Ultimate Fighting Championship ja muut kamppailulajit

  • 924 417
  • 5 077

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
K-1 finaalin spoilereita

Meh. Vaikka ottelut olivat aikalailla viihdyttäviä lopputulos oli taas niin perus-K1:stä kuin vaan voi olla. Samat vitun kaverit vie noi turnausvoitot aina. Asiaa ei myöskään auta se, että vihaan yli kaiken sekä Schilttiä, että Bonjaskya.

Nyt kun toi vanha kaarti on hiljalleen jäämässä eläkkeelle mulla on ainakin tullu suru puseroon. En mä vaan tiedä enään ketä noista kaikista nobodyistä rupeis kannattamaan. Le Bannerin, Sefon ja Huntin aukkoja ei ole kukaan noista uusista tyypeistä pystynyt täyttämään (nyky Le Banner on jo niin rikki...). Noita kavereita oli aina kiva katsoa, nyt kun ruutuun pamahtaa joku Saki ei mua vaan vois kiinnostaa vähempää. Tuntuu, että tuol on nykyään puolet täysin vailla persoonaa tai sitten muuten vaan ottelevat aivan järkyttävän tylsästi. Badr Hari on about ainut joka tuosta "uudesta" porukasta on noussut pinnalle ja hänkään ei oikeen kuulu lempiottelijoihin, kun on persoonaltaan täyskyrpä :)

Kertoo kaiken koko organisaation paniikkitilasta, kun ottelemaan palkataan lähinnä MMA-kehistä tuttuja Overeemiä, Kharitonovia ja Manhoeffia. Eihän siinä, kyllähän noita mielummin kattoo kuin Sakia tai tusinajapanilaisia, mutta kun noitten kavereitten kyvyt ei tuu ikinä riittämään K-1 kehissä turnausvoittoon asti, saati sitten, että ne oikeesti keskittyis täysin K-1:seen, kun kaikilla on kuitenkin sopimukset MMA:ssakin.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Laitoin vähän palautetta Maikkarille, jossa haukuin formuloita tylsiksi ja kehuin vapaaottelua ja toivoin UFC:n tapahtumia suoriksi lähetyksiksi. Ja kas, UFC 107 tulee lauantain 12. päivä ja sunnuntain 13. päivä välisenä yönä klo 05.00 alkaen.

Loistava uutinen ja hienoa, että teit sen, mikä on itsellä jäänyt vain aikeeksi eli palautteen laittaminen. Pitää toivoa, että tulisi vielä originaaliselostuksilla, sillä kyllähän Goldie ja Rogan kuuluu asiaan.
 

ljördi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, Fc Espoo ,
http://mmajunkie.com/news/17075/ufc-newcomer-gilbert-yvel-meets-junior-dos-santos-at-ufc-108.mma linkki vie uutiseen jonka mikaan ufc 108:ssa kohtaavat Junior Dos Santos Ja Gilbert Yvel. En ole mikään fani tälle hollantilaiselle kieroilijalle mutta siitä olen varma että kyseessä on hyvin mielenkiintoinen ja myös viihdyttävä kokenut ottelija. Niin ja lisäksi tietysti henderson on nyt sitten päättänyt siirtyä strikeforceen. Huhut liikkuvat että jossain vaiheessa vastaan asettuu jopa Fedor. Ehkä kuitenkin saa kokeilla taitojaan Mousasia vastaan.
 
Viimeksi muokattu:

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Tavallaan harmi, ettei Hendo saanut jatkosopparia ja titteliuusintaa Silvaa vastaan. Siitä perseen värinen sulka Danan hattuun. Toisaalta taas Strikeforcelle on hyvä, että saavat enemmän nimekkäitä ottelijoita rosteriinsa. Diktatuuri, jota White harrastaa UFC:ssa ei ole hyväksi pidemmän päälle, niin paljon hyvää kuin on tehnytkin.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Hendolle on se 3-5 mielenkiintoista ottelua Strikeforcessa, joten ei ainakaan minua haittaa yhtään, että Dan vaihtaa organisaatiota.
Mousasi, Babalu, Shields, Manhoef? ja Fedor nyt tulevat ainakin heti alkuun mieleen.
 

Orbus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
No niin, nyt yksi itselleni kovimpia UFC-kortteja tänä syksynä edessä, syy ihan puhtaasti se, että suhtautuu näihin otteluihin ehkä vähän liikaakin tunteella ja Kongo sekä Diego ovat minulle yksiä painoluokansa suosikkeja.

UFC 107

B.J. Penn (No. 1 LW, No. 6 PFP) vs. Diego Sanchez
Penn ei ole suoranaisia inhokkejani, vaikka GPS ottelun jälkeiset selitykset, kyllä vähensivät arvostustani miestä kohtaan. Hitto jos otetaan turpaan, niin voisi ottaa sen niinkun mies. Diegoa olen taas povannut lightweightin mestariksi sen jälkeen, kun tähän painoluokkaan siirtyi. Kysymys on tuliko tämä kuitenkin liian nopeasti ja liian helpolla, itse olisin ainakin nähnyt vielä muutaman kovan ottelun Diegolta ennen, kun joutuu ultimate testiin, luokkaa dominoivan Pennin käsittelyssä. Nightmarehan on aika selkeä altavastaaja, mutta laitan nyt toivoni kuitenkin häneen, mitä pitemmälle matsi menee niin uskoisin Diegon mahdollisuuksien vaan kasvavan, sen verran kova kuntoisesta kaverista kyse. Lisäksi pystyssä antaisin Diegolle lievän edun B.J:tä vastaan. Terrierimäisesti vaan päälle ja katsoo mihin panokset riittää.
Veikkaisin ottelua Fight of the nightiksi...


Frank Mir (No. 4 HW) vs. Cheick Kongo
Tässä ottelussa Kongo on vielä selkeämpi altavastaaja, molemmilla tappio alla, mutta Kongon viime ottelun esitys Velasquezia vastaan oli kyllä niin ponneton, että ongelmia luvassa tässäkin ottelussa. Kongon puolustukseksi pitää sanoa, että kyseisen ottelun otti parin viikon varoitus ajalla ja siinä ajassa ei kyllä ole mitään mahdollisuutta treenata itseään kuntoon tai valmistautua ihan erilaiseen ottelijaan (painijaan), kun edellinen oli.
Tämä on periaatteessa täydellinen rebound ottelu Mirille, tarkoistus saada kaveri takaisin mestarin varteenotettavaksi haastajaksi ja siihen ikävään porras asemaan on Kongo nyt jämähtänyt.
Pystyssä etu Kongolle ja matossa valtava etu Miriille, pitää vaan toivoa, että Kongo on treenannut alasvientejä vastaan kunnolla.
Läskipää Mirrin omahyväisyys on kyllä alkanut ärsyttää ja huolella, niinpä toivon, että joku Kongon potkuista osuisi ja lähettäis kaveria vähän lähemmäs maata...


Kenny Florian (No. 4 LW) vs. Clay Guida
Herrasmies Kenny vastaan hullu "puuseppä". Tästä pitäisi tulla myös viihdyttävä ja tapahtumarikas matsi. Ottelun veikkaan menevän pisteillä Kennylle. Potentiaalia myös Fight of the nightiksi, Guidalla suuri sydän, eikä anna koskaan periksi...

Onhan siellä viellä jokunen ihan hyvä matsi (mm. Fitch vs Pierce), mutta taisin jossain aikasemmassa viestissä jo niitäkin sivuta. Erikois huomio Brasillialais-Suomalaiselle Lucio Linharesille, joka kovan paikan edessä UFC debuutissaan, Palharesia vastaan...
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Ensi yönä tosiaan Linharesilla UFC-debyytti. Täytyy toivoa, että ottelu olisi hyvätasoinen ja tulisi näytetyksi varsinaisessa lähetyksessäkin. Sherdogin ennakkoarviossa ei paljoa Luciolle mahdollisuuksia jaeltu kuuluisampaa Palharesia vastaan, mutta toivotaan parasta. Ainakin ne pari matsia, jotka olen LL:lta nähnyt, ovat antaneet kuvan todella monipuolisesta ja yllättävänkin kovaiskuisesta kaverista.

Toinen matsi, jota odotan, on tietysti Mir vastaan Kongo. Molempien uran kannalta tärkeä matsi ja vähän täytyy ihmetellä Mirin kommentteja etukäteen, joilla on saanut Kongon ilmeisesti aika vittuuntuneeksi. Luulisi, että Frankienkin etu olisi, jos Kongo olisi mahdollisimman passiivinen, pystyssä nimittäin ei Mir taatusti pärjää. Kongo sitä vastoin on antanut haastatteluissa erittäin fiksun kuvan itsestään ja jollei vastassa olisi nimenomaan Mir, toivoisin voittoa ranskalaiselle.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Dominointi oli päivän sana.

Ensin Frank Mir näytti närhen munat niille epäilijöille, jotka ovat pitäneet häntä pelkkänä suurisuuna: rautainen koukku Kongon leukaan ja tämän jälkeen giljotiinilla ranskalainen unille. Kongo ei ehtinyt lyhyeen loppuneessa ottelussa päästä edes mukaan tai saada yhtään iskua osumaan, kun Mir sävelsi tuutulaulun.

BJ Penn ei antanut mitään mahdollisuuksia Diego Sanchezille. Ensimmäisen erän tyrmäys ei ollut kaukana ja loput erät Nightmare yritti epätoivoisesti mutta turhaan saada Baby Janen vietyä alas. Hienoa puolustustyöskentelyä ja upeaa nyrkkeilyä BJ Penniltä. Seuraava haastaja, kiitos.

Fightmetric-raportti Penn vs Sanchez -ottelusta on karua luettavaa: osumat 150-8 Pennille. Sanchez ei edes yrittänyt lyödä yhtä montaa kertaa kuin Penn sai iskun perille.
 
Viimeksi muokattu:

Sidewinder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Manchester United, AC Oulu
Oli kyllä todella ylivoimainen esitys jälleen Penniltä. Täysin ylivertainen kaveri tuohon painoluokkaan. Diego on suurin inhokkinini tällä hetkellä UFC:ssä ja olihan se hienoa nähdä tuon sekopään naama muusina.
Saa nähdä kauanko B.J:n mielenkiinto riittää lightweightiin, sillä tällä hetkellä UFC:ssä ei ole ketään, joka voisi toden teolla häntä haastaa. Edgar lienee vastaus seuraavaksi haastajaksi, mutta uskoisin B.J:n haikelevan aika vahvasti jälleen sarjaa ylemmäksi, jossa mielenkiintoisia vastustajia on huomattavasti enemmän.

Mir oli myös todella vakuuttava. Vaikkei ehkä teknisesti ole mikään maailman paras BJJ-kaveri, niin noilla voimilla kyllä tulosta tulee hieman puutteellisemmalla tekniikallakin.
 

Powerplay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Jokerit, NHL
Dominointi oli päivän sana.

Ensin Frank Mir näytti närhen munat niille epäilijöille, jotka ovat pitäneet häntä pelkkänä suurisuuna: rautainen koukku Kongon leukaan ja tämän jälkeen giljotiinilla ranskalainen unille. Kongo ei ehtinyt lyhyeen loppuneessa ottelussa päästä edes mukaan tai saada yhtään iskua osumaan, kun Mir sävelsi tuutulaulun.

Eli Mir näytti närhen munat juuri sinulle, kun edellisessä postauksessasi väitit Kongon olevan pystyssä parempi? Saadaan ilmeisesti taas nähdä uusintaottelu Frank Mirin ja Lesnarin kanssa. Edellinen oli Mirin kannalta surullista nähtävää. Mestarin täytyy tosin ensin toipua sairaudestaan.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Eli Mir näytti närhen munat juuri sinulle, kun edellisessä postauksessasi väitit Kongon olevan pystyssä parempi? Saadaan ilmeisesti taas nähdä uusintaottelu Frank Mirin ja Lesnarin kanssa. Edellinen oli Mirin kannalta surullista nähtävää. Mestarin täytyy tosin ensin toipua sairaudestaan.

Väitän kyllä edelleen Kongon olevan pystyssä parempi ottelija kuin Frank Mir. Mutta joo, kyllä Mir yllätti tuolla iskullaan.
 

Orbus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Juu, ei mennyt ottelut ihan niin, kun olisin toivonut, no tällästä tää on, pitäis valita suosikkinsa paremmin ; ).

Penn yllätti ainakin minut oli pystyssä paaaaaljon parempi, kun kuvittelin ja kuntokin oli kohdallaan, Diegolla ei ollut mitään jakoa. En kyllä ymmärrä miksi Diegoa inhotaan, sillähän viiraa vaan vähän päässä, ei se musta esim. hirviästi puhu paskaa muista?

Mir-Kongo matsin lopputulos ei kyllä yllättänyt yhtään, vähän harmittaa ettei Kongo oikein kerännyt edes alkaa ottelemaan, kun matsi olikin jo ohi, no niinkuin sanoin, tämä oli täydellinen ottelu nostaa Mir takasin mestarin haastajaksi, suunnitelma toimi.

Aika kovat on mestarit UFC:ssä, ei läydy mestarille haastajia light-, welter- tai middleweightissä. Lightheavyssä näytti myös ensin siltä ettei löytyisi, mutta Machida taitaa olla kuitenkin nopia vaihe (ainakin viime ottelua, kun katsoi). Raskas sarja voisi myös olla aika tukevasti mestarin hallussa, mutta sairaus voinee antaa vyön jollekkin muulle.
 
Viimeksi muokattu:

Sidewinder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Manchester United, AC Oulu
En kyllä ymmärrä miksi Diegoa inhotaan, sillähän viiraa vaan vähän päässä, ei se musta esim. hirviästi puhu paskaa muista?
Vastataan nyt tähän, kun kerran inhoni ilmaisin. Kyllähän Diego on parhaimmillaan todella viihdyttävä ottelija, mutta jotenkin vain ottaa pattiin se "chosen one" -asenne yhdistettynä fanaattiseen uskonnollisuuteen. Muutenkaan ei noi UFC:n tietyt saarnamiehet oikein innosta.

Kyllä Diegokin tota trash talkkia harrastaa, mutta ei vain ole kovin hyvä siinä. Minun kirjoissani paskanjauhaminen on hyve, jos sen vain osaa tehdä viihdyttävästi ja huumorin kanssa tyyliin Penn, Hardy, Serra yms., koska siitä seuraa enemmän tunnetta ja intensiivisyyttä matseihin. Viihteestähän tässä on kuitenkin kyse.
 

Orbus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vastataan nyt tähän, kun kerran inhoni ilmaisin. Kyllähän Diego on parhaimmillaan todella viihdyttävä ottelija, mutta jotenkin vain ottaa pattiin se "chosen one" -asenne yhdistettynä fanaattiseen uskonnollisuuteen. Muutenkaan ei noi UFC:n tietyt saarnamiehet oikein innosta.

Kyllä Diegokin tota trash talkkia harrastaa, mutta ei vain ole kovin hyvä siinä. Minun kirjoissani paskanjauhaminen on hyve, jos sen vain osaa tehdä viihdyttävästi ja huumorin kanssa tyyliin Penn, Hardy, Serra yms., koska siitä seuraa enemmän tunnetta ja intensiivisyyttä matseihin. Viihteestähän tässä on kuitenkin kyse.

Itse inhosin Diegoa TUF 1:sen aikana (siis Suomen aikaa) ja vähän jälkeen, mutta jotenkin sen jälkeen alkanut digata sen sekopäisyyttä ja just tota chosen one asennetta, ei se minusta paskaa puhu muista, kuhan nyt pitää itseään vaan ylivoimaisena muihin nähden. Mitä tulee esim. Mir:in thrash talkkiin, niin itseäni ainakin ottaa päähän se kusipäisyys, nyt vaan toivoo, että ottais uusinta matsin Brockia vastaan (joka ei kyllä ole mikään suosikki), tulis taas vähaksi aikaa pikkasen nöyremmäksi ; ).
 

Boozer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Minun mielestäni tuo trash talk kuuluu tähän hommaan. Se että ottelija harrastaa trash talkia herättää minussa usein jonkinlaisia tuntemuksia ottelijaa kohtaa. Se saattaa aiheuttaa sen, että alan kannustamaan häntä, mutta useimmiten se aiheuttaa sen, että en pidä tyypistä yhtään ja toivon, että joku tukkisi hänen turpansa. Nimenomaan niitä otteluitahan on mukavinta katsoa, jossa katsoja on selvästi toisen ottelijan puolella. Joten jos kehässä on joku suosikkini kannustan tietysti häntä, ja mikäli kehässä on joku inhokkini niin kannustan hänen vastustajaansa. Korkealuokkaista ja tapahtumarikasta fightia on tietysti aina mukava katsella, vaikka vastakkain olisikin kaksi "neutraalia" ottelijaa.

Minäkään en muuten aluksi pitänyt Diegosta yhtään, mutta vähitellen olen alkanut pitämään hänestä enemmän ja enemmän. Nyt mies on yksi suosikeistani. Ei ollut kyllä Diegolla mitään jakoja Penniä vastaan. Ei vaan saanu tuota kaveria mitenkään mattoon. Aika onnettoman näköisiä yrityksiäki ne kyllä oli. Tais Diegolla usko loppua jo ekan erän jälkeen kun näki, että vastus on vaan liian kova. Penn on nyt hakannu kaks suosikkiani peräkkäisissä matseissa. Alkaa vähitellen ottaa päähän tuo kaveri.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Tämän lähteen mukaan Carwin vs Mir ottelevat väliaikaisesta raskaan sarjan vyöstä maaliskuun 27. UFC 111 -tapahtumassa. Lesnar siis mitä ilmeisemmin on joutumassa uuteen leikkaukseen ja sitä kautta pitkälle sairaslomalle.

Linhares vs Palhares -ottelu nähtävissä tuolta. Yllättävän jähmeältä näytti Lucion liikehdintä läpi ottelun. Toivottavasti saisi vielä toisenkin näytön paikan UFC:ssa.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
En saanut tuota kautta videota auki mainosten vuoksi, mutta täällä se on myös, ja aika hyvälaatuisena vielä.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
] nähtävissä tuolta. Yllättävän jähmeältä näytti Lucion liikehdintä läpi ottelun. Toivottavasti saisi vielä toisenkin näytön paikan UFC:ssa.

Ilmeisesti eilen oli saanut uutisia, että saa uuden matsin UFCssa. Aikaa tai paikkaa ei tosin vielä tiedossa, mutta hieno homma kuitenkin.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Strikeforce Evolution

Olihan erittäin viihdyttävä Strikeforcen tapahtuma lauantaiehtoona. Etenkin Josh Thomson vs Gilbert Melendez sekä Cung Le vs Scott Smith -ottelut.

Josh Thomson ei pettänyt taaskaan ottelufaneja, vaan piti yllä huikeaa tempoa Melendezin kanssa. JT on yksi viihdyttävimmistä MMA-ottelijoista, vaikkei nyt enää mitään spinning backfist -näytöstä tullutkaan. Viisieräiseksi venynyt ottelu meni kuitenkin ansaitusti Melendezille, joka sai selkeästi enemmän iskuja sisään ja pudotti muutaman kerran Thomsonin istualleen. Huikea taistelu.

Cung Le vuorostaan pisti pystyyn varsinaisen potkuklinikan Scott Smithiä vastaan. 2½ erää täydellistä dominointia Le:ltä näytti vievän varmaan voittoon, kunnes Smithin onnenkantamoinen vasemmalla koukulla upotti ex-mestarin. Le antoi kuitenkin sellaisen näytöksen potkujen käytöstä, etten ole moista MMA-kehässä ennen nähnyt. Roundhouse- ja spinning back kickit lähtivät kyllä niin nopeasti ja tyylikkäästi, ettei Smith-paralla ollut kuin säkin rooli. Täytyy jostain kaivaa Cung Le:n aikaisemmat ottelut esille, huikea elokuvapotkukone on kyseessä.
 

Orbus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olihan erittäin viihdyttävä Strikeforcen tapahtuma lauantaiehtoona. Etenkin Josh Thomson vs Gilbert Melendez sekä Cung Le vs Scott Smith -ottelut.

Josh Thomson ei pettänyt taaskaan ottelufaneja, vaan piti yllä huikeaa tempoa Melendezin kanssa. JT on yksi viihdyttävimmistä MMA-ottelijoista, vaikkei nyt enää mitään spinning backfist -näytöstä tullutkaan. Viisieräiseksi venynyt ottelu meni kuitenkin ansaitusti Melendezille, joka sai selkeästi enemmän iskuja sisään ja pudotti muutaman kerran Thomsonin istualleen. Huikea taistelu.

Cung Le vuorostaan pisti pystyyn varsinaisen potkuklinikan Scott Smithiä vastaan. 2½ erää täydellistä dominointia Le:ltä näytti vievän varmaan voittoon, kunnes Smithin onnenkantamoinen vasemmalla koukulla upotti ex-mestarin. Le antoi kuitenkin sellaisen näytöksen potkujen käytöstä, etten ole moista MMA-kehässä ennen nähnyt. Roundhouse- ja spinning back kickit lähtivät kyllä niin nopeasti ja tyylikkäästi, ettei Smith-paralla ollut kuin säkin rooli. Täytyy jostain kaivaa Cung Le:n aikaisemmat ottelut esille, huikea elokuvapotkukone on kyseessä.

Joo, enpä ole nähnyt varmaan vastaavaa potkukonetta, kun Cung Le. Oli mahtavuutta... Muutenkin oli tosiaan aika kiva eventti.
 

Rankkari

Jäsen
UFC 108

UFC 108:

Ottelulista ei päätä huimaa. Pääottelussa Evans - Silva oletan Silvan voittoa, vaikka suurin osa kai on Evansin puolella. Toki Silva on liian avoin ns. yhteen tyrmäysosumaan, ja Evans saattaa saada sellaisen lyönnin kuin Liddelliä vastaan. Ok myönnetään, että lähtökohdat otteluun on samantapaiset, kuin ottelussa Liddeliä vastaan. Jokatapauksessa oletan kuitenkin, että Silva tekee nousuaan uudestaan kohti vyöottelua.

Toinen, ja valitettavasti ainoastaan toinen mielenkiintoinen illan ufc 108 ottelu on nähdä kuinka junior dos santos etenee kohti tärkeimpiä otteluita.
 

Orbus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Linkkinä video, missä näkyy mitä vapaaottelu voi olla huonoimmillan! Mikäli tilannetta hallitseva osapuoli ei kunnioita vastustajaansa riittävästi, voi käydä näin..

Tuossa tilanteessa käsi hajoaa todellakin paskaksi!

http://www.lowkick.com/K-1/Aoki-vs-Hirota-K-1-Dynamite-2009-Fight-Video

Nyt en tajunnut, Aokihan vetää musta ihan loistavasti, vapaaottelu ei ole potkunyrkkeilyä, itse ainakin arvostan matto vääntöä... Tuomarin asiahan se oisi keskeyttää, ei tossa mitään selkeää hetkeä ole, kait... vai pitäiskö mun kattoa toi video loppuuun... ; )

edit: No ni, katoin sen loppuuun asti ja tajuun mistä puhuit, juup ei noin...
 
Viimeksi muokattu:

Rankkari

Jäsen
edit: No ni, katoin sen loppuuun asti ja tajuun mistä puhuit, juup ei noin...

Niinpä.. Itse mietin että oliko vapaana oleva käsi vaikeassa paikassa tap out- liikkeeseen? Vai oliko tahto niin kova, että luovuttaa ei saa.. ja vastustajaan luottokin ok, jotta kättä ei tehdä totaalisen rammaksi!

Pahimmassa tapauksessa kädestä ei ikinä tule käyttökuntoista, edes peruselämään.. (kipuja, elämisen haittaa ym.) Toivotaan kuitenkin pikaista paranemista! Ja jonkinlaista todellisuudentajua rikkeen tehneelle (=..
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Boston Bruins
Suullisestikin voi luovuttaa. Ei ole pakko taputtaa kädellä.

Vaikka ottelun lopun juhlimiset keskisormen näyttämisineen eivät olleet kyllä makuuni aivan niin kyllähän Hirotan olisi tajuta olevansa semmoisessa tilanteessa, että tästä ei ihan helposti pakene. Ei ylpeys kestänyt Hirotalla luovuttamista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös