TuTo 2010–2011

  • 181 379
  • 601

Makke

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Tosi napakkaa tekstiä Nisseltä. Ehkä se saa ykkösketjun heräämään tai sitten ei. Yllättävän tiukkaa.
 

TOVERIT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Anrei Hakulinen oli ottelun TuTo-hahmo. Maali kruunasi muutenkin onnistuneen illan, nelosketju sai kiekon vastustajan päähän kerta toisensa jälkeen. Kun vielä omissa ei soinut kertaakaan oli ketjun suoritus vallan mainio. Tätä tahtia nelosketju on pian entinen nelosketju ja nykyinen kolmosketju. Ellei jopa kakkosketju.

Kyllä eilisen matsin (ja harjoituspelitkin mukaan lukien) perusteella neloskentän voi nostaa suoraan ykköseksi! Järkyttävän näköistä ykkösen esitys. Eikö Nissekään ole AIKAISEMMIN huomannut, että joko kavereita ei kiinnosta tai sitten ei vaan jaksa! Nyt vasta on luistelutreeneihin kavereita laittamassa...
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Niukkasen lehdistötilaisuuskommentit olivat Iltalehden netti-tv:ssäkin kuultavana:


Ja nettilehdessäkin asiasta oli juttu, joten TuTo aloitti kautensa ainakin maksimaalisella medianäkyvyydellä...

...saa nähdä, miten tilanne tästä kehittyy. Julkiset, tylyt ripittämiset eivät välttämättä pelaajien moraalia kohenna, ehkä tuollaiset kommentit olisi silti hyvä jättää pääosin pukukoppiin, vaikka ykkönen kehnosti pelasikin.
 

TIKI

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Niukkasen lehdistötilaisuuskommentit olivat Iltalehden netti-tv:ssäkin kuultavana:


Ja nettilehdessäkin asiasta oli juttu, joten TuTo aloitti kautensa ainakin maksimaalisella medianäkyvyydellä...

...saa nähdä, miten tilanne tästä kehittyy. Julkiset, tylyt ripittämiset eivät välttämättä pelaajien moraalia kohenna, ehkä tuollaiset kommentit olisi silti hyvä jättää pääosin pukukoppiin, vaikka ykkönen kehnosti pelasikin.

Totta! Tollaset ripitykset kuuluu pelkästään koppiin jos sinnekkään. Uskon kyllä että Nissellä vaan ampus "vähän" yli. Jääkiekko on miesten peli ja miehet tollasen kyllä kestää. Mutta noin räikeät/nöyryyttävät haukkumiset pitäis myös käsitellä miesten kesken, ei median.
 

Jarte

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo Hockey,VG-62,Liverpool, Inter Tku
Aika yllättäviä kommentteja Nissen reaktioon tullut. Eikös täällä Nissen aloittaessa murehdittu sitä että hän on liian lepsu ja yrittää liikaa olla pelaajien kaveri ?

Mutta aika kovaa kommenttia tosiaan, ehkäpä vähempikin olisi riittänyt ainakin näin kauden alkajaisiksi. Vaikka kuka meistä tietää mitä siellä kopissa oikeasti on puhuttu ja mitä on sanottu jotta Nisse noin kuohahteli ?
 

Oadie

Jäsen
Hyvä Nisse! Näyttää sittenkin omaavan tiukan linjan. Foorumi ei ehkä ollut paras, mutta ei kai sitä pidä päätä silitellä, kun kaverit on ihan unessa. Jos se viime kaudellakin ajoittain nähty Kenin surffailu ja pelin ulkopuolella pyöriminen jatkuu niin vauhtia vaan hakemaan alemmista ketjuista. Tuo nuorten esiin nouseminen kyllä lämmittää mieltä ja toivottavasti ne otteet jatkuvat samanlaisina.
 

Musashi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Jos asia pitää paikkansa niin oikein nisseltä antaa palautetta. Mitä fanit/katsojat teki asian eteen? Kyllä kannattajienkin on syytä/oikeus antaa omille myös negatiivista palautetta jos selvästi näkee ettei jakseta edes yrittää. Vierasjoukkueen pelaajien on hyvä ennen matsia tietää ettei tämä ole kiva paikka pelata yleisön takia mutta kyllä sen pitäisi saada tuntea myös omien jos homma ei kiinnosta. Jätkät saa sitten itse valitta yrittää ja on kunnossa ja saa fanien tuen tai ei yritä ja om rapakunnossa niin tulee pitkä ja häpeällinen kausi myös kotipeleissä. Kun pelaajat eivät enää millään lailla ole seurauskollisia vaan ennemminkin palkkasotureita niin kirosanat kehiin vaan taputusten sijaan jos homma ei kiinnosta. Palkkasoturi ei välttämättä saa palveluksistaan pelkkää rahaa vaan hänellä voi myös olla muita intressejä pelata seurassa. (Tämä niille jotka meinas jo kirjoittaa ettei tosta paljoa rahaa saa)
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Palkkasoturi ei välttämättä saa palveluksistaan pelkkää rahaa vaan hänellä voi myös olla muita intressejä pelata seurassa. (Tämä niille jotka meinas jo kirjoittaa ettei tosta paljoa rahaa saa)

Toisaalta omaa kuoppaansahan sellaiset pelaajat kaivavat, jotka ovat TuTossa "palkkasotureina" esim. liigapaikan toivossa, mutta eivät jaksa kunnolla yrittää kentällä eivätkä anna kaikkeaan. Silloin jää liigapaikka haaveeksi, kuten Nisse totesikin. Monella pelaajallahan olennainen este liigaan ja pidemmällekin nousemisessa eivät ole sinänsä taidot, vaan tahto. Tai pikemminkin sen puuttuminen.

Jostain kiekkoaviisista luin esimerkin, jossa Teemu Selänne osallistui johonkin leikkimieliseen höntsä/harkkamatsiin, jossa ammuttiin rankkareitakin. Kun ei sillä kertaa maalia tullut, Teukkaa harmitti aidosti, sillä hän haluaa onnistua ja tehdä maalin joka kerta kuin se on mahdollista, oli kyse mistä tilanteesta hyvänsä. Tahdonvoima, kilpailuvietti ja halu taistella loppuun asti - ne vievät varsin pitkälle.

Toinen hyvä esimerkki on Stanley Cup -voittaja Ville Nieminen, jota tuskin kukaan kutsuisi miksikään varsinaiseksi taitopelaajaksi, mutta niin vain hänkin taisteli tiensä NHL-joukkueeseen ja mestariksi. Moni teknisesti taitavampi peluri on puolestaan jäänyt laiskanpulskeaksi liigajyräksi.

Ei ekan pelin perusteella tietysti mitään johtopäätöksiä voi koko loppukaudesta tehdä - kenties ykköskenttä oli jäässä jostain kertaluontoisesta ja meille tuntemattomasta syystä, mutta palaa taas omalle tasolleen jatkossa. Jos näin ei käy, niin silloin se on sääli sekä TuTon menestyksen että pelaajien omien liigahaaveiden kannalta. TuTon ykköskentän joka mieshän on taidoiltaan liigatasoa, mutta on heistä itsestään kiinni, miten he haasteeseen vastaavat liigapaikkaa tavoitellessaan.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
On vitsit aika vähissä. Tappioputki heti kärkeen ja seuraavaksi idänkiertueelle. Sieltä tuplatappio ja voidaan jo puhua kriisistä. Alivoima ei toimi, ylivoimalla soi omassa päässä ja tasakentällisin ei saada oikein mitään aikaiseksi. Ei ihme että pistetili näyttää nollaa.

Ykkösketju on haukuttu jo valmentajan toimesta lyttyyn. Kakkos- ja kolmosketju tuhertavat tehottomasti, ainostaan Hakulisen nelosketju on pelannut odotuksiin nähden hyvin. Puolustuksessa on mennyt suhteessa paremmin, mutta se ei ole riittänyt pistehankintaan.

Jotain on nyt keksittävä, tai tästä kaudesta tulee todellinen Via Dolorosa.
 

Torpedo 360

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey & Manchester United
Ja huomioitavaa myös vaikka ensimmäiset kotipelit ovat olleet D-Teamia ja Suomea vastaan niin yleisömäärät ovat surkeat :/ Tänään vajaa 700 katsojaa ja tuskin näillä otteilla lisää saadaan yleisöä. Vähän haiskahtaa siltä että voipi olla tulossa synkkä syksy. Muutoksia TuToon tuskin tehdään millään tavalla, se on tullut vuosien saatossa tietoon.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Kaukalon laidalla kirjoitti:
On vitsit aika vähissä.

Taitaapa olla. Silmiin pistää ainakin ratkaisijoiden vähyys. Suurimmat paineethan on ladattu ykkösen niskaan, mutta totuuden nimissä sielläkin ollaan vielä Nissen sanoin "kaukana liigapaikasta". Kakkonen on lähes täysin vielä yössä ratkaisijoiden osalta. Pakistossa nopeutta riittää, mutta kaksinkamppailut hävitään aivan liian usein. Maalivahtipelikään ei ole vielä itseäni ainakaan vakuuttanut.

Rehellisyyden nimissä myös Nissellä voisi olla paikka pysähtyä ja miettiä lääkkeitä tilanteeseen. Kontrollia ainakin tarvitaan lisää, puolustuksessa pitää olla paljon tarkempana viisikkona ja hyökkäysissä kentän leveyttä pitäisi paremmin hyödyntää ja maalinedustaa painostaa. Myös kaksikammppailuihin voisi kiinnittää erityishuomiota. No, eipä auta itku markkinoilla, eteenpäin vain ja katsotaan mitä seuraavaksi taas tapahtuu.
 

Oadie

Jäsen
On vitsit aika vähissä. Tappioputki heti kärkeen ja seuraavaksi idänkiertueelle. Sieltä tuplatappio ja voidaan jo puhua kriisistä.

Pohjoisen kiertuehan on kysymyksessä, mutta se tuskin pistepussia sen enempää lihottaa. Nyt olisi kuitenkin jostain kaivettava onnistuminen, jotta tappiopeikko saadaan katoamaan. Pohjoisen kiertueen jälkeen on ohjelmassa viisi kotipeliä kahden viikon sisään ja lisäksi muutama vieraspeli. Näissä otteluissa piilee kauden lopullinen suunta. Etenkin noista kotipeleistä olisi kaivettava sellainen 10-12 pistettä, jotta homma pysyisi kasassa, eikä tarvitsisi heti kauden alkuun alkaa tarkkailemaan Suomi-sarjan sarjataulukoita.

Tosihan on, että kun tuota rosteria oikein tarkkaan katsoo niin ei siitä mitään ihmeitä voi odottaa. Pakiston osalta voisi todeta tason paperilla ehkä hieman jopa nousseen, mutta muilla paikoilla ollaan aivan yössä.

Yleisömäärästä ei viitsi sanoa mitään. On se niin onneton.
 

TOVERIT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Niin, viimeiset pelimiehet lähtivät lähinnä Pulliaisen ja Memosen myötä. Nyt ei ole laatua enää jäljellä kuin ehkä nimeksi. Aika taikuri on oltava, jos tuolle porukalle menestysreseptin luo. Aivan liian tasapaksu rosteri ja näennäisestä yrityksestä huolimatta maalipaikat aika vähissä. Tähän vielä kun lisätään muutamien pelurien itseluottamuksen ropiseminen, niin kusessa ollaan, ja se tulee näkymään synkkänä kautena todennäköisesti.
Toivottavasti jotain ihmeitä vielä tapahtuu ja kupittaallekin saapuisi vielä se 1000 ihmistä. Näillä otteilla 600-700 lienee todennäköinen jatkossakin.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Nyt kun kolme selkäsaunaa on takana, alkaa näköjään suomalaiskansallinen "mitä minä sanoin"- jeesustelu. Joukkue on nuori, harkkapelit meli yläkanttiin ja ehkä nimien valossa bändi on kovempi kuin mitä todellisuus antaa näyttää.

Runkkaria on kuitenkin vielä jäljellä aika monta kierrosta joten eiköhän niitä voittojakin ala tulla.

Eittämättä niin joukkueen kuion seurankin agendassa on muutamia fiboja joita pitäisi miettiä:

- tuntuu että kaksinkamppailut hävitään jopa pikkuleijonille. Onko punttisalilla nostettu muuta kuin pehmoleluja?

- missä on voittamisen tahto? Esimerkiksi Jokila missaa lähes kaikki läpiajoyritykset ja toteaa sitten "voi vittu"

- jos limppua leivotaan alakerrassa pakilta pakille kymmenen kertaa ennen kuin lähdetään hyökkäykseen, niin voi voi

- ottelutapahtumat eivät juuri ole muuttuneet; ainoa muutos on että ei tulla potta päässä. Tänäänkin sisääntulobiisi lähti soimaan ihan väärään aikaan ja askiin tultiin pikkuportin kautta. Voi saakeli.

- esimerkiksi "Lättyä pussiin"- biisin soittaminen muutama minuutti ennen ottelun alkua olisi terää. Olen tätä ehdottanut seuralle ja vastattu on että näin tehdään. Näkis ja kuulis vaan

- tänäänkin olisi Turun päivän puitteissa voinut antaa ilmaisen sisäänpääsyn. Nyt hiukan yli 600 tyyppiä haukotteli ja odotteli että koska tää loppuu. Ottelutapahtumien järjestämisessä ollaan hakoteillä ja pahasti.
 

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Niin no. Eipä tässä paljon parempaa voi odottaa, kun päävalmentaja haukkuu tai lähinnä nöyryyttää julkisesti ensimmäisen sarjaottelun jälkeen ykkösketjun. Siis ne pelaajat, jotka tiedettiin jo etukäteen täysin on/off-tyypeiksi, ja joiden varaan TuTon maalinteko silti laskettiin, ja jotka Niukkanen on itse joukkueeseen valinnut, ja joita hän on muutaman kuukauden ajan treeneissäkin katsellut. Sen jälkeen on ihan turha odottaa, että kyseiset kaverit haluaisivat enää pelata valmentajalle.

Muun porukan pitää siis kantaa joukkuetta, eikä niitä kantajia ainakaan toistaiseksi muutamaa väläystä lukuunottamatta ole näkynyt. Mihin muuten katosi se harjoitusotteluiden sarjan laadukkain maalivahtipeli?
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Toivottavasti jotain ihmeitä vielä tapahtuu ja kupittaallekin saapuisi vielä se 1000 ihmistä. Näillä otteilla 600-700 lienee todennäköinen jatkossakin.

Mitä lienee tapahtunut kausikorttien myynnille, vai selittyisikö heikko yleisömäärä sillä, ettei kausareita ole vielä ehditty myydä tarpeeksi? TuTollahan oli viime kaudella tietääkseni myytynä 450 kausikorttia. Jos tällä kaudella on saman verran, niin siinä tapauksessa 600-700 yleisömäärä olisi käsittämättömän pieni, vain parisataa lipun paikan päällä maksanutta katsojaa.

Yleisömäärän vähyydelle on tietysti selityksiä. Ensinnäkin Turun päivän lukuisat tapahtumat rokottivat varmasti kävijöitä, ja syystä tai toisesta sunnuntait eivät muutenkaan kerää kauheasti väkeä. Kolmanneksi kausi on ollut alavireinen heti alkuun, mikä aina syö väkeä.

Voi myös miettiä, onko näiden välisarjojen myötä ottelumäärää paisutettu liikaa, ja riittääkö ihmisten into jääkiekkoon tässä vaiheessa alkusyksyä?

Joka tapauksessa tuleva pohjoisen kiertue kertoo jo paljon, jos sieltä ei jää kuin luu käteen, niin sitten tilanne on jo hyvin vakava. TuTolla tuskin on varaa vaihtaa valmentajaakaan, joten sitäkään korttia ei voi kääntää.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Toivottavasti jotain ihmeitä vielä tapahtuu ja kupittaallekin saapuisi vielä se 1000 ihmistä. Näillä otteilla 600-700 lienee todennäköinen jatkossakin.

Toivottavasti sellainenkin ihme tapahtuu, että toimistolla piristytään edes sen verran, että saadaan laitettua aina se pieni lehti-ilmoitus pelipäivän Turun Sanomiin. Tänäänkään ei sellaista ollut, ja kaiken huipuksi illan matsi puuttui jopa kyseisen lehden "Tänään"-osiosta. Siihen saa maininnan ihan ilmaiseksi, mutta se vaatii niinkin paljon että lähettää yhden sähköpostin TS:n toimitukseen. Makuasia miten isoja juttuja nämä tämän kaltaiset ovat, mutta onhan tuollainen aikamoista yleisön aliarviointia. Ja osoittaa miten välinpitämätön meininki toimistolla on. Vai onko siellä tosiaan niin helvetin kiire ettei tuollaiset perusjututkaan onnistu?

Mahtoiko muuten tuomarit saada koppiinsa perinteiset Vichyt? Edellisessä pelissä nimittäin oli niiden sijaan roudattu kanisterillinen hanavettä. Säästöä kai sekin.
 

hokihoki

Jäsen
Tervehdys toverit!

TuTon kausi ei ole kyllä alkanut ruusuilla tanssien ja ero on huima viime vuoteen nähden. Hyökkäys väläyttelee hetkittäin potentiaaliaan mutta etenkin ykkösketju tuntuu olevan vielä kesäterässä.
Tämä ei vielä kamalasti huolestuta sillä jos muistellaan viime kautta oli tilanne aikalailla sama, kun Keinänen-Pulliainen akseli heräili vasta marraskuun paikkeilla todenteolla.
Viime kaudella alussa pisteitä takoi 2. ketjun ja samaan menoa jatkui aina vuoden alkuun asti kunnes Lintula teloi polvensa, ja tämän jälkeen Tapio ja Menonen pimenivät.
Eniten minua onkin kummastuttanut Lintulan vaisuus, onko laidoilla sittenkin väärät kaveri?
Jos 1. ketjua ja Lintula laitoineen heräävät on iskukyky kyllä sarjan kärkitasoa.
Toivoa vain sopii että hyökkäyksen ykkös- ja kakkosnyrkit heräävät pian.
3.ketju on ollut tähän asti melko hajuton ja mauton, jossa Niskakangas ahertaa kuiten viime vuonna, mutta valitettavasti tulos ei ole samaa tasoa tehdyn työn kanssa. Hakulisen ketju on ollut iloinen yllätys ja pojilla tuntuu todenteolla olevan yritys kohdallaan.
Mikäli 1. ketju ei pian heräile näkisin Lintulan mieluusti sentterin paikalla sillä hän pystyy yleensä pelaamaan laadukkaita maalintekopaikkoja laitureilleen.

Puolustus, mitäköhän tästä sanoisi..Pelkonen on tällä kaudelle enemmän hyökkäyksen tukena kuten harjoituspelit antoivat toivoa.
Kaiken kaikkiaan puolustuksen ei pitäisi olla ongelma mutta toki puolustus näyttää melko pehmeältä. Etenkin maalinedustan siivous on ongelmallista - kuten viime vuonnakin. Taklaukset loistavat poissaolollaan.
Hajottaisin melkei Pelkonen - Laine parin ja nostaisin
vaikka Linkeen Peksin pariksi, näin saataisiin kokemusta jaettua useampaan ketjuun ja Linkeen ollessa varmisteleva pakki Peksi uskaltaisi tukea paremmin hyökkäystä.
Toivottavasti Nisse keksii eväät perjantain Hokki peliin niin hyökkäyspäähän kuin puolustukseen. Pakisto sais pelata hieman terävämpää ja jopa agressiivisempaa peliä.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Parina TuTo-kautenaan kulttipelaajaksi ja fanien suursuosikiksi noussut Iiro "Moottorisaha" Junnila on siirtynyt nyttemmin Jatkoajan New Yorkin kirjeenvaihtajaksi:
http://www.jatkoaika.com/nhl.php?sivu=kolumnit&id=10488

Hienoa, että moottorisaha vielä pärisee edes kolumnien muodossa, vaikka Iiroa kaivattaisiin ehdottomasti vielä kaukaloonkin, ja nyky-TuTon riveissä paikka olisi minun mielestäni päivänselvä. TuTollahan ei ole yhtään ainutta pelaajaa, jotka olisivat kunnostautuneet kunnon rymistelyssä ja fyysisessä, suoraviivaisessa pelissä Junnilan tavoin.

Pidän itse asiassa häpeällisenä, että Junnilalle ei sijaa löytynyt viime kauden joukkueessa, vaan joukkueessa kierteli ja kaarteli erinäisiä laina- ja sattumapelaajia, joita tuli ja meni. Eihän Moottorisaha mikään maalitykki tai pistekone koskaan ollut, mutta eipä se hänen roolinsa ollutkaan.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Helpointa nostaa tasoa joukkueena ja päästä kamppailemaan useammin voitosta olisi saada puolustus toimimaan. 14 maalia 3 ottelussa omiin tekee pelin voittamisesta aika vaikeaa liian usein. Puolustuksen toiminnan kannalta taas tärkeää olisi viisikkona puolustaminen ja kaksinkamppailuissa pärjääminen. Molemmissa TuTolla on tällä hetkellä paljon parannettavaa.

Jotenkin myös tuntuu, että päätöntä koohottamista on aivan liikaa joka ketjussa. Yrittäminen menee helposti väkinäiseksi, jos tulosta ei synny (ei tarkoita, että yrittämistä ei olisi tarpeeksi, vaan että hätäilyä on liikaa ja tietty rentous puuttuu). Kausi on tosin alussa ja kaikki ketjut ovat muuttuneet viime kaudesta paljon. Kestäneekin väkisin jonkun aikaa, että kaverit alkavat tuntea toistensa liikkeitä paremmin ja tulokset paranevat. Valitettavasti tämä aika vain maksaa koko ajan pisteitä. Toivottavasti kuitenkaan ei langeta tappioista huolimatta mihinkään itse itseään ruokkivaan tappiomielialaan, mikä johtaisi pahenevaan alisuorittamiseen.

Ehkä Nisse voisi kaivaa vaihteeksi myös pienet porkkanat esiin. Tappioputkessa jatkuva kova kritiikkikään ei välttämättä tee hyvää pitkän päälle, vaikka selvää on, että tappio ei koskaan ole hyvä tulos. Pelaajien motivointi on vaikea taitolaji, mutta uskoisin että samaa lääkettä ei kannata käyttää liikaa ja liian pitkään.
 

Makke

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Parina TuTo-kautenaan kulttipelaajaksi ja fanien suursuosikiksi noussut Iiro "Moottorisaha" Junnila on siirtynyt nyttemmin Jatkoajan New Yorkin kirjeenvaihtajaksi:
http://www.jatkoaika.com/nhl.php?sivu=kolumnit&id=10488

Hienoa, että moottorisaha vielä pärisee edes kolumnien muodossa, vaikka Iiroa kaivattaisiin ehdottomasti vielä kaukaloonkin, ja nyky-TuTon riveissä paikka olisi minun mielestäni päivänselvä. TuTollahan ei ole yhtään ainutta pelaajaa, jotka olisivat kunnostautuneet kunnon rymistelyssä ja fyysisessä, suoraviivaisessa pelissä Junnilan tavoin.

Pidän itse asiassa häpeällisenä, että Junnilalle ei sijaa löytynyt viime kauden joukkueessa, vaan joukkueessa kierteli ja kaarteli erinäisiä laina- ja sattumapelaajia, joita tuli ja meni. Eihän Moottorisaha mikään maalitykki tai pistekone koskaan ollut, mutta eipä se hänen roolinsa ollutkaan.

No tätä minäkin olen toitottanut täällä jo pitkän aikaa, mutta Iirolle menestystä nykissä.
 

hokihoki

Jäsen
Saapa nähdä millaisessa vireessä Toverit ovat tänään Kajaanissa. Mahdollisuudet maalientekoon tässä tarjotaan sillä Hokin 1. maalivahti Juha Toivonen on loukkaantuneena ja veräjänvahtina on a-junnuista joukkueeseen poimittu Sami Koskela.
Nyt luulisi siis TuTon hyökkäyksellä olevan saumat päästä rankaisemaan kokematonta maalivahtia. Hokin hyökkäyksestä puuttuu Jani Savolainen ketä on ollut joukkuuen sisäisen pistepörssin jaetulla 1. sijalla tehoin 1+1=2 (+/-) +3.

TuTon 2. ketjussa näyttää olevan sen verran muutosta että Savolainen on kokoonpanosta ulkona ja Lintulan toisella puolella häärii viime kaudelta tuttu Tommi Hannus. Toivottavasti Hannuksella on motivaatio kohdallaan ja kaveri onnistuu siinä mikä hänen profiilinsa pitäis olla - maalinteko!

TuTo on onnistunut tähän mennessä tekemään 8 maalia ja omissa on heilunut 14 kertaa mikä on kerrassaan surkea ratio!
Ykkösketjun yhteenlasketut pisteet 4+5, sekä (+/-) -tilasto näyttää -8

Lehtonen, Lintula & Savolainen kolmikon, 1+1, sekä (+/-) -tilasto näyttää -9.

Hakulinen & Niskakangas 2+2, sekä (+/-) 0.

Näiden tilastojen valossa 2. ketju on flopannut totaalisesti ja 1. ketjun häärintä on mitään sanomatonta puuhastelua. Hakulinen laitureineen ovat olleet iloinen yllätys ja heidän pelaamisessaan on tekemisen meinikiä, mielestäni heille pitäisikin suoda enemmän peliaikaa sillä omissa ei näytä usein soivan muihin verrattuna ja aikaa vietetään näiden poikien ollessa jäällä kauempana omasta maalista.

Jos tänään ei pisteitä tule vähintään 2 ollaan todella heikoilla vesille ja Nissen pitää alkaa miettiä vaikka ketju muutoksia!
1. ketjulla näyttää olevan ajoittain melkoista motivaation puutetta joten lämmittäköön penkkia ihan rauhassa, eipä se tehoihin mitään vaikuta kun omiin on nytkin soinut koko ajan!

Mielelläni näkis hyökkäysketjut jotenkin tähän tapaan:

Jokila - Lintula - Keinänen
Lehtonen - Laine - Hannus
Savolainen - Hakulinen - Niskakangas
Vähänikkilä - Österback - Kankaanranta

Pakkistoa muokkaisin myös uudelleen:
Pelkonen - Teerimäki
Laine - Linke
Palmroth - Hämäläinen

Tällä tavalla saataisiin kokemusta jaettua kaikkiin 3. ketjuun.
Tällöin Laine pääsisi paremmin tukemaan hyökkäystä Linkeen ollessa varmisteleva pakki. Sillä mielestäni sekä Laineen että Pelkosen apua tarvitaan hyökkäyspäässä ja ilman että tarvitsee pelätä liikaa ettei ketään ole varmistamassa.
 
Viimeksi muokattu:

Oadie

Jäsen
Piiri pieni pyörii... Hannuksen viime vuoden visiitti oli aivan susi ja nyt seuraa jatko-osa tälle. Toivottavasti tässä tapauksessa jatko-osa on onnistuneempi kuin ykkösosa. Jospa Tommi olisi Slovenian pelien myötä saanut pelituntuman kunnolla takaisin ja yllättäisi vaikka heti Kajaanissa heittämällä pari häkkiä. Maalintekijää ikäänkuin tarvittaisiin kipeästi. Tee se Tommi ja yllätä kaikki iloisella peli-ilmeellä ja hyvällä asenteella!!
 

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Saapa nähdä millaisessa vireessä Toverit ovat tänään Kajaanissa. Mahdollisuudet maalientekoon tässä tarjotaan sillä Hokin 1. maalivahti Juha Toivonen on loukkaantuneena ja veräjänvahtina on a-junnuista joukkueeseen poimittu Sami Koskela.
Nyt luulisi siis TuTon hyökkäyksellä olevan saumat päästä rankaisemaan kokematonta maalivahtia. Hokin hyökkäyksestä puuttuu Jani Savolainen ketä on ollut joukkuuen sisäisen pistepörssin jaetulla 1. sijalla tehoin 1+1=2 (+/-) +3.

Tähän kommentoidaan sen verran, että Koskela pelasi viime kaudella LeKin kakkosena Korhosen tuloon asti, sitten taisi tipahtaa kokoonpanosta.. Tänään luukkua aukoo sitten A-junnuista nostettu veskari.
 

hokihoki

Jäsen
Piiri pieni pyörii... Hannuksen viime vuoden visiitti oli aivan susi ja nyt seuraa jatko-osa tälle. Toivottavasti tässä tapauksessa jatko-osa on onnistuneempi kuin ykkösosa. Jospa Tommi olisi Slovenian pelien myötä saanut pelituntuman kunnolla takaisin ja yllättäisi vaikka heti Kajaanissa heittämällä pari häkkiä. Maalintekijää ikäänkuin tarvittaisiin kipeästi. Tee se Tommi ja yllätä kaikki iloisella peli-ilmeellä ja hyvällä asenteella!!

En tunne Slovenian sarjan tasoa, mutta pelaltuissa peleissä (10) Tommi teki tehot 5+3=8.

Tämän perusteella voisi olettaa että Tommi on asennoitunut tekemään mitä osaa jollei sarjan taso ihan surkea ole. Toivottavasti tämä linja jatkuu TuTossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös