Tuttuja muualla

  • 692 645
  • 2 067

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Toki toisenlaisiinkin ratkaisuihin voisi päätyä, mutta seurauskollisuutta on kyllä kehtaisi vaatia varsinkaan Pellin tapauksessa. Kyllä jokainen työtä tekevä tekee sitä siellä, missä kokee palkan ja työnkuvan vastaavan sitä mitä itse haluaa.

Minä en tiedä, millaisessa palkka- tai arvostuskuopassa Pelli on ollut - vai onko ollut lainkaan. Kommentoin asiaa siis siltä pohjalta. Tottakai useimmat pelaajat tekevät ratkaisunsa oma etu edellä, mutta jos edes kannattajat eivät jaksa vaatia omien poikien pysymistä seurassa, niin sitten sitä eivät vaadi ketkään muukaan. Ja sitten kuitenkin valitetaan, millaisia palkkasotureita jäällä hiihtelee, kun kukaan ei viivy KooKoossa paria vuotta kauempaa. Seurojen palkanmaksukyvyissä on eroa, mutta ei meidänkään pitäisi alistua siihen, että isommat seurat vetävät meitä jatkuvasti kakkoseen ja jossain hikisessä Tampereessa pelaa kohta joukkueellinen KooKoo-taustaisia pelaajia. Ja se on todellakin aivan eri asia, että Peetro lähti kärkkymään paikkaa änäristä.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mathias Hännisellä ei lähtenyt ainakaan vielä Mestiksessä. Sopimus KeuPan kanssa on purettu, saldoksi jäi 31 ottelusta tehot 1+10. KooKoon junnuissa oli kuitenkin joukkueen parhaimmistoa ja ihan hyvin veti Jokereidenkin junnuissa viime kaudella, joten kyllä hänessä vähintään Mestis-tasolle luulisi olevan ainesta.
 

Kalapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kyllä Liigassa on se tosiasia, että seurat eriytyvät yhä enemmän resursseiltaan. Ja tämä merkitsee myös kykyä maksaa. Tampereen uusi halli lisäsi taas eroa. Meillä pienillä on vain yksi keino. Mennään katsomaan pelejä ja osa sitten kuskaa junnuja treeneihin.
Ennen sitä oltiin samassa työpaikassa japanilaiseen tyyliin. Ja nyt toimitaan, kuten muussakin työelämässä. Haulit himaan. Mutta aina on sitten niitä ,"uuden nousun" etsijiä. Niissä myös pienillä on mahdollisuus.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Pellillä tänään jo kahdenkymmenen minuutin pelin kohdalla kasassa tehot 0+3.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viime kauden pelaajista:

Bonsaksen - pelannut ilmeisesti ihan ok Norjan liigan keskikastin joukkueessa, tosin ollut osan peleistä sivussa
Lofquist - lopettanut
Nikkilä - halusi ulkomaille, mutta ei sitten viihtynytkään Saksassa. HPK:ssa pelannut ymmärtääkseni aika samalla tasolla kuin mitä oli KooKoossakin.
Seppälä - NHL-debyytti tekemättä, AHL:ssä joukkueensa runkopelaaja.
Ainali - jaettuna pistekärkenä joukkueessaan, Kristiandstad on sijalla 11/14 Allsvenskanissa. Koko sarjan pistepörssissä sijalla 46.
Koivisto - kasassa 19 pinnaa, joilla on joukkueensa 5. tehokkain hyökkääjä. Östersunds on Allsvenskanissa toiseksi viimeisenä.
Koblizek - palasi Tshekkiin. Kometa Brno on sarjan alemmassa keskikastissa (10/14). Tehnyt 17 pinnaa, joukkueessaan 7 paras pistemies ja koko sarjan pistepörssissä sijalla 100.
Strömberg - Koblizekin joukkuekaveri. Saanut kasaan vain 13 pinnaa.
Meskanen - samassa pistetahdissa kuin viime kaudella ja SaiPan harvoja onnistujia tällä kaudella. Ollut kuitenkin edelleenkin epätasainen, eli pisteet syntyneet ryppäissä ja sitten ollut pitkiä kuiviakin kausia.
Paasovaara - Vaihtoi tammikuussa joukkuetta Ranskan liigassa. Kasassa 27 pinnaa, joilla on sarjan neljänneksi tehokkain suomalaispelaaja. Edellä ovat Mestis-tason kärkipelaajat Julius Valtonen, Samuel Salonen ja Markus Poukkula.

Vaikka viime kaudella peli kulkikin paremmin kuin tällä kaudella, niin eipä voi tämänkään katsauksen perusteella kaivata Peetroa lukuun ottamatta viime kauden pelaajia sen suuremmin.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
@Everton Hyvä yhteenveto. Peetron lisäksi on viime kauden Bonsaa ikävä, ei korvannut Warg sitä ruutua. Kobli myös vahvistaisi tuota hyökkäystä, vaikka ei sadetta tekisi.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
@Everton Hyvä yhteenveto. Peetron lisäksi on viime kauden Bonsaa ikävä, ei korvannut Warg sitä ruutua. Kobli myös vahvistaisi tuota hyökkäystä, vaikka ei sadetta tekisi.

Joo ja Koivisto täyttäisi ihan varmasti ruutunsa. Moni muukin menisi kokoonpanoon, mutta ei tosiaan mitään suurta muutosta olisi kokonaiskuvaan nähtävissä, vaikka tuolla nyt olisi Meskanen, Nikkilä ja Strömbergkin joidenkin toisten paikalla pelaamassa.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Denssi painoi Kisapuistossa äsken kauden avausmaalinsa 41. ottelussaan.

Tämän päivän liigakierroksella peräti kolme KooKoo-kasvattia onnistui maalinteossa. Kukaan heistä ei tosin KooKoo-paidassa: J.Oden, M.Oden ja Lantta.
 

Kalapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ei tämä helppo laji ole. Jussi Ahokas on melkoisessa myllyssä Tepsin peräsimessä. Pelicans ja Saipa pelit eivät olleet menestys. Joukkuepelit ovat juuri tämän takia sitä parasta. Pelinkin sisällä voi olla peli.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ei tämä helppo laji ole. Jussi Ahokas on melkoisessa myllyssä Tepsin peräsimessä.
Onhan se nyt koomista hävitä tämän hetken SaiPalle, kun muut ovat pyyhkineet sillä pöytää. TPS-puolella on ollut Ahokasta kohtaan tyytymättömyyttä lähes koko ajan, sen mitä olen lueskellut. Ja kyllä Tepsin meno vähän vaikuttaa siltä, että ei ihan lähde. Viime kevään hopeasta huolimatta.

Tässähän voidaan nähdä vielä Jussin paluu Sumulaaksoon.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Olisihan aika karua jos Pelli jää taas ilman pudotuspelejä mutta eiköhän sitä Ipassa pääse pelaamaan niitäkin ja kaikkea hyvää Artulle. Ottaisin takaisin anytime. Heiskaselle pientä hymyä kun meni tukka-jukan joukkoihin tekemään ehkä suurimman flopin tällä kaudella.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Aapo Holtinkoski on iskenyt Mestiksessä 28p toistaiseksi, jolla irtoaa paikka pakkien top10 pistepörssissä.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Aapo Holtinkoski on iskenyt Mestiksessä 28p toistaiseksi, jolla irtoaa paikka pakkien top10 pistepörssissä.

Ei taida olla KooKoo-taustaisista pelaajista Holtinkoskea korkeammalla Mestiksen pistepörssissä kuin Jaakko Heikkinen (36p.).
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Liikonen tekee ihan hyvää jälkeä Ketterässä, eilenkin 1+1 TuTon murskajaisissa. Koko kaudella 6+13. Tässä on meillä hedelmä kypsymässä.
 

HogiBoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tuttuja, tai pikemminkin "tuttuja" muualla. Emil Molinin isä Ove Molin näköjään valittiin korvaamaan Mikko Manner Brynäsin päävalmentajana. Toiminut aiemminkin samassa pestissä kaudella 2019-2020 poikansa tuolla pelatessa. Ilmeisesti jonkinlainen Brynäsin petrimattila kun käynyt nelisen vuotta Karlskronassa pyörähtämässä, mutta muuten kaudesta 2010-2011 ollut Brynäs-organisaatiossa jossain tehtävässä. Käynyt näköjään myös Suomessa HIFK:ssa pelaamassa.

Muiden tämän kauden pelaajien sukulaisista Malikin pikkuveli Zack Mestiksessä 32 ottelussa tehot 1+6, ei ole oikein missään kohtaa uraansa pisteillä juhlinut ja muuhun perustuvaa arviota vaikea tehdä näkemättä otteluja.

Teemu Engbergin pikkuveli Tuomas pelannut 10 ottelua KooKoon U20-joukkueessa ja tuskin on lisää tulossa. Tehot jääneet ainakin toistaiseksi ensi kaudella tehtäviksi.

Ykkössentteri Ojantakasen pikkuveli puolestaan pisti Lappeenrannassa kiekkoa häkkiin 20 kertaa ja siihen päälle antoi kolme syöttöä. Assists are for assistants, sanois joku.

Toni Suurosen veljet Niko ja Kimi ovat molemmat olleet Haminan Kiekkoympyröiden listoilla tällä kaudella, mutta en ainakaan löytänyt Nikolta pelejä. Kimi pelannut kymmenkunta peliä.

Siinä nyt ainakin kaikki, jotka Elite Prospects tunnistaa sukulaisiksi ja ovat pelanneet tällä kaudella. Mitäpä muutakaan sunnuntai-iltana tekisi, kuin tutkisi näin tärkeitä asioita.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tepsi päätti uhrata Jussin, vaikka syyllisiä juhlakauden kyntämiseen on monia muitakin.

Tule Jussi takaisin Kouvolaan. Kyllä tässä ensi kaudeksi joku ratkaisu keksitään, vaikka kaksi päävalmentajaa ;)
 

Funky Duck

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
No jopas, aika tyly ratkaisu Tepsiltä.

Jos nyt hetki leikitellään ajatuksella, niin olisihan se aika huimaa nähdä Jussi ja Olli samassa tiimissä Kouvolassa. Olisi pieni upgrade nykyiseen verrattuna. Mutta se siitä. Jännä nähdä, mihin mies päätyy.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös