Tila
Viestiketju on suljettu.

Snacilep

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Leijonat
Tässä Ruotsin joukkue kisoihin:

Maalivahdit:
Olle Eriksson Ek
Samuel Ersson
Adam Åhman

Puolustajat:
Adam Boqvist
Philip Broberg
Erik Brännström
Adam Ginning
Nils Lundkvist
Rasmus Sandin
Filip Westerlund

Hyökkääjät:
Emil Bemström
Oskar Bäck
Lucas Elvenes
Samuel Fagemo
David Gustafsson
Pontus Holmberg
Rickard Hugg
Filip Hållander
Isac Lundeström
Jacob Olofsson
Filip Sveningsson
Johan Södergran
Fabian Zetterlund
 
-"Saat ylpeenä lausua: Olen Lahesta ja kannatan Pelsua!"
Meni sitten taas yhdet kisat ilman tappiota alkusarjassa. Tänään Yhdysvaltoja vastaan meinasi käydä klassinen sulaminen, mutta paikkasivat homman kuitenkin jatkoajalla ja ottivat voiton.

Kenties jo seuraavalla vuosikymmenellä käy sellainenkin ihme, että häviävät pelin alkusarjassa?
 
Mängimies tykkää tästä

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Kyllähän tuo kertoo siitä miten hyvin pelaajat omaksuvat Ruotsin pelitavan ja miten jokainen pelaaja sitoutuu siihen. Ei tuollaisia saldoja muuten mitenkään saada, kun ei Ruotsillakaan kaikkiin kisoihin ole mitään tähtisikermää laittaa. Näin on esimerkiksi tänä vuonna.
 
"Minulla on taskussani laite, jolla pääsen käsiksi koko ihmiskunnan keräämään tietoon. Käytän sitä kissakuvien katseluun ja riitelyyn tuntemattomien ihmisten kanssa."

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR
Maalikoosteen perusteella vähän pomppikin naapurille, mutta ei tällaista voittoputkea saavuteta tuurilla. Toisaalta vähän tuuriakin tarvitaan. Lienee ennätys?
 
"Minä en enää suostu sellaiseen keskusteluun, jossa valtiovarainministeriön virkamiehet tai korkeat talouspolitiikan osaajat tulevat kertomaan, että nyt pitää julkista taloutta sopeuttaa sinne tai tänne."
Antti Rinne, SDP 25.2.2019

Jannacci

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Toivottavasti eivät tarvitse mitään kriisiapua tällä kertaa. Onhan tuo aivan kamalaa hävitä Sveitsille puhtaasti neljännesvälierässä.
 
Shinsengumi Sanbantai Kumichou
(1)
  • Tykkää
Reactions: Leon

Atthe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues, Detroit Lions, HJK
Toivottavasti eivät tarvitse mitään kriisiapua tällä kertaa. Onhan tuo aivan kamalaa hävitä Sveitsille puhtaasti neljännesvälierässä.
Varsinkin kun pelataan turnausta jossa ei neljännesvälieriä edes ole olemassa. Tässä tosin käännös tekee temput kun englanniksi "quarter finals" sisältää sen vartin, kun taas Suomeksi pitäisi puhua joko neljännesfinaalista tai puolivälierästä.

Faktahan on se, että tänä vuonna jos joskus Ruotsin ei olisi pitänyt lohkoa voittaa. USA ja Suomi kyykkäsivät Ruotsia vastaan ja hävisivät silti vain yhdellä maalilla, ja Ruotsilla oli heikompi joukkue kuin pitkään aikaan. Sveitsin sen sijaan olisi pitänyt kaatua, mutta heikoksi jäi esitys. Kun katsoo miten Ruotsi on jyrännyt lohkossa mutta epäonnistunut sen jälkeen viimeiset reilu kymmenen vuotta, niin pitäisi ehkä vetää johtopäätös että henkisellä puolella on petrattavaa. Tosipeleissä pakka ei kestä, vaikka yksilötaitoa on perinteisesti riittänyt.
 
Daa dirlan dirlan daa
Laitetaan vielä sellaiset sotilaalliset merimiesnaurut Ruotsille kolmannella. Yy, kaa, koo... HAHAHAHAHAHA!

Hienoa kuitenkin, että alkusarjan voittoputki jatkuu ja jatkuu ja jatkuu. Sitä on sitten liitossa kiva muistella.

Jatkuuko muuten Montenin sopimus vielä?
 
Mängimies tykkää tästä
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.