Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

TuTon juniorit 2007–2008

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Charlie Horse, 27.04.2007 klo 13.14.

 1. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Hieno päätös A:n kaudelle. Viimeisessä pelissä osoitettiin vielä että TPS on junnupuolellakin lyötävissä. Eroa on saatu kurottua hyvin umpeen ja nyt päästiin jo todella lähelle.

  Seuraavaksi onkin hyvä siirtää katseet täysin TuTon mestis ryhmään ja nauttia täysin siemauksin finaaleista.
   
 2. Charlie Horse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  TuTon A:n runkosarjan pistepörssi:
  http://217.119.36.89/cgi-bin/08_kau...81094794&LANG=FI&TYPE=8&TIG=1000002976&BIND=0

  Voi voi, kun Potila saisi tuon vireen päälle miestenkin sarjoissa. Vaikka A:n I-divisioonassa ison osan pisteistä voi paukutella täysin onnettomia joukkueita vastaan, niin kyllä tuollainen kolme pistettä / peli -tahti antaisi silti ounastella, että ainesta olisi varmasti, kunhan vaan pääsisi sinuiksi miesten sarjojen vaatimustason kanssa.
   
 3. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Eilen Potila sai illan suurimmat aplodit ja huudot TuTon vaihtoaitiosta taklattuaan kolmannessa erässä yhtä TPS-peluria. Taisi olla Potilan kauden ensimmäinen taklaus. Siinä varmaan suurin syy siihen, miksi hän pyörii yhä junnupeleissä.

  Kuten joku on todennutkin, on kaverissa paljon samaa kuin Marre Vuorisalossa, hyvässä ja pahassa. Tosin Potila on ollut junnuissa huomattavasti Marrea kovempi pistemies.
   
 4. Charlie Horse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Kettusen ja Ryömän ajatuksia kaudesta ja siitä, miksi loppupeleistä jäi luu käteen.
  http://www.tutohockey.fi/tuto/www/fi/index.php?we_objectID=5274&pid=5591

  Kyllähän noista SM-karsintasarjan peleistä jäi hieman huonot fiilikset, mutta eipä auta. Ensi kaudella jatkuu taas divari. TuTolla on vaan sen verran kova taso junnuissa tällä hetkellä, että pahitteeksi ei olisi hieman kovemmat pelit sielläkin tasolla.
   
 5. Charlie Horse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Toisaalta Vuorisalolla on yksi sellainen erikois-ominaisuus, joka tekee Marresta niin hyvän: nopeus. Potila vaikuttaa ominaisuuksiensa puolesta aika tasapaksulta siinä mielessä. Tosin poika on vasta 20v., joten vielä on mahdollisuuksia kehittyä. Ehkä se siitä lähtee, kun saa treenata pari vuotta ehjänä ja kunnon mahdollisuuden näyttää.
   
 6. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Mielestäni ne kehittymisen kannalta kriittiset vuodet ovat vasta 22-25. Mikäli ei tässä välissä onnistu pääsemään huipputasolle on se myöhemmin todella vaikeaa. Potila on ihan hyvin aikataulussa jos muistelee esim. Syväsalmea saman ikäisenä ja miettii missä Syvis on nyt 23-vuotiaana.