U18 MM-kisat 2024 – liveseuranta

  • 37 553
  • 712

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Jaah, Suomella kuusi pelaajaa jäällä.
 

TekAstin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK & Blackhawks, Panthers
Kuinkahan monen maalin aikana toi Nieminen on ollut kentällä? Ainakin yli puolten jos olen oikein nähnyt. Jokaisessa tilanteessa avuttomasti myöhässä.
 

jahoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa
Ennen tätä peliä Suomi oli vähiten maalia päästänyt joukkue, ja nyt tulossa eniten maalia päästänyt joukkue yhdessä pelissä
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Luistelussa on hemmetin iso ero ja USA:lla on "muutama helenius" enemmän. Tai oikeestaan aika monta.
 

p_3ksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL, Jukurit
Parannettavaa ei oikeastaan löydy kuin luistelussa, vetämisessä, syöttelyssä, puolustamisessa, maalivahtipelissä, peliälyssä, luistelussa, aloittamisessa, taklaamisessa, jäähyjen tappamisessa, ylivoimassa, valmennuksessa ja luistelussa.

Tästä sisuuntuneena otamme hyvät asiat mukaan seuraavaan koitokseen.

Tylyt oli lukemat ja parempi vei, ei voi minkään.
 

kaviaari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Huikea tasoero!! Kumpi maaliin ratkaisevaan? Kotiinpäin vedettävä ja sanottava Rimpinen. Kaverin pelejä useita nähneenä. Saarisesta vaikea sanoa, kun en ole pelejä nähnyt.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Metka huomio tuli peliä seuraillessa tehtyä, siinä kun aina taivastellaan naisten tasoeroa pohjois amerikkalaisiin, niin suurempihan se tämän ikäluokan pojilla on näköjään ja siinä missä naisilla on puolustuksena 2/3 osaa korkeintaan puoliammattilaisia, niin nää junnut kyllä vertautuu heihin ammattilaisina, pelaavat junnusopparilla ja saavat ammattivalmennusta.

Sehän tietty ei sinänsä mitään merkitse, tulos on aina tämä, jos pelitavassa ja kokonaistasossa jää jälkeen, pienelläkin tuurilla maaliero olisi ollut kaksinumeroinen.

Mihin sitten riittää Ruotsia vastaan jää nähtäväksi, mestaruudesta tuo nippu ei kyllä pelaa.
 

Kiekoton Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Alasarjat sekä suomalaiset maailmalla
Tää oli oikein hyvä kenraaliharjoitus tulevia koitoksia varten. Hurlumheissä ei pärjätä, mutta muutoin on kova jengi kasassa. Oma pää tiiviiksi ja paikoista maalit, niin kaikki on auki näissä peleissä vaikka mestaruuteen asti. Toki USA näytti miten tätä lajia pelataan ja on selvästi edellä, mutta onhan näitä tähtisikermiä ennenkin pimennetty.
 

Kiekoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Україна
Suomi lähti peliin selvästi virheitä ja jäähyjä vältellen. Se olikin vastustajille juuri sopivaa... Oikeastaan noin käy usein kun pelataan liian varovasti. Kamppailupelaaminen ja syötöt kärsivät, jolloin Suomen peli oli kyllä kuin syöttö lapaan vastustajalle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös