Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

TUTO Hockeyn seuraikonit ja All Stars-kentälliset

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Musta Nuoli, 07.12.2011 klo 14.20.

 1. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Ovathan kaikki palstatoverit ja aina tarkkana oleva toimitusjohtaja Aavinen huomanneet, että seuraikoni, Aki Keinänen, on enää kuuden ottelun päässä (eliteprospectsin.com:n mukaan) Suomen jääkiekkoilun toiseksi korkeimman sarjatason kaikkien aikojen otteluennätyksestä. Terveenä pysyessään Keni saa ennätyslukemat (579 ottelua) tauluun Savonlinnassa 8.12. Juhlallisuuksien aika olisi näin ollen Kupittaalla 13.12. Mikäli homma halutaan hoitaa tyylikkäästi on Kenin palkitsijaksi tuolloin ainoa oikea valinta nykyinen ennätysmies Mika Helkearo.

  Vielä toissakaudella 1-divisioonan/Mestiksen kautta aikain TOP 20 -tilastot olivat Mestiksen virallisilla nettisivuillakin. Viime kautta ennen ne sieltä kuitenkin tuntemattomasta syystä poistettiin. Ilmeisesti virallinen kanta on, että toiseksi korkein sarjataso tuli Suomeen vuonna 2000. Sitä ennen järjestys oli ilmeisesti korkein, 3. korkein. 4 korkein jne.
   
 2. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  @Devon

  Nyt ei ole jääkiekkokirjat käsillä jotta pääsisi varmistaan, mutta nopealla googlauksella Mika Helkearon virallinen ottelumäärä pitäisi olla 580.

  Yhtä kaikki, Keinänen menee joka tapauksessa Helkearon ohi. Upea saavutus, en olisi uskonut että nykypäivänä vielä Mestiksessä tällaiseen saavutukseen yllettäisiin, kun peliurat jäävät usein aika lyhyiksi. Kakkosenahan listalla oli pitkään Mikael Hallbäck (570 tai 571 matsia lähteestä riippuen).
   
 3. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  No joo, tuollainen mielikuva minullakin oli ja ennen kautta ajattelin, että Keinänen tarvitsee 22 matsia päästääkseen kärkeen. Eliten yhteenlasku oli kuitenkin päätynyt lukemaan 578, joten ajattelin muistaneeni vaan väärin. Taitaa olla ensimmäinen kerta, kun netissä on jostain asiasta virheellinen tieto...Joka tapauksessa tällä vauhdilla juhlallisuudet osuvat 13.12. pelattavaan matsiin.
   
 4. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  TuTon seuraikoni Risto Siltanen oli Iltasanomissa, tällä kertaa vähän ikävissä merkeissä eli Riken saama eläke Suomesta on todella pieni. Onneksi NHL:stä tuleva pelaajaeläke riittää elättämään työttömänä olevan pelaajalegendan. Sama artikkeli käsittelee muutenkin eri ex-huippu-urheilijoiden saamaa todella pientä eläkettä ja on lukemisen arvoinen.

  Ei taida Siltasta mikään valmennuksellinen työ kiinnostaa? Ainakin kokemusta ja näkemystä varmasti olisi, ja saisi TuTon SM-liiga-aikojen ikonille vielä jotain mielekästä tekemistä. Kelpaisi vaikka heti TuTon joukkueen apuvalmentajaksi puolustajia valmentamaan.

  "Parrunpätkästä" ei ole kuin hyviä muistoja!
   
 5. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Risto "Rike the Hulk" Siltanen oli itsellänikin yksi iso syy aikanaan, mikä sai herätettyä kiinnostuksen TuToa kohtaan. Aikansa ensimmäisiä suuria suomalaisia NHL pelaajia, jolla taisi myös olla hyvin pienestä kiinni, että olisi noussut vielä isommaksikin nimeksi NHL:ssä. Hän pelasi aikanaan Edmonton Oilersin NHL joukkueessa ja hänet treidattiin sieltä pois juuri ennen Edmontonin menestys vuosia. Ilman tuota treidausta hänellä voisi olla useita Stanley Cup voittoja. Hämärästi muistelen, että Siltanen olisi tehnyt myös TuTon viimeisen maalin Liigakarsinnoissa.

  Mielelläni itsekin näkisin Siltasen vielä jollain tavoin mukana TuTon toiminnassa.

  Risto Siltanen - TUTO Hockey
   
 6. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Viime keskiviikon kotimatsissa Keni tosiaan siirtyi Suomen jääkiekkoilun toiseksi korkeimman sarjatason kaikkien aikojen ottelutilaston kärkeen. Ja tämä huomioitiin, aivan oikein, ei mitenkään. Ei juhlallisuuksia, ei palkitsemista, ei edes mainintaa ottaluennakossa. Eilisessä matsissa en ollut, mutta käsittääkseni tätä ei eilenkään huomioitu. Se juna meni jo.

  Keinäsen nimeämistä seuran kunniagalleriaan perusteltiin viime vuonna sillä, että muuten hänet saisi palkita jostain ennätyksestä melkein joka ottelussa. Näkemys se on tietty tuokin ja jossain määrin ymmärrettäväkin, mutta ei tämän tyylisiä ennätyksiä pitäisi kuitenkaan jättää huomioimatta. Käytännössä Kenin ennätyksen ainoat potentiaaliset uhkaajat ovat laittaneet hokkarit naulaan parin viime kesän aikana, joten sitä suuremmalla syyllä tällainen "ikuinen" ennätys olisi pitänyt huomioida.

  Turha ihmetellä, ettei ole yleisöä, kun ei näköjään ole kulttuuriakaan. Eikä se kulttuuri itsestään synny, vaan tällaisista pienistä asioista.
   
 7. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  TuTo mainostaa, että keskiviikon 7.3.2018 ottelu Hermestä vastaan olisi Aki Keinäsen 600. runkosarjaottelu Mestiksessä. Ennätyssaavutus, jota kukaan muu ei ole saavuttanut ja jota tuskin kukaan ihan heti saavuttaa - jos koskaan.

  Keinänen on seuraikonien ikoni, tutolaisuuden symboli ja koko divarin/Mestiksen legenda. Ei vastaavia uskollisia sissejä enää ole muita.

  Vaikka Keinäsellä on tällä kaudella ollut enemmän jäähyherkkyyttä kuin aiemmin, niin pisteitä hän on edelleen tehnyt mukavasti. Toivottavasti ura vielä jatkuisi tämänkin kauden jälkeen.

  Minä en juhlapeliin pääse vääjäämättömän henkilökohtaisen esteen vuoksi, mikä vähän kismittää. Keinäsen kaltaiset lojaalit TuTo-konkarit ja pidemmän aikaa TuTossa pelanneet ovat pitkälti ne syyt minkä takia peleissä tulee ylipäätään käytyä, koska en jaksa välittää mistään lyhytaikaisista lainasopimuspelaajista tai 1-2 kauden nuorista palkkasotureista.