TuTo 2010–2011

  • 181 380
  • 601

hokihoki

Jäsen
Kyllä on vaikeat ajat Turkulaisella kiekolla...Pullasorast rämpii ja Toverit rämpii.. voisi sanoa että Aatu Hämäläinen olisi yksinäänkin kaatanut meidät...

Neljän (4) pelin jälkeen pisteitä on nolla (0) ja maalisuhde 11-22.. nyt alkaa kyllä usko loppumaan. Puolustus selvästi mättää ja pahasti sillä kolmella maalilla pelin pitäisi pystyä jo voittamaan. Pakisto ei ole kokenut suuria muutoksia sitten viime kauden joten herää kysymys onko Reunanen niin paljon huonompi kuin Virtanen? Itse olen nähnyt livenä vasta 2 peliä eikä niissä Reunanen ole vakuuttanut vaikka ääntä lähteekin.

Taitaa olla aika unohtaa kiekko ja keskittyä vaikka sulkapalloon... Tätä vauhtia Turun edustuskiekkoa pelataan Mestiksessa (TPS) ja Suomisarjassa (TuTo)..
 

Oadie

Jäsen
Heh heh, kyllä nyt ollaan syvällä siellä itsessään. Jostain pitäisi saada maalivahti, joka torjuu jotain, hyökkääj(i)ä joka tekee maaleja ja puolustaj(i)a joka pysäyttää vastustajan. Valmentajasta en sano mitään. Hyvin on mestaruuden jälkeen ajettu joukkue kausi kaudelta alemmas ja alemmas, kiitos tästä! Seuraava pysäkki onkin sitten sarjaa alempana tällä menolla!

No viikon päästä on odotettu jumbo-ottelu, josta pieni toivonkipinä pisteistä elää! Huomisestahan ei ole odotettavissa muuta kuin surfing in the Raksila. Kiitos ja anteeksi!
 

Kasakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Tuto
Kuten Devon kirjoitti, kun päävalmentaja haukkuu ensimmäisen pelin jälkeen ykkösketjun täysin lyttyyn, mitä voi odottaa kaudelta?

Aiemmin päävalmentaja on keskittynyt haukkumaan joukkueen alempien kenttien pelaajia ja niitä jotka eivät ole joukkueen ytimen kannalta niin tärkeitä ja kaveerannut johtavien pelaajien kanssa. Jotenkin en voi käsittää tällaista valmennustapaa. Pelaajia pitää tietenkin herätellä keskustelemalla ja neuvomalla jos homma ei suju. Nuoremmilla ja miksei vähän vanhemmilakin pelaajilla voi parikin peliä mennä päin persettä, vaikka kunto olisikin kohdillaan. Julkinen mollaaminen ei varmasti herätä kuin jotain aivottomia kiekkoilijoita. Joukkueen iskukyky ei pitäisi olla sarjan huonoimpia, mutta jos kaikki eivät tee töitä joukkueen eteen, niin tulos voi hyvinkin olla tämän näköinen kuin nyt Tutolla, 4 peliä, nolla pistettä.

Huhut kertovat, että tovereiden maalivahdilla ei juuri kiinnostusta löydy pelaamiseen ja muutenkin joukkueessa on useita mielialapelaajia. Hannus kyllä sopii tähän soppaan hyvin, koska miehen työnteko kentällä ja joukkuepelaaminen eivät ole olleet aiempina vuosina kehuttavia. Toivottavasti kurssi saadaan kääntymään pikapuoleen ilman valmentajien ja pelaajien vaihtamista. Pelkäänpä pahoin, että muutama pelaaja saa lähteä jossain vaiheessa, valmentajaa tuskin vaihdetaan kun tällä 2 vuoden sopimus.. Nyt on hyvä aukoa päätä..! Tepsin kanssakin olisi kannattanut tehdä yhteistyötä viime kaudella niin, että tepsikin olisi saanut tarpeen mukaan Tutosta muutaman pelaajan joihinkin peleihin lainaksi, eikä ainoastaan toisinpäin. Ei nokkapystyssä vaan yhteistyöllä eteenpäin..!
 

hokihoki

Jäsen
Jos Reunasta ei kiinnosta pelaaminen niin Törstöm kyllä varmaan mielellään ottaa vastuuta, tuloksen laita on sitten eria asia. Mutta mielummin hyvän asenteen omaava mokke ketä edes yrittää kuin mokke ketä ei kiinnosta.

Huhut kertoo että Virtasen kanssa oli viime kaudella sopimus nimeä vaille valmiina kun TuTon johto meni tekemään sopimuksen Reunasen kanssa.

Jos näin todella on niin onnea vaan!

Viime vuosien suunta on ollut valitettavasti alaspäin, huolimatta viime kauden yllättävänkin hyvästä menestyksestä.

Nyt on todellakin Niukkanen kovan paikan edessä. Mikäli joukkueessa on motivaation ongelmaisia pelaajia niin itse heittäisin heidät suruttä mäkeen. Mielummin tappio loppuun asti taistelevan joukkueen kanssa kuin tappio joukkueen kanssa jossa pelaajia joita ei vain kiinnosta!

Toivon seuran jatkon kannalta että lähivuosina johtoon tulee muutos, tämä taitaa olla vain valitettavasti mahdotonta.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Ei se ole tosiaan TuTollakaan ihmeellisesti kausi alkanut. Valmentaja Niukkasen palaute oli sitä tasoa ensimmäisen matsin jälkeen, että en yhtään ihmettele että siellä on pelaajien kiinnostus vähän toisaikaista pelaamiseen. Tilitysryöppy kun oli jo julkista huvia ihan iltalehden nettitelevisionkin kautta, niin varmasti tuollainen vaikuttaa. Tovereilla taitaa nyt pettää vähän jokainen osa-alue ja siinäpä onkin korjaamista nyt.
Reunasesta odotin ennen kautta kovaa suorittajaa mestis-tasolle, mutta alku ei ole päätä huimannut. Myös puolustus näyttää vuotavan eikä hyökkäyskään aivan parhaassa iskussa ole, Pulliainen oli selkeä menetys. Jos naapurin otteet samanlaisena jatkuvat niin pitkä kausi on tulossa vielä.

Turkulaisella jääkiekolla ei mene nyt tällä hetkellä niin kauhean vahvasti.
 

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Nollasaldon lisäksi varsin huolestuttavaa on se, että runkosarjaa on pelattu neljä kierrosta, ja jokaisen ottelun jälkeen on todettu, ettei pelaajia kiinnosta. Missä vaiheessa pelaajia sitten alkaa kiinnostaa? Huomenna? Ensi viikolla? Jouluna? Ensi keväänä? Ei milloinkaan? Sitä kiinnostuksen heräämistäkö tässä nyt pitää odottaa?

Muistan joskus aikoinaan Anatolin loppukausina suurin piirtein rasvanneeni jo köyttä, kun TuTo hävisi muistaakseni Haukoille 4-9 Järvenpäässä. Se oli maailmanloppu ja totaalinen katastrofi. Nyt joukkue ei ole vielä voittanut otteluakaan tämän kauden runkosarjassa ja homma näyttä luisuvan koko ajan huonompaan suuntaan. Silti tämä tilanne ei tunnu oikein miltään.

Tämän illan ottelua näkemättä voi kai kuitenkin todeta, että yksi suuri ongelma joukkueessa on ns. takuuvarmojen vastuunkantajien puuttuminen. Aiemmilla kausilla TuTossa on aina ollut pelaajia joiden selkäranka ei ole katkennut huononakaan iltana. Aiemmin siellä tietty oli Forre, Bastu ja Marrekin, sitten viime kausina Tuke. Tommi Vilppu ja Virtasen Arttukin olisivat tuolle joukkueelle kuin taivaanlahjoja.

Koska niitä lahjoja ei kuitenkaan ole tulossa, ei kai auta muuta kuin toivoa parasta, jälleen kerran.
 

Makke

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Ei nyt heitetä kirvestä vielä kaivoon kaverit! Huonolta tosiaan näyttää ja masentavia tuloksia, mutta sarjaa on paljon jäljellä vielä. No okei, monta tappiota on siis edessä vielä. Mikä tässä nyt mättää? Forre ja Bastu takaisin, jos ei muualle, niin ainakin penkin taakse!! Siis Nisseä vastaan ei ole mitään, hyvä on ollut. Miksi Reunasta ei kiinnosta? Ulos sitten vaan, jos ei innosta. Törre ja Purtsi ovat ainakin ihan TuTon kavereita. Törre maaliin tänään K-Laseria vastaan. Suosittelisin tätä. Tai vaikka Purtsi. Perhana, tässä täytyy kohta vetää itse hokkarit naftaliinista ja mennä kentälle..:)
 
Viimeksi muokattu:

Jarte

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo Hockey,VG-62,Liverpool, Inter Tku
Sellaista vaan Makke että olen samaa mieltä kanssasi.
Mulla ei olekaan itsellä pelattuna yhtään virallista peliä uudessa Kupittaan hallissa. Mahtaisko olla käyttöä romuluiselle leftin pakille joka osaa laukoa ja pari painiotettakin ? Missä prkleessä ne hokkarit olikaan...... :D
 

Makke

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Sellaista vaan Makke että olen samaa mieltä kanssasi.
Mulla ei olekaan itsellä pelattuna yhtään virallista peliä uudessa Kupittaan hallissa. Mahtaisko olla käyttöä romuluiselle leftin pakille joka osaa laukoa ja pari painiotettakin ? Missä prkleessä ne hokkarit olikaan...... :D

Hyvä Jarte! Oikea asenne ja eikun tänään Ouluun pelaavaan kokoonpanoon! Käyttöä on :)
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Mitäs porukkaa siellä "Vekon Eccoissa" kiekkoilee tällä hetkellä? Vieläkö Vuorisalo on siellä, tai Forre? Kyllä vanhat konkarit varmasti vieläkin pärjäisivät paremmin kaukalossa kuin tietyt nykyiset yrittäjät.
 

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
TuTo osoittaa pieniä heräämisen merkkejä? Hienoa..! Viimeinen harkkapeli Kouvolassa oli hyvä TuToltakin.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
TuTo osoittaa pieniä heräämisen merkkejä? Hienoa..! Viimeinen harkkapeli Kouvolassa oli hyvä TuToltakin.

Kyllä. TuTo onnistui Oulussa voittamaan ottelunsa, vaikka juuri kukaan ei siihen uskonut. Aikamoinen suoritus vaikeassa paikassa, nyt on selvästi parempi lähtökohta ensi viikonlopun otteluille.

TuTo on materiaaliltaan paljon parempi joukkue kuin mitä sarjasijoitus kertoo. Toivottavasti homma lähtee nyt rullaamaan, ainakin Heinolan on kaaduttava perjantaina.

Hakulinen loukkasi kätensä Kajaanissa, toivottavasti vamma ei ole paha.
 

True Blue

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, TPS

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
Hyvä vahvistus TuTolle. Oli kevään pirteimpiä hyökkääjiä Kouvolassa. Saattaisi herättää ykkösketjun pelaamaan..!
 

Makke

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Hyvä vahvistus TuTolle. Oli kevään pirteimpiä hyökkääjiä Kouvolassa. Saattaisi herättää ykkösketjun pelaamaan..!

Samaa mieltä. Tuli keväällä monta matsia katsottua Kouvolassa ja yritystä Matilta ei ole ikinä puuttunut, vaikka tehot ei aina niin huimaavia olekaan. Vahvistus on.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Hannus ja Aho ovat molemmat vahvistuksia TuTolle, paperilla jopa selvästi kovempia kuin loukkaantuneet pelaajat. Saisikohan TuTo nyt kaksi iskukykyistä ketjua ja kolmannenkin joka silloin tällöin tekisi maalin. Neljänneltä ketjulta voi odottaa tehoja kun Hakulinen palaa kaukaloon.

Perjantaina vain kolme pistettä tyydyttää, lauantaina kahteenkin voisi olla tyytyväinen eikä yksikään katastrofi olisi.
 

hokihoki

Jäsen
Katsotaan miten tänään käy HeKiä vastaan. Olettaa voisi että jos kaverit nyt pelaa vähänkään tasollaa niin pisteitä tulee ainakin 2 ja vähempään jos joudutaan tyytymään niin ei tiedä hyvää.

Ketjuissa taas hieman muutoksia:

1)
Lehtonen - Laine - Jokila
Pelkonen - Laine

2)
Keinänen - Lintula - Hannus
Teerimäki - Hämäläinen

3)
Niskakangas - Österback - Mäki
Vähänikkilä - Palmroth

4)
Kankaanranta - Aaltonen
Linke


Hyökkäysketjut näyttää paperilla kyllä hyvältä, toivottavasti tulos on sen mukainen jäälläkin. Etenkin 1. ja 2. ketjuissa maalintekijöitä piisaa ja nyt 3. ketjukin on saanut kokemusta omaavan pelaajan.

Puolustus edelleen ihmetyttää. Mitä tekee Hämäläinen 2. pakkiparissa?
Saatika Vähänikkilä 3. parissa ja Linke tuuraavana pelaajana??
Olenko aiempia matseja ja tilastoja katsonut niin erisilmin Nissen kanssa että tämä ratkaisu tuntuu käsittämättömältä?!? Etenkin tuo Vähänikkilän Linkeen syrjäyttäminen tuntuu todella oudolta sillä Jyri on mielestäni tuntunut olevan ihan kuutamolla puolustuksessa. Ainut seikka mikä selittäisi tämän ratkaisun on se että Vähänkikkilä on vielä vähän aika sitten pelanut hyökkääjänä joten koittaako Niukkanen tehdä hänestä viiva laukojaa?

Mielestäni Linkeen paikka olisi joko Teerimäen tai Palmrothin parina ja Vähänikkilä/Hämläinen kumpi vain extroina sillä herrojen näytöt eivät kummoisia ole.

Anyway ihan sama vaikka Nisse peluuttaisin Törreä 1. ketjun keskellä jos tulosta syntyy, jotenkin vain on edelleen skeptinen olo ja pelkäänkin että Heki tiputtaa Toverit jumbosijalle...toivottavasti olen väärässä.
 

TF-79

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
Jaa, eiköhän se ole nähty tämä leikki. Niukkanen etenee samalla linjalla kuin Naantalissa. Pari hyvää kautta, sitten alkaa vittuilu pelaajia kohtaan ja joukkuehenki tulehtuu, ja seuraukset näkyy tilastoissa.
Oiskohan seuralla varaa ulostaa liimaletti penkin takaa..?
 

AasiIhaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey
Jaa, eiköhän se ole nähty tämä leikki. Niukkanen etenee samalla linjalla kuin Naantalissa. Pari hyvää kautta, sitten alkaa vittuilu pelaajia kohtaan ja joukkuehenki tulehtuu, ja seuraukset näkyy tilastoissa.
Oiskohan seuralla varaa ulostaa liimaletti penkin takaa..?

Toivoa täytyy, että jostain löytyy sen verran euroja, että Niukkanen saadaan pois valmennusryhmästä. Ei tule tosta touhusta tällä hetkellä yhtään mitään ja syyllinen numero yksi on Niukkanen!! Ei minkään näköistä reagointia peli tapahtumiin tai kykyä muuttaa mitään, pelaajien julkista haukkumista ym. Eiköhän toi ole jo nähty! Kyllä seurajohdon pitää asiaan reagoida, mieluiten jo tänään. Pelaajamateriaali riittää paljon parempaan!
 

Oadie

Jäsen
Jaa, eiköhän se ole nähty tämä leikki. Niukkanen etenee samalla linjalla kuin Naantalissa. Pari hyvää kautta, sitten alkaa vittuilu pelaajia kohtaan ja joukkuehenki tulehtuu, ja seuraukset näkyy tilastoissa.
Oiskohan seuralla varaa ulostaa liimaletti penkin takaa..?

Jos tuossa touhussa mitä suosikkimme tänäänkin tuolla Kupittaalla tarjosi on takana vain Nissen "vittuilu" niin ihmetellä täytyy?? Yhtään myötämielisyyttä tuollaiselle kapinoinnille ei ainakaan minulta löydy.

Nissen alkukauden kiukkuamiset menivät kyllä aivan oikeaan osoitteesen, siksi surkeita nämä joukkueen "tähdet" tänään(kin) olivat. Toki Niukkanen saa kyllä pelitavastaan(??) peiliin katsoa, sillä sellaista ei ole tai sitten nämä taiteilijat eivät sitä osaa noudattaa. Kuritonta touhua ja sitä liekaa ainakaan voi löysätä.

Tämän illan murhenäytelmästä ei sankareita kotijoukkueen osalta löydy. Muutama ranskalainen illan kärsimyksestä, vaikka lista olisi loputon.
-Pelaajat häviävät kaikki kaksinkamppailut
-90% syötöistä menee vastustajan lapaan
-järjetöntä paniikkia järjestään omalla alueella
-hyökkäykseen lähdöt pysähtyy omalla sinisellä
-todella harvoista paikoista sohitaan minne sattuu
-maalivahtipeli on aivan kuraa
-Keinänen on umpisurkea
-Pelkonen ja Laine aivan ulalla
-1 ja 2 pelaa jatkuvalla syötöllä vaikka omissa kolisee
-Hannus ehkä yrittää, mutta pyörii kulmissa ja menettää tai syöttää vastustajalle
-lihapiirakka oli hyvä kurkkusalaatin kera

Minne tämä joukkue on matkalla tällä hetkellä?
 

TF-79

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
Jos tuossa touhussa mitä suosikkimme tänäänkin tuolla Kupittaalla tarjosi on takana vain Nissen "vittuilu" niin ihmetellä täytyy?? Yhtään myötämielisyyttä tuollaiselle kapinoinnille ei ainakaan minulta löydy.

Toki, jos se on Nissellä jäänyt siihen yhteen julkisuudessa olleeseen "vittuiluun", niin ihmetellä voi. Jos tyyli on sama kuin VG:ssä, ei ainakaan minua ihmetytä.
Pelitapaa tuskin on, ainakaan se ei missään näy. Eihän Niukkanen edes yritä muuttaa mitään pelissä.
Maalivahti peli... Reunaseen pätee vanha totuus: "Paskasta ei saa konvehtia."
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Eipä hyvältä näytä. Omissa soi sitä tahtia, että voittaminen on lähes mahdotonta. Puolustuksessa hävitään lähes järjestäen kaksinkamppailut ja vastusta pääsee hyviltä paikoita aivan liian usein viimeistelemään, lisäksi maalivahtipeli, onko sitä?

Pahasti näyttää, että isoja muutoksia tarvitaan ja pian:

-2 kärkipään puolustajaa, jotka ovat hyviä molempiin suuntiin. Pakistossa on valtavia aukkoja.
-Sentteriosasto kaipaa vahvaa pelintekijää.
-Valmennus ei pysty loihtimaan parasta esiin, Nissen näytöt ei mielestäni riitä, aikaa sitä vastoin näyttöjen antamiseen on jo ollut.
-Luukulle tarvitaan torjuva veskari.

Viimeiseen asti sitä toivoi niitä vastuunkantajia molempiin suunttiin, mutta tänään nähdyn perusteella, skeptisyys iski ja lujaa. Jotain on tehtävä, jos ei karsintoihin haluta.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
-lihapiirakka oli hyvä kurkkusalaatin kera

Minne tämä joukkue on matkalla tällä hetkellä?

Edellisessä pelissä se lihapiirakkakin oli ihan palanut ja kuiva, yksi huonoimpia Kupittaalla syömiäni lihiksiä koskaan noin 15 vuoden ajalta.

Lihiksen taso sentään oli varmaan vain huonoa sattumaa, TuTon peliesityksissä on kyse jostain muusta.

Kyllähän tuo tämänpäiväinen matsi sanattomaksi veti. Yleisöstä oli lopussa poistunut varmaan puolet, ja moni ensikertalainen miettii toiste, tuleeko vielä uudestaan. Loppuun asti tuon matsin katsoin, ja sen ainoa hyvä puoli oli se, että ottelu päättyi jo 20.35, eli erittäin nopeasti. Tosin se tuntui ikuisuudelta.

Oli kyse sitten valmentajan ja pelaajien ristiriidoista tai ei, niin kyllä pelaajilla pitäisi sen verran ammattiylpeyttä olla, etteivät tuolla tavalla maksavan kotiyleisön edessä koomailisi. Häviöitä aina tulee, joskus isommillakin luvuilla, mutta sitä voi silti taistella pystypäin ja yrittää vähän koota itseään eikä perseillä miten sattuu. Asennevammahan tuo selvästi oli, sillä eivät pelaajien taidot voi olla mystisesti kadonneet täysin muutamassa viikossa.

Itse veikkasin kauden alussa TuTon yltävän sijalle kahdeksan. Nyt nähdyn perusteella se tuntuu liian optimistiselta tavoitteelta. Pelkona onkin, että Kupittaalla nähdään ihan toisenlaisia pudotuspelejä kauden päätteeksi.

Runkosarja on onneksi pitkä ja antaa tämmöisetkin iltamat anteeksi, jos pelimoraalinen ryhdistäytyminen tapahtuu. Mutta sen on tapahduttava pian, tai syöksykierre alkaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös