Tuomo Ruutu vs. Mikko Koivu

  • 5 556
  • 35

liverpool

Jäsen
Suosikkijoukkue
EspooBlues & Liverpool
Kummastakin tulee hyviä pelimiehiä,mutta tällähetkellä vaittäisin T.Ruudun olevan parempi vaikken kauheasti ole nähnyt kummankaan pelejä.
 

Clark Kent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Leafs,Everton, MuSa,P-Kärpät, Sea City Storm
Turhaa kohua kummastakin pelaajasta. Esimerkiksi nuorten mm-kisoissa vakuuttivat aivan eri pelaajat kuin nämä kaksi. Koivu jopa oli aivan sieltä syvältä peliotteillaan. Eikä Ruutukaan kauheasti vakuuttanut kyvyillään. Yllättävän heikosti pojat pelasivat, verrattuna muihin.
 

tonderi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ehdottomasti Ruutu on parempi kuin Mikko "sakun veli" Koivu
Ruutu on monipuolisempi ja enemmän työtä tekevä pelaaja kuin Koivu Itse ainakin arvostan kyseistä herraa enemmän
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Kyseessä kaksi täysin erilaista pelaajaa.Koivun ongelma mielestäni on tietty tietämättömyys millä tyylillä pärjää.
Taitava kaveri ,älykäs mutta turhaan yrittä luoda itsesttään kuvaa fyysisenä pelaajana,Ruutu puolestaan on tulevaisuudessa (uskallan väittää jo nyt) Henkisesti kovin suomalinen kiekkoilija ,kuitenkin kaveri on vasta 18 vuotta joten mitä hän on 7 vuoden kuluttua?
Summasumarum molemmat ovat loistavia pelaajia, nauttikaa heistä kun vielä voitte,niinkuin minä nautin aikoinaan nuoresta pelaajasta nimeltä Teemu Selänne kun hän Jokereissa pyöritteli vastustajiaan 1.divarissa 80-luvun loppu puolella juuri 18 vuotiaana.
 

sippan

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Canadiens ja Arsenal
Tämän ikäluokan paras suomalaispelaaja on kuitenkin Toni Koivisto.
Koivisto on syntynyt -82, kun taas Koivu ja Ruutu on syntynyt vuonna -83.
 

Sampe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins/Turun PalloSeura/Kiekko-Vantaa
Jepskukkuu. Tosin Koivisto on marraskuun poikia, ja Ruutu ja Koivu vaan 2½-3½ kuukautta nuorempia. Mutta kumminkin.

Tykkään Koiviston pelityylistä, mutta ei hänestä(kään) Ruudun ja Koivun tasoista tule.
 

Rosoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat, Mikko Rantanen
Tällä hetkellä Ruutu on askeleen, kaksi edellä vaikka kovasti tykkääkin jäähyillä. Mutta näin nuorella iällä se on ihan ymmärrettävää(+ selässä nimi Ruutu). Jäähyilköön ja ryntäilköön nyt niin ei tarvi todistella sitten tulevaisuudessa että "olempa minä kova jätkä" Jos rahkeet riittää niin eiköhän ne jäänyminuutitkin tipu ajan myötä. Uskon ainakin niin.

Koivu on ollut pienoinen pettymys ODOTUKSIIN nähden, mutta kuten tuossa joku jo sanoi niin nyt on vielä turha tehdä liian suuria johtopäätöksiä.
Pitää muistaa että Koivu on tosiaan vasta aika napero ja hänen "tulevaisuuttaan" rakennetaan huolella.
Jos ensi kesä ja syksy sujuu ilman häiriätekijöitä ja loukkaantumisia niin loka-marraskuussa voidaan tehdä sitten johtopäätökset mihin suuntaan mies on menossa. Silloin on takana n. 1.5 vuotta Sm-liiga takana ja odotuksia pitäisi alkaa lunastaa.

Sitten asiaa sivuten:
Torinon olympialaisissa meillä saattaa olla kasassa hyvä linja nuoria ja lahjakkaita senttereitä
- Koivu, Ruutu, JImmonen ja Hahl
 

Abu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Jokerit
Ruutu on aika selvästikin parempi, nyt ja tulevaisuudessa. Koivu varattiin 5-10 sijaa liian korkealla sukunimen, tai oikeammin sukulaisuuden takia. Sukunimikaima ja veli ovat eri asioita. Ruutulla en usko sukulaisuuden vaikuttaneen, koska ei pelityyliltään juurikaan muistuta veljeään ja tulee ottamaan paljon suuremman roolin kuin Jarkko ikinä Vancouverissa saa.

Molemmat kärsivät tällä hetkellä liian hyvistä joukkueista tuon ikäiselle. Kumpikaan ei ole mikään Kovalchuk ja molempien olisi ollut parempi lähteä kesällä vaikka Lukkoon tai farmiin peliaikaa hakemaan. Jokereiden kolmosessa tai Tepsin nelosessa ei paljoa kehity. Katsotaan nyt kuitenkin muutama vuosi eteenpäin, poikiahan ne vielä on.
 

JASKA-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kertokaa mielipiteitä, kumpi heistä on mielestänne parempi??

Kummatkin on varmasti huippuja, mutta Ruudun taito ja kovuus on tehnyt minuun suuremman vaikutuksen. Tosin olen nähnyt paljon enemmän Ruudun pelejä.
Kirjoittelin edellisen kerran jatkoaikaan reilut 21 vuotta sitten ja nyt taas. Onkohan kellään muulla tällaista aikaikkunaa kahden viestin välillä? :D Tässä välissä kerkesin tulla isäksi ja isoisäksi.

Mutta siis tuohon vanhaan viestiin. En muistanut, että tuollaisen ketjun olin joskus aloittanut. Ei kovin syväluotaavaa analyysiä tullut tehtyä tuolloin Ruudusta ja Koivusta enkä tee sitä nytkään, mutta väärin meni minun ja usean muun arviot. Koivua pidettiin tuohon aikaan usein vain Sakun pikkuveljenä ja sen takia saanut vähän nimeä, mutta kyllähän tuo näytti, että ihan ok peliura taisi kuitenkin tulla. Toki Tuomokin teki hienon uran ja laitetaan tähän seuraava ennustus, että olisiko seuraava suomalainen päävalmentaja NHL:ssä?

Palataan viimeistään vuonna 2044 asiaan!

EDIT. Ehkä tämän ketjun paikka ei ole enää LIIGA osiossa..
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös