U20 MM-kisat Kanadassa 9.–20.8.2022

  • 180 661
  • 1 014
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Miten hemmetti tämä on näin vaikeaa kun vuosi sittenkin saatiin vietyä kisat läpi vaikkei ollut edes rokotteita apuna?
Omikron virus leviää noin 5× herkemmin ihmisestä toiseen kuin deltavirus, joka levisi alkuperäiseen koronavirukseen nähden hyvin paljon lyhyemmässä kohtaamisessa ja sen virusmäärä oli tuhatkertaisia kertoja suurempi. Omikronista on sanottu hyvin, että se leviää räjähdyksenomaisesti tai salamannopeasti. Kertonee kaiken siitä miksi kaikki on tällä kertaa niin paljon vaikeampaa koronaviruksen uuden muunnoksen kanssa. Käytännössä voi olettaa, että omikron kaikista suojatoimenpiteistä huolimatta lävistää koko ihmiskunnan, jos jotkut eivät asu sitten pysyvästi erakkoina muun yhteiskunnan ulkopuolella.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI
Tiedän, että Omikronin R-luku on isompi kuin Deltan vastaava. Mutta entä sitten jos jollain alle 20v jääkiekkoilijalla on vähän nuha? Tarviiko sen takia koko joukkue laittaa karanteeniin? Varsinkin kun jokaisella lienee pari rokotustakin pohjalla ja tuskin käyvät kisojen aikana mitään riskiryhmäläisiä morjenstelemassa.
 

Hokipedia

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, LA Kings, Underdog
No siis toki kupla tällä määritelmällä. Vertasin edellisiin junnukisoihin joissa ei katsojia ollut. Muutenkin hieman outoa verrata ulko- tai sisätiloissa olevia kuplia keskenään, tuolla on kuitenkin näkynyt katsojia ihan plekseissä kiinni.
Pleksissä kiinni olevat katsojat eivät vaikuta siihen, onko kupla vai ei.
 

Hokipedia

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, LA Kings, Underdog
Ihan samanlaista järjenvastaista pelleilyä kuin koko maailman touhu tällä hetkellä.

Mitä vitun väliä jos jollain huippu-urheilijalla on nuha tai kenties oireeton nuha. Se löytyy joka tapauksessa jokaisesta joukkueesta kun koko ajan testataan. Yksikään joukkue ei voi välttyä tältä.

Mitäpä luulet monta tartuntaa olisi esim. työyhteisössäsi jos teidät testattaisiin joka aamu? Vai tarttuuko tämä vaan jääkiekkoilijoihin?
Voisiko tämän öyhötyksen jättämään Jatkiksen ulkopuolelle?
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Pleksissä kiinni olevat katsojat eivät vaikuta siihen, onko kupla vai ei.

Pelaajat ovat kuplassa juu, mutta kupla vuotaa ihan jokaisen pelin kohdalla katsojien takia. Pitääkö vääntää rautalangasta? Se on sitten ihan toinen juttu johtuvatko tartunnat katsojista vai pelaajien omista hölmöilyistä.
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Venäjä karanteenissa. Tää oli tässä pojjaat.
Nyt myös Twitterissä liikkuu huhuja tästä. Eli Slovakialle luovutusvoitto tuosta pelistä.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Näistähän tuli sitten nopeasti melkoset pannukakku kisat.
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Slovakialle siis voitto? Mahtavaa. Näistähän tulee kunnon yllätyksien kisat.
Melko antikliimaksi toki jos näitä vielä enemmän tulee. Sairastuneet sivuun ja pelit käyntiin.
 

chauron

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIMARS
Kuinkahan isolla todennäköisyydellä turnaus saadaan vedettyä läpi kunnolla… tää on hyvä verrokkikohta kevään mm-kisoille ja jos kisat joudutaan keskeyttämään koronakaaoksen vuoksi, mm-kisat saa miettiä melkoisia taikatemppuja (jos on aalto päällä)
Perus pessimisti tuolla viime sunnuntaina ennen kisoja kirjoitti ja arvasi ... ehkäpä ei vielä turnaus ohi mut kiikun kaakun.
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Itävalta mestariksi ja valot pois päältä.
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
Ai että. Näitäkin kisoja tullut odotettua muutama kuukausi jo. Puhumattakaan Pekingistä. Liigamatseihinkaan ei pääse. Saattaa olla että vituttaa-variantti vaatii pian ensimmäisen uhrinsa. Lievää ylireagointia kyllä selkeästi heikoimman virusvariantin kohdalla. Tarttuuhan se kun perkele, mutta näytöt kuolemista ja sairaalahoidon tarpeesta esim. Etelä-Afrikassa eivät kieli kovin kummoisesta taudista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös