TUTO Hockey 2018–2019

  • 200 989
  • 707

Oadie

Jäsen
Sellaista sekametelisoppaa oli Kupittaalla tarjolla. Nickersonista olisi helppo löytää syntipukki, mutta hän omalla tavallaan yritti joukkuetta herätellä kun meidän valmennuksesta ei siihen ole. Muutenkin joku toinen peluri olisi selvinnyt tuosta pyyhkäisystä 2+2 minuuttisella, mutta ymmärettävästi tuomareillakin on vähän löysät housussa tuon järkäleen kanssa. Toivottavasti tuosta nyt ei lisäkakkua tule. Muuten joukkue on muutamaa lukuunottamatta aika munaton. Tähtipelaaja Kokkala on aivan kujalla ja puolustuksessa on liikaa alisuorittajia kapteeni Karlssonin johdolla. Ziak aloitti pirteästi, mutta virheitä rupesi hänellekin tulemaan pelin edetessä. Muuten tuo Ziak-Nickerson oli ihan ok pari. Kolmea ensimmäistä peliä peilaten kaudesta ei ole paljon luvassa ja valmentajavelho Elomon rakentama "systeemi" on sitä samaa huttua kuin viime vuonnakin Mestiksen parhaalla joukkueella. Koutsi olisi pitänyt vaihtaa jo ennen kautta, mutta kun pitkän sopimuksen olivat jo tehneet..
 

VapaahetoisGM

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, K-Vantaa, Minnesota Blue Jays, Kapa, VG-62
Ei tullut yllätysvoittoa eikä 1-5 tappiotakaan. Vaikka ollaan joukkue kasattu peliin sieltä sun täältä, niin yleiskuva ei ollut huono. Paikkoja oli, mutta nyt vaan ei tähtäin ole kohdalla. En tiedä onko poissaolevissa ne puuttuvat palat. Jotenkin tuntuu kuitenkin, että jotain puuttuu heidän lisäksi. No täytyy varmaan odottaa lasaretista vapautuvia kuitenkin.

Peli oli aivan karmeaa räpellystä. Vantaa oli huono, mutta silti selkeästi TuToa parempi. Kahdessa ensimmäisessä erässä ei yhtään oikeasti vaarallista paikkaa, viimeisessä näennäinen kiri
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Mitähän siinä Nickersonin tilanteessa oikein tapahtui? Vähän vaikutti siltä, että Nickersonilta meni aluksi jostain kuppi nurin ja lähti hakemaan "tanssi kaveria"? Tällaista ei oikein löytynyt ja Monton kanssa tuli sitten jotain kähmää ja tilanteessa nähdäkseni Nickerson yritti hieman "pestä kasvoja", jonka jälkeen Monto teatraalisesti lensi jäähän. Mikäli Nickerson olisi kunhnolla tempaissut, niin Monto olisi todennäköisesti kannettu pihalle. Tilanne oli kyllä jäähyn arvoinen, mutta kyllä nämä teatterit nykyisin ärsyttävät. Jarkko Ruutumaista toimintaa ja sitten, kun pitäisi seisoa sanojen takana niin vedetään kilpparit yms. ja vähän ajan päästä naureskellaan. Hieman tulee mieleen, että Nickersonin olisi pitänyt toimia samoin kuin Derek Famularen Ruudun kanssa, tai sitten jättää kokonaan asia suunsoiton tasolle. Kokonaisuutena valmennuksen pitäisi hieman selventää Nickersonille Mestiksen nykyistä tuomarilinjaa ja toimintatapoja tilanteisiin, missä on suunsoittoa yms.

Pelissä TuTo oli mielestäni maalipaikkojen määrällä mitattuna altavastaajana. Pohjanoksa piti TuToa pelissä mukana ja lähellä oli lopussa TuTon pääseminen peliin vielä mukaan. Kolmannen erän alkuun TuTo onnistui rikkomaan kuparisen ja heti perään oli erittäin lähellä toinenkin maali, mutta ei tänään. Loppuluvut Vantaa viimeisteli tyhjiin. A-nuoret mielestäni pelasivat ihan hyvin, joskaan ei heistäkään ollut pelin kääntäjiksi. Asenne oli nuorilla hyvää tasoa. TuTon kärkisentteri on tällä hekellä Juho Mäkelä, jolla luistin liikkuu ja paikkoja tuntuu tarjoutuvan. Niitä Mäkelän pitäisi vain hyödyntää paremmin ja tarjoilla niitä myös laitureille. Kokkala on hyvä aloituksissa, mutta ei hänestä tunnu tällä hetkellä pistelingoksi olevan.

Pistetili on vieläkin avaamatta. 3 otteluun 0 pinnaa. Vastaavaa kauden alkua ei TuTolla ole ollut pitkään aikaan ja sairaslistakin on jo poikkeuksellinen. Nyt pitäisi vain taistelemalla kääntää tämä vaikea alku takaisin voittojen tielle.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Mitähän siinä Nickersonin tilanteessa oikein tapahtui? Vähän vaikutti siltä, että Nickersonilta meni aluksi jostain kuppi nurin ja lähti hakemaan "tanssi kaveria"? Tällaista ei oikein löytynyt ja Monton kanssa tuli sitten jotain kähmää ja tilanteessa nähdäkseni Nickerson yritti hieman "pestä kasvoja", jonka jälkeen Monto teatraalisesti lensi jäähän.

Olihan se melkoinen esitys Montolta. Nolo, sanoisi joku. Mutta eipä silti, eihän se Joonan vika ole, että tuomarit palkitsivat esityksen ulosajolla. Älytön tuomio kaiken kaikkiaan, paljon älyttömämpi kuin Nickeronin vaivainen lääpäisy. No, eipä siihen mitään ratkennut, heräsipä TUTO edes hetkeksi tilanteen seurauksena.

Vähissä on positiiviset asiat juuri nyt. Paljon muuta ei tule mieleen kuin Juho Mäkelä, josta on kesän aikana kuoriutunut ihan kunnon pelimanni. Miinusmerkkisiä juttuja sitten piisaa senkin edestä, eikä millään pysty näkemään valoa tunnelin päässä. En oikein tiedä että olisiko pitänyt itkeä vai nauraa, kun siinä pelin jälkeen joukkueen VMTL-osasto klenkkasi jonossa portaita alas, toisiaan jo välillä auttaen, kun sattui hiukan korkeampi pykälä kohdalle. Kyseisen osaston muonavahvuus oli reipas kentällinen, eikä yksikään ole vain nuhapotilas. Ehei, jokaisella luokkaa 4-6 viikkoa saikkua lusimatta.

Yksittäisen pelaajan niskaan ei tietenkään kannata sen enempää kuormaa kipata, mutta pakko tuo Kokkala on jo mainita. En tiedä kirjoitinko aiheesta noiden parin kaudenaluspelin jälkeen, mutta ainakin ajattelin mielessäni, että ei miehestä kannata huolissaan olla. Kyllä se sieltä nousee. Nyt on kuitenkin kautta jo jokunen matsi takana, eikä nousua ole näkynyt. Alkaa pikku hiljaa huolestuttaa, että missä oikein mättää. Etukäteen ajateltunahan Kokkalan piti olla yksi tärkeimmistä pelaajista. Ehkä jopa tärkein, jos ei maalivahtia lasketa.

Etiäpäin vaan, kuten se sananparren mummo lumessa. Tästä illasta vielä sellainen kommentti, että plussaa en illasta anna kuin Nickersonille ja aina taisteleville Mäkisen veljeksille. Ilman noita kolmea olisin varmaan nukahtanut tuolille.

Ai niin, Nickersonin hiiltyminen johtui alunperin siitä, että Monto antoi ohimennen keppiä munille. Jos sillä nyt mitään merkitystä edes on. Eikä olekaan.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Ai niin, Nickersonin hiiltyminen johtui alunperin siitä, että Monto antoi ohimennen keppiä munille. Jos sillä nyt mitään merkitystä edes on. Eikä olekaan.

Tässähän ehkä tämä nykyisen tuomarilinjan suurin ongelma. Pikkusikaa ja teatteria viljelevät hyötyvät "sikana". Filmaukset tuntuvat yleistyvän koko ajan ja mikseivät yleistyisi, jos tuomarit suosivat niitä. Itse en ymmärrä esimerkiksi näitä sukeltamisjäähyjäkään. Aika usein sukeltamisjäähyn yhteydessä tulee ns. Salomonin tuomio, jossa myös sukeltamisen lisäksi toinen osapuoli saa jäähyn tilanteessa rikkomisesta (tavallaan tuomio on siis myös ristiriitainen). Eli filmaamisesta ei oikeastaan yleensä edes rangaista, vaan tuomio menee useimmiten tasan. Hyödyt filmaamisesta ovat sitäkin suuremmat, jos esimerkiksi vastustajan kärkipelurin saa tuomarin avulla pois pelistä tai jopa useasta pelistä.
 

Päätykiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki vakavasti otettavat organisaatiot.
Pakko kysyä miten Nickerson ulosajollaan herättää joukkuetta @Oadie? Noinkin kokenut pelaaja kyseessä ja pinna ei kestä näköjään yhtään. Millään tavalla hän ei tuollaisilla tempuilla joukkuettaan auta. Toki naurettavan yliarvostettu ja hypetetty pelaaja kyseessä (varsinkin hitsareiden keskuudessa), jonka suurimmat meriitit jääkiekossa on vajaaälyiset ylilyönnit ja katsojan turpaan vetäminen.

Nykypäivänä pitäisi osata tehdä muutakin kentällä kuin hakata mailalla, lyödä vastustajaa raukkamaisesti nyrkillä ja muuten vaan sikailla kuin joku vajaaälyinen. Tämmöisen sysipaskan pelaajan tilalle varmasti olisi saatavilla oikeasti hyvä pelaaja. Tuskin tämä mätisäkki ilmaiseksi on tullut mestikseen pelaamaan.

Kovan pelaajan määritelmä on hiukan erinlainen kuin tämän idiootin. Varmasti enemmän haittaa kuin hyötyä joukkueelleen. Mutta kai tämmöinen idiootti muutaman ylimääräisen silmäparin tuo katsomoon. Huvittava hankinta kaikin puolin. Mitään muuta ei voi odottaa idioottimaisia ylilyöntejä ja pelikieltoja. Huikea "vahvistus".

Todellinen joukkuepelaaja muuten : poistunut halliltakin ennen pelin päättymistä. Melkoista sitoutumista omaa joukkuettaan kohtaan. Johtavan pelaajan toimintaa.
 

tombz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps,Nhl,Tuto,Turkulainen juniorijääkiekko
Tää jätkä on kyllä täysi vitsi. Mitä helvettiä tää sirkuspelle tuo tutolle paitsi negatiivista julkisuutta?
 

Oadie

Jäsen
Pakko kysyä miten Nickerson ulosajollaan herättää joukkuetta @Oadie?
Olet ilmeisesti uusi kiekon piirissä, joten tällainen asia on jäänyt vieraaksi. Suosittelen tutustumaan esim. NHL-nimiseen sarjaan vuosienkin takaa. En halua paljastaa sen enempää, joten ehkä itse nokkelana löydät vastauksen. Loppuviestiäsi en viitsinyt lainata, koska se oli minulle jo liian teiniangsti-kiukuttelua. Ilmeisesti et nähnyt edes koko tilannetta alusta loppuun vaan päätit tulla tänne huutelemaan pahaa oloasi Nickersonia kohtaan.. Onkohan teillä yhteistä historiaa vai Montoko se siellä raapustelee, kun noin on ihon alle Matti päässyt??
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Nickersson pelasi KooKoossa ihan ok. Teki muistaakseni jopa maalin. Alkaa kyllä olemaan jo siinä iässä että eiköhän Turkuun hankittu sirkusmielessä. Saa TuTo ja mestis vähän mediajulkisuutta
 

Oadie

Jäsen
Nickersson pelasi KooKoossa ihan ok. Teki muistaakseni jopa maalin. Alkaa kyllä olemaan jo siinä iässä että eiköhän Turkuun hankittu sirkusmielessä. Saa TuTo ja mestis vähän mediajulkisuutta
Sen verran nyt kaksi tai oikeastaan puolitoista peliä mieheltä nähneenä on jollei TUTO:n paras niin ainakin Top-2 puolustaja tuossa porukassa. Tosin se voi kertoa myös kokonaisuudessaan TUTO:n puolustuksesta. Syötöt menevät omille vaikka pari roiskaisua seassa olikin. Liike ei paras ole mutta eipähän ainakaan vielä ole kyydissä tippunut. Myös rannari ja lämäri lähtee jos vaan mailat kestää. Jos miehen gooni maine ei painaisi niin paljon niin mies on Mestiksessä hyvä puolustaja. Tosin tämä siis vasta vajaan kahden pelin perusteella.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Nickersson pelasi KooKoossa ihan ok. Teki muistaakseni jopa maalin. Alkaa kyllä olemaan jo siinä iässä että eiköhän Turkuun hankittu sirkusmielessä. Saa TuTo ja mestis vähän mediajulkisuutta

No ei tuo 33v pakille vielä mahdoton ikä ole. Sitä paitsi Matt näyttää parempikuntoiselta (painoa tippunut) jos verrataan vaikka EIHL:ssa aikoihin
 

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Sen verran nyt kaksi tai oikeastaan puolitoista peliä mieheltä nähneenä on jollei TUTO:n paras niin ainakin Top-2 puolustaja tuossa porukassa. Tosin se voi kertoa myös kokonaisuudessaan TUTO:n puolustuksesta.

Näinhän se on, valitettavasti. Roolin pitäisi olla varmistava, mutta nyt tarjolla on isoa ruutua joka osa-alueella, kun muu pakisto on mitä on. Kukaan muu pelaaja ei olisi siitä tilanteesta suihkuun lentänyt, mutta toisaalta, jos noin kokeneen ja tuollaisella historialla olevan pelaajan hermokontrolli on tuota tasoa, niin eipä hänestä mitään hyötyä ole. Suihkulla tai pelikielloilla ei ole sitä toivottavaa rauhoittavaa vaikutusta vastustajaan, vaan korkeintaan pelaajaan itseensä. Esim. Keinänen oli vuosien varrella vastustajille huomattavasti suurempi pelote, jolta saattoi ihan oikeasti saada turpaan. Nyt tälle TUTOn vitsille naureskellaan ympäri Suomen.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
No jos Matti tulee lainalle Ässiin, niin saatte varmasti jonkun korvaavan pakin laina-ajaksi. Vaihtoehdot lienevät tuttu Tuohilampi tai Vuorisalo
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Vieläkö McLean treenaa TUTO:n mukana? Onko joku päässyt ihan omin silmin näkemään, mikä on miehen vauhti? Muut ominaisuudet ei ole varmaan mihinkään kadonneet, mutta vieläkö ehtisi liigavauhtiin?
 

VapaahetoisGM

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, K-Vantaa, Minnesota Blue Jays, Kapa, VG-62
Jaaha, onhan taas settiä saatu tänne aikaseks :D koitetaas vähän purkaappi:

Ai niin, Nickersonin hiiltyminen johtui alunperin siitä, että Monto antoi ohimennen keppiä munille. Jos sillä nyt mitään merkitystä edes on. Eikä olekaan.

Noniin. Spekulointi on aina hauskaa, mutta älä esitä omia arvauksiasi faktoina. Varsinkin, kun iltapäivälehtien lööpitkin todistavat väitöksesi olevan täyttä puppua. Jos meni hallilla noin pahasti ohi, niin tsekkaa täältä: Kohupelaaja Matt Nickerson syljeskeli verta kopissa - tyrmistyi ulosajosta: ”Jos joku katsoo tuon tappeluksi, hän on säälittävän väärässä”

"Kaveri löi minua suuhun ja tönäisin häntä. Hän kaatui, ei siinä oikeastaan mitään sen enempää tapahtunut."


Pakko kysyä miten Nickerson ulosajollaan herättää joukkuetta @Oadie? Noinkin kokenut pelaaja kyseessä ja pinna ei kestä näköjään yhtään. Millään tavalla hän ei tuollaisilla tempuilla joukkuettaan auta. Toki naurettavan yliarvostettu ja hypetetty pelaaja kyseessä (varsinkin hitsareiden keskuudessa), jonka suurimmat meriitit jääkiekossa on vajaaälyiset ylilyönnit ja katsojan turpaan vetäminen.

Nykypäivänä pitäisi osata tehdä muutakin kentällä kuin hakata mailalla, lyödä vastustajaa raukkamaisesti nyrkillä ja muuten vaan sikailla kuin joku vajaaälyinen. Tämmöisen sysipaskan pelaajan tilalle varmasti olisi saatavilla oikeasti hyvä pelaaja. Tuskin tämä mätisäkki ilmaiseksi on tullut mestikseen pelaamaan.

Kovan pelaajan määritelmä on hiukan erinlainen kuin tämän idiootin. Varmasti enemmän haittaa kuin hyötyä joukkueelleen. Mutta kai tämmöinen idiootti muutaman ylimääräisen silmäparin tuo katsomoon. Huvittava hankinta kaikin puolin. Mitään muuta ei voi odottaa idioottimaisia ylilyöntejä ja pelikieltoja. Huikea "vahvistus".

Todellinen joukkuepelaaja muuten : poistunut halliltakin ennen pelin päättymistä. Melkoista sitoutumista omaa joukkuettaan kohtaan. Johtavan pelaajan toimintaa.

En tiedä, oletko NHL:ää seurannut, mutta siellä joukkuetta herätellään juuri tuolla tavalla. Joo, tuli vitosen alivoima, mutta kuin salamaniskusta TUTO alkoi taistelemaan huomattavasti aiempaa kovemmin, tappoi vitosen ja teki heti kolmannen erän alkuun maalin. Herätys toimi.

Enemmän haittaa kun hyötyä kohta ei myöskään pidä paikkkaansa. Pelaajien suusta kuultuna Nickerson tuo rauhaa ja rohkeutta pelata aktiivisempaa peliä, jonka lisäksi on yksi joukkueen pidetyimmistä persoonista.

Ja ei, Matt ei poistunut hallilta. Oletko koskaan kuullut mediapelistä? Et.


Jos Nickersonin ulosajo tuli maineen perusteella, niin on yksi pelaaja joka on tämän maineen ansainnut.

Ja tällaiset fanipoikakirjoittelut voi samantien jättää tunkematta TuTon palstalle, viljekää näitä siellä Hjalliksen osiossa, jossa kaikilla tuntus olevan paha olla. Jos tosissaan väität, että aiemman maineen takia on ok antaa täysin samasta tilanteesta pelaajalle X 2 minuuttia ja pelaajalle Y 2+5+20 minuuttia, niin voi tsiisus kuinka pihalla olet. Sääliksi käy, jos Nickersonin preesens Hesassa asti noin kovin ahdistaa.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
TuTo pelasi ensimmäisessä erässä hyvin siihen asti, kun Jere Karlsson menetti kiekon oman maalin kulmalla ja Vantaa pääsi tekemään helpon maalin. Toisen erän puolessa välissä taas pelattiin huonosti omassa päässä ja peli oli 2-0 Vantaalle. Sen jälkeen TuTo pelasi loppupelin kolmella ketjulla.

Nickersonin hölmön vitosen (Nickerson löi vielä sen jälkeen Montoa, kun molemmille oli jo tulossa kakkonen) TuTo onnistui tappamaan (kaksi minuuttia kolmella neljää vastaan ja kolme minuuttia neljällä viittä vastaan) johtuen joko TuTon hyvästä alivoimapelistä tai Vantaan huonosta ylivoimapelistä. Aivan kolmannen erän alussa TuTo onnistui toiveita herättävästi kaventamaan ylivoimalla, mutta turkulaisten taidot eivät riittäneet lisämaaleihin ja Vantaa otti ansaitun voiton. TuTon parhaita olivat Julius Pohjanoksa sekä parivaljakko Matias Lehtonen ja Juho Mäkelä. A-junnuista parhaiten onnistui Aaro Löyttymäki. Ennen kautta ykköskeskushyökkääjäksi kaavaillun Lassi Kokkalan otteet olivat taas vaisuja. Hänen tehonsa kauden kolmessa ensimmäisessä pelissä on 0.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Noniin. Spekulointi on aina hauskaa, mutta älä esitä omia arvauksiasi faktoina. Varsinkin, kun iltapäivälehtien lööpitkin todistavat väitöksesi olevan täyttä puppua.

"Kaveri löi minua suuhun ja tönäisin häntä. Hän kaatui, ei siinä oikeastaan mitään sen enempää tapahtunut."

Puppua ja puppua. Siinä sitä oli tökkimistä jo aiemmin. Jos vielä lisäksi sai naaman auki, niin Montohan suoritti oikein mainiosti. Olisipa vaan jättänyt suoritukset noihin kepittämisiin ja passannut kuolevan joutsenen. Se on ainoa asia mikä meikäläistä eilisessä keississä kyrsii. Ei Monton hiillostus, ei Nickersonin ulosajo, vaan juuri tuo heittäytyminen.

Joo, tuli vitosen alivoima, mutta kuin salamaniskusta TUTO alkoi taistelemaan huomattavasti aiempaa kovemmin, tappoi vitosen ja teki heti kolmannen erän alkuun maalin. Herätys toimi.

Kyllä. Muun joukkueen viettäessä siestaa, Nickerson ja Mäkisten veljeksistä Atte ikäänkuin samalla hetkellä tajusivat, ettei hommasta tule vittujakaan, ja koittivat hiukan herätellä muita. Ja kas, ne perkeleethän jopa heräsivät hetkeksi.

Varsin kohtuuttomasti ja kohtuuttomin sanankääntein on Nickersonia eilisestä arvosteltu. Eihän mitään edes tapahtunut. Normaalia nahistelua ja yksi onneton lääpäisy, josta tuomarit katsoivat asiakseen ajaa Nickersonin pihalle. Jos ovat jälkeenpäin tilanteen uusiksi katsoneet, niin takuulla on hiukan nolottanut.

Nickersonia olen nähnyt vain puolentoista pelin verran, mutta jo nyt on käynyt varsin selväksi, että ei kaveri ole tänne pelleilemään tullut. Oikein hyvää suorittamista kautta linjan. Montoa olisi tosin voinut tirvaista hiukan kovemmin, siitä oikeastaan otteiden osalta ainoa kauneusvirhe toistaiseksi.
 

Päätykiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki vakavasti otettavat organisaatiot.
Olet ilmeisesti uusi kiekon piirissä, joten tällainen asia on jäänyt vieraaksi. Suosittelen tutustumaan esim. NHL-nimiseen sarjaan vuosienkin takaa. En halua paljastaa sen enempää, joten ehkä itse nokkelana löydät vastauksen. Loppuviestiäsi en viitsinyt lainata, koska se oli minulle jo liian teiniangsti-kiukuttelua. Ilmeisesti et nähnyt edes koko tilannetta alusta loppuun vaan päätit tulla tänne huutelemaan pahaa oloasi Nickersonia kohtaan.. Onkohan teillä yhteistä historiaa vai Montoko se siellä raapustelee, kun noin on ihon alle Matti päässyt??

Todennäköisesti seurannut yhtä kauan sinä jääkiekkoa, mutta en silti purkaudu housuihin jos joukkuee vajaaälyisin kaveri lentää pihalle ja vouhota kuinka huikeaa duunia hän teki tässä pelissä herätellääkseen joukkuetta. Millä tavalla ulosajo auttoi joukkuetta ja kuinka monta pistettä Nickersonin joukkue sai mukaansa tästä pelistä? Voihan se sinua kovettaa, kun voit kertoa kavereillesi Nickersonin ottaneen heti ensimmäisessä pelissä 29 minuuttia jäähyjä. Huu, kuinka pelottava kaveri tämä onkaan. Itseä ainakin vastustajana naurattaisi tuollainen sirkuspelle kentällä. Toiseen suuntaan hävettäisi helvetin suuresti, jos itselleni rakkaassa seurassa tuollainen sirkuspelle pelaisi jääkiekkoa. Enemmän voisin luulla sinun olevan kovinkin tuore tapaus jääkiekon seuraajana, kun et malta pysyä housuissasi Nickersonin kohdalla. Itseä ei myöskään NHL:ssä kiinnosta yhtään jotkut tappelijat tai sikailijat muutenkaan.

Kovuutta on jääkiekossa monenlaista, mutta sikailua en hyväksy koskaan. Nickerson on tyylipuhdas sekopää sikailia, jonka pelitaidot ovat naurettavan surkealla tasolla. Se että näyttää suoraan metsästä tulleelta kahelilta ei tee kaverista millään tavalla kovaa pelaajaa tai vielä vähemmän vastustajia kauheasti "pelottaa" tälläinen ilmestys. Toki mestis on nykyään aivan pilipali sarja, joten sinällään ymmärrän tämmöiset hankinnat oikein hyvin. Tylsäähän se olisi lukea otsikoita hienoista maaleista ja tai huikeista tehopisteistä. Ilmeisesti todella kaukan jääkiekkoa seuranneena luet mielummin ulosajoista ja katsojaan turpaan lyömisestä? Harmi etten ole seurannut jääkiekkoa yhtä kauan kuin sinä.

Huvittavaa miten tämmöinen aivan helvetin surkea pelajaa voi olla näin yliarvostettu. Saman tason kavereita tökkimään mailalla ja hakkaamaan tilanteen jälkeen vastustajia varmaan löytäisi mistä tahansa alasarjoista kotimaastakin. Nyt kun nimi on Matt Nickerson, niin on aivan huikea kaveri roolissaan. Enemmän minua naurattaa tämä vouhottaminen tästä kaverista. Oletko itse muuten Nickersonin kavereita vai pelkästään vaan fanipoika?
 

VapaahetoisGM

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, K-Vantaa, Minnesota Blue Jays, Kapa, VG-62
Todennäköisesti seurannut yhtä kauan sinä jääkiekkoa, mutta en silti purkaudu housuihin jos joukkuee vajaaälyisin kaveri lentää pihalle ja vouhota kuinka huikeaa duunia hän teki tässä pelissä herätellääkseen joukkuetta. Millä tavalla ulosajo auttoi joukkuetta ja kuinka monta pistettä Nickersonin joukkue sai mukaansa tästä pelistä? Voihan se sinua kovettaa, kun voit kertoa kavereillesi Nickersonin ottaneen heti ensimmäisessä pelissä 29 minuuttia jäähyjä. Huu, kuinka pelottava kaveri tämä onkaan. Itseä ainakin vastustajana naurattaisi tuollainen sirkuspelle kentällä. Toiseen suuntaan hävettäisi helvetin suuresti, jos itselleni rakkaassa seurassa tuollainen sirkuspelle pelaisi jääkiekkoa. Enemmän voisin luulla sinun olevan kovinkin tuore tapaus jääkiekon seuraajana, kun et malta pysyä housuissasi Nickersonin kohdalla. Itseä ei myöskään NHL:ssä kiinnosta yhtään jotkut tappelijat tai sikailijat muutenkaan.

Kovuutta on jääkiekossa monenlaista, mutta sikailua en hyväksy koskaan. Nickerson on tyylipuhdas sekopää sikailia, jonka pelitaidot ovat naurettavan surkealla tasolla. Se että näyttää suoraan metsästä tulleelta kahelilta ei tee kaverista millään tavalla kovaa pelaajaa tai vielä vähemmän vastustajia kauheasti "pelottaa" tälläinen ilmestys. Toki mestis on nykyään aivan pilipali sarja, joten sinällään ymmärrän tämmöiset hankinnat oikein hyvin. Tylsäähän se olisi lukea otsikoita hienoista maaleista ja tai huikeista tehopisteistä. Ilmeisesti todella kaukan jääkiekkoa seuranneena luet mielummin ulosajoista ja katsojaan turpaan lyömisestä? Harmi etten ole seurannut jääkiekkoa yhtä kauan kuin sinä.

Huvittavaa miten tämmöinen aivan helvetin surkea pelajaa voi olla näin yliarvostettu. Saman tason kavereita tökkimään mailalla ja hakkaamaan tilanteen jälkeen vastustajia varmaan löytäisi mistä tahansa alasarjoista kotimaastakin. Nyt kun nimi on Matt Nickerson, niin on aivan huikea kaveri roolissaan. Enemmän minua naurattaa tämä vouhottaminen tästä kaverista. Oletko itse muuten Nickersonin kavereita vai pelkästään vaan fanipoika?

Surullista, että joku on näin pihalla, eikä ymmärrä oman joukkueen herättämistä tuolla tavalla. Kertoo vain ja ainoastaan siitä, ettet ole paljoa lajia seurannut (tai sitten et vain ymmärrä siitä kovinkaan paljoa), Ylilyönnit ja herättely ovat kaksi eri asiaa. Mutta kanssasi siitä taitaa olla turhaa jauhaa, koska et ole kykeneväinen kun yhteen näkökulmaan Mattin osalta. Silloin keskustelu on mahdotonta, kun objektiivisuus puttuu.

EDIT: jos Mestis on kerran niin pilipalisarja, niin minkä ihmeen takia näet vaivaa kiinnostua asioista ja kirjotella TuTon osiossa?
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Kyllä Nickerson on peruspuolustajana Mestiksessä monessa suhteessa ihan sarjan kärkeä ja mainettaan parempi pelaaja. En usko, että montaa pakkia löytyy sarjasta, joka olisi häntä vahvempi. Nickersonin ulottuvuuskin on hyvää tasoa ja häntä ei ole ihan helppo kiertää tämänkään takia. Nopeus hänellä ei ole mitään raketti tasoa, mutta ei hän jalkoihinkaan jää. Syötöt tosiaan lähtevät ihan hyvin ja ei hän hermoile syöttöjen kanssa. Lisäksi Mestiksessä ei taida olla montaa peluria, jolla olisi kanttia rehellisesti tiputtaa hanskat häntä vastaan. Pikkusikailijoita ja filmaajia sarja on nykyisellään tosin pullollaan.

Nickersonin pelistä voi olla monta mieltä ja se näkyy täälläkin. Välillä toivoisi puhtaampaa peliä, mutta en nyt itse ainakaan haluaisi silti pelistä mitään pikkusika kisaa, missä koetellaan kumpi kestää enemmän tökkimistä. Viime vuoden finaaleissa tällaista nähtiin puolin ja toisin aivan liikaa. Nykyinen Mestis voikin kaivata "Sheriffi" Nickersonia puhdistamaan pelien ilmapiiriä, niin ironiselta kuin tämä kuulostaakin.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Nickerson sitä ja tätä. Huomenna on peli Iisalmessa, johon olisi itselläni lyhyt matka, jos olisin kotona. No piru vie, olen Turussa ja en ehdi täältä sinne.
Vaikea vierasreissu edessä ja yksi pakki saatiin lainalle ja yksi saman tien mahdollisesti pois. Itse olen edelleen sitä mieltä, että TUTO:n esitykset eivät kokonaisuudessaan ole ollut huono. Haasteen nyt viraskiertueelle asettaa sen, että nuorten sarjaa pelataan myös viikonloppuna. Harmittavaa on, että joudutaan ehkä nyt miettimään kumpaan satsataan. Hienoa on että sieltä nyt oikeasti nostetaan pelaajia, mutta samalla otetaan pientä riskiä A-nuorten osalta. Vielä on tietysti aikaista tuomita päätöksiä. Molemmat on mielestäni tärkeitä seuran kannalta.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Elomo näköjään yrittää saada Kokkalasta enemmän tehoja irti siirtämällä TuTon kultakypärän Matias Lehtosen Kokkalan ja Löyttymäen seuraksi ykkösketjuun tämän päiväisessä IPK-pelissä. Kakkosessa jatkavat Mäkiset ja Elo. A-junnuista tällä kertaa pääsee pelaamaan ensimmäisen Mestis-ottelunsa Karri Forsblom, joka pelaa kolmosketjussa keskushyökkääjänä Lahtisen ja Mäkelän välissä. Nelosketjuksi on merkitty Vuorio, Savolainen ja Tala. Tepsistä joukkueeseen palaa Olli Kaskinen, joka korvaa Ziakin Nickersonin pakkiparina. Pohjanoksa on tänäänkin aloittava maalivahti ja hyvä niin.
edit. kirjoitusvirhe
 
Viimeksi muokattu:

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Pistetilin avausyritys osa 4. IPK:lla kausi on alkanut TuToakin kehnommin. Nyt olisi varmasti sauma otta pinnoja, jos vain puolustus kestäisi ja asenne olisi kohdallaan. Tappiolla sarjan pohja alkaa häämöttää.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Elomo näköjään yrittää saada Kokkalasta enemmän tehoja irti siirtämällä TuTon kultakypärän Matias Lehtosen Kokkalan ja Löyttymäen seuraksi ykkösketjuun tämän päiväisessä IPK-pelissä.

Taisi kokeilu olla ihan onnistunut ja kauden avauspinnat lähtivät vieraista. Kokkalakin pääsi vihdoin maalitilastoihin ja iski tärkeän voittomaalin. Jäähyjä tuli paljon, mutta alivoima kesti. Pohjanoksalle TuTo maalissa taas loistopeli ja jos vain yksi menee selän taakse on TuToa todella vaikea voittaa. Huomenna sitten astetta vaikeampi visiitti RoKia vastaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös