Ultimate Fighting Championship ja muut kamppailulajit

  • 924 392
  • 5 077

Pantse67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues, Detroit Red Wings, ManU, UFC
UFC 113 on sitten oteltu tänään aamulla. Kimbo Slicelta loppuivat sekä kunto että kikat kun Mitrione otti helpohkon voiton. Paul Daley jatkoi ottelua kongin jo kumahdettua ja tempaisi Josh K:ta (en edes aio yrittää tavata tuota sukunimeä tähän) takaapäin kupoliin. Tuomari joutui tulemaan väliin. Daley sai sitten kenkää koko organisaatiosta. Täytyy kyllä ihailla tuota Dana Whitea. Ei hetkeäkään epäillyt Daleyn erottamista. Illan kliimaksi oli sitten Shogunin tyrmäysvoitto Dragonista. Itselleni kyse oli tosin antikliimaksista, koska olen kova Dragon-fani. Ei ollut kyllä Lyotolla oikein mitään annettavaa koko otteluun. Valitettavasti.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Daley sai sitten kenkää koko organisaatiosta. Täytyy kyllä ihailla tuota Dana Whitea. Ei hetkeäkään epäillyt Daleyn erottamista.

Niinno, oikea teko ja oikea päätös, mutta... jos tekijänä olisi ollut joku Chuck, tämän kyseisen ottelun toinen osapuoli tai joku muu myyvä nimi, niin tuskinpa olisi saanut kenkää. Daley ei ole myyvä nimi, ei tärkeä UFC:lle ja koska hävisi, niin helppo tätä kautta päästä halvalla ja helposti eroonkin(vaikka olisi ollut esim. sopimusta jäljellä).

Ihan jees ilta muuten kyllä, vaikkei erityinen, niin selvästi tämän vuoden parhaita UFC-iltoja.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Ainakin draamaa ja rytinää uusimassa UFC:ssä.

Koscheckin matsi oli jälleen kerran sitä perus väkisinmakaamista, joka on aivan järjettömän puuduttavaa. Tähän sitten vielä jälleen kerran Kossilta hienosti peilattu illegal knee ja vielä päälle ihan älytön määrä trash talkkia yleisölle. Kerrassaan vitun hieno kaveri... No GPS-Koscheck onkin sitten väkisinmakuun mm-ottelu, jota tuskin kovin moni casual mma-fani odottaa.
Daleyltä todella idioottimainen teko, mitä lie Koscheck kuiskutteli juuri ennen loppua, kun noin pahasti meni kuppi nurin.

Machida vs. Ruan tulos jäi ainakin itseäni harmittamaan. Kaksi lempiottelijaa LHW:stä vastakkain ja ottelu päättyy noin brutaalisti ja nopeasti. Näinköhän Anderson Silva ottaa Rashadin/Rampagen jälkeen matsia LHW:n tittelistä...
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
(irrotin quoten spoiler-tagien sisältä, koska ketjussa on jo myöhemmin jauhettu ottelun lopputuloksesta pilvin pimein...)

Machidalle tappio tietää jälleen palaamista piirrustuspöydän ääreen.

Vaihdetaan kusenjuonti paskansyöntiin...? No mutta vakavissaan, Shogunille tämä oli täysin oikeutettu pieksentävoitto. Luulot pois ja haastaja saakin olla sitten ihmeissään. Machidalle ennustan jatkossa hikisiä aikoja, kun vastaiskukaratensa alkaa olla pikku hiljaa scoutattu.
 

J.Petke

Jäsen
Noniin, nyt sain itsekin katseltua kyseisen illan kun en suostu tuota suomiversiota kuuntelemaan.

Luojan kiitos Lyoto sai kupoliinsa ja pahasti. En voi sietää hänen tapaansa otella ja nyt vaan sattui liian kova mies vastaan jolla oli lääkkeet Lyoton tyyliin. Nyt onkin kova työ kivuta takaisin mestaruusmatsiin.

Mitä tulee tuohon Daleyn polveen niin jotenkin minusta näytti siltä, että Daleyn peukalo osui Joshia naamaan ja se aiheutti tuon teatterinäytelmän. Roimasti oli filmaamista mukana ja hyvähän se olisi jos nuo jäisi tapahtumatta. Mitä tulee Daleyn lyöntiin niin oikea päätös Whitelta joskin uskon, että Daley tulee tekemään vielä paluun UFC:hen kunhan pöly on laskeutunut ja saadaan rakennettua uusi näytelmä ja comeback.
 

Orbus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyvä eventti oli, vaikka omasta mielestäni "oikeat" kaverit eivät voittaneetkaan.
Shogun-Machida oli siinä mielessä hyvä matsi, että voitti kumpi tahansa, niin omasta mielestäni siinä on paras 205:nen. Shogunille iso peukku hyvästä taktiikasta, joka onnistui täysin, Machida joutui ottelemaan vähän rohkeammin, kun ensimmäisen matsin ja niin vaan nukkumatti kutsui.
Koshchek väkisinmaakaminen on vaan puuduttavaa katseltavaa, mutta eipä tuossa paljon sanottavaa, toivoisin, että joku sulkisi taas kaverin turvan, mutta ei ottelun loputtua. No ensi syksynä(?) pääsemme nauttimaan, kun kaksi väkisinmaakaaja lyö toisiaan mattoon kilpaa, sanoisin että tulee olemaan vaikea vastus George St.Pierrellekkin. White teki tosiaan aika suoraselkäisesti, kun heitti Daileyn pois UFC:stä, mutta sinäänsä huvittavaa, jos toi tapahtuisi NHL:ssä tai NBA:issä niin tostahan tulis vaan parin matsin penalttii ja korkeintaan sakot päälle...
Meathead oli yllättävän monipuolinen ja taisi pistää nyt ainakin vähäksi aikaa pisteen Kimbon UFC uralle...

Ens lauantaina taas mennään, nyt vuorossa Strikeforcen Heavy Artillery

Strikeforce - Heavy Artillery 15.05.2010
FIGHT CARD


Matchups:
Strikeforce Heavyweight Championship
Alistair Overeem vs. Brett Rogers (No. 6 HW)

Tästä jättilaisten kamppailusta tulee tiukka matsi, jossa Overeem on monipuolisempi (ja kovempi?) iskijä, mutta jos menee mattoon, Rogersin "ground and pound" voisi ratkaista voiton tälle. Toisaalta molemmat lyö niin lujaa, että kunnon isku kupoliin niin matsi voi olla siinä. Ottelu kertonee jotain Feodorinkin tämänhetkisestä tasosta, jos Rogers vaan suupala Overeemille, niin pitää alkaa odotella aikamoista mestaruus kamppailua....
Andrei Arlovski (No. 8 HW) vs. Antonio Silva
Hämmästyn, jos tämä matsi ei mene suhtkoht selvästikkin aliarvostetulle Silvalle, Arlovskin viimeiset otteet ollut aika munattomia...
Ronaldo “Jacare” Souza vs. Joey Villasenor
Näitä herroja en juurikaan tunne, Souza taitaa olla ainakin ihan lupaava kaveri...
Roger Gracie vs. Kevin Randleman
Yksi Gracie pääsisi vähän nostamaan nimeään Randelmanin kustannuksella, Randelman on ollut aika pohjalla, viimeisestä 12 ottelusta vain kolme voittoa, no siellä on kyllä pirun kovia nimiäkin...
Antwain Britt vs. Rafael “Feijao” Cavalcante
Justin DeMoney vs. Jesse Finney
Vitor “Shaolin” Ribeiro vs. Lyle Beerbohm
Lee Brousseau vs. Francisco France
Michael Chandler vs. Sal Woods
Thomas Aaron vs. Eric Steenberg
Gregory Wilson vs. Matt Ricehouse
Darryl Cobb vs. Booker DeRousse


Näistä lopusita Strikeforcen nimistä tiedä sitäkään vähää, paitsi Ribeiro- Beerbohm, pitäisi näin etukäteen olla aika kova matsi...
 
Viimeksi muokattu:

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Ronaldo “Jacare” Souza vs. Joey Villasenor
Näitä herroja en juurikaan tunne, Souza taitaa olla ainakin ihan lupaava kaveri...
Roger Gracie vs. Kevin Randleman
Yksi Gracie pääsisi vähän nostamaan nimeään Randelmanin kustannuksella, Randelman on ollut aika pohjalla, viimeisestä 12 ottelusta vain kolme voittoa, no siellä on kyllä pirun kovia nimiäkin...

Jacare on varmasti yksi parhaista ellei paras BJJ kaveri MMA-piireissä. Matossa todella hyvä, pystyssä ei aivan niinkään. Jos saa mattoon, niin voittanee, vaikka vastassa ihan ok-mattomies myös. Jos pysyy pystyssä, niin hävinnee, koska Villasenori on ihan hyvä pystyssä(mitä vähän nähnyt). Niin ja ei Jacare nyt sinällään ihan kauhea prospecti ole, kun on kuitenkin 30vuotias, mutta toki taitava kaveri, juurikin matossa.

Randleman ja Gracie on taas lähinnä nimi ottelu, siis kaksi tunnettua nimeä vastakkain, ei niinkään ottelijoiden taitojen tai nykykunnon mukaan. Gracie on aika vitsi MMA-piireissä, taisi jostain ottelusta luistaa ihan vain kun ei uskaltanut/huvittanut otella ja keksi jonkun loukkaantumisen... ja Randleman oli joskus hyvä, ei enää. Ei siis kiinnostane, mutta toivotaan silti Randlemanin voittoa, kaveri kuitenkin uskaltanut otella kovimpiakin vastaan ja oli parhaimmillaan vielä viihdyttävä ottelu. Todennäköisin vaihtoehto kuitenkin on että kaasuuntuu parin minuutin jälkeen, Gracie saa kaverin mattoon ja voittaa subilla.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Boston Bruins
Kyllä on Overeem pelottava mies. Mies on sen näkönen kuin olisi geneettisesti räätälöity painamaan tyttökaveriasi, ja murskasi Rogersin niin vakuuttavasti että pelottaa jo Fedorin puolesta sillä ottelun jälkeen Alistair ilmoitti halunsa matsata keisarin kanssa. Overeemilla on kaikki siinä kunnossa, että pieksäisi suurimman osan UFC:n raskas-sarjalaisista myös. Kova nopeus, mahtava tekniikka ja voimaa löytyy. Ainoat arvoitukset ovat miehen leuka, ja miten mahdollisesti pärjää, kun ottelu menee pitemmälle.

Arlovskista ei voi sanoa, kuin että mies on päästään kyllä melko sekaisin. 2 perättäistä tyrmäystappiota on saanut miehen sellaiseen henkiseen takalukkoon mitä ei ihan hevillä aukaista. Bigfoot Silvaa vastaan mies taisteli ihan selvästi, kuin haluaisi välttää tappion eikä voittaa ottelun.

Randleman-Gracie ottelu oli yllättävä sillä Kevin taisteli yllättävän fiksusti siihen pisteeseen asti kunnes hävisi. Ei kovinkaan vakuuttava voitto Roger Gracielta.

Jacaren ottelua en vielä ehtinyt katsoa, joten en osaa sanoa mitään, mutta voin jo näistä kolmesta näkemästäni sanoa, että ihan hyvä Strikeforce oli ja Nashvillen sekoilujen jälkeen on Scott Coker varmasti helpottunut.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
GSP vs. Laraque, ystävällismielistä painiskelua. Yllättävän vähän saa isompi Georges aikaan. Olisi nyt GSP vääntänyt loppuun jonkun kivan lopetuksen.
 

Lager Lager

Jäsen
Suosikkijoukkue
National Hockey League
Viimeksi muokattu:

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Koska Brock Lesnar on ottelemassa? Toki ainoa kuka hänelle pärjäisi on Fedor Emelianenko. Onko tapahtumassa?
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Koska Brock Lesnar on ottelemassa? Toki ainoa kuka hänelle pärjäisi on Fedor Emelianenko. Onko tapahtumassa?

Lesnarin seuraava matsi on heinäkuussa. Toivottavasti kohtaisi myös Fedorin joskus. Olipa mukava katsella vanhaa kunnon pata haria ja aivan saatanan järkevää potkua maassa makaavaa vastustajaa kohtaan kun tuomarikin ollut noin viikon jo välissä. Ei ollut marokon läikkäselältä ensimmäinen kerta ja juuri tuollaiset apinat ovat koko lajin syöpä...hyi vittu..
 

Pantse67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues, Detroit Red Wings, ManU, UFC
Nonni! UFC 114 on oteltu ja Suga sai kaipaamansa voiton Rampagesta. Tosin oli Rampagellakin omat hetkensä kolmannessa erässä, joten jonkinlainen uusintamatsi saattaa jossakin vaiheessa olla edessä. Pitkäaikainen ottelemattomuus näkyi Rampagen otteista, joten nyt kun karstat on otettu pois koneesta, on jatkossa luvassa varmasti reippaampia otteita.

Diego otti jälleen käkeensä tällä kertaa erittäin lupaavalta nuorelta britiltä. Ja Pikku-Nog voitti, vaikka käytännössä hävisi. Erittäin perseestä ollut tuomio.

Lopuksi todettakoon, että Todd Duffeen ilmapallo puhkesi näyttävästi. Duffeen vastustaja näytti fyysisesti melko pullealta ja Joe Rogan vertasikin kehässä olijoita sanoin: "It´s like a before and after picture..." ;-D Melko pian tämän jälkeen tosin Duffee otti lukua.
 
Viimeksi muokattu:

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Ensi yönä olisi UFC 115 ja ottelulistaa kun katsoo, niin onpahan melko vaisua:

Chuck Liddell vs. Rich Franklin
Patrick Barry vs. Mirko “Cro Cop” Filipovic
Paulo Thiago (No. 5 WW) vs. Martin Kampmann (No. 10 WW)
Ben Rothwell vs. Gilbert Yvel
Carlos Condit vs. Rory MacDonald
Tyson Griffin vs. Evan Dunham
Mac Danzig vs. Matt Wiman
David Loiseau vs. Mario Miranda
James Wilks vs. Peter Sobotta
Claude Patrick vs. Ricardo Funch
Mike Pyle vs. Jesse Lennox

Pääottelussa kaksi lajin entistä huippua, jossa molemmilla on vain hävittävää: tappio tietää syöksykierteen jatkumista, mutta voittokaan ei nosta varteenotettavaksi kilpailijaksi nuorempien LHW-vyöntavoittelijoiden kanssa. Hassua kyllä nähdä Liddellillä six-pack entisen kaljamahan tilalla. Ilmeisesti on treenattu. Jos Liddellin kunto riittää, veikkaan tuskaisaa tyrmäystä Franklinille. Jos taas ei, Ace potkii ja nyrkkeilee pistevoiton itselleen.

Barry vs Crocop -ottelussa on fani vastaan legenda. Barry on kehunut Crocopia kuin pikkupoika, toivottavasti muistaa kuitenkin ottelussa unohtaa turhan vieraskoreuden. Luultavasti hyvä kickboxing-ottelu tulossa, jossa ei mennä tuomareiden päätökseen asti. Olisihan se kiva nähdä vielä kerran kroatialaisen vasemman jalan potkun läjähtävän perille.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Boston Bruins
Aivan mahtava oli UFC 115, ellei peräti vuoden paras PPV. Neljälle ottelulle olisi voinut antaa Fight of the Night bonukset, ja loppuun näimme vielä todella väkivaltaisen tyrmäyksen. Sääli vaan että Chuckin keskushermosto on kyllä siinä kunnossa, että en näe miehelle kyllä enää mitään käyttöä ottelijana. Näyttää siltä että priimaluokan väkivaltaviihde ei vaadi nimiä, vaan sitä että taistelijoilla on jotain todistettavaa sekä itselleen että muille.

Ensimmäinen FOTN ottelu oli Condit vs MacDonald ja tämähän matsi ne bonukset lopulta saikin. Ensimmäiset 2 erää näytti siltä, että McDonald vie tämän sillä nuorukainen riepotteli Condittia välillä oikein rumastikin, mutta kolmannessa erässä mutta erätauolla Greg Jackson keitti semmoiset käärmeenmyrkyt kommenteillaan että Condit nousi sillasta. Kolmas erä olikin sitten kokonaan Conditin ja 7 sekuntia ennen loppua tuomari pysäyttää ottelun ja GnP TKO Conditille.

Kampmann vs Thiago oli myös mainio ottelu. Yllättävän helpon näköisesti Kampmann voitti sillä Thiago on ollut viime aikoina todella vakuuttavan näköinen.

Cro Cop vs Pat Barry puolestaan oli ottelu, joka todisti että vaikka Mirko on vanhentunut niin sydän ja tahto on vielä kohdallaan. Sankariaan vastaan otellut Barry hakkasi Mirko parkaa hurjilla pommeilla ensimmäisessä erässä, mutta toisessa erässä näytti tapahtuvan pienoista väsähtämistä, ja Cro Cop alkoi pommittamaan. Kolmannessa erässä sitten Mirko sitten pääsi läähättävän Barryn selkään ja RNC lopetus. Mahtava kickboxing ilotulitus, ja täytyy sanoa että Mirkon kirvespotku Barryyn sai kyllä melkein tunteet pintaan. Ehkä Barry kunnioitti Mirkoa liikaa, mutta toisaalta jos toisessa erässä väsyttää ja groundgame on melkein olematon niin kyllä tappio on aivan ansaittu.

Liddell vs Franklin todisti sitten sen, että Chuck on ikävä kyllä kehäraakki. Toivottavasti mies siirretään muihin tehtäviin UFC:ssä ihan oman turvallisuutensa takia sillä kehään miehestä ei kyllä enää ole. Franklin on kyllä kova jamppa sillä Liddell onnistui potkullaan murtamaan Richin vasemman käden, mutta silti mies taisteli ja lopulta tyrmäsi Chuckin.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Jep, hieno tapahtuma oli, vaikka nimilista olikin kohtuullisen vaisu. Oikeastaan ainoastaan Yvelin ja Rothwellin makailu oli ainoa todella tylsä hetki.

Barry tosiaan olisi voinut ensimmäisessä erässä painaa päälle, kun sai Crocopin pariin otteeseen istahtamaan. Toisesta erästä eteenpäin sitten kroaatti veikin ottelua ja yllätyskuristuksella hieno voitto.

Franklin kesti Liddellin rynnistyksen hienosti, vaikka käsi matkalla murtuikin. Muutama Liddellin tavaramerkkiheijarikin osui perille, muttei saanut enää entisenlaista vahinkoa aikaan. Lopulta ryntäily kostautui, kun Ace upotti Icen mattoon. Dana White teki selväksi, ettei UFC:ssä miestä enää nähdä (mikä ei tietenkään tarkoita välttämättä mitään, vrt. Tito Ortiz), mutta toivottavasti Chuck tajuaa myös laittaa kintaat naulaan. Kolmessa viimeisessä ottelussa 40-vuotias Liddell on pistetty unille kolmen eri mestarin toimesta, joten leukakaan ei ole enää entisensä. Hieno ura, mutta senkin on joskus loputtava.

Rory McDonald näytti todella hyvältä kaksi erää Conditia vastaan. Erittäin lupaava kanadalainen, vaikka ottelun lopulta hävisikin. Kaveri taitaa olla 20-vuotias, joten aikaa on vaikka kuinka nousta vaikka WW-divarin hallitsijaksi jonain päivänä.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Boston Bruins
Pat Barry kertoi haastattelussa, että hänellä murtui oikeassa kädessä sormi ensimmäisessä erässä, ja se vaikutti kuulemma miehen ottelusuunnitelmaan niin että reisille meni koko homma. Ymmärrettävä syy kyllä kieltämättä.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Ihmettelin sitä, että Liddelliä pidettiin ennakkosuosikkina tuosta otteluparista. Oma vahva veikkaus oli Franklin. Huomasi kyllä kummankin miehen tulleen jo tiensä päähän. Kyllä oli Ace myös melko tsippi tuossa lopussa.

Muuten oli tämä UFC 115 loistava turnaus kokonaisuudessan. Ei yhtään huonoa ottelua. No, tuo NIN mainitsema Yvel-Rothwell oli hieman vaisumpi mutta jotenkin tuonkin ymmärtää kun katsoo miehiä:)

Hyvää väkivaltaviihdettä kaikinpuolin.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ensi yönä on muuten sitten vuorossa Ultimate Fighterin 11. kauden finaali. Sikäli on mielentiintoinen tuo finaali että vastakkain on kaksi sellaista ottelijaa jotka tippuivat jo ensimmäisellä kierroksella mutta pääsivät loukkaantumisten vuoksi/villi kortti -kierroksen avulla jatkoon. Ominaisuuksiltaan aika tasaväkinen parivaljakko on finaalissa mutta mikäli Kris McCray ei ole saanut tässä harjoittelutauon aikana kuntoaan parannettua niin Court McGee tulee viemään voiton kestävyydellään.

Muista tämän kauden kilpailijoiden otteluista ehdoton pettymys oli että Jamie Yagerin vastustajaksi ensin ilmoitetty Kyacey Uscola ei jostain syystä ottelekaan vaan hänen tilalleen on ilmoitettu Rich Attonito. Yager onnistui saamaan aikaiseksi nokkapokkaa yhden jos toisenkin kilpailijan kanssa talossa mutta loppujen lopuksi vastustajana ensi yönä on yksi niistä harvoista joiden kanssa Yager näytti edes jotenkuten tulevan toimeen. Mieluummin olisin nähnyt esim. Hammortreen Uscolan tilalla Yageria vastaan.

Mielenkiintoista on nähdä sekin että mitä Dana White tekee jos Yager esittää vahvoja otteita Attonitoa vastaan ja voittaa. Veikkaisin että White ei ollut kovin innoissaan tuosta Yagerin luovutuksesta Bryantia vastaan mutta toisaalta Yager on sen verran mielenkiintoinen persoona ja ottelee niin näyttävällä tyylillä että moni varmaan haluaisi kaverin UFC:llä nahdä.

Illan pääotteluna on Matt Hamillin ja Keith Jardinen välinen ottelu. Jardinella on allaan kolme peräkkäistä tappiota (kaksi viimeistä tyrmäyksellä) ja Hamill oli viime ottelussaan aika pahasti Jon Jonesin jyrän alla ja voitti Jonesin hylkäyksen ansiosta. Paha veikata voittajaa tuosta kaksikosta mutta veikkaan silti että Jardine pystyy pitämään ottelun pystyssä ja pystyottelussa hänen pitäisi kyllä Hamill kyetä hoitelemaan.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Hahaa! Kyllä homma on nyt selvä. Sonnenin kannattaa kierähtää selälleen ja alistua.

Viikonloppuna oteltiin mm. TUF11-finaali ja WEC 49, joista etenkin jälkimmäinen tarjosi pari aivan helmeä: Mark Hominickin ja Yves Jabouinin höyhensarjan ottelu toi vauhdiltaan ja aggressiivisuudeltaan mieleen Korean Zombien ja Garcian mättämisen kuukauden päivät takaperin, mutta sillä erolla, että tässä ottelussa oteltiin kuitenkin hallitusti, eikä huidottu. Pääottelu Varnerin ja Shalorousin välillä oli myös viihdyttävä, vaikkakin katkonainen kolmen nivuspotkun takia.

Juhannuspäivänä sitten Strikeforce pistääkin kaikki munat samaan koriin, kun kortilla ovat:

Fedor Emelianenko (No. 1 HW, No. 3 PFP) vs. Fabricio Werdum (No. 9 HW)
Cristiane “Cyborg” Santos vs. Jan Finney
Scott Smith vs. Cung Le
Josh Thomson vs. Pat Healy
Magomed Shikhshabekov vs. Ron Keslar

Tietysti Fedorin ottelu kiinnostaa, vaikka vaikea ennustaa mitään muuta lopputulosta kuin Fedorin voittoa. Mutta enemmän oikeastaan kiinnostaa Cung Le:n potkuklinikka Smithiä vastaan ja Josh "Punk" Thomsonin spinning back kick/fist/elbow/knee -ottelutyyli.
 

Rankkari

Jäsen
Fedor ottelu on pian edessä. "Huhut" kertovat, että Fedor saattaa olla lopettelemassa uraansa. Voi olla hyvinkin että häntä ei nähdä UFC sarjassa, vaan Srikeforce riittää hänelle. Jääkö siis näkemättä, että pärjäisikö kiistatta kaikkienaikojen paras ottelia omalla ottelutekniikallaan UFC sarjassa? Ainutlaatuista Fedorin ottelutekniikassa on ollut se, että hän on aina löytänyt vastustajansa heikkoudet, ja voittanut ottelunsa, vaikka mies antaa tasoitusta jo hieman pienemmällä koollaan.

Ottelussa Werdumia vastaan lähtökohdat eivät ole Fedorille helpot. Kaikki odottavat hänen voittoaan, ja samalla myös ensimmäistä tappiota. Huhut mahdollisesta uran lopettamisesta eivät henkisesti ole hyvät hänen ottelulle. Mielenkiintoista ottelussa on se, että matossa ovat molemmat ottelijat todella taitavia. Ottelun voittaja saa seuraavaksi Strikeforce vyöottelun Overeemiä vastaan.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Ottelussa Werdumia vastaan lähtökohdat eivät ole Fedorille helpot. Kaikki odottavat hänen voittoaan, ja samalla myös ensimmäistä tappiota. Huhut mahdollisesta uran lopettamisesta eivät henkisesti ole hyvät hänen ottelulle

Fedoria ei kyllä nuo huhut ole ennenkään kiinnostaneet. Eikä muiden odotukset. Joten tämä ei eroa mitenkään niistä ~20 aiemmasta ottelusta, missä on odotettu ensimmäistä tappiota, jne.
 

Rankkari

Jäsen
Fedoria ei kyllä nuo huhut ole ennenkään kiinnostaneet. Eikä muiden odotukset. Joten tämä ei eroa mitenkään niistä ~20 aiemmasta ottelusta, missä on odotettu ensimmäistä tappiota, jne.

Hyvä kommetti, näin se on (ollutkin). Pari asiaa on selkeästi Fedorilla ollut parempaa, kuin kellään muulla raskassarjalaisella. Keinot löytää vastustajan heikkoudet, ja henkinen vahvuus. Mureneeko se henkinen vahvuus jonainpäivänä.. ?

Vastustajat eivät ole aina uskaltaneet otella omilla vahvuuksilla, kun vastassa on ollut Fedor. Fedor taas on edennyt ennakkoluulottomasti otteluissaan, pitäytynyt taktiikassaan, ja hakenut vastustajan heikkoudet.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös