TV-sarja: Salatut elämät

  • 7 928 013
  • 24 788

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Oma teoriani, jonka jo kerran aiemmin tässä ketjussa esittänyt olenkin, on se, että hipsterihippikäsikirjoittajien kukkaset ovat jossain vaiheessa lähteneet poliisin matkaan.

Katkeruus myös periytyy. Eihän nämä nykyajan, minkä moderneja nimiä en nyt muista, vaikka Mack ne listasikin, käsikirjoittajat ole välttämättä tietoisia miksi. Se nyt vain on näin.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365 ja Real Madrid
Rönkkö oli niin paha äijä, että pääs karkaan poliiseilta :D.

Ihmeellistä, että tuollaista avainkohtausta ei näytetä. Ai niin, koska tuommoinen ei ole edes alusta mahdollista, niin sattumalta sitten jätettiin pois.

Pekko Aikamiespojan sanoin: "Tsjähh!?" On se salkkariseuraajien muisti lyhyt. Jos yksi kaksi aivosolua omaava narkkarihuora pääsee vankilaan vartijaksi naamioitueena avaamaan sellin niin eiköhän joku Rönkkö hoida tollasen karkaamisen vaikka vasemmalla kädellä.

Peppi Puolakka Vartijana - YouTube
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Sellainen päätös.

Karin "tuhlaripojan" paluu sai kyllä hymyn suupieleen. Sarjan paras hahmo kautta aikain. Toiv. esiintyisi sarjassa enemmänkin tulevaisuudessa. Mikähän on mahtanut mennä Afrikassa pieleen? Ei näyttänyt kovinkaan ruskettuneelta, eli onkohan ollut kiertelemässä Eurooppaa rotsi olalla.

Omasta mielestäni tuo Rönkkö murteineen oli hyvää jatkumoa näissä sarjan nilkeissä, harmi vaan, että taisi heittää piponsa nurkkaan. Huomasitteko muuten miten huvittavasti rullalla se myssy oli päässä monessa kohtaa?

Salattujen elämien universumissa uusi (lahjaton) pääkonstaapeli? Edellinen oli se muija joka väänsi Antin kanssa.

Jenni Banerjee ollut kyllä karmaiseva pettymys. Sentään ammattinäyttelijä ja vetää puisevammin kuin monet sarjan amatööreistä. Tullut ottamaan vaan rahat pois rutiinilla eikä jaksa liiemmin panostaa? Voi olla, että pesti jää kyllä lyhyeksi.

Asianajaja-Monica on aika herkullinen ilmestys ja korvaa ulkoisesti Isabellan menetyksen oivallisesti ja mielestäni myös näyttelee sarjan mittapuulla aika uskottavasti, vaikka ei taida olla mikään varsinainen näyttelijä tuokaan? Joku entinen malli?

Gangsterit tuskin saaneet mehuja ulos monestakaan, pari pintanaarmua ja käynti Kallen vastaanotolla ja seuraavana päivänä pääsee jo kotiin.
 

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Asianajaja-Monica on aika herkullinen ilmestys ja korvaa ulkoisesti Isabellan menetyksen oivallisesti ja mielestäni myös näyttelee sarjan mittapuulla aika uskottavasti, vaikka ei taida olla mikään varsinainen näyttelijä tuokaan? Joku entinen malli?

Vartia on kouluttautunut näyttelijäksi. Käy ilmi jostain maikkarin haastattelusta, jota en kykene Tapatalkilla kaivamaan. Ensimmäinen iso rooli tosin hänelle tämä.


- W.
 

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jossain tv-mainoksessa samainen muikkeli pyörinyt myös nyt alkukesästä. Onko salatut eläimet ponnahduslauta parempiin piireihin, hankala sanoa.

Valion mainoksissa oli mielestäni jo ennen kuin esiintyi kertaakaan salkkareissa.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Finaalin suurin pettymys oli todellakin siinä, että toisena vuotena peräkkäin pääteema on rikollisten kosto ja taas on yksi Kuula siellä seassa. Ideatankki on jo todella tyhjä ja jopa sarjan tulevaisuutta pitää miettiä. Eikö vanha diili mene umpeen v.2015, ehkä jatkosta on jo sovittu, en tiedä.

Koska realismi ei ole kuulunut enää pariin kauteen sarjan pelikirjaan, niin loppuun olisi voinut iskeä jotain shokeeraavaa. Elias olisi ollut raskaana Miskalle ja olisivat voineet käydä samaan aikaan Sannin kanssa näitä kriisejä läpi? Edelleenkin Pekan muutto Pihlikselle olisi ollut jotain niin suurta. Iida vain näkee oveltaan, kun Pekka roudaa muuttokuormaa ja toteaa rauhallisella äänellään muuttavansa nyt tänne. Loogisesti miehestä tulisi taloyhtiön puheenjohtaja etc.

Ullahan on utelias joka asian tonkija. Eli kai hän syksyllä haluaa selvittää miten Liisa Laitela voi olla elossa?

Karin paluu on tietysti riemastuttava. Aivan pakko lähteä siitä, että mies on sarjassa jäädäkseen. Toivottavasti taustatarina on hyvä, eikä Karin paluuta kuitata vain että "no homma ei toiminut". Onko joku isomunainen heimopäällikkö valloittanut Nooran sydämen ja Kari palaisi erityisen katkerana ja nöyryytettynä kotikulmille? Heikon itsetunnottoman vätyksen tarve todistella muille miehisyyttään. Siinä on hyvä resepti Karin hahmolle.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Eikö Monica ollut joku tsättijuontaja jollain kanavalla. Mitä niitä on ollut, SubTV?

Nyt vain odotetaan, että tämä kesä menisi äkkiä pois ja syksyllä taas mennään. Aivan loistava kiinnitys, jos vertaa vaikka Isapellaan.
 

kalkkifredi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trump 2016, IFK, Jerry Springer, Veronica
Jossain tv-mainoksessa samainen muikkeli pyörinyt myös nyt alkukesästä. Onko salatut eläimet ponnahduslauta parempiin piireihin, hankala sanoa.

Ketäs salkkareista on ponnahtanut isompiin ympyröihin? Jasper Pääkkönen tulee ainakin mieleen, jota kai voidaan pitää kistattomana. Sitten kultturellista aspektista katsottuna kaikki ne, ketkä ovat sarjan vaihtaneet teatterien kiinnityksiin ovat luonnollisesti parempiin piireihin ponnistaneita. Näitä tosin tulee itselleni mieleen vain pari tapausta sarjan historiasta.

Toisinpäin salkkarit on toiminut jonkinlaisena näyttelijän uran kuntouttamisosastona muutamalle tapaukselle(Lauri, Veijonen jne.), mutta tälläkään saralla ei tämän produktion meriitit ihan timanttista luokkaa ole.

Jos suhteutetaan salkkarien näkyvyys ja tunnettavuus sarjasta spotlighttiin ponnistaneisiin kasvoihin, niin voidaan aika huoleti sanoa, että ei tämä sarja mikään varsinainen tähtitehdas suomalaiselle korkeakulttuurille ole. Toisaalta rekordit voisivat olla hieman eri luokkaa, jos siellä olisi edes puolet kaartista oikeita alan ihmisiä, mutta siinä tapauksessa jo tuotannon kulut olisivat olleet niin suuria, että sarja olisi kokenut edeltäjiensä kaltaisen lopun jo kymmenen vuotta sitten.
 

kalkkifredi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trump 2016, IFK, Jerry Springer, Veronica
Salkkarit on superpesis - ainut laatuaan maailmassa ja joidenkin makuun vähän typerää seurattavaa, mutta toisille mitä mainiointa viihdettä.

Valioliigat ja vastaavat ovat vähän kuin Hollywood. Sellaista utopiaa, jonka verhoa raotetaan kylmään pohjolaan asti, jossa sitten jotkut ottavat näkemänsä liian tosissaan.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Salkkarit on superpesis - ainut laatuaan maailmassa ja joidenkin makuun vähän typerää seurattavaa, mutta toisille mitä mainiointa viihdettä.

Tässähän alkaa olla jo allekirjoituskamaa. Miten ei ole pesistä pelattu koskaan? Aina on jotain helvetin jalkapalloa tai kiekkoa.

Miksi kenelläkään ei ole kiire, koska on pesäpallotreenit alkamassa?
 

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Mulla kun on Salkkarit jatkuvassa tallennuksessa, niin tallentuu sitten nää kesän uusinnatkin boksin uumeniin. Kyttäilin niitä nytten tässä pikakelaus meiningillä, kun ei ollut muutakaan tekemistä. Pakko kyllä todeta, että sen pienen suvantovaihteen aikana mitä oli joskus about 2003-2005, niin sen jälkeen tuli selkeä nousu tossa 2007-2008 kieppeillä. Nyt siellä on ne Kentaurin räjähdyksen jälkimainingit pyörimässä.

Asiaan, kirjoittelin joskus jonkinlaista top 10 listaa. Täytyy todeta, että noiden uusintojen perusteella voisi tosiaan sinne "kultainen ananas" listaan laittaa muutaman hahmon. Onhan tuolla muutama onnistunut hahmo, vaikka eivät ihan siellä terävimmässä kärjessä ole. Esimerkkinä nyt vaikka Salla ja Jarkko. Siinä on kaksi hahmoa, joiden suhteen on onnistuttu hyvin.

Toki on myös ihan kiva fiilistellä mm. Karia, joka vielä tuossa vaiheessa oli aktiivisesti mukana. Heidin esiintulo tapahtui myös tänä aikana. Hahmo oli tuolloin yhtä suorasainainen kuin nykyäänkin. Hienoa kyllä, että hahmon luonne ei ole tuolla tasolla paljoa muuttunut. Näitä äkkiäkäännöksiä, kun välillä on Salkkareissa nähty.

No joo, se siitä. Tämmöistä kesäistä uusintojen lätinää. Tuskin edes jaksan seurata puoliakaan kesän uusiinnoista, kun ei ne mua silleen edes oikeastaan kiinnosta. Liian hyvin muistan tapahtumia, mutta joitain on kyllä ihan hauska verestää.

Syksyn uusia jatkoja ootellessa...
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Sattui tuossa silmäkulmaan yksi kesäuusinta jakso, jossa Paula kävi pesemässä pyykkiä. Jotenkin sitten kun mietti sarjan nykytilannetta, ja muisteli ikivanhojakin aikoja, niin iskipä taas vasten kasvoja yksi Salkkarien suuria epäloogisuuksia: miten on mahdollista että kenelläkään ei ole koskaan sarjan historiassa ollut omaa pyykkikonetta? Talossa on kuitenkin vuosien varrella asunut poliisia, lääkäriä, lakimiestä, yrittäjää, liikemiestä... eikä kenelläkään vain ole ollut varaa pyykkikoneeseen??!! Kaikki hahmot ramppaavat kellarin pyykkikoneella..

Ja ennen kuin kukaan ehtii sanomaan, niin joo joo, ymmärrän toki asian dramaturgisesta näkökulmasta: näin on saatu kohtauksille yksi tapahtumapaikka lisää. Mutta kunhan on hyvä syy jälleen ihmetellä..
 

Rixa88

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
miten on mahdollista että kenelläkään ei ole koskaan sarjan historiassa ollut omaa pyykkikonetta? Talossa on kuitenkin vuosien varrella asunut poliisia, lääkäriä, lakimiestä, yrittäjää, liikemiestä... eikä kenelläkään vain ole ollut varaa pyykkikoneeseen??!! Kaikki hahmot ramppaavat kellarin pyykkikoneella..
Minä olen asunut omillani kahdessa eri kämpässä, eikä kumpaankaan ole ollut mahdollista hankkia pyykkikonetta. Tosin sekä nykyinen että entinen asuntoni ovat yksiöitä ja salkkareissa taitaa olla jopa 3-4 huoneen asuntoja suurin osa joten hieman kummallista kyllä. Onkohan kaikkia hahmoja nähty kellarissa pesemässä pyykkiä, ts. voisiko sittenkin joillakin olla oma pyykkikone mutta pyykinpesua asunnoissa ei ole näytetty sarjassa. Tai sitten koko kerrostalo on suunniteltu niin, ettei asuntoihin ole mahdollista liittää pyykkikonetta, mutta kellarista löytyy masiina.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Pitääkö nyt jotenkin erikseen ilmottautua, jos ei ole pyykkikonetta.

Tuon kokoisiin kämppiin varmaan putket riittäisi omaan masinaan, mutta miksi pitäisi hankkia. Tapaa naapureita siinä samalla. Yhteisöllisyys.

(niin, asun kämpässä missä konetta ei ole ja silti on välillä puhtaat kalsarit)
 

Anonymity

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Eikö Monica ollut joku tsättijuontaja jollain kanavalla. Mitä niitä on ollut, SubTV?

Nyt vain odotetaan, että tämä kesä menisi äkkiä pois ja syksyllä taas mennään. Aivan loistava kiinnitys, jos vertaa vaikka Isapellaan.

Isabellahan oli aivan loistava hahmo sarjassa. Jakoi paljon mielipiteitä ja oli melko omanlainen persoona.

Monica jää todennäköisesti seinäruusuksi, kun hetken aikaa sarjassa on ollut.
 

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Kaksi jaksoa tullut ulos tuota Young Girl, Dream Girl spin-offia. Ihan mielenkiintoiselta vaikuttaa. Ekan jakson perusteella tuli fiilis, että näinköhän Pekka Toroppa on tuossa mukana ja voisin vaikka lyödä vetoa, että on. Nämä jaksot on tosiaan jotain parin minuutin pituisia, että jos nuo kiinnostavat, niin ei noihin saa kauheasti aikaansa tuhrautumaan.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365 ja Real Madrid

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Tämä on tässä ehtinyt vähän unohtua, vaikka toki oli jokin aika sitten mielessä. Mutta niinpä tietysti nyt kuin voisi katsoa, niin ei näy sarjan kotimaan sisältöoikeuksista johtuen valtion rajojen ulkopuolella.

Väärä ketju sinänsä, mutta kuka vittu tästä hyötyy? Onko tätä sekoilua jotenkin joskus perusteltu jotenkin? Ei jaksa säätää, ensi kerralla sitten. Tulen kuitenkin näkemään nämä jaksot, niin miksi en voi katsoa silloin kuin sopii.
 

Falling Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tämä on tässä ehtinyt vähän unohtua, vaikka toki oli jokin aika sitten mielessä. Mutta niinpä tietysti nyt kuin voisi katsoa, niin ei näy sarjan kotimaan sisältöoikeuksista johtuen valtion rajojen ulkopuolella.

Väärä ketju sinänsä, mutta kuka vittu tästä hyötyy? Onko tätä sekoilua jotenkin joskus perusteltu jotenkin? Ei jaksa säätää, ensi kerralla sitten. Tulen kuitenkin näkemään nämä jaksot, niin miksi en voi katsoa silloin kuin sopii.

Tekijänoikeusjuttuja. Tulisi MTV:lle kalliimmaksi, jos esitysoikeudet on Suomen ulkopuolelle. Samasta syystä, eli rahasta, ei nähdä myöskään Salkkareiden kesäuusintoja Katsomon puolella.

Itse sarjasta. Jos oli Young Man Cash Man ihan hyvää settiä, niin Young Girl Dream Girl on ollut jäätävää paskaa. Joko sitä on kuusi jaksoa tullut ja vieläkään en oo saanu pointtia, miksi tämä on tehty?
 

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Jännä nähdä, tuleeko toi Jannen pikkusisko mukaan ihan varsinaiseen sarjaan vai jääkö tuo vaan tuollaiseksi spin-off sarjan sivuhahmoksi. Todella hitaasti etenee tarina tässä nyt kyllä. Kyllähän noita edelleen katsoo, kun eivät pitkiä jaksoja ole. Montakohan jaksoa tuota spin-offia vielä tulee?

Kesän uusintoja on tullut ahkerasti seurattua. Ihan hauskaa settiä tällä hetkellä ja täyttää kyllä ihan kivasti arki-iltojen salkkarivajetta.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Sanni esittelee jäätävää runkoa 1:18 ja läski-Iida huutaa taustalla sen minkä syömiseltä ehtii. Eikö tota läskiä nyt saada vittuun tuolta suojatyöpaikasta? Toivottavasti esiintymiset vähenee ens kaudella.

Huh! Sannin runko on kyllä todellakin täydellisyyttä hipova!

Iidasta tylyä tekstiä mutta onhan tuossa perääkin. Heikohko ja jatkuvasti valittava hahmo ei oikein iske minullekaan joten jos ruutuaika vähenee niin ei haittaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös