Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Todella hieno tapahtuma! Ja tosiaan ainut miinus tulee osittaisesta huonosta näkyvyydestä.
 
"Avaruus, tuo käymättömistä korpimaista viho viimeinen"

Jermu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ainoat ruuhkat oli 5 min jonotus sisään ja vähän pidempi juomatiskille. Mikä on näin isossa tapahtumassa aika odotettua. Eli hyvin toimi järjestelyt ja hieno tapahtuma kokonaisuudessaan. Ilmeisesti lauantain lämmittelymatsista otettiin opiksi, katsomoissa osattiin ohjata porukkaa missä oli vielä tilaa.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Hieno tapahtuma oli. Omaan silmään ainoa ongelma oli ne kaukaloäänet. Ei siis sinänsä, ihan kivahan se on kuulla niitä, mutta jotenkin ne kajarit oli asennettu siten, ettei siellä A katsomossa kuullut faniryhmän huutoja. Siis vaikka näki, että tossa ne on ihan joidenkin kymmenien metrien päässä ja tiesi liikkeistä, että pitävät ääntä, niin jotenkin se kaukaloäänien puskeminen kajareista toimi ikäänkuin vastaäänenä ja ääni ei siten kulkenut juuri lainkaan A katsomossa sivuttaissuunnassa. Meinaa se ainoa kerta ku kuulin faniryhmän ääntä, oli ekassa erässä jonkin mainoskatkon jälkeen, ku pieni hetki kului, ennenkuin laittoivat kaukalo äänet takaisin päälle. Ja se oli sillä tavalla hämmentävää, että vaikkei kaukalossa mitään äänekästä tapahtunut, niin sellanen ihme taustakohina tosiaan peittosi faniryhmän äänet. Itse olin siis yläkatsomossa A6. Tuo tilanne johti muunmuassa siihen hassuun tilanteeseen, ekassa erässä, että katsomot huusi toisilleen "toinen puoli huutakaa meille" pidempään, kuin normaalisti, eikä sitä vaihtoa "Stadin kingit" -> "IFK" saatu aikaan. Myöhemmin se sitten saatiin toimimaan, mutta vaihto ei ollut yhtä sujuva, kuin hallissa. Joten jos jotain toivoisi ensi kerralta, niin kaukaloäänet voi kyllä tv-lähetykseen laittaa, mutta ei niitä katsomoon tarvita, siis varsinkaan jos peittävät katsomoäänet tavalla, kuin nyt tuntui tekevän.
 

Sakari78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olen erittäin kiitollinen IFK:lle tämän tapahtuman järjestämisestä. Pitkään on tullut seurattua ja peleissä käytyä ja tämä oli aivan mainio täysin erilainen ottelu muiden joukossa. Kaikki toimi omien kokemuksieni perusteella hienosti ja miljöö oli suorastaan kaunis. Kiitos myös runsain joukon saapuneille kärppäkannattajille, jotka ovat fiksua porukkaa. Tunnelma oli kohdillaan läpi illan ja onneksi joukkuekin osoitti venymiskykyä hienolla 3. erä nousulla. Voitto olisi ollut kirsikka kakun päälle.
Viihdyin ja nautin!
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Todella hieno tapahtuma! Ja tosiaan ainut miinus tulee osittaisesta huonosta näkyvyydestä.
Joo samaa mieltä. Todella hieno tapahtuma, johon pääsi vielä paremmin kiinni ekan erän jälkeen, kun oli paremmat paikat. 1.erässä oltiin kyllä hyvin motissa, ja liikkumavara aika nollissa. Erätauolla päästiin keskemmälle ja hieman ylemmäs (A-katsomossa), ja näkyvyys ihan erilainen.

Lumisade koveni alun jälkeen, mutta onneks lisätauoilla lumen sai lanattua ihan hyvin pois, niin ei ihan puuroksi mennyt peli.

Toivottavasti joka vuosi olisi tollanen, mutta jos mahdollista niin hieman korkeimmilla katsomoportailla, jotta näkyvyys olisi taattu jopa ns. huonoimmista kohdista.
 
7-6, 106-105, 3-0

Hey, don't say "as I said", just answer the question! (Doborah,Dragons den UK,2018)

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, "Respect all, fear none", Stars, Pool
Itse saavuttiin tonteille hitusen ennen puolta kuutta. Siitä parin minuutin jonotuksella suoraan A3:een, eli alakatsomoon. Otettiin melko alhaalta paikka kaidetta vasten johon oli hyvä nojata. Siinä alhaalla oli mukavan väljää, ei ketään seisonut ihan edessä. Toki sinne rautatientorin puoleiseen kaukalon kulmaan ei juuri näkynyt, mutta jostain piti tinkiä. Fanikatsomo oli ihan siinä aidan toisella puolella. Homma alkoi toimia hyvin kun se yksi nuori jeppe otti megafonin haltuunsa.
"Toinen puoli" kuulosti todella hienolta kun tuli sieltä vastapuolelta takaisin.

Aivan jäätävän hieno tapahtuma kaikkinensa. Vesalan Finlandian loppupuolella alkoi hieman silmänkulma kostumaan, kun katselin sitä hiljaa putoavaa lumisadetta. Huikea esitys. Ja kun katseli vastapuolta, punainen väri oli kiitettävän paljon edustetettuna. Ja kivasti lähti ääntä Kärppä-kulmastakin.

Yksi hienoimpia iltoja HIFK:n tiimoilta koskaan. Pesi stadikan matsit aivan 100-0.
 
"Let the wind carry you home
Blackbird, fly away
May you never be broken again"

Ishmael

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Vancouver Canucks
Vesalan Finlandian loppupuolella alkoi hieman silmänkulma kostumaan, kun katselin sitä hiljaa putoavaa lumisadetta. Huikea esitys.
Jep. Tuo toinen säkeistö on kaikessaan todella upea, ja Paula Vesala... jumalauta se on upea nainen ja ääni on pelkkää silkkiä. Itsellä ainakin putosi lumihiutale silmään lopussa. Ehkä jopa kaksi.
 
”Tykkäät laittaa viestejä, joissa on vähän sisältöä ja paljon provoa.”
Käyttäjän Hamu luonnehdinta Ishmaelista 15.10.2020.

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oman kokemukseni mukaan homma toimi ihan mukavasti - opasteet olivat hyvät ja tarpeeksi isot ja myyntipisteitä riittävästi. Ainoa miinus siitä, että vesi oli loppunut ainakin A-puolen myyntipisteistä. Paljonhan on myös kiinni siitä, miten porukka tuolla käyttäytyy ja ottaa muut huomioon. Hiukan kun joustaa ja muistaa muut, homma yleensä sujuu. Illan lampaanperse menee eräälle fanille (aikuinen mies), joka katsoi asiakseen hyppiä koko painollaan metallisen katsomokaidepalan päällä siten, että koko kaidepala jousti epämiellyttävästi koko matkaltaan. No, kaikenlaista arjen sankaria mahtuu aina mukaan.
 
" Ei oo käyttöä, lähe meneen!"

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Hyvin järjestetty tapahtuma, sisääntulossa olin ehkä 10 minuuttia jonossa ja erätauoilla tarjoilu ainakin A1-katsomon sivustan myyntipisteillä sujui jouhevasti. Itsellä ei ollut näkyvyysongelmia ja yritin pitää huolen, etten ollut lasten ja lyhyempien edessä. Kolmannessa erässä oli jo tilaa runsaasti A1:ssa, kun ilmeisesti 0-3 tappioasemassa jengi lähti himaan tai jäi bisselle.

Näitä ulkoilmaotteluita voi tulevaisuudessakin järjestää, mutta ei varmaan ihan joka vuosi kannata ottaa taloudellista riskiä ainakaan IFK:n yksistään. Parempi tapahtuma tämä oli kuin ne Stadikan talviklassikot.
 
You'll never walk alone!

Lemponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kiitoksia Hifkille ja hifkiläisille! Oli ilo ja kunnia, että juuri Oulun Kärpät sai kunnian pelata juuri tämän matsin kanssanne. Oli erittäin onnistunut tapahtuma. Olen nähnyt paljon jääkiekko-otteluita, mutta tämä jää mieleeni ainutlaatuisena.
 
"Ihmisellä on tässä avaruudessa kusiaisen valtuudet." - Konsta Pylkkänen / Veikko Huovinen
"Kun lukee nuorempien näkemyksiä ajoista, jotka itse on elänyt, tulee mieleen, että on yhtä vaikea nähdä menneisyyteen kuin tulevaisuuteen." - Kari Suomalainen 70 v.
Kerran Kärppä, aina Kärppä!​

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Kiitoksia Hifkille ja hifkiläisille! Oli ilo ja kunnia, että juuri Oulun Kärpät sai kunnian pelata juuri tämän matsin kanssanne. Oli erittäin onnistunut tapahtuma. Olen nähnyt paljon jääkiekko-otteluita, mutta tämä jää mieleeni ainutlaatuisena.
Kiitos teille kans. Mietin että meinaako Kärppäfanit ottaa taas paidat pois jossain vaiheessa... ja kyllähän ne joiltain lähti :D
 
7-6, 106-105, 3-0

Hey, don't say "as I said", just answer the question! (Doborah,Dragons den UK,2018)

#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
Oli hieno tapahtuma. Pitkään tuli pohdittua menemistä, ja ehdottoman oikea päätös tuli tehtyä. Aluksi meinasi mennä seinille, kun piti juna-asemalla venailla tyttöystävän liki tunnin myöhässä ollutta junaa. Jotain järjestelyistä kertoo se, että vaikka 18.10 oltiin aseman kellarissa laukkuja viemässä, ehdittiin nähdä vielä omilta paikoila Haloo Helsingin vika biisi. Todella sujuvaa!

Myös pelissä oli draaman kaari kohdallaan, ja suuret rispektit vastustajalle. Hienoa jääkiekkoa pelaavat, ja fanikunta mukavaa porukkaa.
 

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onnistunut tapahtuma, ja vaikka yleisömäärää oli tiputettu, katsomot olivat täydet. Tulin itse viistoista yli viisi paikalle, mitään jonoja ei ollut, heti portilla möivät jostain pienestä maitokärrystä viiniä pulloittain/laseittain, bisset samanlaisesta kärrystä. Tsiigattiin lämmittelyt puolityhjästä katsomosta, josta näki hyvin. Mulla oli 12-v kundi mukana, joten järkeiltiin mestat sellaisen kulkuaukon vierestä, johon viittoilin kaikkia muitakin skidejä joita näin, kun katsomo onneksi täyttyi kokonaan. Mitään ruuhkia en ainakaan siinä meidän yläkatsomossa nähnyt ja kentälle näki. Noi kaukaloäänet oli ainoa miinus, kun jengikin ryhdistäytyi. Hieno sää, joka oli yhdestä asteesta kiinni - sen verran lämpimämpää ja kaikki se romantiikka olisi tullut vetenä alas, vähän vähemmän romanttisesti. HIFK-legendoille olisin yrittänyt itse keksiä jotain isompaa roolia siinä alussa, samoin Haloo Helsingille vähän enemmän "superbowlia". Väliaika-show't jäi väliin, kun olin oluella, joten niistä en tiedä. Puisto oli valaistu kauniisti punaiseksi.

Mutta mikä tärkeintä: puiston laidalla parvekkeellisessa asunnossa asuva tuttavaperhe kertoi, että Jokereiden matseista ei kuulunut kuin kuulutukset, HIFK:n matsissa kuulemma ikkunat tärisivät kannustuksesta, jopa kannustushuutojen sanat erottuivat selvästi (eivät tiedä tota toinen puoli huutakaa meille -chanttia, muuta nyt kuulemma osaavat sen ulkoa) - ja aina Meritullinkadulle asti kertoi toisen perheen koiraa ulkoiluttamassa ollut isä kuulleensa kannustushuudot Liisankatua pitkin Eli! Jokerit on kellistetty...
 

Punanekolme

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oisko kellään mitään tietoa siitä, mikä biisi soi ulkoilma matsissa juuri ennenkuin kiekko tippui jäähän? Jos keltään löytyy jotain videomateriaalia niin siitä joku saattais tunnistaa.
 

McBean

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
Oisko kellään mitään tietoa siitä, mikä biisi soi ulkoilma matsissa juuri ennenkuin kiekko tippui jäähän? Jos keltään löytyy jotain videomateriaalia niin siitä joku saattais tunnistaa.
Ruudun tallenteesta katsottuna juuri ennen kiekon tippumista raikui perinteinen Status Quon Whatever You Want ja tätä ennen AC/DC:n Give It Up.
 
HIFKi on kova, HIFKi on Stadi! Kohta reppu repee, Mestarit sen tekee. Go!

Varjagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat & Toronto Maple Leafs
Oisko kellään mitään tietoa siitä, mikä biisi soi ulkoilma matsissa juuri ennenkuin kiekko tippui jäähän? Jos keltään löytyy jotain videomateriaalia niin siitä joku saattais tunnistaa.
Olisko ollut Xambassadors ja biisi Jungle? On Maple Leafsin alkubiisi muutaman vuoden takaa..jäi mieleen tosta syystä..en kyllä oo ihan varma missä vaiheessa ennen matsia tuli..
 
"HIFK:n nimeen vannotaan , Jokerit on kakka" Kim Sainio kertoo opettaneensa lapselleen Radio rockin korporaatiossa 6.6.2019.

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

 • 1
 • x
 • 2
 • 1
 • x
 • 2
 • 1
 • x
 • 2
Lukko - HIFK
 • 1.90
 • 4.45
 • 3.20
Sport - Tappara
 • 3.75
 • 4.00
 • 1.83
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy