Ukraina - Suomi, Hodinka Areena, 27.4.2007

  • 12 454
  • 75
Tila
Viestiketju on suljettu.

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Kisat alkavat siis Suomen osalta huomenna, ja avausottelussa vastaan asettuu Ukraina. Ottelusta kelpaa tietenkin vain voitto, ja eiköhän sieltä sellainen myös irtoa. Ei välttämättä kovin runsasmaalisesti, mutta lopulta kuitenkin. Helppo peli tämä ei varmasti ole, kaikki muistavat kuinka kankea oli Suomen aloitus Sloveniaa vastaan viime vuonna, ja Ukraina on vieläpä tunnetusti aika kova jengi puolustamaan.

Suomen ketjut huomiselle:

Peltonen - Koivu - T.Ruutu
Pärssinen - Kapanen - Hentunen
Bergenheim - Kontiola - Kallio
Pyörälä - Viuhkola - J.Ruutu

Nummelin - Kukkonen
Mäntylä - Saravo
Berg - Söderholm

Norrena
Lehtonen

Muuten ihan hyvännäköiset, mutta kakkosviisikosta vain Kapanen, varauskin Hentunen, kuuluisivat tälle tasolle. Erittäin pelottavan näköinen viisikko. Ykkösvitja sen sijaan on raudanluja. Antti Miettinen saapuu Moskovaan lauantaina ja Jere Lehtinen sunnuntaina.

Ukrainan kokoonpanosta tai muutenkaan joukkueesta en tiedä juuri mitään, kieltäytymisiä on ainakin ollut Tretjakin Superliigan säännöistä johtuen. Vanha kettu Karpenko aloitttanee maalilla.

Näiden maiden välisistä kohtaamisista voisin heittää ulkomuistista jotain tarinaa. En jaksa näitä tähän aikaan yöstä mistään tarkistaa, joten virheitä saattaa esiintyä, tuskin kuitenkaan kovin paljon. Aloitetaan vaikka kotikisoista 2003, silloin Suomi nujersi vastustajansa Hartwall Areenalla melko rumasti 9-0. Kimmo Rintanen rikkoi ennätyksiä iskemällä peräti neljä osumaa. Seuraavanakin vuonna Prahassa muistaakseni kohdattiin, ottelu taisi olla alkusarjaa ja se oli kovin nihkeää meininkiä. Jussi Markkanen oli tähänasti viimeisessä arvokisaottelussaan hyvin epävarma, mutta jotain 4-2, 5-2, se peli päättyi. Ja muistini mukaan myös Itävallan kisoissa 2005 nähtiin samantapainen peli, joka sekin päättyi parin kolmen maalin voittoon. En ole kyllä tuosta Itävallan turnauksen kohtaamisesta ihan satavarma. Viime vuonna ei ainakaan kohdattu.

Huomiselle voisi veikata lopputulokseksi vaikkapa 5-1. Maalit TRuudulle, Peltoselle, Hentuselle, Nummelinille ja Kalliolle tietysti.

Peli alkaa 16.15, ja sen näyttää suorana YLE24. Jälkilähetys TV2:ssa 18.25 alkaen.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Saku #11 kirjoitti:
Kisat alkavat siis Suomen osalta huomenna, ja avausottelussa vastaan asettuu Ukraina.

Vihdoinkin ne alkaa!
Suomi aloittaa siis lohkon heittopussia vastaan, eli Ukrainaa.
Mielestäni Ukraina on yksi kisojen surkeimmista joukkueesta ja varsinkin, kun heidän "nimimiehet" ovat kieltäytyneet.
Täytyy pitää sormet ristissä, että Ukrainan pojat ei rupea rumienkaan numeroitten jälkeen huitomaan saatika polvitaklaamaan.

Pelin kulku tulee olemaan hyvin pitkälti se, että Suomi yrittää vauhdilla saamaan Ukrainaa rikkomaan ja ylivoimalla iskee tarvittavat maalit.

Suomelle 5-0, Nummelin ja T.Ruutu kahdet maalit mieheen ja Kallio yhden.
 

Zalama

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, SaiPa
Joo, voittoa odotetaan ja se myös otetaan. Ukraina on tunnettu aika rumasta pelityylistä ja pitää toivoa, ettei tule turhia loukkaantumisia heti ekassa pelissä. Uskon Ukrainan ottavan jälleen paljon jäähyjä ja Suomi ratkaisee ylivoimalla pelin itselleen. Norrenalle tuskin tulee paljon torjuntoja, joten niissä vähissäkin jotka tulee, on oltava tarkkana.

Ukrainasta tiedän vain, että kieltäytymisiä on tullut ja suurimmat NHL-tähdet Fedotenko ja Antropov puuttuvat heiltä.

Peruspeli, se riittää. Suomi vie tämän 4-0, maalit tekee Bergenheim, TRuutu, Peltonen ja Nummelin.

Tästä se lähtee!
 
Viimeksi muokattu:
Täytyy muistaa ettei Ukraina ole miikään läpihuutojuttu kuitenkaan. Ne osaavat pelata kurinalaisesti, mutta sortuvat yleensä pikkusikailuun ja sitä kautta saavat jäähyjä, joista Suomen pitäisi rankaista. Ekassa erässä Suomi saattaa olla kohmeessa, eikä maaleja vättämättä vielä synny, mutta toivotaan että viimeistään toisessa erässä maalihanat aukeisivat. Jos ei aukea, niin kolmannessa erässä saatta olla kipsi päällä ja kiekot eivät mene millään sisään. Toisaalta Ukraina luultavasti väsyy pelin edetessä ja siinä mielessä kolmannessa erässä maaleja pitäisi tulla eniten.


Veikkaan kuitenkin Suomen voittoa 8-0 :D

Maalintekijät: Kallio 3, Peltonen 2, T.Ruutu 1, Hentunen 1 ja Kukkonen 1.

Niin ja Koivulle sekä Konnalle kolme syöttöpinnaa.
 
Viimeksi muokattu:

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Zalama kirjoitti:
tiedän vain, että kieltäytymisiä on tullut ja suurimmat NHL-tähdet Fedotenko ja Antropov puuttuvat heiltä.

Epäilemättä Nikolai Antropov puuttuu ukrainalta, koska on kazakstanilainen...
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Saapa nähdä, miten turnaus alkaa. Itselläni olisi kerrankin sellainen kutina, että hyvä kenraaliharjoitus Kanadaa vastaan olisi saanut joukkuetta vähän uomiinsa maalittomien Tsekki-sähellysten jäljiltä, ja nyt ainakin tietyt pelaajat pelaisivat jo vähän vapautuneemmin. On tietystikin avainasia, kuinka NHL-tulijat Koivu ja kumppanit pääsevät kärryille aikaerojen, ison kaukalon ja vastaavien suhteen.

Toinen avainkysymys on ketjujen peluutus ja erikoistilanteet. Katkoja ja erikoistilanteita tulee paljon, joten rytmistä voi olla vaikea päästä kiinni. Toivon mukaan Erkka antaisi neloselle ja ennen kaikkea kolmoselle tasaisesti peliaikaa. Ruudun Jarkon taklauskoneisto täytyy saada tuunattua, ja kolmosessa Bergenheim, Kontiola ja Kallio muodostavat minun papereissani tärkeämmän lenkin kuin kakkoskenttä.

Toivottavasti ylivoima-aikaakin jaetaan myös muille kuin ykköselle ja kakkoselle, eikä varsinkaan jumiuduta mihinkään "ketjut ovat nyt tässä"-ajatteluun ja heitetä härkäpäisesti sanoja ketjuja sisään, jos homma ei lähde käyntiin. Ketjut tulevat joka tapauksessa muuttumaan Venäjä-peliin, joten näitä kahta peliä tulisi pitää hyökkääjien osalta radikaalinakin kokeilualustana ja mahdollisuutena etsiä toimivia kombinaatioita. No, ei Erkka varmaan silti mitään kokeile...

Pakiston osalta tilanne on hieman eri, eli sinne ei ole kaiken järjen mukaan enää ketään lähitulevaisuudessa odotettavissa. Joten kaksi ensimmäistä peliä tulisikin käyttää pakkiparien ja puolustuspelaamisen lujittamiseen, jotta pakisto olisi iskussa Venäjä-pelissä. Nyt pelissä on vain kolme pakkiparia - ja ilmeisesti Mäntylä-Saravo kakkospakkiparina pelaa myös ylivoimaa. Jesus Christ, tekisi mieli tokaista tähän, jos olisin kirkon jäsen, mutta toivottavasti saatu luottamus näkyy kentällä jäätävänä varmuutena...

Summa summarum: Peli on aluksi nihkeätä tunnustelua, sitten Suomi saa lihamuuriin reiän ensimmäisen erän lopussa ja peli vapautuu. Suomi voittaa 6-1, ja joka kenttä pääsee maalintekoon. Koivu tekee yhden, Nummelin tekee kaksi, Kapanen tekee yhden, Kallio yhden ja maaginen samettikäsi Jarkko Ruutu yhden! Jarkko istuu myös pari kakkosta, mutta saa ukrainalaiset kiehumaan kuin Tsernobylin reaktorin. Norrena on maalilla työtön mutta varma, ja se yksikin takaiskumaali tulee Söderholmin karkeasta virheestä ja läpiajosta.
 

djuka

Jäsen
Ukraina voittaa 2-0 =))))

Ukrainan taitavat yksilöt pääsee muutaman kerran vastahyökkäykseen joista tulee maalit, suomi pyörittää pääosin peliä mutta ei saa maalia aikaiseksi.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Saku #11 kirjoitti:
Peli alkaa 16.15, ja sen näyttää suorana YLE24. Jälkilähetys TV2:ssa 18.25 alkaen.

Näkyy myös netitse, jos ei satu olemaan digiboksia (tai jos joku sattuu olemaan vielä töissä yms.). Netitse tuo on oikeastaan hyväkin katsoa. Itselle tulee mieleen etäiset muistikuvat Moskovan kisoista joskus vuonna miekka ja kilpi, jolloin kuva särisi, ääni pätki ja mystiset hahmot liukuivat jäällä. Samantyyppisen retrokokemuksen saa nyt myös nettitekniikalla!

Tähän mennessä tullut viisi lopputulosveikkausta, ja neljässä uskotaan Kallion tekevän vähintään yhden, jopa kolme maalia! Toisaalta mieshän on heikompia maita vastaan tehnyt pisteen per peli, joten perustelut ovat kohdallaan.
 

Jeppe_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit / Anaheim Ducks
Lopputulos, varma.

Joo, eli katoin kristallipallostani ja se näytti seuraavat tilastot:
Ukraina - Suomi:
0-1 Tuomo Ruutu (Koivu, Nummelin) YV
0-2 Kapanen (Kukkonen) YV
0-3 Peltonen (Nummelin)
0-4 J.Ruutu (Viuhkola, Berg)
1-4 Ukrainan paholainen
1-5 Kontiola (Bergenheim, kallio)
1-6 Peltonen (Koivu, T.Ruutu) YV

Eli lopputulos 1-6 Suomelle.
 

Pietu10

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Buffalo Sabres
Musta Nuoli kirjoitti:
Tähän mennessä tullut viisi lopputulosveikkausta, ja neljässä uskotaan Kallion tekevän vähintään yhden, jopa kolme maalia! Toisaalta mieshän on heikompia maita vastaan tehnyt pisteen per peli, joten perustelut ovat kohdallaan.
Täältä pellosta ilmoitan varmana tietona, että Tomi Kallio ei tee kisoissa ainuttakaan maalia. Ukraina-pelin toisessa erässä mies pääsee yksin läpi, mutta kompastuu omaan alahuuleensa ja liukuu päin laitaa. Seurauksena kisojen loppuun asti kestävä loukkaantuminen, minkä ansiosta Suomi voittaa maailmanmestaruuden.

Ei shattana, Kallio on ainut "pelaaja" joka on valittu jo nyt vuoden 2014 olympiajoukkueeseen, vanhasta muistista, niinkuin aina.
 

Baarimikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
KHL
Manderville#48 kirjoitti:
Ne osaavat pelata kurinalaisesti, mutta sortuvat yleensä pikkusikailuun ja sitä kautta saavat jäähyjä.
Ukraina on ollut Kazakstanin ohella yksi pahimmista halonhakkaaja joukkueista yleensä MM-kisoissa. Näin ollen toivon, että ukrainalaisten pelihuumori säilyy koko ottelun ajan, että mitään loukkaantumisia ei pääse sattumaan.

Tulosveikkaus: 0-3 tai 0-4.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Tahmea peli tiedossa?Suomi on 2 kertaa kohdannut Ukrainan MM-avauksessa ja tuloksena 3-1 ja 2-0-voitot.Joten eiköhän tänäänkin nähdä peli,mitä Suomi vie pelillisesti,mutta ehkei maalillisesti.Pelin lopputulos on siitä kiinni kuinka mukavan pelin Ukrainan maalivahti onnistuu ja miten Suomen maalinteko onnistuu.Itse pitäisin Leijonista silmällä erityisesti Tomi Kalliota,joka on vahvimmillaan heikompia maita vastaan sekä Teletappeja,joilla on lähes viimeinen näytön paikka yhdessä.Niin ja Numppa syöttää 3.Suomi voittaa pelin 2-4.
 

Pietu10

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Buffalo Sabres
Fakta: Tomi Kallio on ruma homo, jolla ei seiso. Ja jääkiekon kanssa sillä saatanan pervolla ei pitäisi olla mitään tekemistä.

KYLLÄ MINÄ NÄMÄ ASIAT TIEDÄN!
 
vilperi kirjoitti:
Itse pitäisin Leijonista silmällä erityisesti Tomi Kalliota,joka on vahvimmillaan heikompia maita vastaan sekä Teletappeja,joilla on lähes viimeinen näytön paikka yhdessä.

Myöskin 4. vitjaa kannattaa seurata. Tosin se on puolustavassa roolissa, joten luultavimmin pelaavat niin varmaa kiekon alla olevaa peliä, että urotekoihin eivät hyökkäyspäässä pysty. Kuitenkin olisi Viuhkolan ja Pyörälän parannettava otteitaan. Kanadaa vastaan harjoituspelissä taklasivat hyvin ja hoitivat oman pään mallikkaasti, mutta siinäkin oli silmiin pistävää se, että hyökkäyspäässä oli tyyliin yksi pelaaja kerrallaan. Neloselta ei haittaisi, jos karvauksen yhteydessä löytyisi edes yksi syöttöpaikka, josta saataisiin mahdollinen laukaus ajoittain maalia kohti. Käsiä siihen kuitenkin on. Toivottavasti Ruutu nostaa Viuhkolan ja Pyörälän mm-tasolle, että heilahtaa. Molemmilla, etenkin Viuhkolalla, tuntuu olevan käsijarru päällä.

Suomi voittanee pelin ilman sydämmen tykytyksiä, mutta suuntaahan tämä peli antaa. Tässä pelissä myös on panoksena pelipaikat, koska Miettinen ja Lehtinen tulevat 2 pelaajaa syrjäyttämään. Itsehän toivon teletappien hajoitusta tavalla tai toisella.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
vilperi kirjoitti:
Tahmea peli tiedossa?Suomi on 2 kertaa kohdannut Ukrainan MM-avauksessa ja tuloksena 3-1 ja 2-0-voitot.Joten eiköhän tänäänkin nähdä peli,mitä Suomi vie pelillisesti,mutta ehkei maalillisesti.

Ukrainalla ei ole niin vahva joukkue kuin yleensä, varsinkin maalivahtiosasto on ennakkoon heikohko joten omat odotukset on kyllä että tällä kertaa peli ei ole vähämaalinen nuhjaus vaan Suomi hallitsee niin pelillisesti kuin maalillisesti.

Veikkaisin 5-7 maalin voittoa ja Norre pitää nollan.
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Musta Nuoli kirjoitti:
Näkyy myös netitse, jos ei satu olemaan digiboksia (tai jos joku sattuu olemaan vielä töissä yms.).

Meillä asia hoidetaan niin, että TV:ssä on Urheilukanavan matsi USA-Itävalta ja samaan aikaan netin pätkivä kuva näyttää Suomen pelin. Boxia ei ole, mutta töistä tietenkin lähdetään aikaisemmin kotiin aina kisojen aikana, mikäli tarve vaatii.

Veikkaan, että Suomi hakkaa päätä seinään kaksi erää ja sitten joku tekee sen vapauttavan avausmaalin, jonka avulla otetaan rutiinivoitto.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Lampinen kirjoitti:
Mielestäni Ukraina on yksi kisojen surkeimmista joukkueesta ja varsinkin, kun heidän "nimimiehet" ovat kieltäytyneet.

Niin. Ruslan Fedotenko, kutsuttu myös "nimimieheksi", paukutti Tampan mestaruuskaudella runkosarjassa 26 maalia, tälläkin kaudella päälle 30 pistettä. Toinen tällainen mainitsemasi niinsanottu nimimies, Maple Leafsien Alexei Ponikarovski on tehnyt Torontossa kahdella viime kaudella yhteensä 42 maalia, tällä kaudella lähes 50 pistettä, enemmän kuin kukaan Suomen tähdistä.

Molemmat menisivät Suomen kokoonpanoon ykkös-, tai vähintään kakkosketjuun. Että se siitä. Muitakin paskoja pelureita voi luetella, jotka eivät kisoihin syystä tai toisesta tule, mutta se lienee tarpeetonta.

Ukraina tulee olemaan tuolla miehistöllä Leijonia vastaan täysi heittopussi, joskin kilpikonnapuolustuksella ja Suomen hyökkääjien oletettavalla kädettömyydellä numerot pysynevät siedettävinä. Ex-AHL-Gooni Andriy Sryubko, joka luutii Ukrainan ykköspakkiparissa, tullee istumaan kakkosia yhdessä todellisen mailankäytön epäjumalan, Yuri Gunkon kanssa Sergei Klimentievin säestäessä taustalla ja Suomen pitää vain pistää kiekot ylivoimalla pussiin. Helpolta kuulostaa, mutta aika näyttää. Toivottavasti loukkaantumisilta vältytään.

Nimim. Pietu10 viesti sai aikaan suupielien venymisen lähes korviin, en tiedä miksi.
 
Viimeksi muokattu:

RCY#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk, Dallas Stars, Habs, Liverpool, Suomi
Toivotaan, että tuomari on hereillä ja linja on tämän kauden mukainen eli mieluiten tarkkaa varsinkin mailalla koukkimisista etc. Ylivoimaa tulee, se on varma ja pelin toimiminen sillä osa-alueella on äärimmäisen tärkeää heti turnauksen alussa. Onneksi ykkös yv. näyttää olevan sen verran rutinoitunut ja taitava, että sillä osastolla ei ongelmia pitäisi olla, mutta peli näyttää missä mennään.

Matsista tulee varmasti melkoinen kamppailu Ukrainan maalivahdin ja Suomen hyökkääjien välillä. Hankala vastus, mutta eiköhän tämä erikoistilanteiden hyvällä onnistumisprosentilla klaarata. Laukauksien laatu ratkaisee.

Veikataan, että 4 - 0 on aikas todennäköinen.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Kyllä vituttaa istua junassa juuri tämän ottelun aikaan. Pitänee katsella sitten illalla tuo kooste tästä matsista.

Viime vuonna taisi avausmatsi olla Suomelle vaikea. Tai siis alussa vaikea, mutta toki rutiinilla sitten lopussa mentiin edelle. Silloin odoteltiin Nittiä ja Norren avaus ei ollu paras mahdollinen. Nyt Fred lienee ykkösvahti ja mies nauttiikin, kun tietää saavansa luottoa.

Toivon mukaan ei loukkaantumisia, vaikka se taitaa ex-neukkujen kanssa olla aina liikaa pyydetty.
 

Adoley

Jäsen
Suosikkijoukkue
ei ole
Totta...

Swift kirjoitti:
Niin. Ruslan Fedotenko, kutsuttu myös "nimimieheksi", paukutti Tampan mestaruuskaudella runkosarjassa 26 maalia, tälläkin kaudella päälle 30 pistettä. Toinen tällainen mainitsemasi niinsanottu nimimies, Maple Leafsien Alexei Ponikarovski on tehnyt Torontossa kahdella viime kaudella yhteensä 42 maalia, tällä kaudella lähes 50 pistettä, enemmän kuin kukaan Suomen tähdistä.

Molemmat menisivät Suomen kokoonpanoon ykkös-, tai vähintään kakkosketjuun. Että se siitä. Muitakin paskoja pelureita voi luetella, jotka eivät kisoihin syystä tai toisesta tule, mutta se lienee tarpeetonta.

Ukraina tulee olemaan tuolla miehistöllä Leijonia vastaan täysi heittopussi, joskin kilpikonnapuolustuksella ja Suomen hyökkääjien oletettavalla kädettömyydellä numerot pysynevät siedettävinä. Ex-AHL-Gooni Andrei Srybko, joka luutii Ukrainan ykköspakkiparissa, tullee istumaan kakkosia yhdessä todellisen mailankäytön epäjumalan, Yuri Gunkon kanssa Sergei Klimentievin säestäessä taustalla ja Suomen pitää vain pistää kiekot ylivoimalla pussiin. Helpolta kuulostaa, mutta aika näyttää. Toivottavasti loukkaantumisilta vältytään.

Nimim. Pietu10 viesti sai aikaan suupielien venymisen lähes korviin, en tiedä miksi.


Totta puhut.. Onneksi jääkiekkopelejä ei voiteta kuitenkaan parilla nimimiehellä. Voittoon kun tarvitaan kaikki 4 kentällistä ja maaginen maalivahti.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Peltosen pelaaminen illalla epävarmaa

Ville on siis flunssan kourissa ja Erkka ei osannut sanoa pelaako Ville Ukrainaa vastaan vai ei.

Tässä Ylen uutinen asiasta.
 

Anne73

Jäsen
Villen pelaaminen epävarmaa

Ylen sivuilla oli, että Ville Peltosella on flunssa, joten hänen pelaaminen illan pelissä on epävarmaa. Ikävä juttu :( toivotetaan ERITTÄIN poikaista paranemista!!
 

Jamina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, HJK
Ukrainan joukkueesta ei löydy minulle yhtään tuttua nimeä mutta sehän ei tarkoita etteivätkä ne palata osaisi.

Nummeliin ja Koivu pelaavat pitkästä aikaa isossa kaukolassa joten Suomen ykkösketjulta on turha odottaa hyvää yhteispeliä tässä ottelussa.

Toivottavasti tuomari kitkee kaiken halonhakkuun jotta säästyttäisiin loukkaantumisilta.
 

Ultra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pyynikki bollklubbar, TBK & vadelmavenepakolaiset
Lampinen kirjoitti:
Mielestäni Ukraina on yksi kisojen surkeimmista joukkueesta ja varsinkin, kun heidän "nimimiehet" ovat kieltäytyneet.
Täytyy pitää sormet ristissä, että Ukrainan pojat ei rupea rumienkaan numeroitten jälkeen huitomaan saatika polvitaklaamaan.
Niinpä niin. Ukraina saattaa olla kiekollisesti heikoin, mutta vastustajana pelottavin. Sillä tästä pelistä ei selvitä ilman pahoja loukkaantumisia. Ukrainan pojat kun todellakin erikoistuvat tuohon "jääkendoon" eivätkä jääkiekkoon. Tämän pelin loukkaantumislista ja pelikiellot ratkaisevat Suomen kohtalon kisoissa. No onneksi ainakin Peltonen on siirtymässä turvaan näiltä lynkkaajilta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös