Ilmoitukset

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Kuuma pudotuspelikierros vei muutaman kirjoittajan ylikierroksille. Kurinpito on päättänyt antaa seuraavat pelikiellot:

Nimimerkki lake79 on passitettu kuukauden pelikieltoon toivottuaan toisen pelaajan loukkaamista. Samainen nimimerkki on kunnostautunut samassa asiassa aiemminkin, joten rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Ultraorthdoxjew pääsee viikon tauolle kirjoitettuaan useamman turhan lestadiolaisiin liittyvän provosoinnin Ilves-Kärpät-ottelun otteluketjuun.

Nimimerkki Crueman kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin kyseenalaisia taklauksia käsittelevään ketjuun. Hän kuittasi viestittelyllään viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bunghole on laitettu kahden viikon jäähylle jatkuvan itsemoderoinnin ja henkilökohtaisuuksien vuoksi.

Sulje ilmoitus

U20 MM-kisat 2018–2019: Ruotsi

Viestiketju osiossa 'U20 MM-kisat 2019, Vancouver ja Victoria' , aloittajana Snacilep, 27.12.2018 klo 15.18.

 1. Snacilep Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Tässä Ruotsin joukkue kisoihin:

  Maalivahdit:
  Olle Eriksson Ek
  Samuel Ersson
  Adam Åhman

  Puolustajat:
  Adam Boqvist
  Philip Broberg
  Erik Brännström
  Adam Ginning
  Nils Lundkvist
  Rasmus Sandin
  Filip Westerlund

  Hyökkääjät:
  Emil Bemström
  Oskar Bäck
  Lucas Elvenes
  Samuel Fagemo
  David Gustafsson
  Pontus Holmberg
  Rickard Hugg
  Filip Hållander
  Isac Lundeström
  Jacob Olofsson
  Filip Sveningsson
  Johan Södergran
  Fabian Zetterlund
   
 2. Mängimies Jäsen

  Meni sitten taas yhdet kisat ilman tappiota alkusarjassa. Tänään Yhdysvaltoja vastaan meinasi käydä klassinen sulaminen, mutta paikkasivat homman kuitenkin jatkoajalla ja ottivat voiton.

  Kenties jo seuraavalla vuosikymmenellä käy sellainenkin ihme, että häviävät pelin alkusarjassa?
   
 3. adolf Jäsen

  Kyllähän tuo kertoo siitä miten hyvin pelaajat omaksuvat Ruotsin pelitavan ja miten jokainen pelaaja sitoutuu siihen. Ei tuollaisia saldoja muuten mitenkään saada, kun ei Ruotsillakaan kaikkiin kisoihin ole mitään tähtisikermää laittaa. Näin on esimerkiksi tänä vuonna.
   
 4. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, BJR
  Maalikoosteen perusteella vähän pomppikin naapurille, mutta ei tällaista voittoputkea saavuteta tuurilla. Toisaalta vähän tuuriakin tarvitaan. Lienee ennätys?
   
 5. Jannacci Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Toivottavasti eivät tarvitse mitään kriisiapua tällä kertaa. Onhan tuo aivan kamalaa hävitä Sveitsille puhtaasti neljännesvälierässä.
   
  Leon tykkää tästä.
 6. Atthe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon Blues, Detroit Lions, HJK
  Lainaus:
  Varsinkin kun pelataan turnausta jossa ei neljännesvälieriä edes ole olemassa. Tässä tosin käännös tekee temput kun englanniksi "quarter finals" sisältää sen vartin, kun taas Suomeksi pitäisi puhua joko neljännesfinaalista tai puolivälierästä.

  Faktahan on se, että tänä vuonna jos joskus Ruotsin ei olisi pitänyt lohkoa voittaa. USA ja Suomi kyykkäsivät Ruotsia vastaan ja hävisivät silti vain yhdellä maalilla, ja Ruotsilla oli heikompi joukkue kuin pitkään aikaan. Sveitsin sen sijaan olisi pitänyt kaatua, mutta heikoksi jäi esitys. Kun katsoo miten Ruotsi on jyrännyt lohkossa mutta epäonnistunut sen jälkeen viimeiset reilu kymmenen vuotta, niin pitäisi ehkä vetää johtopäätös että henkisellä puolella on petrattavaa. Tosipeleissä pakka ei kestä, vaikka yksilötaitoa on perinteisesti riittänyt.
   
 7. Mängimies Jäsen

  Laitetaan vielä sellaiset sotilaalliset merimiesnaurut Ruotsille kolmannella. Yy, kaa, koo... HAHAHAHAHAHA!

  Hienoa kuitenkin, että alkusarjan voittoputki jatkuu ja jatkuu ja jatkuu. Sitä on sitten liitossa kiva muistella.

  Jatkuuko muuten Montenin sopimus vielä?
   
  Lico, macnevis & RäpyläRepe tykkäävät tästä.