TUTO Hockey 2021–2022

  • 115 570
  • 559

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
TuTo kohtaa tänään D-Kiekon vieraissa ja tavoittelee jatkoa voittoputkelleen. TuTolla on tähän peliin mentäessä alla jo 8 ottelun voittoputki, jos mukaan lasketaan runkosarjan lopun otteluita. D-Kiekko voitti viime kierroksella JHT:n jatkoajalla ja karsintaviivan yläpuolella oleva KOOVEE on "vain" 3 pinnan päässä, eli tuskin Mestikseen nousemisen haaveita on vielä haudattu. Kotijoukkue tekee varmasti kaikkensa, että pelistä pinnoja irtoaisi. TuTo on kuitenkin peliin selvä suosikki. Peli pitäisi hoitaa "ammattimaisella otteella", mutta toki tässä kohtaa on aina tietty vastustajan aliarvioinnin vaara.

D-kiekon joukkueessa on mielestäni poikkeuksellisen paljon rightin pelaajia ja siten joukkue on mielenkiintoisesti rakennettu. Hyökkääjistä 7, puolustajista 4 ja maalivahdeistakin 1 omaa rightin kätisyyden. Elitprospectsin mukaan joukkueen ringissä olisi 24 pelaajaa, joten tasan puolet joukkueesta omaisi rightin kätisyyden ja pelaajia löytyy joka osastolta. Yksi D-kiekkoa yhdistävä tekijä on varmasti myös se, että joukkue on todella todella paikallisista pelaajista rakennettu. Jyväskylässä syntyneitä pelaajia on peräti 17 koko ryhmästä.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
D-Kiekko hoidettin ja Turustakin oli kannattajia paikalle tullut. Itse ajoin toisesta suunnasta myös paikalle. Mestis paikka siis pelillisesti varmistettu.
Tänään vieraissa KooVee ja kokoonpanoja hieman rukattu. TUTO:lla ei ole siis panosta tässä niin kuin vastustajalla ja se voi lopputulokseen vaikuttaa hieman. Toisaalta painetta kun ei ole, niin vapautunueena voi peltata. Ehkä valmenuus myös kokeilee jotain ensikatta varten, vaikka mitään sopimuksia ei ole kai tiedotettu.
Lisäksi olisi kyllä hienoa jatkaa voittokulkua ja hoitaa karsinta loppuun asti tappiotta.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Lisäksi olisi kyllä hienoa jatkaa voittokulkua ja hoitaa karsinta loppuun asti tappiotta.
TuTon voittoputki jatkaa kasvamistaan. TuTo kohtasi tällä kaudella tänäänkin vastassa olleen KOOVEE:n peräti 8 kertaa, joista kaikki muut ottelut voitettiin paitsi yksi Suomen Cup peli. TuTon kautta on enää kolme ottelua jäljellä ja karsintasarjan voitto on lähellä. Seuraavassa TuTo-Peliitat pelissä tarjolla olisi jo karsintasarjan voiton varmistaminen. TuTo johtaa karsintasarjaa ja toisena oleva Peliitat on 4 pisteen päässä. Kolmantena oleva SaPKo on 9 pisteen takana, joten jos TuTo voittaa seuraavan ottelunsa niin karsintasarjan voitto varmistuu.

Voi olla, että TuTon kahdessa viimeisessä pelissä tavoitellaan enää sarjan suvereenia selvittämistä puhtaalla pelillä. Viimeisessä TuTo-SaPKo kotipelissä on myös pientä historian lehtien havinaa, kun Kristian Tuohilampi pistää hokkarit naulaan. Tuohilampi on TuTon runkosarjan alltime puolustajien pistepörssissä sijalla 16. pistein 20+44=64. Tästä joukkueesta pakkien tilastossa Tuohilampea edellä on vain Mikke Levo, joka hyvällä henkilökohtaisella kaudella hätyyttelee jo TuTon puolustajien legendaosastoa.
 

Mangusti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, mestis
Tuto on kyllä odotetustikin ylivoimainen karsinnoissa. Jatkosoppari huhut kiinnostais. Olisko jollain niitä? Levo, Larinmaat, Virtaset, Leppikoski, Konttila, Valtola, Ranta, Nikulin Ja tietysti mv Huhtamaa. Kovia kiinnityksiö tontillaan kaikki ens kaudeksi. Muunmuassa siis...
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Karsintasarjan voitto TuTolle tosiaan eilen napsahti ja sen suhteen tavoitteet on nyt saavutettu. Oikeastaan kaikki tästä eteenpäin on enää ylimääräistä plussaa ja voidaan vielä vähän kaunistella tilastoja. TuTolla on edelleen mahdollisuus hoitaa koko sarjan suvereenisti ja päättää kausi poikkeuksellisen pitkään voittoputkeen. Tänään seuraavan haasteen esittää vieraissa JHT, joka onnistui nappaamaan eilen ensimmäisen 3 pinnan voittonsa KOOVEE:ltä.

Karsintasarjan tilastoissa Roope Ranta kamppailee vahvasti karsintasarjan pistepörssin voitosta ja Alexander Nikulin kamppaillee syöttöpörssin voitosta. Nikulin on myös hieman yllättäen +/- tilastonkin kärkipäässä eli lienee kehittynyt myös puolustuspään pelaamisessa kuluvalla kaudella. Pakeista Mikke Levo on puolustajien pistepörssin kakkosena ja kärkeen on pari pinnaa matkaa. Maalivahtien tilastoissa kumpikin TuTon maalivahti on ihan kärkipäässä ja Jere Huhtamaa on hyvin lähellä jo tilaston voittamista.

Tuto on kyllä odotetustikin ylivoimainen karsinnoissa. Jatkosoppari huhut kiinnostais. Olisko jollain niitä? Levo, Larinmaat, Virtaset, Leppikoski, Konttila, Valtola, Ranta, Nikulin Ja tietysti mv Huhtamaa. Kovia kiinnityksiö tontillaan kaikki ens kaudeksi. Muunmuassa siis...
Muutama peli tässä on vielä aikaa antaa näyttöjä myös tulevaa varten. Kulunut kausi on kyllä ollut aika poikkeava ja erikoinen vuoristorata, mutta onneksi tälläkin tarinalla tuntuisi olevan hyvä loppu. Tulevan joukkueen rakentaminen lienee paljon kiinni TuTon valmentajan puikkoihin kesken kauden hypänneestä Hermanni Vidmanista. Hänellä on varmasti näkemystä jo tulevasta joukkueen rakentamisesta ja eiköhän nykyisestäkin joukkueesta siihen jonkunlaista runkoa haeta. Itse mieluusti pitäisi aika montakin pelaajaa nykyisestä ryhmästä, mutta joitain tehopelaajia ja ehkä vahvemmin roolitettuja pelaajiakin tarvittaisiin varmasti lisää.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter
Tänään TuTolta puuttuvat sekä hyökkäyksestä että puolustuksesta parhaat pelaajat, kun se lähtee kolmella ketjulla JHT:tä vastaan. TuTon tämän päiväinen kolmosketju olisi normaalisti vitosketju ja kolmospakkipari pelaisi junnuissa. Maalissa on Huhtamaa ja ehkä on ajateltu hänen hoitavan voiton TuTolle. JHT:llä on tänään kuitenkin kaikki mahdollisuudet voittaa.
Edit. Kirjoitusvirhe
 
Viimeksi muokattu:

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Nikulin on myös hieman yllättäen +/- tilastonkin kärkipäässä eli lienee kehittynyt myös puolustuspään pelaamisessa kuluvalla kaudella.

Nikulin on aina ollut tunnollinen puolustuspään pelaaja. Kokonaisuudessaan on kyllä mennyt eteenpäin syksystä, mutta kyllähän Nikulin on aina kentässään ollut se, joka on puolustuksen apuna ja Barkovmainen takakarvaus on ajoittain taidetta. Kulmissakaan vaikka ei hanakasti väännä niin kokeneena ronkkii upeasti kiekkoja vastustajilta. Aloituksissa kyllä olisi petrattavaa. Oli hyökkääjistä runkosarjassakin Tuton toiseksi paras +/-tilasto.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Voittoputki katkesi, mutta hieman se oli odotettavissa kun terävin kärki jäi Turkuun.
Keskiviikkona sitten kauden päätöspeli ja toivotaan, että se hieman toisi katsojia ja pelattaisiin se kunnialla voittoon.
Tuohilammen vika peli ja ehkä joilekkin toisille ainakin TuTo paidassa. Hieman vaikeata varmaan kuitenkaan saada pelaajia syttymään ihan huppuun viimeiseen pelii ja ehkä katsojamääräkään ei ihmeellinen ole. Mutta oma toive on, että kaikki kynnelle kykenevät lähtisivät peliä katsomaan ja joukkoe kiittäisi sitä sitten voitolla. Saa nähdä toteutuuko kumpikaan toive.
 
Kannattaa käydä katsomassa illan peli. Voitte olla ylpeitä siitä, että näitte SaPKon viimeisen pelin (jos taloutta ei saada kuntoon).
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Kannattaa käydä katsomassa illan peli. Voitte olla ylpeitä siitä, että näitte SaPKon viimeisen pelin (jos taloutta ei saada kuntoon).
Toivon, ettei ole viimeinen. Kokoonpano näyttää hieman säästökuurilta. Mutta tämä on kauden viimeinen peli molemmille,niin tiedä kuinka viihdyttävää se sitten on.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös