Tyhmien kysymysten ketju

  • 1 855 489
  • 11 238

McJokke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Pelaajat: Joe Thornton,Ron Hextal
Mitä ihmettä voi ostaa 2-vuotiaalle kummipojalle lahjaksi?

Itse muistelisin ostaneeni pienen jääkiekkomailan. Tarkemmin ajateltuna maila taisi olla jo 1-vuotislahja, joten päädyn tälleen kevään kynnyksellä vastaamaan, joku hieno hiekkalelu setti. Esim rakennusmestarin setti on näppärä (vasaraa, ruuvaria, suorakulmia, sun muuta hyödyllistä)
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Kirjekuori. Mukaan vähän rahaa ja sen lisäksi joku pieni teksti esim. "Sinä olet Se oikea" tjms. Tämä lahja vain siinä tapauksessa jos muut lahjaideat ovat huonoja/tylsiä.

Tai kuoreen matkalippu ja teksti: "Olet ansainnut rentoutumisloman."

Matkalippu on tietysti yksisuuntainen ja Timbuktuun.
 

Jamina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, HJK
Mitä ihmettä voi ostaa 2-vuotiaalle kummipojalle lahjaksi?

Minä ostin aikoinaan Hurricanesin Roadrunner-levyn. Kummipoika asui tuolloin USA:ssa, naapureille tuo levy sanoituksineen oli suuri ihmetyksen aihe. Kummipojan vanhemmat ovat edelleen tosi kyllästyneitä ko. levyy, poika kun soitti sitä päiväkaudet.
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Polkutraktori, peräkärryllinen kipillä varustettu. Tulet oleman kuningas.
Tuo on ihan oikeasti kuningasveto. Aika kallis, eikä kaksivuotias vielä ihan opi sitä ajamaankaan. Mutta mutta...tuo on sellainen setti joka ainakin kaverin mukuloilla on päivittäisessä (sisä)käytössä edelleen. Ja vanhempi poika on jo 8-vuotias.
Oma 5-v tyttäreni kiitää raktorilla aina siellä kyläilessämme, joten sopii hyvin tyttölapsellekin.
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Kaikkea sitä tuleekin mieleen, mutta...vähentääkö se peräpukamia jos harrastaa anaaliseksiä? Eli lähinnä tämän osapuolen kohdalla joka ottaa sitä kikkeliä tuonne takaosastoon? Hinkkautuvatko pukamat jollakin tavalla tuossa hommassa? Eivät? Entäs estävätkö pukamat tuon homman? Onko pukamat homosuhteessa vähän kuin kuukautiset heterosuhteessa? "Ei nyt rakas, mulla on "ne"". Nyt jos koskaan Jatkoajan anaaliasiantuntijat - aktivoitukaa!

Kaikkea sitä.
 

hemppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Mitä tekemistä laivalla on, mutta kuin ryypätä?
Riippuu minkälaisella kokoonpanolla sinne mennään? Esim. lasten kanssa risteily on oikeasti paljon mukavampaa, jos mennään lasten "armoilla", kuin vaihtoehtoisesti lähteä yksin ryyppäämään ja kalastamaan tanssilattialta lahnoja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös