Tulosveikkaus päivän ottelulle

  • 129 522
  • 1 739

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Tämä on juuri sellainen peli, jonka SaiPa perinteisesti klaaraa: mennyt pitkin vittua, kaikki saikulla, Ketterän mies kolmosessa ja halli tyhjänä.

3-2 ja

Lipiäinen livauttaa yhden, Jalonen toisen ja Okuliar ratkaisee jatkoilla.
 

redpecka

Jäsen
TPS pelaa kauden huonoimman pelinsä ja Markkanen seisoo päällään niin maalilla, kuin toimistossa.
SaiPa voisi ottaa kuvan Markkasesta toimistossa joogaamassa päällä seisten. Jussi näyttäisi peukkua ylös eli tässä tapauksessa alas kun on väärinpäin, mutta kun tilannetta katsoo saipalaisenzeniläisfreudilaisesti, tajuaa, että vaikka nyt käyrä näyttää olevan alaspäin, se on oikeasti ylöspäin, koska Jussi on väärinpäin ja kuva on otettu oikeinpäin.

3-1 Saipalle. TPS tekee maalin kun valmennus ottaa lopussa moken vanhasta tottumuksesta pois.
KaiPa Virta haastaa tämän?

Oma veikkaukseni: katson myös pelin päällä seisten monitori oikeinpäin peilin kautta eli 1-0 VL.
 

Also Starring

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
3-0. Maali per erä. Markkanen kruunaa uransa ensimmäisen nollapelin saamalla syöttöpisteen 3-0 maaliin, joka menee tyhjiin McIntyren toimesta!
 

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Tänään Turun rasvaletti johdattaa joukkonsa itärintamalle (ei enää niin hyinen). Tepsi on pukenut ylleen ainoastaan kansitakit (ei muita vaatteita, joka on hiukan outoa) ja niistäkin nepparit ovat unohtuneet auki. TPS pelaa kauden huonoimman pelinsä ja Markkanen seisoo päällään niin maalilla, kuin toimistossa. Yllättävät maalintekijät juhlivat tänään ja vihdoin kotivoitto tarjoillaan niille harvoille korpivaellussotureille, jotka ovat aina tukena taistelupoteroissaan.

Talvisodan hengessä 2-1.

Muuten meni vihdoin oikein, mutta työtapaturmana tyhjiin yksi. Lisäksi Tepsillä näytti olleen vaatteet päällä. TÄSTÄKÖ TÄMÄ KÄÄNTYI NYT?
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
0-5 siitä viis. Olisihan tietysti vaikka yksi tehty maali ihan kiva, mutta tuolla kurvailulla se tuntuu aika mahdottomalta tehtävältä, varsinkin, kun vastassa on HIFK-tappiosta ärsyyntynyt sarjan kärkijoukkue.

On kerrankin ihan mukavaa olla taas aivan metsässä oman tulosveikkauksen kanssa. Olisin varmasti vedonlyöntiyhtiöille mielusa asiakas. Ei juuri koskaan edes sinnepäin. :)
 

Barney

Jäsen
Omalla nopealla matematiikallani siellä on kyllä 7 pakkia kokoonpanossa.
Ja kaksi liigatason puolustajaa. No nyt pääsee ainakin nuoret kokeilemaan liigavauhtia ja tuskin otteet voivat olla ainakaan paljon huonompia kuin Huttulalla ja kumppaneilla.

Tulosveikkaus 1-5.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös