Tulosveikkaus päivän ottelulle

  • 129 424
  • 1 739

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Pakkovoitto ei ole koskaan ollut hyvä lähtökohta. Tänään todella iso peli koko seuralle, mitä ei saa missään tapauksessa hävitä. Luotan kuitenkin Hämäläiseen ja ruoskii oikeanlaisen energian jätkiin.
4-2 SaiPalle.
 

ForNever

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Anaheim Ducks, Linköping HC
Samanlainen nyhväys kuin keskiviikkona tiedossa. Sanotaan 2-3.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Päävastustajan tuplapeliviikonlopun jälkimmäinen ottelu, johon itse pääsee tuoreena ja vielä kotihallissa. Nämä ovat otteluita, jotka pitää voittaa, jos tästä kaudesta halutaan saada mitään aikaan.

Lätkälukemat 3-2 ja toivo elää.
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Kuten ylempänä jo todettiin, niin vastassa on "Aina paha" Sport Dufvan luotsaamana.

Selvähkö kotivoittohan nyt pitäisi ottaa, kun vastassa on yksi niistä kuuluisista päävastustajista, jolla on vielä peli alla eiliseltä ja SaiPa tulee tuorein jaloin kaukaloon, mutta pahaa pelkään, että taas kipsaannutaan ja Sport vie kaikki pisteet mukanaan jollain 0/1-2/3-tuloksella (nyhjäyksellä).

Tällä tuloksella (Sport voitto) olisikin sitten se pieni positiivinen alkukauden vire sitten poispyyhitty kokonaan ja palattaisiin taas siihen samaan ankeaan harmauteen, mitä on viime vuosina ollut ihan riittävästi.
 

HNaski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
4-2, viimenen tyhjiin. Kovaa nyhjäystä, mutta kiekko pomppii SaiPan eduksi tällä kertaa. Oma henkilökohtainen Palantír ennustaa myös yhtä kyseenalaista 5+20 tuomiota suuntaan tai toiseen.
 

redpecka

Jäsen
Optimisissa toiveissa joku jatkoaikahäviö 2-3, mutta kyllä tulee kylmäá kyytiä ruotsalaisilta muuntajaoravilta:

0-4 valitettavasti ja valmentajapotkuketju on vitutusketjun ohella trendaava.
 

taike

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, KiPa-90
Nyt mitataan Piiroisen kestävyys ruotsalaisten pommituksissa ja SaiPan kärsivällisyys Duffan taktiikkaan. Valitettavasti 1-4, toivottavasti ei.
 

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stadin Keltamustat
Tänään kauden ensimmäinen matsi, jonka tulen katsomaan kokonaan kun pidämme työkaverin (Kärppäfani) kanssa toimistolla lätkäillan. Tasapuolisuuden vuoksi matsi menee jatkoille tilanteessa 2-2. Lisäpisteen kohtaloa nyt ei tarvitse juuri miettiä.
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Alla hieman pessimismiin taipuvainen arvio tämän illan pelistä.

Odotusarvot ovat tippuneet jo tässä vaiheessa kautta niin alas, että kaikki muut tulokset kuin Kärppien selvä kotivoitto ovat poissa laskuista, vaikka Kärpät on kyntänyt aika syvällä alkukauden, mutta joskus se peli heilläkin aukeaa ja, valitettavasti, SaiPa tarjoaa siihen hyvän mahdollisuuden ja Kärpät käyttää sen tylysti hyväksi.

Jos Kärpät pelaa loppuun asti "täysillä" niin lukemat ovat 6-1 jopa enemmänkin, jos taas kotijoukkue nostaa jalan kaasulta hyvissä ajoin, lukemat voivat pysyä näennäisesti tasaisena esim. 3-1.

Voi, kunpa se tälle viikonlopulle suunniteltu reissu olisi toteutunut, niin ei olisi tarvinnut seurata tätä(kään) murhenäytelmää, vaan olisin Jyväskylässä ihailemassa valotaidetta.
 

ForNever

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Anaheim Ducks, Linköping HC
Kärpät ei ole tehnyt vielä kertaakaan tällä kaudella yli kahta maalia.

2-1.
 

Läts

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
2-4 koska miksi ei? Luottoa löytyy vielä.

Ollaan viimekausina kaikenlaisilla huumorikokoonpanoilla pelattu niukkamaalinen nyhjäys oulussa, tänää muutama maali ylivoimalla.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Kyllähän lähtökohtaisesti nämä sarjan peräpään joukkueet pitäisi pystyä voittamaan. Kärppien tulivoima voi kuitenkin alkukauden perusteella riittää kahteen maaliin, joten veikataan 2-4 SaiPalle.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Marjamehun porukalla aukesi hanat edellisestä voitosta ja meillä ei ole pakkeja. 5-1.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös