UEFA Mestareiden liiga, Eurooppaliiga ja konferenssiliiga 2023–2024

  • 9 085
  • 74

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
A-lohko

Ihan hyvä lohko. Kaksi suosikkia on selvää, mutta kyllä Galatasaray kiusaa varmasti jos hetkeksikään nukahtelee. Ei Köpiksen pojatkaan varmasti täysiä heittopusseja ole. Mutta jos pitäisi veikata niin turvallisesti:

1. Bayern
2. ManU
3. Galatasaray
4. FC Köpis

B-lohko

Ennakkoon tasainen lohko. Arsenal ehkä suosikki, mutta hetki heilläkin näistä peleistä on ja voi näkyä. Sevilla on joukkueena heikentynyt paljonkin viime vuosinna vaikka torstailiigan voittivatkin. Ranskalaiset Euroopassa ovat monesti surullisia ja PSV voi olla ihan mitä vaan.

1. Arsenal
2. PSV
3. Sevilla
4. RC Lens

C-lohko

Ei huono tämäkään. Bragan en usko olevan heittopussi ja Berliinissä on erinomainen pöhinä päällä. Napolilla uskon olevan suuriakin haasteita.

1. Real Madrid
2. Union Berlin
3. Napoli
4. Braga

D-lohko

Tämä on ehkä tasaisin lohko, jossa jännätään paikkoja viimeiselle kierrokselle.

1. Benfica
2. Inter Milan
3. RB Salzburg
4. Real Sociedad

E-lohko

Feynoord ja Celtic varmasti yrittää kiusaa mutta riittääkö?

1. Atletico
2. Lazio
3. Feynoord
4. Celtic

F-lohko

Herkullisin ja ehdoton kuoleman lohko. Newcastlelle oppiraha pelejä. PSG torstailiigassa olisi kyllä hauska.

1. PSG
2. AC Milan
3. Dortmund
4. Newcastle

G-lohko

Tylsin lohko. Ilman suurempia yllättyksiä jännätään ainoastaan kuka on kolmas

1. City
2. RB Leipzig
3. Young Boys
4. Crvena zvezda


A-lohko:
- FC Bayern München, (GER)
- Manchester United, (ENG)
- FC Kööpenhamina, (DEN)
- Galatasaray A.S, (TUR)

B-lohko:
- Sevilla, (ESP)
- Arsenal, (ENG)
- PSV Eindhoven, (NED)
- RC Lens, (FRA)

C-lohko:
- S.S.C. Napoli, (ITA)
- Real Madrid, (ESP)
- SC Braga, (POR)
- 1. FC Union Berlin, (GER)

D-lohko:
- SL Benfica, (POR)
- Inter Milan, (ITA)
- RB Salzburg, (AUT)
- Real Sociedad, (ESP)

E-lohko:
- Feyenoord Rotterdam, (NED)
- Atletico Madrid, (ESP)
- S.S. Lazio, (ITA)
- Celtic FC, (SCO)

F-lohko:
- Paris Saint-Germain, (FRA)
- Borussia Dortmund, (GER)
- AC Milan, (ITA)
- Newcastle United, (ENG)

G-lohko:
- Manchester City, (ENG)
- RB Leipzig, (GER)
- FK Crvena zvezda, (SRB)
- BSC Young Boys, (SUI)

H-lohko

Vanha salaliittoteoria tulille UEFAloonasta. Onhan tämä helpoin lohko ja nyt kyllä saa kaikkensa Barca tehdä jotta tänä vuonna ei pääsisi jatkoon.

1. Barca
2. Porto
3. Shaktar
4. Royal Antwerp
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Haaland valittiin myös eilen UEFAn vuoden pelaajaksi. Messi oli toinen. PSG tippui neljännesvälierissä. Huoh.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Haaland valittiin myös eilen UEFAn vuoden pelaajaksi. Messi oli toinen. PSG tippui neljännesvälierissä. Huoh.
mUtKu qAtAr!!!1 Messi voittaa muuten taatusti Ballon d'Orin. Yllätyn suuresti jos menee Hålandille.
 

Ralph

Jäsen
Jos Aston Villa tai Fiorentina tulee HJK:n vastustajaksi, niin täytyy oikeasti harkita peliin menemistä. 25 prosentin todennäköisyydellä toinen näistä tulee, kun ovat samassa kakkoskorissa.
 

Katto

Jäsen
Piti ihan katsoa että ketä pelaajia tuossa Nordic footyn twiitin kuvassa oli klubista. Kuva ehkä klubi04 pelistä mutta ihan sama. Työpäivän ratoksi arvasin että kuvassa on Toivonen ja Baranov.
 

Jass0

Jäsen
Ensimmäistä kertaa ikinä jokaisella pohjoismaalla on edustaja lohkovaiheessa

Tämän pitäisi kertoa jostain? Siitä kuinka kova taso pohjoismaisilla futisseuroilla on?
Kertoo vaan siitä, kuinka paljon noita turhia kaiken maailman konferenssiliigoja on.
Yhdestä kilpailusta kun putoaa, niin pääsee/joutuu toiseen kilpailuun.

Jonnet ei taida muistaa Norjalaista Rosenborgia, joka pelasi Chämppäriä useamman vuoden, silloin kun sinne päästääkseen piti oikeasti olla kova joukkue.
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Jonnet ei taida muistaa Norjalaista Rosenborgia, joka pelasi Chämppäriä useamman vuoden, silloin kun sinne päästääkseen piti oikeasti olla kova joukkue.

Oli kova joukkue, mutta jälkimmäistä voi opponoida. Tuohon aikaan sinne pääsi Norjan tasoinen maa yhdellä karsintakierroksella - voittivat toki isojakin kuten Besiktasin, mutta myös esimerkiksi MTK:n, Dunaferrin ja vuoden 2007 syksyllä TamU:n voitolla pääsi mukaan. Champions pathillakin tuppaa nykyään tulemaan kovempia, saati sitten sillä toisella reitillä.

Kova suoritus oli trondheimilaisilta olla lohkoissa mukana vuosikausia. Ei silti ollut vaikeampaa päästä.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Klubin orastava putki europeleissä toi paikan suoraan kolmoskoriin arvonnoissa. Vaikka menestystä ei ole vielä tullut niin niitä tärkeitä ranking-pisteitä sen sijaan on tullut senkin edestä, joten Klubi on jatkossakin ihan heittämällä kolmoskorin joukkue arvonnoissa juuri Konferenssiliigasssa. Tämän hetken pisteillä (11 000) oltaisiin oltu jo aika lähellä Eurooppa-liigassakin kolmoskoria, joten vaikka Klubi toistaiseksi on kerännytkin vain näitä osallistumispinssejä europeleissä niin jokainen kausi on kuitenkin todella tärkeä pisteiden valossa.

Helvetin hyvällä arpaonnella Klubilla olisi pienehköt saumat jopa jatkoonpääsyyn. Kyllä, sen verran optimistin vikaa löytyy allekirjoittaneesta. Ykköskorin jengejä vastaan Klubin roolina on vähän kiusata himassa, mutta todennäköisin skenaario on pyöreät nolla pistettä keskinäisistä. Sen sijaan kakkoskorissa on jo muutama jengi, jota vastaan Klubi voi ihan oikeasti jopa kerätä enemmän pisteitä.

Viime kaudella samaan Eurooppa-liigan lohkoon arvottu Ludogorets on mielestäni yksi näistä jengeistä. Klubihan pelasi ihan miehekkään kotiottelun juuri Ludoa vastaan, josta voittokaan ei olisi ollut mikään vääryys. Kakkoskorin jengeistä myös Bodo/Glimt voisi olla ihan voitettavissa oleva kotona, viime kauden Norjan mestari (Molde) kaatui kuitenkin himassa jo karsinnoissa niin miksipä vastaava ei onnistuisi myös viime kauden kakkosta vastaan.

Se mikä Klubin erottaa kuitenkin vielä esim. Ludogoretsista, on se, että siinä missä Klubi näennäisesti kiusaa isompiaan kotona niin Ludogorets pystyy oikeasti viemään niitä pisteitä ja se pelaaminen ei ole sellaista selviytymistaistelua vieraissa. Etenkin tällä kaudella europeleissä vierasottelut ovat olleet otteluraporttien mukaan aika yksipuolisia näytöksiä, mutta Klubi on jollain pyhällä hengellä onnistunut pitämään ne numerot jokaisessa vierasottelussa ihan siedettävinä.

No, toivotaan Klubille hyvää arpaonnea pian alkaviin arvontoihin. Vaikka sieltä nyt tulisikin ihan kammottava lohko niin pelataan ne pelit kuitenkin ensiksi pois. Klubillahan on siinä mielessä ihan hyvä tilanne, että siinä missä moni muu jengi pelaa myös sarjaotteluita niin muistaakseni Klubi pelaa aikalailla vain puolet lohkovaiheen otteluista päällekkäin Veikkausliigan kanssa. Loppuihin euro-otteluihin Klubi saa keskittyä täysin kun muilla on sitten mahdollisesti muut ottelut vielä sotkemassa aikatauluja.
 
Viimeksi muokattu:

EP34

Jäsen
Suosikkijoukkue
Outis
HJK:n lohko konfrenssiliigassa: Eintracht Frankfurt, Paok, Aberdeen, HJK. Upeaan lohkoon pääsi HJK. Toivoin jompaakumpaa Aston Villaa tai Frankfurtia ja jälkimmäinen sieltä tuli! Upea kokemus Klubille päästä pelaamaan Deutsche Bank areenalle yli 50tuhannen fanin eteen. Ei helpoin lohko. Tietenkään. Mutta aivan mahtava kokemus. Paok ja Aberdeen sitäpaitsi haastettavissa. Toivotaan tietysti menestystä.
 
Viimeksi muokattu:

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
HJK:n lohko konfrenssiliigassa: Eintracht Frankfurt, Paok, Aberdeen, HJK. Upeaan lohkoon pääsi HJK. Toivoin jompakumpaa Aston Villaa tai Frankfurtia ja jälkimmäinen sieltä tuli! Upea kokemus Klubille päästä pelaamaan Deutsche Bank areenalle yli 50tuhannen fanin eteen. Ei helpoin lohko. Tietenkään. Mutta aivan mahtava kokemus. Paok ja Aberdeen sitäpaitsi haastettavissa. Toivotaan tietysti menestystä.

Jos Klubi saa 5p näistä niin silloin on europelit menny hyvin. Eli voitto kotona joko Paok:ia tai Aberdeenia vastaan ja sit pari tasuria lisäks. Toki jos voittavat molemmat niin on jo kirkkaasti plussaa. Vieraista yksikin piste olisi hyvä.
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Ei Napolin jatkoon meneminen nyt niin suuri yllätys olisi, joukkueessa löytyy kuitenkin laatua vähän joka osastolle. Mielestäni aika 50/50 pari.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Veikataan FC Porton ja Real Sociedadin jatkoonmenoa. Tai ainakin nyt toisen, ovat pelanneet mukavan pirteästi näkemissäni matseissa.
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Seuraavat otteluparit:

Real Madrid - Man City
Atletico Madrid - Dortmund
Arsenal - Bayern München
PSG - Barcelona

Samalla arvonta varmisti, että Wembleyllä ei englantilainen finaali ole mahdollinen, sillä Arsenalin ja Cityn parien voittajat kohtaavat välierissä. Saksalainen tai espanjalainen sen sijaan on, menemättä todennäköisyyksiin.
 

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Samalla arvonta varmisti, että Wembleyllä ei englantilainen finaali ole mahdollinen, sillä Arsenalin ja Cityn parien voittajat kohtaavat välierissä. Saksalainen tai espanjalainen sen sijaan on, menemättä todennäköisyyksiin.
Näin barcaukkona kyllä kutkuttelis semissä atletico ja finaalissa arsu. Ja nyt kun näin sanoo, ei se mahdotonta ole.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös