Ultimate Fighting Championship ja muut kamppailulajit

  • 924 382
  • 5 077

Mäyris

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United
Pienenä tarkennuksena vielä se, että lähetyshän tulee Urheilu+kanavalta. Ei siis kaikille näkyvältä Urheilukanavalta.
Pitää kyllä herätä katsomaan, mielenkiinnolla odotan miten Fedor tällä kertaa onnistuu voittamaan, jos onnistuu. Onhan Fedor toki isoja miehiä vastaan ennenkin matsannut voitokkaasti, mutta joskushan tappionkin on varmaan tultava. Rogers on kuitenkin todella iso ja vahva, joten saa nähdä onnistuuko Fedor viemään miestä lattiaan ja siellä sitten lukottamaan.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
BOOOM! On se Fedor kova! Mieletöntä miten tuo aina nousee voittoon vaikka näyttäisi huonommalta.
Jälleen kerran oli kyllä niin täydellisesti ajoitettu lyönti että ihan tippa tulee linssiin, hieno mies.

PS. Tuo Fedorin tulkki on ihan käsittämättömän huono, luulisi löytyvän joku jenkkitulkki näihin missä pitää ihan telkkarissa puhua.
 

Rankkari

Jäsen
Hieno ottelu! Tällaisia ne ottelut pitäisi olla. Ei mitään pelkkää "kyttäilyä". Vastinetta katsojan rahoille löytyy, ja sarjan mielenkiinto säilyy hyvänä.

Itse ottelusta. Henkisesti vahvempi, ja aktiivisempi voitti.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Enpä muista ihan äskettäin urheilutapahtumaa, jossa oma pulssi olisi takonut näin kovaa. Hieno ottelu, pitipä lopputuloksesta tai ei.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Hyvä event. Ainoastaan Shields vs. Miller ottelu sellainen, että en lämmennyt, vaikka sekään ei missään nimessä huono ollut.

Fedorin matseja on aina helvetin hienoa katsella. Kukas sitten seuraavaksi vastaan? Werdum? Overeem tuskin on ihan heti puolustamassa titteliään...
Rogers oli kyllä paljon parempi kuin oletin. Noilla otteilla voisi olettaa, että aika moni nykyisistä UFC:n heavyweighteistä jäisi jyrän alle.

Sokodjoukin näytti jälleen kerran, että jos voittoa ei tule heti ensimmäisessä erässä voittoa on turha odottaa. Tuntuu, että lähes joka kerta Sokodjou vaipuu ihan eri tasolle toisessa ja kolmannessa erässä, kun taas ensimmäisessä erässä mies on näkemäni perusteella pirun vaarallinen.

Kun niin pirun usein tulee haukuttua tuota tuomaritoimintaa niin pitää tällä kertaa kehua tätä. Silva vs. Werdum ottelun olisi aika moni hätäinen tuomari pistänyt poikki heti alkuunsa. Big John taas vastaavasti oli hyvin mukana tuossa Shields vs. Miller ottelun kolmannen erän tilanteessa. Vähän ihmetyttääkin miksi näitä muita tuomareita (siis muut kuin Big John) ei ole nähty UFC:n otteluissa?
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Pakko myöntää, että yllättävän koville Fedor joutui ja etenkin ensimmäinen jabi taisi yllättää ja murtaa jopa nenän. Ensimmäisen erän lopussa Rogers pääsi hetkeksi päältä murjomaankin, mutta erinomaisena mattomiehenä Emilianenko pääsi siitäkin pälkähästä pois ja sai vastustajansa tukalaan tilanteeseen. Toisessa erässä tulikin sitten uskomaton pommi, joka nukutti Rogersin. Huima lyönti. Parempi voitti, mutta ei Rogers kuitenkaan ollut aivan vailla mahdollisuuksia yllätykseen.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Pakko myöntää, että yllättävän koville Fedor joutui ja etenkin ensimmäinen jabi taisi yllättää ja murtaa jopa nenän.
Mursi, jos nyt yhtään olen perillä, miltä murtunut nenä näyttää. Eka erän loppupuolen gnp sitä vasten olikin aika karun näköistä, mutta Fedor selvitti tilanteen.

Ei Rogers ollenkaan huono ollut, ja vielä kun on iso sekä vahva, on varmasti kova tekijä jatkossa. Nyt vain sattui turhan kova jätkä vastaan.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lowkickin sivulla ainakin lukee että Fedor tosiaan mursi nenänsä tuossa ottelussa, ja sen lisäksi loukkasi vielä kätensä.

Mutta hieno matsi oli kyllä, molemmat pistelivät toisiaan kuonoon oikein tunteella eikä matsi mennyt missään vaiheessa nuhjaamiseksi ja nojailuksi. Eikä tuossa Rogerskaan ollut missään nimessä vailla mahdollisuuksia, ihan hyvin olisi voinut kääntyä myös hänelle tuo matsi. Tuollaisella esityksellä Rogers voisi olla kova luu UFC:n raskaassa sarjassa.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Eka erän loppupuolen gnp sitä vasten olikin aika karun näköistä, mutta Fedor selvitti tilanteen.

Ihan hyvä matsi tuo oli, mutta ei Rogersilla realistisia mahdollisuuksia ollut ottelun lopettamiseen missään kohti. Jo ensimmäisen erän häkin seiniin sidonnassa nojailu ja polvennostelu näytti kertovan, että jaksamisen kanssa on ongelmia ja paljon.

Fedorilla ei tuossa pikaisessa ground and poundissa ollut vielä kovakaan hätä, kun ehti näppärää jujia siitä tilanteesta lähteä hakemaan ja kyllähän tuo elämän lopettava oikea suora oli vain ajan kysymys. Ajoitus oli toisessa erässä kutakuinkin täydellinen, vaikka kai tuotakin joku lucky punchiksi menee pian sanomaan.

Ehkä sen Overeemin tai Lesnarin kanssa Keisarille voi sitten tulla jo ihan oikeasti tiukat väännöt. Ensiksimainittu on sen sortin liharekka ja monipuolinen ottelija, että mitä vain voi tapahtua ja jälkimmäinen on vain hämmentävän nopea kaveri kokoisekseen sekä nopeasti ainakin Frank Mirin tapaisen ison miehen jiu-jitsua vastaan oppinut ottelemaan.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Fedorilla ei tuossa pikaisessa ground and poundissa ollut vielä kovakaan hätä, kun ehti näppärää jujia siitä tilanteesta lähteä hakemaan
Kyllä Rogers aika painavia iskuja osasi antaa, mutta aivan kohdilleen ei sattunut. Tuskin tuo oli mikään mieluisa positio silti Fedorillekaan. Pois pääsy kertoo tietysti tyypin kovuudesta, iskunkestävyys ja kylmähermoisuus on aivan omaa luokkaansa.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Eikä tuossa Rogerskaan ollut missään nimessä vailla mahdollisuuksia, ihan hyvin olisi voinut kääntyä myös hänelle tuo matsi.

Vaikka Rogers hyvä tappelija onkin, niin en nähnyt sitä näin. Fedorin tapana on syöksyä tilanteisiin ja silloin tulee välillä osumaa takaisinkin, mutta aina on Keisari hankalatkin tilanteet kääntänyt voitoksi. En ole kertaakaan nähnyt, että Fedorilla olisi homma jotenkin karannut kontrollista. Esim. kun katsoo Rogersin gnp:tä hidastuksella ja vaikka iskuja satelee, niin oikein huomaa kuinka Fedja-setä odottaa seuraava nyrkkiä, jotta voi suorittaa counter liikkeenä armbarin.

Toisessa ääripäässä on Machida, joka pyrkii rakentamaan tilanteen siten, että hän voi käyttää omia vahvuuksiaan, eli kyttäilemään ja käyttämään nopeuttansa. Fedor menee pää edellä, ottaa osumaa, mutta lyö kovemmatkin pystyukot kanveesiin ja lukottaa parhaimmatkin jujutsu miehet. Hän tekee oikeat asiat, oikeaan aikaan ja hän tekee sen perkeleen hyvin.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Kyllä Rogers aika painavia iskuja osasi antaa, mutta aivan kohdilleen ei sattunut. Tuskin tuo oli mikään mieluisa positio silti Fedorillekaan. Pois pääsy kertoo tietysti tyypin kovuudesta, iskunkestävyys ja kylmähermoisuus on aivan omaa luokkaansa.

Niin. Rogers sweeppasi kyllä hienosti ja tuli orastavasta kimurasta suoraan läpi pistäen Fedorin hankalaan positioon, mutta ei Fedja-sedällä suurempia hätiä vielä näyttänyt olevan, kun oli aikaa sitä käsilukkoakin asetella kohdalleen. Siinäkin Rogers oli kyllä hyvin hereillä. Rogersille voi kyllä povata uraa ottelijana näillä näytöillä, se on selvä. Jonkinlaista nöyryyttä entinen rengasmekaanikko kyllä tarvitsee ja tämä Fedorin antama oppitunti oli ensimmäinen askel sillä tiellä. (Ja sitä kuntoa, ettei piiputa heti ekassa erässä.)

Eräänlaista iskunkestävyyttä ja kylmähermoisuutta on myös herralla nimeltä Kazushi Sakuraba: Sakuraba vs. Galesic DREAM 12:ssa
 

Orbus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
On se kyllä vaan kumma, Fedor saa itsensä melkein aina noihin vähän epämielyttäviin tilanteisiin (täälläkin on tainnut olla lista noista Arlovski ottelun jälkiipyykeissä) ja sitten, kun jotain tyhjästä selvittää itsensä voittajaksi. Se on vaan helvetin kova, mutta tosiaan se, että joutuu noihin tilanteisiin jatkuvasti tekee matseista pirun viihdyttäviä, miktään nyhjäystähän ja varmaan päälle pelaamista niissä ei ole. Toisaalta luulisi, että tolla tyylillä se tappionkin on tultava joskus.
Ottelun jälkeen, kun kavereita katsoi haastatteluissa, niin olisi voinut veikata häviäjän toisinpäin. ; )

Mousasi on myös kone, hänen matsejaan on viihdyttävä katsoa, olisi kiva nähdä häntä UFC:ssä, jossa tuo light heavyweight on aika hyvä tasoinen.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Boston Bruins
Kerrassaan mainio Strikeforce-event oli kyllä, ja orastavat katsojaluvutkin lupaavat hyvää. Hieno CBS-debyytti lukuunottamatta Fedorin kamalaa tulkkia, joka onnistui kyllä viemään Fedorin haastattelusta kaiken mielenkiinnon.

Scott Coker lupasi myös uusia kovan luokan sopimuksia ensi viikolla, ja itsehän odotan esim. Bobby Lashleyn tekevän sopimuksen Strikeforcen kanssa. Strikeforcen hyvät suhteet japanilaisiin promootioihin mahdollistavat muidenkin kovien nimien, kuten esim. Jeff Monsonin käyttämisen Strikeforcen tapahtumissa.

En tiedä kiinnittikö kukaan muu huomiota vapaa agentti Dan Hendersoniin onnittelemassa Mousasia ottelun jälkeen. Jos Hendo loikkaa Strikeforceen olisi se erittäin kova kaappaus.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät & NHL
Hendo on ilmeisesi Sokoudjoun kanssa saman tiimin porukkaa, joten varmaan siksi palloili kehässä. On kyllä kai ollut tuon tapahtuman aikana enemmänkin tuolla kuupoilemassa. Tiedä sitten onko jotain sopparivääntöä olemassa. UFC:n kanssa ainakin on neuvottelut jäissä, koska pyytää Danan mukaan sellaista korvausta, jolla heilahdettaisiin UFC:n kovapalkkaisimmaksi ottelijaksi.

Ihan kiva eventti oli, mutta kyllähän noilla nimillä sitä saattoi odottaakin. Rogers vois tosiaan tuohon kuntopuoleen jatkossa panostaa hiukka enemmän. Niin ja kädet vois pitää ylhäällä, niin ei välttämättä kolisis niihin pahasti. Yllättävän kovan vastuksen kuitenkin antoi Fedorille.
 

Rankkari

Jäsen
Kyllä Rogers hävisi ottelun selkeästi henkisellä puolellaan. Hän ei uskaltanut käyttää parasta asettaan eli lyöntejä pystyssä. Liian suuri Fedorin kunnioitus näkyi siinä, että ehkäpä "huonompana" pystyottelijana Fedor sai hallita liikkeitä kehän pystyottelussa.

Oli se Fedor jälleen kova! Nenä murtuneena ja käsi rikki jatkoi otteluaan ihan tyynesti, löysi tilaisuutensa, ja ratkaisi ottelun.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
En tiedä kiinnittikö kukaan muu huomiota vapaa agentti Dan Hendersoniin onnittelemassa Mousasia ottelun jälkeen. Jos Hendo loikkaa Strikeforceen olisi se erittäin kova kaappaus.

Hendo ja Sokodjou harjoittelevat molemmat Team Questissä. Muistaakseni Hendo taitaa olla Questin omistajia/perustajajäseniä ja on ollut valmentamassa Sokodjouta monesti.
 
Viimeksi muokattu:

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Fedorin nenähän on ollut jo kauan tuolla tavalla lytyssä. Ilmeisesti se ei tässäkään ottelussa murtunut, vaikka niin huhuiltiinkin.

Lähde
Nenän muodon olen tiennyt, mutta se oli ilmeisesti tuo vekki, johon kiinnitin huomioni. Tai joku tumma kohta kuitenkin nenäruston ylälaidassa, mikä lie.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
TUF 10, jakso 9:

Niin siinä vain kävi, että Big Country nappasi voiton Justin Wrenistä. Tuomariäänillä, mutta kuitenkin. Ekassa erässä ehdin jo pelästyä, että matsi loppuu lyhyeen, kun Wren myllytti Nelsonia hetken aikaa urakalla. Tämä kuitenkin kääntyi loppujen lopuksi Wreniä vastaan, kun paukut loppuivat kesken. Ehkä olisi pitänyt ottaa kolmas erä, mutten usko, että tulos olisi tuosta muuttunut. Wren oli niin loppu, että Nelson olisi tuon erän vienyt, näin uskon.

On tuo Roy Nelson vaan uskomaton äijä. Jäätävällä kaljamahalla varustettu, itseään täynnä oleva juntti. Mutta mutta, oikea-aikaisuudella ja sijoittumisella voi saada paljon anteeksi. Mikä on ollessa itsevarma, kun on siihen rahkeita. Ei taaskaan tehnyt yhtään enempää kuin oli pakko, mutta mitä siitä. Näillä jatkoon. Edelleen Nelson on minun suosikkini voittajaksi, ainoastaan mörkö-Marcus voi haastaa.

Nelsonin ja Wrenin välisestä ottelusta tuli, kuten arvata saattoi, puhdas "stand-up war". Molemmat ovat enemmän kotonaan matossa, mutta kumpikaan ei sinne halunnut. Ei ollut mielestäni tylsä matsi, Wrenillä oli alussa mahdollisuus tiputtaa Nelson, mutta ei siihen pystynyt ja loppumatsin Roy oli mielestäni selvästi tarkempi ja parempi. Oikea äijä tästä parista jatkoi, vitutti se Danaa sitten miten paljon tahansa.

Koko jakso jauhettiin taas Kimbon paluusta ja niin kai jauhetaan seuraavakin jakso, koska tässä ei nyt yllättäen mitään päätöstä sen suhteen saatu aikaiseksi. Parasta olisi, kun Mittrione ei pystyisi matsaamaan ja Kimbo saisi sen hypetetyn toisen mahdollisuutensa ja sitten saisi turpaansa.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
TUF 10, jakso 9:

On tuo Roy Nelson vaan uskomaton äijä. Jäätävällä kaljamahalla varustettu, itseään täynnä oleva juntti. Mutta mutta, oikea-aikaisuudella ja sijoittumisella voi saada paljon anteeksi. Mikä on ollessa itsevarma, kun on siihen rahkeita. Ei taaskaan tehnyt yhtään enempää kuin oli pakko, mutta mitä siitä. Näillä jatkoon. Edelleen Nelson on minun suosikkini voittajaksi, ainoastaan mörkö-Marcus voi haastaa.

Tuntisin kyllä valtavaa mielihyvää nähdä Nelson kehässä jonkun oikeasti kovan HW:n kanssa. Niin uskomattoman ärsyttävä persoona ja ottelutkin ovat aika tylsää katsottavaa.
Big Baby oli sen verta vakuuttava ottelussaan että pidän häntä henk. koht. suurempana suosikkina kun Nelsonia.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuntisin kyllä valtavaa mielihyvää nähdä Nelson kehässä jonkun oikeasti kovan HW:n kanssa. Niin uskomattoman ärsyttävä persoona ja ottelutkin ovat aika tylsää katsottavaa.
Big Baby oli sen verta vakuuttava ottelussaan että pidän häntä henk. koht. suurempana suosikkina kun Nelsonia.

Onhan tuo ottanut erää kovienkin nimien kanssa. Tietysti aina voidaan väitellä siitä, että kuka sitten on kova. Viimeksi on tullut pataan Monsonilta ja Arlovskilta, sitä ennen voitot Imesista ja Fabiano Scherneristä. On paljon kovempiakin nimiä, mutta eivät nuo nyt ihan paskojakaan ukkoja ole.

Mun mielestä Nelsonin tyyli ei ole ollenkaan niin rasittava kuin vaikka Dana White antaa kommenteillaan ymmärtää. Vittu, äijä on hirvittävä sika ja silti otti nyt ensimmäisenä paikkansa semifinaaleissa TUF: ssa. Ehkä mies tuo liikaa esiin sitä, että on "seasoned veteran" ja kokemusta on vaikka muille jakaa, mutta ei väliä, niin kauan kuin voittoja tulee. Iso Marcus on Big Countryn ainoa este tämän kilpailun voitolle. Kimbosta ei siihen ole, vaikka saisikin uuden mahdollisuuden. Läski vetää Kimbon maihin, krusifiksi kehiin ja taputtelua päälaelle. Ei kaunista, mutta voitto silläkin irtoaa.

Ei Nelson UFC: ssä tule ikinä pärjäämään, vaikka tämän kauden voittaisikin. Ainut noista ukoista, joilla siihen näen todellisen mahdollisuuden, on Marcus Jones, lähinnä kokonsa takia. Mutta jos hän tuosta vielä kehittyy, niin kuin varmasti tekee, ei pitäisi sen päivän koittaessa olla horkkahirviö Lesnarillakaan mitään jakoa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös