Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

TUTO Hockey – rahapuu

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Eesau_65, 27.06.2016 klo 17.56.

 1. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Ei taida tulla edes sitä rahaa kouraan. Eikös Mestiksen voittobonukset siirretty Mestikseen palkattujen PR-henkilöiden puuhastelun rahoittamiseen ynnä muiden jonninjoutavien elättien rahoittamiseen? Eli palkintona on se pahviviiri ja parisataa tonnia tappiota tilikaudelle.
   
 2. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tänään TS:n puolella oli ihan hieno juttu Mikke Levosta. Mestis pelaajan arki on monin tavoin hyvin vaativaa asioiden yhteensovittamista ja isolla sydämmellä pelaajat siellä pelaavat, mitä itse ainakin arvostan hyvin paljon. Samalla ilmi tuli myös TuTon nykyinen pelaajabudjetti. En tiedä kuinka vahvalla pohjalla tieto oli, mutta se olisi jutun yli puolittunut muutaman vuoden takaisesta ja osaltaan tähän on johtanut varmasti sarjan sulkeutuminenkin. Nykyisin pelaajabudjetti olisi enää noin 140 000€, mikä tuntuu aika pieneltä. Se taitaa kuitenkin mukailla paljon Mestiksen nykyistä budjettitasoa ja kertoo myös osaltaan seurojen heikosta taloudellisesta tilanteesta, myös TuTolla. Viime kaudellahan TuTon talous painui n.200 000€ tappiolle ja kulukuurille on taas varmasti jouduttu.

  Nykyistä menestystä ei siis ainakaan rahanvoimalla ole hankittu. Pelaajabudjetti on kuitenkin mielestäni jo lähes kipurajalla, jota pitäisi kyllä jotenkin pystyä kasvattamaan. Yhtälö on kuitenkin hyvin vaikea, jos taloudellinen trendi on alaspäin ja kokonaisuus on jo miinuksella. Joitain etuja pelaajille kuitenkin pystytään tarjoamaan ja en tiedä olisiko siinä suhteessa petraamisen varaakin vaikka yhteistyökumppanien kautta? Ehkä esim. jonkunlaista asuntoetua pystyisi viemään pidemmälle ja useammalle, kun taustalta löytynee myös jotain kiinteistöalan asiantuntijoita? Asumiskulut ovat monelle hyvin merkittävä kuluerä ja sen pienentäminen toisi enemmän pelivaraa monelle pelaajalle. Tästä huolimatta pellaajabudjettikin olisi kuitenkin jotenkin hyvä saada jonnekin 10 000€/pelaaja keskivarvon tienoille, eli vähintään jonnekin 250-300 000€ paikkeille. Siihen tarvitaan kuitenkin myös taloudellista kehitystä ja uusia tulonlähteitä. Tässä riittää kyllä uudella toimitusjohtajalla työnsarkaa.
   
 3. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Onko Medialiiga Oy vielä Tuton tytäryhtiö?
   
 4. Hokipedia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Underdog
  Lainaus:
  Ei ole ollut enää moneen vuoteen. Kupittaan Palvelut on.
   
 5. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  OK. Sääli, kun ilmeisen hyvässä kasvussa ollut viime vuosina.