Ilmoitukset

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

TUTO Hockeyn liigatavoite?

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Änim, 12.05.2019 klo 16.47.

 1. Änim Jäsen

  TUTO Hockeyn Liigaan 2020-projektin tilasta ei ole paljoa kuultu Jatkoajan haastattelun jälkeen.

  TUTO aikoo nousta kahden vuoden päästä Liigaan

  Mitä kuuluu tällä hetkellä liigahaaveille? Onko Liigaan nousuprojekti menossa maaliin? Onko se löytänyt rahaa osakkeeseen? Onko Liigaan nousuun puitteet jo kunnossa? Miten Liiga suhtautuu haaveeseen? Onko ollut tiukkoja neuvotteluita? Onko tullut vastoinkäymisiä? Onko se projekti enää elossa?
   
 2. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Jokipojilla sama juttu, että etenkin syksyllä 2017 isosti puhuttiin liigatavoitteista ja puheissa kapinoitiin suljettua sarjaa vastaan. Sitten vähitellen liigapuheet ovat kadonneet. Joulukuussa 2018 Mestis-seurat olivat Liiton kutsumana koolla Tampereella kuulemassa sanaa. Siellä ehkä jaettiin jotain porkkanaa seuroille, koska ainakin Jokipoikien puheenjohtaja tuntui sen reissun jälkeen kovin hyvin ymmärtävänsä suljettua sarjaa ja enää ei ollut mitään puheita karsinnoista tai nousumahdollisuuksista.

  Sanoisin, että liitto on käskenyt Mestis-seuroja olemaan hiljaa liigahaaveistaan tai liigakarsinnoista.
   
 3. Änim Jäsen

  Tuto on osakeyhtiö, kuten liiga on myös. Liitto tuskin uskaltaa sotkeutua osayhtiölain alaisien yritysten toimintaan. Liigan osalta sekin on hyvin ongelmallista, kun on määräävässä markkina asemassa, niin erittäin hankalaa sen olisi kieltäytyä myymästä osaketta, ettei saa viranomaisien tutkimusta osakseen ja mahdollisia oikeustoimia. En ihan usko liiton ja liigan uskaltavan kieltää noususta puhumista.

  Tietenkin se voi myös tarkoittaa jonkin näköistä esisopimuksen tekoa, että ootte hiljaa ja kun on rahat tiskillä, niin varma nousu samantien, muuta laillista hiljentämistä en usko olevan.
   
 4. Änim Jäsen

  Nopeesti nettii selaamalla löytyi ainakin Jokipoikien kiekkokaupunki jakso. Siinä noin 5.30 kohdalla urheilujohtaja sanoo, että "kun se paikka tulee liigasta tulee, toivottavasti lähitulevaisuudessa, niin se näkyvyys nousee..."

  Et niillä ainakin näyttää olevan rohkeutta puhella noususta ainakin.
   
 5. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Unelmia pitää olla ja siitä tässä nousu mahdollisuudessa on mielestäni pohjimmiltaan kysymys. Se koska se toteutuu ja milloin kaikki tähdet ovat kohdillaan on ihan toinen juttu. Itseasiassa TuTon TJ:n Roope Paltan antaessa tuota "Nousu 2020" lausuntoa ei ollut vielä edes tiedossa Liigan viimeisin "kabinetti" päätös, joka tuli marraskuussa 2018. Päätöksen mukaan Liiga pysyy 15 joukkueen sarjana "toistaiseksi". Eli teoreettinen mahdollisuus nousulle vielä on, mutta se on nyt todella vaikeaa. Siinä missä Sport, KooKoo ja Jukurit pääsivät Liigaan ns. avoimien ovien aikana, niin nyt kriteerit ovien aukeamiselle lienevät vieläkin kovemmat. Pieni porsaanreikä Liigaan voisi ehkä löytyä myös sarjajärjestelmien muutoksesta. Muutoksessa voisi esim. Mestiksen voittajalle avata paikan Liigan pudotuspeleihin.

  TuTolla on monessa asiassa vielä tekemistä relistisen nousun suhteen. Taloudelliset resurssit ovat vieläkin rajalliset ja tappiotakin on tehty viime vuosina. TuTon ja sen tytäryhtiön yhteenlaskettu budjetti on käsittääkseni n.1,5 miljoonan euron luokkaa. Liigassa pitäisi päästä jonnekin min. 4-5 miljoonan budjettiin. TV tuloista tulisi ehkä n. miljoona, mutta iso aukko taloudessa olisi vielä nousun suhteen ja myös liigaosake pitäisi maksaa. Hallissa on myös kriteerejä täytettävänä ja yleisömäärissäkin on ollut laskua. Junioreissa ollaan oikeastaan lähimpänä Liigaa. Vaikeuksista huolimatta toivo kuitenkin elää vielä, että ikkuna parempaan tulevaisuuteen saadaan auki.