TV-sarja: Salatut elämät

  • 7 895 274
  • 24 763
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Olipas koominen tilanne jaksossa, kun Eva kävi tamppaamassa Hudlerin Jirin mattoa. Izmo (satunnainen henkilö, ketä Eva ei ole aikaisemmin edes nähnyt) tulee paikalle kyselemään onko Eva joku siivooja vai miksi tamppaa mattoja. Eva vastaa: "eiku tamppaan vaan Jirin mattoja" -ja pötkii tiehensä. Kuka vastaa noin miehelle, joka sattuu mahdollisesti asumaan hänen ex-poikaystävänsä kanssa samassa taloyhtiössä, eikä ole mitään syytä olettaa, että Izmo olisi tuntenut Jirin pelkältä etunimeltä. Itse en tunne yhdenkään seinänaapurini etunimeä, enkä muista edes sukunimiä vaikka heidän ulko-ovensa näenkin päivittäin. Enkä vastaisi noin jos olisin käymässä esimerkiksi kaverini luona ja joku ihminen tulisi kyselemään taloyhtiön pihalla mitä siellä oikein teen. Särähti vain korvaan tuo.

Milloinkohan Sannille alkaa kasvamaan vauvamaha? Salkkareissa oli silloin talvi, kun Sanni oli tekemässä aborttia ja raskaus oli muistaakseni kahdeksannella tai yhdeksännellä viikolla. Nyt on jo hetken ollut kesä ja jonkinmoisella matematiikalla laskettuna Sannin paksuksi panemisesta alkaa tulla kuluneeksi noin puoli vuotta, mutta maha ei ole vielä alkanut kasvamaan. Itse asiassa jakso, jossa Tale nussi Sannia esitettiin TV:stä joskus viime keväänä ja Haukkala kävi tuikkaamassa hetkeä aiemmin, joten jo tuonkin mukaan puoli vuotta on ylittynyt jo reilusti :).
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Sannista näyttäisi jakso jaksolta tulevan rasittavampi inisijä.

Ei se siitä johdu. Kyseessä on niin helvetin surkea näyttelijä, että noista kohtauksista tulee rasittavia.

Mä oon kyllä rakastunu Eevaan. Siinä olisi kyllä kaikin puolin nainen jonka kanssa voisin harrastaa vaikka mitä kivaa. Ja ensimmäinen nainen jonka suhiseva ässä ei ärsytä, päin vastoin.

Homoja taas liikaa tänään ruudussa, kaukosäätimestä kelausnappi ja patterit kuluu perkele.

Sergei Makarov roudattiin sitten pöpilään, typerälle juonikuviolle typerä käänne / loppu. Törmäisikö muurien sisällä Lauraan? Sergei ja Laura ne yhteen soppii, pääsevät ulos ja saapuvat Pihlajakadulle jossa Aaro etsii Severiä. Ja sitten kuullaan taas ne kuuluisat sanat Laura, Laura, Laura... Joo never gonna häppen, kunhan keksin äsken.

Mitä muuten tapahtui Heidin opinnoille?
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sinnehän se Sergei sitten lähti, arvatenkin johonkin psykiatriselle osastolle. Kyllähän tuo Suomessa vaatisi mm. huolellisen taustatutkimuksen ja jonkinmoiset lääketieteelliset perusteet, mutta hei, tämähän on Salkkarit. Sitä vain mietin, että kukakohan lääkäri on puumerkkinsä paperiin vetäissyt, kun toinen stadin ainoista lekureista istuu tutkintavankeudessa ja toinen on Intiassa. Niin ja pakkohoitopäätökseen vaaditaan vähintään kahden lääkärin kannanotto.

Joka tapauksessa tuosta saattaisi jäädä tilanteiden selvittyäkin vähän pahaa verta Kuulan klaanin jäsenten välille, mutta tuskin Sergei jaksaa kantaa kaunaa. "Muistatteko hei silloin kun laitoitte mut pakkohoitoon, kun olitte niin helvetin sokeita näkemään mitä ympärillänne tapahtuu? Hyvä läppä".

Saa nähdä mitä Mariannalle seuraavaksi keksitään, kun Sergei on oletettavasti ainakin hetken poissa kuvioista. Ite veikkaan, että Sergei-kuvio on tällä taputeltu ja nyt voidaan taas palata siihen "Heidiksi Heidin paikalle"-juoneen. Mielenkiintoista muuten nähdä, että kuka tuossa koko kuviossa alkaa haistamaan mätää ja vie asioita niiden selviämisen suuntaan. Pihlajakadun nuorilla on vahva salapoliisitausta, mutta oliko niin, että ainoastaan Lari tietää Mariannan menneisyydestä? Siinä mielessä olisi sopivaa, että vaikkapa Larry & Eikku alkaisivat tuota keissiä tonkimaan ja siinä samalla ihanasti taas lähentyisivät toisiaan, kun molempien kavaljeeritkin taitavat olla menneen talven hom... lumia. Elias olisi totta kai huolissaan setänsä tilanteesta ja terävänä jamppana haistaisi vienon kusetuksen tuoksun ja Larin epäluuloa serkkuaan kohtaan nostettiin ainakin vielä jonkin aikaa sitten vähän väliä tapetille.

*e*
Ismol on toi kiskan pöytä himas?
Meikäläinen tunnetusti muistaa asioita päin persettä, mutta olisikohan ollut niin, että kun Ismo joutui luopumaan kaupastaan, niin joku (Seppo?) toimitti tuon pöydän Laitelalle muistoksi. Siitä asti se kuitenkin on tuolla kämpässä ollut, mielestäni jopa ihan hauska yksityiskohta.
 
Viimeksi muokattu:

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ismol on toi kiskan pöytä himas? ahaha

Hompompomppien kiusalliset "törmäämiset" on perseestä. Larryn ja Elkun kohdalla sama kuvio toistunut tuhat kertaa.
 
Viimeksi muokattu:
Olisiko kyse tässä Iidan lihomisessa kyse perinteisestä tapauksesta että on löydetty vakituinen kumppani ja kun ei tarvitse enää kilvoitella kenenkään kanssa niin on löydetty sohva ja suklaa.
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Niin ja pakkohoitopäätökseen vaaditaan vähintään kahden lääkärin kannanotto.
Muistaakseni ei tarvitse M1-lähetteeseen kun yhden lääkärin lähetteen, jos laittaa "tarkkailuun" (3pv) - mt-sairaalassa sitten lääkärit voivat jatkaa pakkohoitoa ensin 3kk, sitten 6kk kerrallaan korkeintaan.

Kyllähän sekaisin oleva ihminen viedään tuollaisessa tilanteessa pakkohoitoon. Harvoin varmaan uskotaan, että joku "myrkyttänyt" jos on selvästi harhoja.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Muistaakseni ei tarvitse M1-lähetteeseen kun yhden lääkärin lähetteen, jos laittaa "tarkkailuun" (3pv) - mt-sairaalassa sitten lääkärit voivat jatkaa pakkohoitoa ensin 3kk, sitten 6kk kerrallaan korkeintaan.

Tahdosta riippumaton psykiatrinen pakkohoito

Nyt täytyy sanoa, että en tuota väittämääni ihan varmaksi muista, kun näiden asioiden kanssa ei onneksi ole ihan hetkeen tarvinnut painia. Tuossa artikkelissa mainitaan mm. seuraavaa:

Tahdosta riippumattomaan psykiatriseen sairaalahoitoon määrääminen edellyttää aina vähintään kahden (tavallisimmin kuitenkin kolmen) eri lääkärin kannanottoa potilaan hoidon tarpeeseen.

Tuon kuvionhan pitäisi mennä niin, että esim. Stuba ilmoittaa Sergeistä lääkärille, joka sitten ottaa Sergeihin yhteyttä kutsuakseen tämän tutkimukseen. Jos Sergei ei suostu, niin lekuri voi pyytää poliisilta virka-apua saadakseen Sergein vastaanotolle. Jos lekuri sitten toteaa Sergein olevan päästään sekaisin, hän voi raapaista M1-lomakkeen, jolla Sergei saadaan ottaa sisään esim. sinne suljetulle osastolle kolmeksi päiväksi. Se on totta, että M1-lomakkeen täyttäminen ei vaadi useamman lääkärin mielipidettä, mutta varsinainen pakkohoito (M2- ja M3-lomakkeet) vaatii.

Joka tapauksessa tuossa kuviossa on ihan pirusti kaikenlaisia kiemuroita, eikä pakkohoitoon määrääminen ikinä tapahdu kevyin perustein. Tai siis ei tapahdu oikeassa elämässä, mutta Salkkarit on toki ihan eri asia.
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Joka tapauksessa tuossa kuviossa on ihan pirusti kaikenlaisia kiemuroita, eikä pakkohoitoon määrääminen ikinä tapahdu kevyin perustein. Tai siis ei tapahdu oikeassa elämässä, mutta Salkkarit on toki ihan eri asia.
Niin, siis ilmeisesti yksi mt-sairaalan ulkopuolella oleva lääkäri voi lähettää sairaalaan, jossa sitten se psykiatrisen sairaalan lääkäri tuon "vahvistaa"? Hiukan epäselviä nuo tekstit tuollakin. Noin kuitenkin muistelisin. Nyt tekisi mieli ottaa asiasta paremmin selvää. (ei, en ole itse hoidossa onneksi ollut ;)

EDIT: Anteeksi, noinhan itsekin sanoit. Taitaa olla nukkumaanmenoaika mulla.

Joka tapauksessa tuossa kuviossa on ihan pirusti kaikenlaisia kiemuroita, eikä pakkohoitoon määrääminen ikinä tapahdu kevyin perustein. Tai siis ei tapahdu oikeassa elämässä, mutta Salkkarit on toki ihan eri asia.
No jaa. Onhan tuossa ulkopuolisen silmin (jos ei nähtäis näitä Mariannan huijauksia ja Sergein näkökulmasta asioista) ihan perusteetkin. Käynyt kuitenkin Mariannaankin käsiksi, puhuu sekavia, näyttäisi olevan vaaraksi itsellee/muille, sitten kun on noita Mariannan huijauksia jotka saavat Sergein vaikuttamaan hyvin harhaiselta.
 
Viimeksi muokattu:

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pitää kyllä sanoa, että ei Sergei niitä katon kirkkaimpia lamppuja ole. Tottahan se vituttaa olla syyttömänä suljettuna sairaalaan, mutta tuo napsahtelu ei millään lailla palvele hänen oletettua tavoitettaan, eli kotiutumista. Kyllä niille sukulaisille ehtii sitten kotonakin kiukuttelemaan.

Eilisestä spekuloinnistani voisi päätellä, että olen jo nähnyt tämän päivän jakson, niin nopeasti Elias otti asiakseen hommien selvittämisen. Vaikka onhan se hyvä, että tuossa suvussa joku ymmärtää ajatella edes vähän alusta. Eiköhän etsivätoimisto Eikku & Larry tuon tapauksen ennen joulutaukoa selvitä.
 

Ralph

Jäsen
Nonniin Elias näytäs nyt, että susta on jotain hyötyä ja hommaa toi Mafianna kuuseen tuolta vääntelemästä naamaansa.

Samaa tulossa kirjoittamaan. Siinä on paikka Elias tehdä sellainen urotyö, jolla antaisee pitkän jatkosopimuksen.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
[URL='http://www.mtv.fi/viihde/ohjelmat/salatut-elamat/uutiset/artikkeli/sara-parikka-nahdaan-salkkareissa-taas-ensi-vuonna-aitiysloma-teki-hyvaa/45529489']Sara Parikka as Peppi[/URL] palaa Salatut elämät -sarjaan ensi vuoden aikana. Heidin pyytäessä anteeksi Pepiltä, ettei uskonut Peppiäkään, niin palannee Heidin ja Sergein tueksi. Saa nähdä kestääkö Mariannan pöpiys joulutaukoon 2015 saakka siis. Toivottavasti ei. Palaako Sergay ja Peppi viimeistään silloin yhteen ja muuttavat onnellisesti pois Pihjalakadulta?

PS. linkki ohjautuu jotenkin väärin, mutta sitä uutista tarkoitin. Etsikää halutessa sieltä hakusanoilla Sara Parikka

Pohdintoja tulevasta lähteenä uutiset.
 
Viimeksi muokattu:

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Roinan sormien lipominen ruokapöydässä :D

M-anne ja bodari-Heidi helvetin ärsyttävä pariskunta. Nyt tosiaan Elkulla paikka oikeuttaa kova peliaika.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Nyt tosiaan Elkulla paikka oikeuttaa kova peliaika.

Tämä on harvinaisen selvä asia, että Elias tämän hoitaa, mutta toivottavasti nopeutetulla aikataululla. Tuskin kestää kauaa, kun Elias saa kuulla huhuja Larista kuinka hän muka olisi aikaisemmin ollut osastolla. Jotenkin tämä siitä sitten lähtee purkautumaan, ei sitä ihan vielä osaa keksiä miten.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
M-anne ja bodari-Heidi helvetin ärsyttävä pariskunta. Nyt tosiaan Elkulla paikka oikeuttaa kova peliaika.

Elkku, jos vähänkin ajattelee, ottaisi Sebastianin tai Luun ehdottomasti mukaan näille nuuskintareissuille, koska Sebu ja Helena ovat voittamattomia, onhan se ennenkin nähty.

Sanni on saatava ruudusta pois ja välittömästi. Koko ajan Ismoa ärsyttämässä, eikä edes huolinut Laitelan varsin avokätisesti antamaa viiskymppistä. Kyllä mä nyt olisin tuon ottanut.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Sanni on saatava ruudusta pois ja välittömästi. Koko ajan Ismoa ärsyttämässä, eikä edes huolinut Laitelan varsin avokätisesti antamaa viiskymppistä. Kyllä mä nyt olisin tuon ottanut.

"Hormonit ja sillee".. Ei kyllä tytöstä uskoisi, että on raskaana, kun ei mahakaan ole vielä kasvanut vaikka aikaa on kulunut melkoisen hyvä tovi. Toisaalta onhan sarjan historiassa Tissibellakin ollut paksuna tietämättään ja asia valjennut siinä kohtaa, kun vedet menneet. Tämähän on todella yleistä, että normaalivartaloinen jo yhden lapsen synnyttänyt nainen ei huomaa yhtäkään raskauden merkkiä odottaessaan toista. Vatsakaan ei kasvanut lainkaan normimitoista siinä 9kk aikana.
 

Ralph

Jäsen
"Voi Sanni"... mitäs luulette, ymmärsikö Ismo väärin tuon vai ymmärsi oikein ja aikoo jotenkin hyödyntää tuota tietoa?
 

Freya

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, TPS & M.Koivu
Todennäköisesti Ismo luulee että Sanni tarkoittaa itseään ja omaa käyttäytymistään tuolla " Mitä mä sun kanssa teen". Mut voisihan sitä olla positiivisesti yllättynyt et edes tuo juttu menisi pikkuisen eteenpäin.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
"Voi Sanni"... mitäs luulette, ymmärsikö Ismo väärin tuon vai ymmärsi oikein ja aikoo jotenkin hyödyntää tuota tietoa?

Ilman muuta näin. Ismo tietää tytön raskaudesta ja nyt pohditaan miten tätä asetta voidaan käyttää äidin saavuttamiseksi. Ensimmäisenä on se, että ollaankin yhtäkkiä hyvää pataa ja mitään rähinöitä ei ole. Äiti sitten hieman ihmettelee miten te nyt yhtäkkiä olette noin hyviä ystäviä kiukuttelevan teinin kanssa.

Se on todella kova paikka sairaanhoitajaäidille saada tietää tyttären olevan raskaana ja kaikki, aivan kaikki, tiesi jo.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Paskat Ismo mitään tajuu. Joka kerta kun on perjantain "cliffhangerit" olleet tälläisiä, maanantaina sitten jatkuu aivan samasta mihin ennen loppukohtausta jäätiin eli Ismo ei todellakaan mitään tajunnut vaan juuri niin kuin Freya edellä kirjoitti, eiköhän Ismo luule ihan jotain muuta.

Olihan taas perjantai jakso. Homoja koko ajan ruudussa vinkumassa ja sitten tämä kaikkien aikojen paskimmat näyttelijät klubin puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja eli äiti ja tytär. Miten voikaan jonkun ihmisen naama vituttaa niin paljon kuin mitä KristiinaLiisan. Ja sitten Sanni. Eiköhän tämän soppari ole kohta käytetty loppuun ja roolihahmon tie tulee tiensä päähän. Lapsen ja Talen kanssa Ruotsiin asumaan ja pois sarjasta?
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Paskat Ismo mitään tajuu. Joka kerta kun on perjantain "cliffhangerit" olleet tälläisiä, maanantaina sitten jatkuu aivan samasta mihin ennen loppukohtausta jäätiin

Nämä samat urbaanilegendat pyörii ketjussa aina aika ajoin ja opastetaanpa taas. Mitään perjantaijaksoa ei ole enää olemassa sillä koskaan ei voi tietää mikä lätkämatsi sekoittaa ohjelman. Eihän kukaan luule, että voitaisiin jotenkin nykyään hallinnoida mikä jakso näytetään milloinkin.

Mitään perjantaijaksoa ei ole olemassa.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Jaksan aina vain ihmetellä miten slimmissä kunnossa Sanni on edelleenkin vaikka ollut jo useamman kuukauden pulla uunissa! Upeaa!
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Jaksan aina vain ihmetellä miten slimmissä kunnossa Sanni on edelleenkin vaikka ollut jo useamman kuukauden pulla uunissa! Upeaa!

Kyllä kyllä. Minä olin jo välillä näkevinäni jotain pientä pulleutta ja täytettä siellä mahan seudulla joissakin jaksoissa. Ihan kun niistä olisi nyt luovuttu kun maha on taas normaali. En nyt jaksa kyllä alkaa vanhoja jaksoja tutkimaan mutta todella vahva muistikuva on.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Nämä samat urbaanilegendat pyörii ketjussa aina aika ajoin ja opastetaanpa taas. Mitään perjantaijaksoa ei ole enää olemassa sillä koskaan ei voi tietää mikä lätkämatsi sekoittaa ohjelman. Eihän kukaan luule, että voitaisiin jotenkin nykyään hallinnoida mikä jakso näytetään milloinkin.

Mitään perjantaijaksoa ei ole olemassa.

Tunge urbaanilegendas... joo. Ja opasta vaikka itseäsi luetunymmärtämiseen. Mua ei vittu voisi vähempää kiinnostaa mikä on perjantaijakso tai miten jaksojen näyttämistä hallinnoidaan. Perjantaista maanantaihin on pidempi aika kuin esimerkiksi tiistaista keskiviikkoon ja noi perjantain cliffhangerit ovat jääneet aina paremmin mieleen, koska kahteen päivään ei Salkkareita siinä välissä tule ja jos perjantaina jäi hyvään kohtaan niin sitä ikään kuin miettii muutaman kerran siinä viikonlopun aikana, että mitenköhän jatkuu. Ja joka kerta ollut sama tilanne, että jos perjantaina jää johonkin kutkuttavaan kohtaan niin maanantaina lähdetään taas nollasta liikkeelle, kun asia on saatu katsojalle ikään kuin perjantain loppukohtauksessa sellaiseksi, että nyt tapahtui jotain tosi mullistavaa.

Lupaan poistua tästä ketjusta ikuisesti pois jos Ismo maanantaina tajuaa, että Sanni on raskaana. Ei, en ole katsonut jaksoa etukäteen, en ole tehnyt sitä koskaan.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Lupaan poistua tästä ketjusta ikuisesti pois jos Ismo maanantaina tajuaa, että Sanni on raskaana.

Tässä pitää ottaa huomioon, että Don Laitela on kova tekijä ja tämä luo yllätysmahdollisuuden.. tai no paskat tässä itseään kusettaa kannata. Ei Ismo mitään tajua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös