Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

TuTon sairastupa 2008–2009

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Kaukalon laidalla, 21.08.2008 klo 14.05.

 1. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Pari peluria on taas joukosta hetken aikaa poissa, kummankin poissaolo liittyy tietyllä tavalla nivusalueen seutuun...

  ...Markku Vuorisalolla loukkasi nivusensa taannoisessa KooKoo-matsissa, eikä ole vieraspeleissä viikonloppuna mukana vaan lepäilee.

  ...Ilkka Saarela on puolestaan erittäin terve, mutta perheenlisäyksen vuoksi hänkään ei tänään ja huomenna pelaa. Onnea Ilkalle perheenlisäyksen vuoksi!
   
 2. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
 3. Charlie Horse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Todella sääli. Pusan pelaamista on aina kiva seurata, vaikka ajoittain se meneekin hieman päämäärättömäksi pyörimiseksi. Olen kuitenkin sitä mieltä, että Pusalla on ainekset olla Mestis-tasolla todella kova luu parin kolmen vuoden tähtäimellä, jos vaan oppii lainaamaan kiekkoa kavereillekin ja ennen kaikkea saa parannettua laukaustaan. Luistelukin kaipaisi ehkä pientä virittämistä, mutta kaverin asenne on niin rautainen, että pelkästään sillä mennään vielä pitkälle. Pikaista toipumista ja syksyllä taas TuTo-nuttu päällä vastustajia kiusaamaan entistä veemäisempänä!
   
 4. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  TuTon kotisivujen mukaan Tommi Vilpun kausi on todennäköisesti ohitse käsivammasta johtuen. Tämä on suuri tappio asennepuolella, lisäksi Vilppu on ollut keskeinen alivoimapelaaja. Kun lisäksi Saarela oli viimeinen varapatruuna laitahyökkääjien osalta ei tähän olisi ollut varaa.

  Yhä selvemmin mennään kolmella ketjulla, mikä pudotuspelien tiukassa ottelurytmissä voi käydä kalliiksi.
   
 5. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Aina välillä olen meinannut tänne kirjoittaa, että hyvin on kausi mennyt, kun loukkaantumisia ei ole juurikaan ollut. Nyt niitä sitten tulee näköjään viikottain.

  Paha menetys. Vilppu on hyvä av-pelaaja ja täsmäase, joka Erkki Liesmäkimäistä ilmausta käyttäen pelaa aikaa joukkueen tähdille. Nyt sitten jäljellä on 11 hyökkääjää, ja nelosessa Peltosuon ja Junnilan myötä hemmetisti käsiä ja jalkoja. Ketjun ainoa liikkuva osa on poissa.

  Jälkiviisaus on turhaa, mutta nyt kun ei enää saada edes täyttä kokoonpanoa otteluihin, niin olisiko niitä omia junnuja sittenkin kannattanut ajaa sisään joukkueeseen kauden aikana. Tässähän olisi jollekin junnulle nyt paikka lyödä läpi, jos Nisse vaan antaisi mahdollisuuden. Laitetaanko Teerimäki hyökkääjäksi? Pahoin pelkään, että kolmella ketjulla yritetään jyrätä, niin pitkään kuin otteluita riittää.
   
 6. Shane Falco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo, Sunnydale Razorbacks, Washington Sentinels
  Nyt kyllä koetellaan joukkueen iskukykyä. Sekä Pusa että Vilppu ovat TuTossa suvereeneja oman roolinsa taitajia. Moni saattaa tarkastella pistepörssejä ja vähätellä menetyksiä, mutta suoraan samoihin rooleihin ei ole heittää ketään. Heillä mennään, ketkä terveitä ovat. Eihän sitä muutakaan voi.
   
 7. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tilanne on nyt se, että jos yksikin laituri kolmesta ensimmäisestä ketjusta loukkaantuu on ainoa paikkaaja Iiro Junnila. Pakkeja on riittävästi ja Peltosuo on ihan kelpo keskushyökkääjä, mutta laituritilanne on hälyttävä.

  Ei tälle nyt mitään voi, paitsi toivoa hurjasti että loukkaantumiset ovat tässä.
   
 8. TF-79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
  Lainaus:
  Onhan tuolla nyt vielä neljään kenttään miehiä hyökkäykseen, jos ei lisää tipu.

  1. Vuorisalo- Forsell- Tuominen

  2. Tapio- Pulliainen- Jokila

  3. Saarela- Koponen- Virtanen

  4. Junnila- Peltosuo- lehto
   
 9. TIKI Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Arttu perkele!!

  Virtanen lopetti pelin tänään ensimmäisen erän jälkeen eikä enää jäälle palannut. Onko jollain infoa? Äärimmäisen paha menetys jos jostain vakavasta on kysymys.
   
 10. Musashi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:

  Ei loukkaantumista. Lämpöä vaan, toivottavasti menee pian ohitse.
   
 11. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Jatkoajan raportin mukaan TuTon Mr. Playoff jäi sivuun kuumeen takia. Toki näin pudotuspelien aikaan kaikkiin pelaajien terveydentilaa koskeviin tietoihin pitää suhtautua pienelllä varauksella, mutta ainakin minun mielestäni Arttu pelasi ensimmäisen erän loppuun ihan normaalisti, eikä mistään loukkaantumisesta näkynyt merkkejä.