TuTo Hockey 2009–2010

  • 188 126
  • 752

Fordél

Jäsen
Otatte samalla myös Sinisalon, jolloin teillä olisi valmis kakkoskenttä Laine-Lintula-Sinisalo. Ykkösveska ei kait voi olla kukaan muu kuin Kuokkanen.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Eivät Laine(siis Tommi eikä sen puoleen myöskään Markus) ja Sinisalo olisi ollenkaan hullumpia nimiä. Itse asiassa Mötö alakertaan tarvittaisiin. Mitä pidemmälle viime kevät eteni, sitä tarpeellisemmaksi alkoi nousta Mötön kokemus. Onko jolla kulla muuten tietoa milloin joukkue aloittaa jääharjoittelut ja mihin aikaan.
 

Polkuauto

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo & Kiekko-67
Ykkösveska ei kait voi olla kukaan muu kuin Kuokkanen.
Väärin.

Suurempi mahdollisuus on, että TuTon maalia vartioi ensi kaudella ykkösmaalivahtina viime kaudella Jokereissa ja Norjassa pelannut Mikael Vuorio.Huhuissa vahvasti TuToon viety Juha Kuokkanen on mahdollisesti tulossa trenaamaan TuToon, mutta sopimus sinne ei varmaankaan miehelle ole se ensimmäinen vaihtoehto.

Molemmat Laineet, Tommi ja Markus olisivat tosiaankin erittäin kaivattuja ja hyviä vahvistuksia nykyiseen miehistöön. Harmi vain, että huhut ovat ainakin Tommia olleet jo kauan aikaa viemässä Ruotsin puolelle.

-Polkuautolla pääsee
 

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Onko jolla kulla muuten tietoa milloin joukkue aloittaa jääharjoittelut ja mihin aikaan.

Tietoa ei ole, mutta sellainen mutu on, että jäille palataan 2,5 viikon kuluttua, eli 27.7. Joku paremmin tietävä korjatkoon.
 

Musashi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Joukkue aloittelee jäällä 20.7. kello 16:30
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Kiitos tiedosta(tiedoista) liittyen TuTon treenien alkamiseen. Montakohan hokkarinhuiskuttajaa treeneissä muuten nähdään, sillä kymmenellä sopimuspelaajalla ei vielä kuuhun mennä, joskin täytyy sanoa, että nuo kymmenen ovat kyllä nimiä isolla ännällä. Paikallisderbyyn eli TuTo- TPS- matsiin on muuten enää alle kuukausi aikaa. Saas nähdä sanooko kolmas kerta toden.
 

upnorth24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi

Charlie Horse

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Pusa (ja Kokkonen) HeKiin

Antti Pusa ja Anton Kokkonen pelaavat HeKissä ensi kaudella. Tyylipuhdas körä TuTolta! Se on minun mielipiteeni.
 

Oadie

Jäsen
Antti Pusa ja Anton Kokkonen pelaavat HeKissä ensi kaudella. Tyylipuhdas körä TuTolta! Se on minun mielipiteeni.

Allekirjoitan täysin tuon mielipiteen etenkin Pusan kohdalla, kun Kokkonen menetettiin jo viime kaudella. Pusasta oli kasvamassa hiljalleen "pieni suuri pelaaja" joukkueelle, mutta sinne läks. Se että joukkue on HeKi yllättää kyllä täysin, vaikka suurta roolia onkin luvassa. Kaiken järjen mukaan tuota ns. isoa roolia olisi tänä vuonna pitänyt olla TuTossakin. Taitaa Heinolassa löytyä pätäkkää enemmän kuin Turussa.

Mites se maalivahdin etsintä mahtaa edetä? Pitääkö sinne itse mennä 0-kokemuksella kokeilemaan irtoisiko paikka, kun ei muitakaan ole.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Sinne lähti Pusan Ana Päijät- Hämeeseen juu. Olihan Antilla hienot hetkensä TuTon sotisovassa mutta ei kaveri oikein joukkuepelaaja kyllä ollut.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Antti Pusa ja Anton Kokkonen pelaavat HeKissä ensi kaudella. Tyylipuhdas körä TuTolta! Se on minun mielipiteeni.


Mitäpä tähän sanoisi... Kokkonen oli tavallaan jo menetetty tapaus, joten suurin tuska on A. Pusan poistuminen TuTon tallista. Pusa on harvinaisen yleisöystävällinen pelaaja, hänen ollessa jäällä sattuu ja tapahtuu. Prkl.

Viime kauden kokoonpanon osalta ei paljoa ole enää edes teoriassa saatavilla. Tommi Vilppu ja Christopher Dahla, nimet TuTon sopimuspaperiin, kiitos.
 

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Vilpulle ja Junnilalle jatkoa heti!

Pusa Heinolaan, T.Laine Vantaalle. Turkulaispelaajien virta muualle on harvinaisen vuolas. TuTo ei tunnu olevan enää minkäänlainen vaihtoehto. Vai onko seura edes missään vaiheessa ollut halukas tekemään sopimusta Pusan tai Laineen kanssa?

Eittämättä varsin varmat tarinat kertovat, että edelleen ilman sopimusta oleviin Vilppuun ja Junnilaankaan ei ole oltu kauden jälkeen seurasta missään yhteydessä, vaikka molemmat haluaisivat jatkaa. Miksei? Kavereiden palkka ei taatusti ole yhtään sen suurempi kuin jostain heidän tilalleen hommattavien pelaajienkaan. Yhtä suurta TuTo-sydäntä kuin Vilpulla on, ei saa edes rahalla. Junnila puolestaan on fanien suosikki ja Kupittaan maskotti, joka tulevan kauden TuTossa olisi nelosketjun peruskamaa. Ihan oikeasti, kuka haluaa nähdä Junnilan Kupittaalla vastustajan peliasussa nyt, kun joukkueen fyysinen osasto on käytännössä Artun taklaukset ja Kenin tökkimiset? Vaikka Potila, Isberg & co läpäisisivät Nissen seulan, niin nelosketju on heille ihan väärä paikka. Neloseen tarvitaan juuri Vilpun ja Junnilan tyyliset sotaratsut. Hiukan tuntuu siltä, että VG:llä on ensi kaudella yllättävän mielenkiintoinen joukkue...

TuTon tämänhetkiset 10 sopimuspelaajaa ovat hyvää Mestis-tasoa. Niissä ei ole mitään valittamista, päinvastoin. Olisi vaan kiva tietää, mikä on TuTon hallituksen master plan tilanteessa, jossa jäätreenit alkavat 1,5 viikon kuluttua ja maalivahdit sekä puolet kenttäpelaajista vielä puuttuvat.
 

Shane Falco

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo, Sunnydale Razorbacks, Washington Sentinels
Neloseen tarvitaan juuri Vilpun ja Junnilan tyyliset sotaratsut.
Kyllä!

Jos toimistolla ollaan edes puoliksi valveilla, nämä kaksi pitää saada kiinnitettyä ensi kaudeksi. Vilpun pelillinen panos on monta kertaa näkymätöntä, mutta kaikesta huolimatta lähes korvaamatonta. Mies ei tiedä mitä luovuttaminen tarkoittaa ja painaa aina loppuun asti. Ikinä en ole miehen nähnyt filmaavan tai puolivaloilla vetävän. Mikäli Vilpulle ei sopimusta tarjota, on se käsittämätön moka seurajohdolta.

Myös Junnila pitäisi ilman muuta pitää joukkueessa. Pelitaidot kyllä riittävät kirkkaasti nelosketjuun. Jo markkinointimielessäkin Moottorisahalle pitää soppari saada. Pelatuista jämäminuuteista huolimatta mies on kulttisuosikki. Kyllä joukkueen kokoamisessa pitää miettiä myös maksavaa yleisöä. Iirokin on varmasti puoli-ilmainen kaveri, joten aika vaikea ymmärtää jos hän ei TuTossa ensi kaudella pelaa.

Toivotaan kovasti, että Vilppu ja Junnila vielä Kupittaalla nähdään. Kotijoukkueen paidassa siis.
 

jyly

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat
Taitaa Heinolassa löytyä pätäkkää enemmän kuin Turussa.

Jaa a, mitähän tohonkin sanoisi, oliko vitsi vai ei? Mikäli pätäkällä rahaa tarkoitat, niin ei HeKi tällä hetkellä pysty mielestäni kamppailemaan TuTon kaltaisten Mestisseurojen kanssa palkan suhteen missään mielessä. Täällä on ollut ideana panostaa ennemminkin siihen, että pelaajille tarjotaan työpaikka aivan lähialuilta tai opiskelupaikka Suomen Urheiluopistolta.

Oli miten oli, Pusa on todellinen vahvistus HeKille!
 

Samurai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS (+sympatiat muille turkulaisseuroille)
Yhdyn edellisien kirjoittajien mielipiteisiin täysin. Nyt kun ikitsemppari Pusa päästettiin livahtamaan niin tärkeää olisi saada toinen, vieläkin suurempi TuTon kulttipelaaja Junnila rinkiin.

Pusan Antille iso kiitos katsojille tarjoamistaan elämyksistä! Oman kiekkofaniuteni yksi hienoimmista hetkistä löytyy viimevuotisesta TuTo - TPS - matsista jossa Pusa (yritti) ajella Aki Bergia, saaden Kupittaalta ansaitut suosionosoitukset :)
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Paikallisderby TuTo- TPS siirtyy sitten viikolla eteenpäin. Harmi, sillä kiekkokauden alku 7.8.2009 ei olisi ollut yhtään pahasta. Olisi myös ollut ihan napakkaa nähdä venäläistä kiekkoilua Kupittaalla mutta ei kun ei. Ainakin yksi harjoitusottelu peruuntuneen tilalle olisi nyt paikallaan. Se hyvä puoli paikallisottelun siirtymisessä TuTon kannalta lienee, että on ainakin viikko lisäaikaa kasata joukkuetta, saataisiin edes se veskari, ettei Peksin, Löken, Henkan ja Maunulan tarvitse hoitaa myös maalivahdin hommia, heh heh.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Joo, viikolla siirtyi derby. TuTo aloittaa jääharjoittelun ensi maanantaina. Jäälle luistelee sopimuspelaajien lisäksi 15 try-out kaveria, joten kyllä se joukkue kasaan saadaan. Ymmärtääkseni nimilista julkaistaan jo ennen 20.8, sitten nähdään millaisesta materiaalista joukkueen kolmos- ja nelosketjut rakennetaan.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Toivottavasti nusaisen pilkkua mutta toivon sinun tarkoittavan 20.7?

No joo, tarkoitin todellakin 20.7. Jääkausi alkaa minusta aika aikaisin. On muuten mielenkiintoista, että jos kerran aidosti puolet joukkueesta haetaan try-outin kautta, niin luulisi harjoituspelejä olevan enemmän. Nyt niitä on neljä, mikä on hämmästyttävän vähän.

Ykkösmaalivahti lienee kaikkein suurin probleema. Toivottavasti halpa ja hyvä jostain löytyy.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
No niin, TuTo on julkaissut sivuillaan tänään jäälle luistelevan ryhmän.

Maalivahdit

Sami Heikkilä voi olla olla uusi Törnström, hiukan enemmällä peliajalla kumminkin. Ykkösmaalivahdin metsästäminen jatkuu edelleen.

Puolustajat

Usein on vinguttu, että omille junnuille ei anneta mahdollisuuksia. Nyt sitten sopparit Honkaselle ja Teerimäelle, ja Niemelle jos osaa pelata. Siinä sitten seitsemän puolustajaa kisaa kuudesta pelipaikasta kauden alettua. Linke A-junioreiden profiilipakiksi, pelaamaan edustukseen sitten kun enemmän kuin yksi puolustaja on sivussa.

Hyökkääjät

Mikko Vihtola on try-out hyökkääjistä ehkä kiinnostavin. Hänellä voisi olla edellytyksiä pelata kakkosketjun laidassa, jolloin kärkiketjut ovat täynnä. Kolmosen voisi rakentaa Isbergin ja Mäen varaan ja saadaan noista ihan innokas nelosketjukin kasaan. Mutta muutamaa kokenutta laituria joukkue vielä kaipaa, nyt julkaistun ryhmän ulkopuolelta.

Summa sumarum

Maalivahtiosasto on auki kunnes ykkösmaalivahti löytyy. Puolustuksessa pärjätään näillä, hyökkäykseen tarvitaan muutama kaveri lisää. Näillä eväillä TuTo voi taistella pudotuspelipaikasta ensi kaudella. Kärkijoukkueilta tulee pääsääntöisesti pataan, mutta sarjassa pysyminen tuskin olisi vaikeaa.
 

Torpedo 360

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey & Manchester United
Sami Heikkilä? Ei ole sattunut edes korvaan. Onko tuosta ykköskassarista KaukalonLaidalla mitään huhua edes? Onko joku tulossa näytille, tai otetaanko Bantamoi Interistä banaani palkalla?
 

Shane Falco

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo, Sunnydale Razorbacks, Washington Sentinels
Nonni. Vähintäänkin kirjava porukka Kupittaan treeneihin kurvaa. Joukon mukana myös ”muutama kautensa TuTon harjoituksissa aloittava kokeneempi jääkiekkoilijakin”. Nämä kokeneet kaverit ovat ilmeisesti Kuokkanen, Karjalainen ja Rautee. Itse en mahdottomana ajatuksena näkisi että jompikumpi maalivahtikaksikosta myös sopimuksen TuToon kirjottaisi.

Try-Out –kavereista on ainakin allekirjoittaneella hyvin vähän sanottavaa, toki tuttuja nimiä joukossa useampi, mutta nähtäväksi jää ketkä nimen paperiin lopulta pistävät. Ainakin äijiä saataneen tarpeeksi kasaan. Suurimmat kysymykset kohdistuvatkin nyt kassariin. Mikäli Heikkilä ei aivan ihmemieheksi osoittaudu, ei hän kautta luultavasti ykkösvahtina tule ainakaan aloittamaan. Kuokkanen ja Karjalainen on sen verran kova parivaljakko, että kumpi tahansa kelpaisi meikäläiselle ja varmaan aika monelle muullekin ilomielin.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Treenit tosiaan alkoivat ja kyllä Nissellä ja Sököllä materiaalia on mistä valita. Eipä noita kavereita treenipaidoissa juuri tunnistanut, muutamia toki. Kenttäpelaajia nopeasti laskettuna 24 ja veskareitakin neljä. Kukahan lienee ollut tuo yksi jonka nimeä ei treeniringissä mainittu? Rauteen saaminen TuTo- jengiin olisi kova juttu ja eiköhän tuo maalivahtikuviokin aikanaan tolkkuunnu. Onko jolla kulla tietoa mitä aikovat Marre, Forre ja Mötö?
 

maniakos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Uusimmassa Aamusetissa oli jälleen TuTosta juttua ja kyllähän tuo kertoo omaa, aika karua kieltään TuTon tämän hetkisestä tilanteesta. Tilanne on siis se, että joukkueessa ei ole vielä kasassa edes huoltajia, muusta henkilöstöstä puhumattakaan.

http://www.aamuset.fi/arkisto/
Ja tuolta sivu kahdeksan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös