Tuttuja muualla

  • 692 712
  • 2 067

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
No lähinnä harmittaa, että ei tullut meille. Mutta onhan se nähnyt, että JJ vähät välittää KooKoo-taustoista tai siitä millaisia pelaajia yleisö haluaisi KooKoossa nähdä. Baker oli niin surkea, että piti tuoda omat "liigamiehet" kehiin, omia junioreita ei peluuteta systemaattisesti ja sitten vielä tämä.

Kerro lisää tästä keitä pelaajia yleisö haluaisi KooKoossa nähdä. Itse suhtaudun skeptisesti Tarkiaisen paluuseen mestikseen enkä haluasi nähdä häntä enää KooKoossa. Aikaansa kutakin ja aika kultaa muistot. Keitä muita pelaajia JJ on jättänyt ottamatta KooKoohon? Mikko Liukkonen nyt ainakin teki paluun ja mitä tulee Kory Bakeriin niin onhan tässä monta vuotta yritetty Leipurin ja kumppaneiden kanssa hakea menestystä ja luu on jäänyt käteen. Mielestäni siinä ei ole mitään moitittavaa, että yritetään välillä tehdä tulosta eri pelaajilla. Kory Bakerista vielä sen verran, että Koryn tilalle hankittiin Nick Dineen, joka mielestäni on ollut aivan loistava hankinta. Joku Jukureiden kannattaja kirjoitti otteluketjuun oma mielipiteenään, että Nick Dineen on jopa mestiksen paras pelaaja. Unohdetaan nyt jo nämä Timo Nurmbergit ja Mikko Tarkiaiset. Molemmille on jo annettu ties kuinka monta mahdollisuutta paluuseen, joten kyllä se on ollut ihan herroista itse kiinni, että eivät ole tehneet paluuta KooKoon paidassa. Turha nyt kaikesta Juujärveä on syyttää, toki tähänkin on totuttu, milloin syyllinen on Ika ja milloin JJ. Kouvolalaiset ovat mainiota porukkaa löytämään aina syyllisiä asiaan kuin asiaan. Lisätään vielä tähän, että tämä sama porukka olisi varmaan ensimmäisen juhlimassa KooKoon mestismestaruutta ja taputtamassa JJ:tä ja kumppaneita selkään jos näin tapahtuisi.
 

Kiekko-Kolli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks & KooKoo
Jaa, no vähän kieltämättä harmittaa. Yhden pelin olen Valkilta käynyt tällä kaudella katsomassa ja siinä ainakin Tare pelasi niin hyvin, että harmittelin ettei kaveria enään kiinnosta pelata mestistä. Ja nyt sitten meneekin Heinolaan? No, taustojahan en tiedä, mutta olisi kyllä ollut meille hyvä vahvistus tähän akuuttiin pakki pulaan, varsinkin kun on vielä kiekollinen pakki.
 

Mneme

Jäsen
Oikeasti vähän harmittaa, Virtasen, Kotron ja kumppaneiden puolesta. Kunnollisia minuutteja ei KooKoossa tarjota, joten tulevaisuuden kannalta toivottavasti pojat löytävät kunnon pelipaikan missä peliaikaa saa. A-junnujen Mestis on esimerkiksi Virtaselle täysin väärä sarja.

Ei Kotrosta ainakaan ole vielä pelaamaan edustuksessa. Ei sitten millään. Pitäisi saada paljon enemmän lihaa luiden ympärille, että olisi järkevä ottaa kokoonpanoon. A-junnuissakin jos tulee hieman fyysisempi peli, niin Kotro katoaa kuvasta lähes kokonaan. Virtasen uskon breikkaavan ensi kaudella läpi samoin Koskisen. Koskiselle tämä kausi olisi voinut olla se The kausi, mutta loukkaantumiset pilasivat sen. Konsta Aaltonen voi olla ensi kaudella erittäin lähellä edustuspaikkaa. Siermanista en sano mitään. Jos pelaaminen kiinnostaa niin voi tulevaisuudessa olla hyväkin.
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jaa, no vähän kieltämättä harmittaa. Yhden pelin olen Valkilta käynyt tällä kaudella katsomassa ja siinä ainakin Tare pelasi niin hyvin, että harmittelin ettei kaveria enään kiinnosta pelata mestistä.

Mie kävin kanssa katsomassa KooKoon tähdistö pelin vuosi sitten tammikuussa ja ainakin siinä pelissä Anssi "Aatu" Koponen ja Juhani Södervik pelasivat niin hyvin, että olisin ollut valmis tarjoamaan heille heti sopimusta KooKoon kanssa. Tare muuten pelasi samassa joukkueessa kuin Aatu ja Söde. Nyt äkkiä tekemään soppari Aatun ja Söden kanssa ennen kuin Peliitat ehtii ensin.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Kerro lisää tästä keitä pelaajia yleisö haluaisi KooKoossa nähdä.

Uskon että moni haluaisi nähdä paikallisemman joukkueen. Itse tervehtisin ilolla Korya, Kainulaista, Sompia, Tarea ja omien junioreiden järjellistä peluuttamista.

Esimerkiksi Kainulainen on tehnyt Peliitoissa 16 pistettä 12 minuutin k.a. peliajalla. Samassa Roppo on tehnyt 18 pistettä 16 minuutin peluutuksella (ja neljä peliä enemmän pelanneena), Alikoski 17 pistettä 17 minuutin peluutuksella. Sompi taas on saanut kasaan 10 pistettä ja onnistunut pysymään +/- tilastossa plussan puolella.

Lisäksi Taresta vielä, KooKoolla on pakkipula. Tare on Valkealassa. Peliittoja kiinnostaa, KooKoota näköjään ei. Eipä siinä, varmasti tulee sitten timantin kovia kavereita esim. Tampereelta.

Kuten Pelicans sanoi, niin myös lahjakkaat juniorit hakevat peliaikansa sitten muualta kun tämä meno jatkuu vuodesta toiseen. Mutta ketä tuntuu kiinnostavan. Ammutaan hyökkäykseen viisi kenttää paikkakunnan ulkopuolelta tulevia hyökkääjiä ja omataan 0% kärsivällisyyttä kavereiden kasvattamiseen. Mutta tuetaan me Viron jääkiekon kehitystä Rooban kera, siihen suuntaanhan koko sarja on jatkossa nojaamassa.

Ja kerro miten Dineen ja Kory sulkevat toisensa pois kokoonpanosta? JJ teki päätöksen, että Kory ei mahdu mukaan ja tämä päätös oli väärä. Kuitenkin samaa mieltä Dineenistä, siinä pelaaja joka on kasvanut kauden aikana hurjasti ja raastaa 60min täysillä - hieno haku ja upea nousu tälle tasolle vaikean alun jälkeen.

Ja älä jaksa selittää teorioitasi kouvolalaisesta luonteesta. Kerro toki havaintojasi jostain muualta. Ei asiat ole täällä sen ihmeellisemmin ja meillehän nämä kovat odotusarvot kaudelle ollaan viestitty. Ei odotusarvoja olla kannattajien taholta puhtaasti keksitty. Lisäksi turha kritisoida kenenkään sitoutumista joukkueen kannattamiseen tai vihjailla takin kääntelyllä, istuitko sinä esim. kaikki kauden 96-97 kotipelit läpi? Se olisi karistanut aika monta tosifaniakin lehtereiltä.
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Uskon että moni haluaisi nähdä paikallisemman joukkueen. Itse tervehtisin ilolla Korya, Kainulaista, Sompia, Tarea ja omien junioreiden järjellistä peluuttamista.

Joni Kainulainen ja Jukka Sompi ovat pelanneet hienon kauden Peliitoissa. Muistuttaisin kuitenkin, että Joni Kainulainen on HPK:n kasvatti ja Jukka Sompi Kiekko-Reippaan kasvatti. Omissa junnuissa ei nyt ole Virtasta tai Koskista lukuunottamatta ketään joita voisi edes ajatella mestistasolle. Jos siellä olisi niin kovia pelimiehikä niin eiköhän vähintään nämä Peliitat ja HCK:t oli heille sopimuksia tarjonneet.

Mutta tuetaan me Viron jääkiekon kehitystä Rooban kera, siihen suuntaanhan koko sarja on jatkossa nojaamassa.

Ei nyt oteta Kouvolaan aiheetonta kunniaa Viron jääkiekon kehityksestä Rooban muodossa. Espoon Bluesille kuuluu kaikkia kunnia Rooban kehityksestä. Onhan se tietysti niin, että kovaa juniorityötä tekevälle KooKoolle ei oikein tahdo löytyä peliaikaa Rooballe sen sijaan heikommin tällä saralla menestyneestä Espoon Bluesista taas Rooballe on löytynyt peliaikaa nuorten SM-liigasta ja tulevaisuudessa varmasti myös liigasta.

Ja kerro miten Dineen ja Kory sulkevat toisensa pois kokoonpanosta?

En tiedä sulkeeko toisensa pois, mutta kerro vastaavasti miten pitkälle KooKoo on päässyt keväällä, kun Kory on ollut joukkueessa. Kory Baker on pelannut KooKoossa jo neljänä kautena playoffit ja tulos lienee kaikkien tiedossa. Oletko tosiaan tyytyväinen siihen lopputulokseen, mihin KooKoo on päässyt Koryn ja kumppaneiden johdolla?

Lisäksi turha kritisoida kenenkään sitoutumista joukkueen kannattamiseen tai vihjailla takin kääntelyllä, istuitko sinä esim. kaikki kauden 96-97 kotipelit läpi? Se olisi karistanut aika monta tosifaniakin lehtereiltä

Mainitsinko jotain sitoutumisesta? Toisaalta vaikka olenkin Kouvolasta kotoisin, niin en ole koskaan saanut kicksejä siitä, että joku pelaaja olisi syntynyt Kouvolassa. Minulle on aivan yksi lysti mitä pelaajalla lukee passissa syntymäpaikan kohdalla. Voin myöntää, että en käynyt yhtään peliä katsomassa kaudella 96-97, koska minua ei vain kiinnosta paikallisten suuruuksien kiekkohöntsät. Divari- ja mestistasolla toki olen käynyt katsomassa lähes kaikki pelit, mutta joku KooKoo-ValKi peli ei olisi nyt voinut vähempää kiinnostaa.
 
Voin myöntää, että en käynyt yhtään peliä katsomassa kaudella 96-97, koska minua ei vain kiinnosta paikallisten suuruuksien kiekkohöntsät. Divari- ja mestistasolla toki olen käynyt katsomassa lähes kaikki pelit, mutta joku KooKoo-ValKi peli ei olisi nyt voinut vähempää kiinnostaa.

Tää 96-97 kausi oli kyllä aikamoinen. Ekassa matsissa tasuri TuToa vastaan ja siihen ne kauden ilonaiheet melkeen jäivätkin. Sen muistan vielä siitä kaudesta, että Vesa Pietarinen oli suosikkipelurini.

Valki ja Aakoo höntsät olivat sitten seuraavalla kaudella, kun pelattiin vanhaa kunnon 2-divaria.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Toki Kainulaisen ja Sompin kasvattajakuviot ovat noin. Molemmat kuitenkin vaikuttivat alueella viisi vuotta ja hakevat Mestis-tasonsa valitettavasti toisaalta.

Koryko ne keväät pilasi? Jäi huomaamatta, eihän meiltä toki puuttunut senttereitä tai pakkeja tms. Kory siellä suli ja vei joukkueen mukanaan. Pahoittelut, JJ tekikin oikean vedon. Roppo, Alikoski ja Hämäläinen ovat tuoneet tuulahduksen menestyvästä maailmasta ja vaihto kannatti. Lisäksi nämä kaverit ovat toki kovin edullisia verrattuna rahastaja-Koryyn.

En kiellä Rooban meriittejä, mutta kumpi on todennäköisempi pelaaja esimerkiksi KooKoon ensi kauden kokoonpanossa Rooba vai Koskinen? Koskisella sattuu jopa olemaan sopimus, kenties hänen peluutuksensa toisi esim. parin kauden sisään enemmän hyötyä seuralle kuin Rooban parin pelin laina.

A-junioreissa on nimenomaan Virtanen ja Koskinen, jotka ovat jo nyt Mestis-tasoa. Sen vuoksi heidän peliohjelmansa koko kauden mittaan pitäisi näyttää toisenlaiselta, joskin Koskisella olivat toki loukkaantumiset tiellä. Heidän lisäkseen seuraavaa tasoa olisi pitänyt ajaa enemmän sisään, esimerkiksi Laakso pelasi hyvän pelin Keravalla - pari lisäpeliä olisi maksanut suurta korkoa ensi kaudeksi.

Eikä tämä ole pelkästään siitä kiinni mitä passissa lukee, oma tasainen ja laadukas pelaajatuotanto tuo myös etuja talouteen. Paikallinen Mestiksessä pärjäävä juniori säästää aika pitkän pennin verrattuna näihin tusina-tuontimiehiin.

Kouvolassa raastetaan sillä materiaalilla mitä alueella on ja juniorityössä ollaan menty paljon eteenpäin. Sitä voi juhlistaa toki tuollaisilla kommenteillakin.

1996-1997 pelattiin kylläkin vielä 1. divaria ja otettiin pataan kotona paria peliä lukuunottamatta joka kerta. Pahimmillaan 15 maalilla ja tietty tiputtiin sarjasta.
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tää 96-97 kausi oli kyllä aikamoinen. Ekassa matsissa tasuri TuToa vastaan ja siihen ne kauden ilonaiheet melkeen jäivätkin. Sen muistan vielä siitä kaudesta, että Vesa Pietarinen oli suosikkipelurini.

Valki ja Aakoo höntsät olivat sitten seuraavalla kaudella, kun pelattiin vanhaa kunnon 2-divaria.

Sorry muistin kaudet väärin. Jos tuo kausi 96-97 oli se kun tiputiin, niin silloin kävin peleissä, mutta seuraavan kauden II-divarin höntsämatsit jäi väliin. Kaudella 96-97 taisi pudota sarjasta neljä viimeistä joukkuetta. Tuolloin taisi kyllä olla kasassa kaikkien aikojen huonoin joukkue KooKoolla ja valmentaja oli muistaaksi Olli "Molla" Hietanen.
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Koryko ne keväät pilasi? Jäi huomaamatta, eihän meiltä toki puuttunut senttereitä tai pakkeja tms. Kory siellä suli ja vei joukkueen mukanaan.

No ei toki Koryssä mitään vikaa. Kaikkien muiden vikahan se oli, että keväällä paskottiin housuun. Yksi playoff-ratkaisu matsi jäi kyllä mieleen, kun Kory hölmöili oikein urakalla TuToa vastaan, ottaen ratkaisuhetkillä jäähyjä, joiden aikana TuTo ratkaisi pelin ja eikös D-Teamiakin vastaan hävitty ratkaisupeli Bakerin istuessa missäpä muualla kuin jäähypenkillä. Miksi muuten Kory Baker ei saanut sopimusta minkään mestisjoukkueen kanssa täksi kaudeksi. Hinnoitteliko kenties itsensä ulos sopimusneuvotteluista vai mikä mahtoi olla syynä, että lähti pelaamaan Ruotsin alasarjoihin.
 
Mutta onhan tämä mun mielestä ihan hölmöä että Tare kelpaa Peliittoihin mutta ei KooKooseen?

Omasta mielestäni ei, koska täällähän juurikin on näiden projektipelaajien perään ilkuttu. Kaveri on pelannut kakkosdivaria kuitenkin muutaman kauden, eikä varmasti ole missään huippukunnossa.

Otetaan poika kotiin ensi kaudella, jos sitä asennetta ja halua on oikeasti pelata Mestistä. Eiköhän tämä ole vaan vähän kokeilua.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Joo mielellään näkisi Tarkiaisen vielä KooKoossa. Jos vaikka oppisi ymmärtämään sen lahjakkuuden ja taidon, josta täällä paljon puhutaan. Omissa muistikuvissa Tarkiainen on kiekollisesti kohtalainen, mutta erittäin virheherkkä pakki.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Omasta mielestäni ei, koska täällähän juurikin on näiden projektipelaajien perään ilkuttu.

Totta tämäkin, mutta samassa vuoden pelaamatta ollut Salonen käy ja neljän KooVee pelin Peltonen on myös bueno. Eipä sillä Salosen meno on mennyt hurjasti eteenpäin kauden mittaan ja hän on pysynyt alun jälkeen ehjänäkin (kop, kop).

Yhtälössä on kuitenkin se ongelma, että KooKoon pakistossa on ollut jatkuvasti aukkoja. Vahvistuksia loppukauden pahvilla ei ole tullut. Olisin nähnyt, että Tarkiainen olisi ollut hyvä leveyshankinta tähän kohtaan myös meille ja vieläpä paikallisena kaverina ollut todennäköisesti taloudellisesti järkevä valinta. Ei voi mitään, näin kävi. Toivotetaan kuitenkin Tarelle kaikkea hyvää Peliittoihin ja tietenkin toivotaan, että mutkien kautta kaveri vielä palautuisi meidän leipiin.

Mutta katsotaan ketä sieltä sitten tulee ja tosiaan toivottavasti tulisi niin, että pelaisi jo huomenna. Jokainen peli ja päivä on tärkeä, jotta uudet kaverit pääsevät vielä joukkueeseen sisään.
 

Finnhopper

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Nimenomaan leveyspelaajaksi olisi voinut ihan hyvin koittaa. Ja miksei vaikka antaa yv:llä mahdollisuutta näyttää kanssa. En usko että kukaan sellaista >25min superpakkia kukaan Taresta olisi odottanut.

Peltonen otettiin tosiaan tryoutille vaikka pelejä on vähemmän kuin Tarella alla. Samalla kuviolla olisi voitu toimia Taren kanssa.

Ja nimenomaan kiekon kanssa on parhaimmillaan. Sellaista ei tällä hetkellä KooKoossa ole yhtään pakistossa.
 

Mneme

Jäsen
Minun tietojeni mukaan Tare ei Kouvolaan itseään edes tarjonnut, vaan tuo hyvä ystävyyssuhde Peliittojen apuvalmentaja Timo Keppoon oli tässä "kotiseuraa" suurempi motivoija ja Tare päätti siirtyä loppukaudeksi Peliittoihin.

Ehkä ensi kaudella sitten Kouvolaan.
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tommy Wingels alkaa pääsemään hyvään lentoon, tällä hetkellä CHI-SJS pelistä koossa 1+1 ja kauden aiemmista peleistä pisteet 0+2. Peliaika näyttää liikkuvan noin 12 minuutin tienoilla ottelusta toiseen. Pelipaikka vakiintunut 3 kentän laitaan, 2 ylivoimaan ja etenkin pelien lopuissa myös ykköskentän laidassa.

"Alustuksen näihinkin pisteisiin tarjosi Kouvolan KooKoo.."
 

Finnhopper

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tommy Wingels alkaa pääsemään hyvään lentoon, tällä hetkellä CHI-SJS pelistä koossa 1+1 ja kauden aiemmista peleistä pisteet 0+2. Peliaika näyttää liikkuvan noin 12 minuutin tienoilla ottelusta toiseen. Pelipaikka vakiintunut 3 kentän laitaan, 2 ylivoimaan ja etenkin pelien lopuissa myös ykköskentän laidassa.

"Alustuksen näihinkin pisteisiin tarjosi Kouvolan KooKoo.."

Syöttipä tuo vielä Saku Koivun kauden toisen maalinkin ;) Wingels pani ränniin oman maalin taitse niin ponnahti laidasta suoraan Koivulle maalin eteen joka löi kiekon maaliin.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Mikko Tarkiainen on nähtävillä tänään TuTo-Peliitat ottelussa suorana Veikkaus-TV:ssä!

Ensimmäisen erän perusteella Tarkiainen on pelannut erittäin hyvin ja olisi sopinut helposti KooKoon tämän kauden kokoonpanoon. Miksi kukaan ei kysynyt?!?
 

Jaded

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Puhvelit ja KPL
Mikko Tarkiainen on nähtävillä tänään TuTo-Peliitat ottelussa suorana Veikkaus-TV:ssä!

Ensimmäisen erän perusteella Tarkiainen on pelannut erittäin hyvin ja olisi sopinut helposti KooKoon tämän kauden kokoonpanoon. Miksi kukaan ei kysynyt?!?

Kuulemma Tarkiainen odotti KooKoolta tarjousta,mutta ei tullut ja meni Peliittoihin.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
On varmaan sattunut omiin silmiin jossain vaiheessa aiemminkin, mutta vasta nyt Jatkoajan karsintasarjajuttuja lukiessa tajusin, että Huillan Matti on melkein Mestiksen porteilla. Mieshän siirtyi KooKoon jälkeen "kyläsarjaan" Ruovedelle, mutta on siis nyt mukana Mestis-karsinnoissa Nokian Pyryn riveissä. Ja joukkuekaverina myös Henri Peltola. Pitäisiköhän tästä poimia ottaa suosikki tuleviin karsintoihin?
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Joo huomasin saman asian tänään, että Huillan Mattihan se siellä mestiskarsinnoissa kirmailee ja vielä kun PYRYSSÄ pelaa myös KooKoon kasvatti Henri Peltola niin pitääkin hypätä PYRYN bandwagoniin mestiskarsinnoissa. Harmittava tappio toki tänään nokialaisille karsintasarjan avausottelussa.
 
Tinkehän on ollut vireessä kakkosessa KooKoo-65:n paidassa, kun neljään peliin on taottu tinkemäiset 1+4 tehot. Onko kukaan käynnyt paikan päällä todistamassa vartaloharhautuksia?
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Kyllä ne taidot siellä tallella olivat, vauhtikin näytti ihan samalta kuin mihin viimeisillä Mestis-kausilla oli totuttu.

Kory Baker veisteli Ruotsin 1. divarin runkosarjassa tehot 15+23=38 (29 peliä). Ihan hyvät tehot, joskin sarjan taso on kysymysmerkki. Ilmeisesti jossain Mestiksen ja Suomi-sarjan välimaastossa. Toivotaan Koryn palaavan ensi kaudeksi KooKoon miehistöön.
 
Kory Baker veisteli Ruotsin 1. divarin runkosarjassa tehot 15+23=38 (29 peliä). Ihan hyvät tehot, joskin sarjan taso on kysymysmerkki. Ilmeisesti jossain Mestiksen ja Suomi-sarjan välimaastossa. Toivotaan Koryn palaavan ensi kaudeksi KooKoon miehistöön.

Toivotaan tosiaan, jos vielä nuo ulkkarikapasiteetti-asiat höllääntyvät. Mutta eikö Kory voisi jo kohta hakea kansalaisuuttakin Suomesta? Kyllähän se hölmöltä tuntuu, kun miehen asuinpaikka on Kouvola ja hän käy vaan pelailemassa Ruotsin höntsäsarjaa. Kyllähän nyt pitäisi herätä ja antaa jannulle sopparia, varsinkin jos Juujuu lähtee itkemään kohtaloaan pois. Baker vahvistaisi mitä seuraa tahansa Mestiksessä ja jos joku saisi potkittua kaveria vielä perseelle sen verran, että treenaisi itsensä huippukuntoon, niin hän dominoisi tätä sarjaa, kuten ensimmäisellä kaudellaa Mestiksessä. Se oli aika rajua dominanssia mitä näkyi tänä vuonna vasta Wingelsin pelissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös