Tulosveikkaus päivän ottelulle

  • 129 538
  • 1 739

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Vaikeaa on ollut Pelsuillakin maalinteko, joten sanotaan 1-0.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
5-3 yllätystulos.
- - -

Minnehän hävisi meidän @rattussovjeticus kun yleensä ei jätä korjaamatta asiavirheitä viesteissään ja viimeiseksi jääneessä viestissä viikon takaa on kaksi virhettä. Toivotaan pikaista paluuta.
Pahoittelut kun on ollut perkele kiireitä.

redpecka kirjoitti:
Noppien mukaan SaiPa voittaa 1-4. Otetaan tää.

Mutta tänäänhän loppulukemat todellakin ovat 1-4, joten tällä kertaa ei tule tarvetta oikean tuloksen veikanneiden virheiden korjailemiselle.
 

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Tässä kun katsoo uskoa (tietoa) ja kertoimia, niin tekisi mieleni ajaa sisään iso vierasrekka vedonlyöntiin. Luonnollisesti tämä kusee orastavan voittoputken, joten ehkä jätän väliin.
 

ForNever

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Anaheim Ducks, Linköping HC
Heitetään yllättävästi ja veikataan SaiPan voittoa 1-2.
 
Sen verran solmussa toi jengi ja organisaatio on ettei valoa näy tunnelin päässä ainakaan vielä. Joku perusnihkeä 4-2 ja vikan tekee tyhjiin vastustajan maalivahtivalmentaja jollain ihme pompulla
 

Ferris

Jäsen
Se on kuulkaas niin, että tänään räjähtää Viljakais-Jussin reiun kahdeksanvuotisen SaiPa-uran viimeisen työpäivän kunniaksi kahdeksan maalin ottelu, joka päättyy 6-2 työnantajan hyväksi!
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Kaikkia pelejä ei voida hävitä joten 1-4.
En nyt halua kuulostaa ilkeilevältä, mutta kun tätä SaiPan touhua on taas pari erää seurannut, niin on pakko olla eri mieltä kanssasi, ikävä kyllä.
 

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stadin Keltamustat
2-0. Joku räkämaali alkuun ja kilpikonnapuolustuksella hoidetaan maalivahdille nollapeli. Toinen tyhjiin lopussa.
 

kunnonjykit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Jos vastassa olisi joku muu kuin Kärpät niin veikkaisin eri tavalla. Tänään hyvän ja uhrautuvan taistelun päätteeksi pisteet näädille 2-4.
 

krk607

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Malaga CF, Uusi Refla
Jos tänään tulisi vapautuneesti laukauksia, niin en pidä kahta tehtyä maalia mahdottomana. Toki Kärpät materiaalillaan jyrää yli tehden sen 5.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös