TV-sarja: Salatut elämät

  • 7 911 863
  • 24 775

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mietin tuossa juuri itsekseni kuinka harmillista, että ei ole olemassa mitään tilastoa milloin on kliffi mainittu ensimmäisen kerran minäkin keväänä. Tänä keväänä se on kuitenkin tässä. Ehkä aavistuksen kaukaa haettu, mutta peli on kuitenkin auki pohdinnoille.

Liian aikaista tehdä liian pitkälle vieviä johtopäätöksiä, mutta Marianna voinee siihen vielä liittyä. Ja se ei välttämättä ole huono asia.

Ei tuo puppelisynnytys enää utopiaa ole. Sarjan oma circle of life. Aaron paluu tappoi aikoinaan normaalit säännöt, eli kaikki on mahdollista.

Eliasta pitää sen verran puolustaa, että vaikka onkin aikamoinen inisijä, niin onhan tuo ns.äijäosasto myös loppupeleissä aikamoinen akkalauma Sebun ja Lassen johdolla. Haukkala kyllä harhailee jossain ihan pelin ulkopuolella. Kaverin identiteetti aivan kateissa.

Cliffit ovat varmaan olleet jopa syksyisin pohdinnassa. Aki tietysti jotenkin mukana, varmaan bisnekset paljastuvat viimeistään silloin. Jos Marianna pidetään vielä pinnalla, niin voisi hyvinkin olla keväällä yksi iso kohde. Kunhan ei kolmantena vuotena putkeen Kuulat ole taas jonkin rikollisvyyhdin keskellä. Joku nostalginen oven taakse ilmestyjä olisi myös paikallaan. Peppi ei siihen kelpaa, vaikka sieltä epäilemättä kohta palaakin piipittämään. Taigan kohdalla oltaisiin tosin aika haastavien näyttelijävalintojen edessä.
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Miksi esimerkiksi kenenkään ovella ei ole kaikkien näiden yli 15 vuoden aikana koskaan käynyt tv-lupatarkastajaa tai Jehovan todistajia :D

Se olisikin hauska kohtaus, kun jehovalaiset menisivät pimpottamaan ovikelloa Pihlajakadulle ja käyttäytyisivät samalla tavalla kuin muutkin sivuroolien näyttelijät Salkkareissa seisomalla vain tuppisuuna. Mahtaisivat olla parhaat Jehovan todistajat ikinä.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Roinatanin hahmo, monen muun tavoin, on pilattu täysin. Siitä asti kun Roina alkoi viettämään jumppapallon kanssa aikaa, on Roinakin ollut ihan unessa. Lasse, Jiri, Janne ja Talekin on taantunut koko ajan alemmas.
Myöskin Ulla on nykykunnossaan melkoisen surkea. Entinen, pääosin hyväntahtoinen rouva on muuttunut yhä itsekkäämmäksi ja äsyttävämmäksi. Ullaan luonteenmuutokseen on varmaan vaikuttanut kunnollisen selkänojan(Sepon) puuttuminen.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
S Kuulan ja M Kurjen välille on muuten tulossa suhde. Samalla tavalla kun Sergeille ja Pepille. Tai Eliakselle ja Larille.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Kunhan ei kolmantena vuotena putkeen Kuulat ole taas jonkin rikollisvyyhdin keskellä.

Tämähän olisi helposti mahdollista. Helena onnistuu myymään koko majatalon sinänsä laillisin keinoin Akille, mutta joku siinä kaupassa sitten hiertää lapsia minkä kanssa on saatu sovittua. Tai sitten Helena on jo aikaisemmin ehdotetun mukaan toinen pääjehu tässä koko ihmiskaupassa. Tekee itsekin hieman keikkaa minkä paperitöiltään ehtii.

Silti veljeksien apua tarvittaisiin. Ja sitten, jos Mariannaa vielä roikotetaan mukana, niin hän pyörittää koko vyyhtiä, koska on jo näyttöjä kunnon johtajuudesta.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers
Taigan kohdalla oltaisiin tosin aika haastavien näyttelijävalintojen edessä.
Tässä olisi loistava paikka kaivaa vanha näyttelijä naftaliinista ja ottaa Roosan näyttelijä (en jaksa hakea oikeaa nimeä) takaisin. Muuten aivan sama hahmo kuin ennen, mutta nimi on vaihtunut ja äitinä on itseään nuorempi Peppi. Menisi salkkareissa hienosti läpi eikä oltaisi vielä edes lähellä sarjan rimanalituksia.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Sanni Iidalle: "Annatko mehun?". Mehu on Sannin käden ulottuvilla eikä Iida ojenna sitä. Tässä vaan yritettiin korostaa Sannin ja Iidan riitaa mutta ei jösses yrittäisivät edes! Samaan lokeroon menee kohtauksen kanssa, jossa Jiri antaa baaritiskillä juomat kahdelle asiakkaalle ristiin. "Äähmh toi kokis oli kyllä mulle" ja Jiri vaihtaa 2cm etäisyydellä olevat lasit päittäin.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Oma suosikkini viimeisen viikon ajalta oli draama Sebun eteisessä. Kuulien mafiaperhe rakoilee, koska Luu hieman läpsäisi Sebastiania kasvoihin? Isä ja poika kitisivät Helenan väkivaltaisuudesta. Perhe, jolla tilillään tukku rikoksia, huumauksia ja tappoja pillastuu, koska perheen matriarkka antoi avokämmenestä?

Jirin ja Heidin seurustelukin tuntuu taas sellaiselta vedolta, joka keksittiin pikatahdilla jonkun kuvauspäivän aamuna.

Kristiinan ja Sannin kohtaukset ovat olleet erittäin vaivaannuttavia.

Ihan hauska tuo miten Tale aina vetoaa, että voi "soittaa vaarille". Seppo on kuin maanpaossa oleva mystinen hahmo, jonka prepaid-numeron vain Tale tietää. Joskus muoriosasto voisi tuostakin älähtää.

On hyvä huomio, että Ulla on nykyään vain entistä korostetumpi sirkuspelle. Muistaakseni Peuhu sanoi, että suostuu tulemaan takaisin vain jos Ullasta tehdään jokin tuon tyyppinen Turhapuro etc.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Sanni Iidalle: "Annatko mehun?". Mehu on Sannin käden ulottuvilla eikä Iida ojenna sitä. Tässä vaan yritettiin korostaa Sannin ja Iidan riitaa mutta ei jösses yrittäisivät edes! Samaan lokeroon menee kohtauksen kanssa, jossa Jiri antaa baaritiskillä juomat kahdelle asiakkaalle ristiin. "Äähmh toi kokis oli kyllä mulle" ja Jiri vaihtaa 2cm etäisyydellä olevat lasit päittäin.
Oli tosiaan melko "hyvin" toteutettu alleviivaus, kun yritettiin tuoda esiin hahmojen tunteita. Tuo Jirin tarjoilukohtaus oli suoraan sanottuna aivan järkyttävä. En ole ainakaan itse noin turhamaisia henkilöitä nähnyt, viittaan siis noihin asiakkaisiin, jotka huomauttivat niiden lasien paikoista. Tietysti, kaikella Salkkareissa tapahtuvilla asioilla on esikuva todellisessa elämässä.
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ettei vaan SirGayn ja katuvan Hullu-Mariannan välille kehittyisi jonkinlainen suhdeviritys.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mitä Joonatan teki Malagassa?
Varmaankin jotain sellaista jota ei sarjassa ole käsitelty ollenkaan, mutta jota näin myöhemmin voidaan alkaa käsittelemään, jotta sarjaan saadaan yksi synkkä salaisuus lisää. Sitten se kuitenkin on jotain huorissa käymistä tai muuta yhtä väsynyttä, josta Iidalla ei kaiken järjen mukaan voi olla mitään oikeutta suuttua. Eikös siitä Malagan reissusta ole jo niin kauan aikaa, etteivät Iida ja Joonatan silloin merkinneet toisilleen mitään?
 

JjZz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit. Sympatiat kaikille paskoille.
Semmoinen hämärä mutta karmiva muistikuva on että Joonatan oli ainakin lähellä päätyä vällyjen väliin Ullan kanssa siellä Malagassa. Tiedä sitten liittyykö tuohon mitenkään.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Itselleni tuli mieleen josko Joonatan olisi saanut Malagassa jonkin sukupuolitaudin joltain vosulta. Perusteluina vaikka Ullan vihjailu sekä Joonatanin kieltäytyminen petipuuhista Iidan kanssa.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Mitä Joonatan teki Malagassa? Muistaakseni se vain pakeni sinne rahojen kanssa, mutta ei tehnyt mitään sellaista josta Iida voisi mielensä pahoittaa.
Epäilen joko tuota muutaman henkilön ehdottamaan prostituutiopalveluiden käyttöä tai sitten jotain muuta vastaavaa kuten lasta jonkun naisen kanssa jne.Mitään kovinkaan suurta tähän tuskin liittynee, Ulla vaan käyttää jotain Malagan tapahtumaa kiristyskeinona, jotta saisi täten Joonatanin kautta tietoa Nikkisestä.

Tuli tuossa jälleen kerran katsottua Youtubesta Salkkari-pätkiä, joissa nähtiin myös Osteri-Ossia. Minusta Ossi oli yksi niistä hahmoista, jotka oikeasti kehittyivät matkan varrella. Sarjula oli ensimmäiset vuotensa melkoisen surkea, mutta ajan myötä Osterista muodostui yksi sarjan viihdyttävimmistä hahmoista. Jopa vähän harmitti, kun mies palasi Rakkavaaraan. Harva näyttelijä/hahmo on Salkkareissa kehittynyt aikojen saatossa. Stuba voisi sellainen ollakin.
 

Webb

Jäsen
Luonnollisesti Elias törmää ensimmäisenä Mariannaan. Kuinkas muuten.

Ihme ettei Akin tietokoneen salasana ollut Aki123 tai muu yhtä älytön. Jotain vastaavaa Roina taisi kokeilla.

Koukalin ja Heidin "suhde" vaikuttaa väsyneeltä, turhalta ja hätäisesti keksityltä. Montahan jaksoa menee, että taas erotaan ja palataan yhteen.
 

Naavaparta

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Florida Panthers
Koska Sergein lausunto koventaa tulevaa tuomiota niin tottakai se myös pienentää sitä. Eli eiköhän Marianna ja Sergei tulenpalavasti rakastu toisiinsa ja Sergei antaa sellasen lausunnon että Marianna selviää ehdonalaisella tai jotain. Koska salkkarit, on sekin mahdollista. Sitten muuttavat Sergein kämppään ja kyräily on valmis.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ihan hauskoja nuo Sergein kovat uhittelut Mariannalle millainen helvetti vankila on ja miten puukkoa saa pelätä. Suomen naisvankilathan ovat tunnetusti Oz:n tasoisia kauhukammioita.

Äärimmäisen säälittävä lataamo tuo mesta on. Sergei hiippailee paikasta toiseen ja henkilökunta yleisestikin ihan kassalla. Toisaalta olivathan ne Paulan ja Katariinankin hoitolat kuin jotain rippileirejä.
 

Barney

Jäsen
Ettei vaan SirGayn ja katuvan Hullu-Mariannan välille kehittyisi jonkinlainen suhdeviritys.
Tämä on ihan mahdollinen skenaario. Vielä todennäköisempänä pidän, että Lasse panee Eevaa, minkä seurauksena Eeva tulee raskaaksi. Sitten saadaan siitäkin kunnon soppa, ja voidaan vatvoa sitä vähintään puoli vuotta.
 

Trekolmestar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kovasti ihmetyttää tuo Sergein ja nyt myös Eliaksen himo saada Marianna vankilaan. Rikosnimikkeinä siellä taitaa olla vapaudenriistoa (törkeä) ja Jannen kohdalla lisäksi pahoinpitely. Muutaman vuoden kakusta puhutaan, josta ensikertalainen suorittaa puolet. Tosi paha. Syyntakeettomana pakkohoidossa Marianna olisi varmasti paljon pidempään poissa pelistä. Tietysti jos suljetulla osastolla salkkarimaailmassa kaikki haahuilevat vapaasti, niin ehkä se vankila on "pahempi" paikka.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Vielä todennäköisempänä pidän, että Lasse panee Eevaa, minkä seurauksena Eeva tulee raskaaksi. Sitten saadaan siitäkin kunnon soppa, ja voidaan vatvoa sitä vähintään puoli vuotta.

Jos tämä tapahtuisi niin sickfactory alkaisi olemaan senverran Kauniit ja Rohkeat tasoa, että pieni breikki sarjasta olisi omalla kohdallani paikallaan.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Tuossa Nellassa on ainesta todella vittumaiseksi nulikaksi ja hahmoksi. Nyt jo, ei edes teini-iässä sillä ala-asteellahan tuo on, määräilee ja pyrkii kontrolloimaan isänsä ja äitinsä suhdetta, mitä ei edes ole, mm. väärentämällä Jirin työpaikan työlistoja,

Todella köyhää suorittamista käsikirjoitustiimiltä kun eivät osaa herättää muita tunteita katsojissa kuin vitutusta tällaisten negatiivisten hahmojen kautta kuten Nella, Marianna, Sanni, Elias jne. jne. jne.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Menee varmaan jonkun mielestä spoileriosastolle, mutta tsekatkaapa Katsomosta kuka lähettelee katsojille kevätterveisiä. Paluuta odotellessa...
 

Rixa88

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Menee varmaan jonkun mielestä spoileriosastolle, mutta tsekatkaapa Katsomosta kuka lähettelee katsojille kevätterveisiä. Paluuta odotellessa...
Vielä en ole katsonut kuka mutta heräsi optimistinen arvaus ja toivomus että ei kai vaan... Mieluiten sitä jättäisi tällaiset kevätterveiset kokonaan väliin ja antaisi paluun tulla itselle täytenä yllätyksenä mutta spoilerin paljastuminen ennen sitä lienee väistämätöntä jos netissä vähänkin pyörii :D
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös