Tulosveikkaus päivän ottelulle

  • 129 991
  • 1 739

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
6-2 Jukureille. SaiPalla ei taida olla mahdollisuuksia jo entisestään kaventuneella puolustuksella. Mikäli Kiviaho onnistuisi seisomaan päällään niin lukemat voisi olla maltillisemmat.
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Taitaa pisteet matkata tänään Mikkeliin, jos Jukurit saa koneet vaan käyntiin.

Lopputulos 2-4.

On tämä vaan raskasta seurattavaa. *syvä huokaus*
 

Spac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sarı ve siyah, HIFK, Ketterä
Markkasen touhujen paljastuttua SaiPa alkaa vihdoin tekemään tulosta. HPK kaatuu fantasiarosterin jyrätessä 4-0.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Ehkä pelaajat on nauraneet SaiPan Turkin seikkailuille niin paljon, että kaikki stressi on poissa ja nyt peli on rentoa ja vapautunutta?
3-1!
 

Läts

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Tänää on pakkovoitto ettei kausi olisi ohi jo tammikuussa. Voi olla että tämä aiheuttaa mailan puristamista ja kaiken myllytyksen keskellä ei ole keskittyminen 100%.
kirvelevä 1-4
P.S. Miksi meiltä ei vielä ole myyty jo kaikkia pelaajia vex, joille ei sopimusta ens kaudelle tehdä?
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Tänää on pakkovoitto ettei kausi olisi ohi jo tammikuussa.
Kausi oli ohi jo lokakuun lopussa, kun Hämäläisen annettiin jatkaa.

Ihan sama, miten matsi päättyy tänään. Tällä hetkellä kabineteissa pelataan ne pelit, jotka SaiPan entiteettinä pitää voittaa. Nyt ollaan tultu siihen pisteeseen, että en usko SaiPaa nykymuodossaan olevan olemassa vuoden päästä tästä päivästä, ellei uutta enemmistöomistajaa tai uusien enemmistön muodostavien omistajien joukkoa löydy. Siinä on se merkitsevä ottelu.

Jos nykyisillä omistajilla on oikeasti SaiPa-sydäntä, nyt pitää ottaa lakki kouraan, vetää valuaatio aivan helvetin alas ja poistua näyttämöltä. Muuten he tappavat tämän seuran, ja tämä seura on isompi kuin he. He vain sattuvat omistamaan sen tällä hetkellä.

Edit: Minulla on ilmainen vinkki: kuitatkaa tämän hetken velat omasta pussistanne ja myykää osakkeenne eurolla. Päästäkää uusi omistajapohja puhtaalta pöydältä liikkeelle. Siinä on viimeinen palveluksenne SaiPalle.
 

Läts

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
@KiVi yritin tuolla P.S. -jatkolla korostaa että alku oli sarkasmia, mutta se on kyllä aina hankalaa tälläsellä keskustelufoorumilla sitä aina tunnistaa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: KiVi

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Tämän illan ottelun mielenkiintoisin asia on, että onko fanipäädyllä mitään "terveisiä" organisaation "hyvin suorittaneelle" johdolle. Ja kuinka paljon yleensäkään yleisöä hallille viitsii enää tämän "turkkilaisen sekoilun" jälkeen vaivautua. Tosin nythän luulisi yleisöä riittävän, kun, hyvin mahdollisesti, viimeistä kautta tätä Liigaherkkua näillä kulmilla tarjoillaan.

Lopputulos, se on ihan se ja sama, sanotaan nyt kuitenkin, että HPK vie pisteet, ilman sen suurempia esittämättä 1-5.
 
Suosikkijoukkue
Saipa, HIFK
Kaksipiippuinen juttu lähteekö peliin vai ei. Mutta. Säälittää kuitenkin sekä pelaajia että meidän tuhon partaalla olevaa perinteistä seuraa, jotka joutuneet tällaiseen viime vuosien aikana huonosti johdettavaan ja ikävään saumaan, sen verran että taidan lähteä tukemaan ja kannustamaan nimen omaan näitä syyttömiä uhreja heidän raskaassa arjessaan. Toivon että pelaajat tästä surullisesta tilanteesta huolimatta taistelisivat entistä sisuuntuneina, toisilleen heittäytyen ja "kaveria-ei-jätetä"-hengessä 3-1 voiton Saipalle.
 

Veleho

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Kivaa tsemppiä ja tehdään alkuun vähän maalejakin, mutta kyllähän tämä menee HPK:lle. Hallilla oleva yleisömäärä tullee olemaan sellainen, ettei pääsarjapeliksi uskoisi.

4-5
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös