Tulta munille – kannustusta Kärpille!

  • 172 588
  • 1 068

Hoki-Hemmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Joukkuetta ei jätetä. Yhtään peliä en ole peliesitysten takia jättänyt välistä tai lopettanut katsomista kesken pelin. Loppuun asti mukana ja toivottavasti kausi jatkuu myös huomisen jälkeen. Tunteitten vuoristorataa on ollut kausi, mutta nyt on viimeinen hetki kannustaa KÄRPÄT jatkoon - Tulta munille!
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pelipäivä, onnenpäivä! Urheiluhullu on innoissaan heti aamusta, kun tietää illalla pääsevänsä katsomaan äärimmäisten panosten urheilutapahtumaa. Kovissa paineissa timantit hioutuvat. Tänään kärppäsukat jalassa koko päivän. Tulta munille!
 

Hanslankari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aktiivinen aloitteellinen rohkea sakki
Tänään nähdään mahdollisesti viimeistä kertaa tuo nimekäs porukka jäällä. Uskon että ensi kaudella nippu ei noin kova paperilla tule olemaan. Toivottavasti saadaan ehjä esitys ja vähintään pilkahdus ryhdikkyydestä, mikäli kausi päättyy. Etteenpäin!
 

19465

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Mika Pyörälä, Ville Mäntymaa
Tänään on mahdollisesti kauden viimeinen peli. Hienoa tänään on se, että saadaan tasan tarkkaan se, mitä ansaitaan. Toivottavasti se riittää voittoon asti.

Siispä, mahdollisesti jopa viimeistä kertaa tälle kaudelle...

Tulta munille!
 

Olbertson

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Leijonat, Kärpät
Nyt jos joskus tarvitaan kannustusta! Hyvä Kärpät! Täältä tullaan vielä!
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Omalta osaltani ainakin tykitän tämän ketjun täyteen tsemppiviestejä vaikka kesän jokaisena päivänä, kunhan seura reagoi radikaalisti.

Aho, Marjamäki, valmennustiimi pl. Hilli ja ehkä Mäntymaa, ulos.

Muutenkin kunnon strategiat mietintään, että mihin helvettiin tätä Oulun Kärppiä halutaan viedä. Tiputaanko ensi kaudellakin sääleissä huippujoukkueella, pidetäänkö välikausi ja panostetaan pitkäjänteisyyteen?
 

Kalapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tulta tuli munille, oikein kookoolla. Mutta kiitos jännittävästä sarjasta. Kookoo kyllä yllätti meidät omat kannattajansakin. Jääkiekko on hieno peli, siinä sattuu ja tapahtuu. Hyvää kevättä meille kaikille!
 
Suosikkijoukkue
KÄRPÄT, M.Nickerson
Päivän isoin uutinen on kalja. Siitä se lähtee uuteen nousuun, ei muuta kuin lisää kaljaa, niin kärpät...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös