Tulosveikkaus päivän ottelulle

  • 129 661
  • 1 739
Porissa pelasi vastustaja eilen, nyt bussijaloilla hyväkuntoisia maanteitä pitkin Lappeenrantaan ja Hämäläisen Ville joutuu jälleen onnittelemaan vastustajaa pisteistä kun ei tiedä edes itse miten ton joukkueen pitäisi tuolla kentällä esiintyä. Tyylipuhdas 1-5 kotitappio ja Ville jatkaa päävalmentajana.
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Nyt ei jaksa enää edes yrittää uskoa, että tämä "Liigatason joukkue" voisi edes taistella voitosta, vaikka vastustaja tulee peliin, eilisen ylitöiksi venyneen pelin jälkeen, toiselta puolen maata.

Vieraat vievät pisteet tylysti maalein 1-6. Ja Lappeessa toistellaan vaan, että "Mikään ei muutu." Ja mikään ei todellakaan tule muuttumaan, koska ilmeisesti joistain on "kivaa" olla yleisen nälvimisen ja naureskelun kohteena.
 
Viimeksi muokattu:

Bacon

Jäsen
2-8

Onnittelut Ilvekselle voitosta. Ei oltu alussa valmiita ja kaveri pääsi siinä kolmen maalin johtoon. Ei noudatettu niitä pelillisiä asioita, joista ollaan puhuttu. Toisessa erässä hyvä startti, mutta sitten pari nopeaa maalia omiin ja oltiin siinä vähän päät painuksissa. Kolmanteen erään selkeä parannus ja tosi ylpeä olen noista jätkistä, että sai sellaisen ryhtiliikkeen vielä kaivettua. Paljon on pelin kanssa tekemistä ja pelin vaade on kova. Sitä vielä opetellaan.
 

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stadin Keltamustat
0-13. Lehdistötilaisuudessa on SaiPan puolesta Zamboni-kuski kun kaikki muut ovat juoneet jo itsensä tajuttomaksi ennen sitä.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Tylsä 1-4.
 

redpecka

Jäsen
Olen arvaillut tässä muistaakseni jo pitkään SaiPan niukkoja voittoja eikä ikinä onnistu. Vedetään nyt sitten realistinen veikkaus toiveikkaan sijaan:

SaiPa - Ilves 0-6
 

ForNever

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Anaheim Ducks, Linköping HC
Siellä on ammattijoukkue vastassa. Ei pysty.

1-7.
 

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF
Niin kova lepoetu on SaiPalla yhdistettynä kotiotteluun, että voitto saadaan vihdoin puristettua. 4-2.

Itsekin saattaisin lähteä muuten peliin, mutta Suomen otteet jalkapallossa kiinnostelee sen verran, että jään televisiosta seuraamaan peliä. Ainakin alun.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Enpä ole kyllä hetkeen nähnyt, että Liigassa saisi kotijoukkue voitolle lähes neljän kertoimen pitkävedossa....
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Kun odotat kaikkein vähiten, SaiPa iskee. Kauhistuttaisi olla tänään Ilveksen nutussa, sillä Kisapuistossa kukaan ei kuule huutoasi. Kympin sakki, tuo käymättömistä korpimaista viimeinen, lähestyy ja pian metsästys alkaa. He voivat olla vajaisia, heitä voi olla liian vähän, he eivät ehkä paistattele valokiilassa, tai maalipörssin kärjessä, mutta he ovat Joukkue. Se ensimmäinen luistimenterän viilto lammen jäähän pihapeleissä on kuin viilto sydämissämme, meillä heikkouskoisilla, jotka olimme jo hylkäämässä joukkueemme. Haurain, harmain ja vapisevin käsin ojentuu kauppatorin kojusta viimeinen "Vety" kohti tulevaisuuden saipalaisen pientä kämmentä. Pikku "Koho", kenties "Emerton" kiittää torimyyjää kirkkaalla, lapsen äänellä rohkaistuen sitten pyytämään: "Kerro setä vielä se tarina, kun SaiPa ei enää hävinnyt yhtään ottelua." Vanhuksen silmiin nousee kyynel. Hän on myynyt viimeisen vedyn. Kisapuistoa ei enää ole, ei ole SaiPaakaan, mutta tätä pikku lapsi ei vielä tiennyt. Torillekin ovat herrat keksineet muuta käyttöä, mutta vielä kerran hänen mielensä kirkastuu, käsi puristuu nyrkkiin ja hän karjaisee: "Se oli Ei voittanut enää yhtään ottelua, helvetin tomppeli!"

4-1 SaiPal.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös