut. Kyllä tuo Silva - Stann matsi menee edelle. Itse olisin kyllä pistänyt matsin Conditille. Hendrickshän ei saanut mitään aikaan matossa ja Condit selällään antoi enemmän iskuja.
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Molemmissa pääotteluissa ratkaisivat mielestäni voittajan alleviennit.

Hendricks vei Conditin vapaapainiotteilla jaloista alas kolmen erän aikana laskujeni mukaan 11 kertaa, joten voittajasta ei ollut mitään epäselvyyttä. Pystyssä Condit teki monipuolisempia lyönti- ja potkutekniikoita, mutta Hendricksin lyönnit olivat painavempia. Condit uskalsi nyt kamppailla reilummin kuin viime vuonna Nick Diazia vastaan käydyssä ottelussa, jossa Diaz painosti koko ottelun ajan ja Condit jakeli kevyitä potkuja ja lyöntejä perääntyessään. Nyt Hendricksiä vastaan Condit nosti omissa silmissäni osakkeitaan hyvänä ottelijana.

PSG vei myös Nick Diazin aina halutessaan alas ja pyöritteli Diazia matossa, mutta ei saanut siellä mitään muuta aikaan, kun sai minusta näennäisellä aktiivisuudella pidettyä Diazia matossa yhteensä parin-kolmen erän ajan. Kun PSG halusi, niin hän otteli pystyssä myös paremmin kuin nyrkkeilytaustainen Diaz. PSG oli ylivoimainen ja Diaz tunnusti sen heti ottelun jälkeen nostamalla PSG:n käden voiton merkiksi ylös. PSG vastasi vähän ajan kuluttua Diazin eleeseen ja nosti vuorostaan Diazin käden ylös.

Kun olen seurannut UFC:tä vasta muutaman vuoden, niin kysyn asiantuntijoilta, miten alasvienti arvostellaan UFC-organisaatiossa? Sen tiedän, että se on vaikea tehdä, jos vastustaja pystyy sen estämään. Painijat ja etenkin vapaapainijat ovat alasviennin tekniikan osaajia ja pystyvät hallitsemaan vapaaotteluita omilla tekniikoillaan. Hendricks vei Conditin 11 kertaa kolmen erän ottelun aikana mattoon ja voitti käsittääkseni niillä selvästi ottelun.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Mitään tarkkaa pisteytysohjetta ei ole ikinä annettu julki, mutta alasvienti tuo enemmän pisteitä kuin alasvientiyrityksen puolustaminen. Yhdellä alasviennillä voi helposti ryöstää tiukan erän, vaikka itse alasvienti ei johda mihinkään. Alasvientien puolustamiset taas tuntuvat tuovan ihan minimaalisesti pisteitä, mikä on rassannut ainakin minua siitä asti, kun lajista olen jotain ymmärtänyt.

Myös tuo toisen päällä makaaminen saa aivan liikaa arvostusta, vaikka alla oleva ottelija takoisi kuinka toista turpaan ja toinen vaan makaa päällä voi matsi hyvinkin mennä tälle väkisinmakaajalle.

Jenkki-MMA:ssa säännöt, kehä ja pisteytys suosivat muutenkin hirmu paljon painijoita, jos vertaa esim. Prideen.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Alasvientien puolustamiset taas tuntuvat tuovan ihan minimaalisesti pisteitä, mikä on rassannut ainakin minua siitä asti, kun lajista olen jotain ymmärtänyt.

Myös tuo toisen päällä makaaminen saa aivan liikaa arvostusta, vaikka alla oleva ottelija takoisi kuinka toista turpaan ja toinen vaan makaa päällä voi matsi hyvinkin mennä tälle väkisinmakaajalle.

Jenkki-MMA:ssa säännöt, kehä ja pisteytys suosivat muutenkin hirmu paljon painijoita, jos vertaa esim. Prideen.

Jeps, käytännössä jos yrität 10 kertaa viedä kaverin mattoon, kaveri puolustaa noista 9, mutta kerran onnistut, niin voitat erän. Siis jos muuten ollaan suht. tasoissa.

Japanissa muutenkin piti/pitää olla huomattavasti aktiivisempi matossa, mikä mielestäni ainakin olisi suotavaa. Nythän edelleen lay&pray:lla voitat täysin. Toki tietyssä mielessä onhan se alla olevankin vastuulla yrittää ylös, mutta jos päällä vain makoillaan ja nuhjataan, niin kyllä kaipaisin aktiivisuutta enemmän matseihin.
 
Vähän sääliksi käy Hendricksiä ja Condittia, kun pelkillä puheilla Diaz pääsi haastamaan GSP:n, vaikka hänestä ei alustavasti, eikä ollutkaan mitään vastusta MMA:n JCVD:lle. Ei hän pärjännyt oikein nyrkkeilyssäkään GSP:lle ja lähes aina, kun GSP halusi, niin Diaz lähti mattoon ja sen jälkeen ainoa keino Nickilla oli puolustautua tuohon kilppariin, koska hän tiesi, että painimalla hän ei pärjää ja joutuu vaan huonompaa positioon gappia varten. Todella tylsän näköistähän tuo on, kun yksi joutuu vaan pitämään naamaansa matossa ja kääntämään takaraivoa hallitsevaan ottelijaa kohti, mutta se on vain se järkyttävä tasoero mikä sen tekee.

Tulevaisuudessa kaikki mestarit ovat huikeita painijoita ja matsit käydään suurilta osin matossa. Näistä tulevaisuuden äijistä jo huomaa, kun he treenavat tuota spesialisoitua MMA-painia. Tämä voi olla myös lajin tuho ja varmasti jossain vaiheessa aletaan ottamaan kovempaa kuria mattotyöskentelyyn.

Conditilla on kyllä todella kova leuka. Tuli pari aika järkyttävää kottia Johnylta häneen, mutta ei tuntunut olevan mitään vaikutusta. Hendricks tulee kyllä haastamaan GSP:n, koska hänellä on hyvä painitaustakin (ei toki ole samantasoinen kuin St.Pierre). Toisaalta jos Hendricks lähtee noin rynnimään, kuten Conditia vastaan, niin veikkaan miehen löytävän itsensä matosta aika monta kertaa.

Jake Ellenbergerkin on aika kova poika lyömään!
 
Suosikkijoukkue
Caps, Zlatan, Läski-Ovi, Orpik, Tom Wilson
Pääottelu meni juuri kuten odotettua, GSP vei tonttiin silloin kuin halusi ja teki mitä parhaiten tekee (tylsänä tuota tyyliä tulen pitämään varmasti aina, mutta kai sitä pitää silti tunnustusta antaa miehelle jos pystyy pitämään ottelun aina siellä missä itse haluaa).
Diaz oli jotenkin vaisu, toki ne perinteiset bitch-huudot sieltä muutamaan kertaan tuli kuultua mutta ei mitään saumaa edes pystyssä tuntunut olemaan.

Hendricks-Condit oli sitten kyllä mukavaa katsottavaa, harmi vain että Hendricks vasemman kätensä rikkoi ilmeisesti ensimmäisessä erässä.
Conditin leuka kyllä imi muutamia iskuja hyvin mallikkaasti.

Dana oli tuossa lähetyksessä sitten ilmoittanut, että seuraavalla Ultimate Fighter kaudella tulee olemaan sekä naisia että miehiä (valmentajina Ronda Rousey ja voittaja Miesha Tate-Cat Zinganon välisestä ottelusta), näin miehisestä näkökulmasta silmäkarkkia omaan makuuni tulossa siis.
 
Diaz oli jotenkin vaisu, toki ne perinteiset bitch-huudot sieltä muutamaan kertaan tuli kuultua mutta ei mitään saumaa edes pystyssä tuntunut olemaan.

Kyllähän GSP söi samantien ensimmäisessä erässä Diazilta voitonhalun. Ei hän uskaltanut pystyssäkään lähteä tappelemaan GSP:tä vastaan, vaikka St.Pierre tähänkin poikkeuksellisesti tarjosi mahdollisuutta. Näkisin, että taisi tehdä GSP:n jabit sen verran kipeää, ettei kiinnostanut tippua niistä kaiken sen paskanjauhamisen jälkeen.
 

Lauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues & Devils
Diazin esitys oli kyllä todella luokaton. Ainoa, missä mies onnistui oli myöhemmissä erissä tulleet alasvientien blokkaukset. Ei muuten hetkeen ole ollut sellaista ottelijaa, joka pystyisi tuon tekemään ja Diaz siihen pystyi useita kertoja. Diazin vahvuus piti olla nyrkkeily ja GSP tarjosi siihen mahdollisuuksia olemalla pystyssä, mutta Diaz keskittyi pitämään käsiä alhaalla, peruuttelemalla ja huutelemalla. Oletin Diazin olevan agressiivisempi pystyssä. Nyt hän hävisi senkin taiston GSP:lle. Surkea esitys, eikä mitään mahdollisuuksia re-matchiin, vaikka kovasti sen perään huuteli. Rahakkaita matseja GSP vetää, joten onhan se bisnes-mielessä järkevää niitä vaatia.

Seuraavat mahdolliset title-haastajat ovat ainakin jo varmistunut Hendricks, Maia, MacDonald ja Ellenberger. Kenties myös Strikeforcen mestari Saffiedine saa mahdollisuutensa, mikäli napsii voittoja UFC:ssä. Tietenkin jos Hendricks onnistuu GSP:n tyrmäämään (en näe hänelle muita mahdollisuuksia voittaa), niin välitön re-match tullaan näkemään.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Kun kävin treeneissä niin siellä oli yllättävän paljon puhetta tästä ottelusta. Selkeästi tuo ennakko asetelma oli saannut huomiota enemmän kuin perus ufc ilta.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Onhan tuo GSP:n ylivoima aikamoista, saisi toki pyrki lopettaan vastustajansa agressiivisemmin mutta kyllähän tuo varmasti syö miestä että GSP käytännössä lähes aina saa vastustajansa alleen ja kontrolloi ottelua mielinmäärin ilman että vastustaja pystyy mitenkään sitä estämään. Diaz oli käytännössä aseeton GSP:tä vastaan, sai estetyksi muutaman alasviennin kun keskittyi täysin siihen mutta toisaalta ei sitten saanut pystyssä mitään aikaan.

Mitä tulee pisteytykseen niin vaikka väkisinmakaaminen voi olla tylsää nuhjaamista niin onhan se pisteytys mielessä kuitenkin aikamoinen ylivoiman osoitus jos toisesta saadaan täysin aseeton matossa ja sinne mattoon mennään käytännössä aina kun väkisinmakaaja haluaa. Mitä olen painia katsellut niin ei se toisen mattoon vienti mikään kauhean helppoa näytä olevan silloin kun molemmat osaa asiansa ja on lajin erikoismiehiä.

Vaikka pidänkin näyttävää pystyottelua, jossa lyöntejä sataa joka puolelta ja valot sammuu yhtäkkiä hienompana kuin väkisinmakaamista niin silti tuo GSP:n ylivoima jaksaa hämmentää ja viehättää. Olisi toki vielä kovempi jos lopettaisi vastustajansa tehokkaammin, nyt pitää niin tiukan kontrollin itsellään ettei lähde riskillä riuhtomaan lopetuksia.

Saikos se kovanyrkkinen Hendricks sen pyytämänsä titteliottelun GSP:tä vastaan? Siinä voi olla GSP:kin kovemmilla kuin Diazia vastaan.
 

MoonMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara & Red Wings
Saikos se kovanyrkkinen Hendricks sen pyytämänsä titteliottelun GSP:tä vastaan? Siinä voi olla GSP:kin kovemmilla kuin Diazia vastaan.

Kyllä sai, Hendricks on GSP:n seuraava haastaja ja matsi tödennäköisesti tapahtuu syyskuuhun mennessä. GSP oli kai Diaz matsissa ollut pienessä kuumeessa ja lisäksi akillesjänne oli ollut kipeä, joten tuo ehkä selittää erien 4-5 kaasuuntumisen.
 
En minä näe mitenkään mahdollisena, että Hendricks voittaisi GSP:n. Painissa GSP on hionut matto-ottelunsa, niin prikulleen kovaksi, että ei edes 2x All-American Johny Hendricks sille mitään voi. Hendrickshän Conditia vastaan löi pelin heti mattoon, kun homma oma nenä alkoi ryskäämään ja niin käy varmasti GSP:täkin vastaan, mutta toisinpäin.

Kerran on GSP tippunut lyönnistä ja silloin vastassa oli Serra. Siitä on kuitenkin opittu ja St Pierrehän vaihtoi ottelutyyliään aika radikaalisti sen matsin jälkeen.
 

Medrin.S

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk, HCK
Kenelläkään tietoa mistä ensi yön TUF17 finaalin voisi kätevästi katsella? Mielenkiintoista nähdä, kuinka kauan vasta 21-vuotias Gastelum pysyy Uriah Hallin kyydissä, joka on ehkä koko TUFin historian lahjakkain sarjasta noussut ottelija.
 

Kaltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, kikkanikkarit
Uriahin hype oli jotain käsittämätöntä. Äijällä on kuitenkin sen luokan puutteet, että hypetys meni pahasti yli ja alettiin puhumaan jo liki valmiista contenderista. No, onneksi ei ja Kevin voitti matsin, mielestäni ansaitusti ja Kevin onkin juuri sellainen oikeasti hypetystä ansaitseva kaveri. 21-v ja nyt jo UFC:n organisaatiossa ja mahdollisuuksia vaikka mihin. Ensiksi nyt painot poissa ja welterweightiin...
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Uriah olisi voittanut tuon matsin, jos olisi ottanut ensimmäisen erän jo tosissaan. Ihan käsittämätöntä perseilyä tuo ensimmäinen erä kaverilta. En tiedä jännittikö vai oliko yksinkertaisesti vain noin ylimielinen.

Kelvin on kaveri joka ei anna periksi missään tilanteessa, eikä tunnu pelkäävään ketään, vaikka vastuksen pitäisi olla kuinka varma voittaja tahansa. Eihän semmoiselle kaverille voi antaa saumaa ja tilaa kokonaisen erän ajan. Uskon kyllä, että kummallakin kaverilla on ihan hyvä tulevaisuus UFC:ssä.

Kelvin pääsee pitkällä sinnikkyydellään ja painitaidoilla, kun taas Uriah on kyllä helkutin kova ottelija, jos/kun vain saa päänsä täysin kasaan ja vielä hioo hieman takedown puolustustaan. Uriah näytti tuossakin matsissa kyllä niitä väläytyksiä osaamisestaan, ja mielestäni tuo decision olisi voinut ihan hyvin mennä toisinpäinkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös