Tulosveikkaus päivän ottelulle

  • 129 513
  • 1 739

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Yritän nähdä ensi yönä mukavampia unia.
Mä näin unta, että Vety-areenalla 18 000 SaiPa-fania huutaa, kun idän jätti voittaa seiskapelissä Kärpät ja ottaa kultaa. Kultajuhlissa torilla esiintyy Kotiteollisuus ennen maailmankiertueelleen lähtemistä lämppärinään Metallica ja jos aikaa jää, niin U2. Gary Bettman tulee happikaapssa itse henkilökohtaisesti katselemaan toista Petmannia, joka viiden Stanley cupin jälkeen palaa kotiin johdattamaan SaiPan mestaruuteen.
 

Läts

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
SaiPalle veikataan voittoa niin kauan että se sieltä tulee! Tänää tuuripompuilla pari maalia ja apinatarhaa selästä pois.
5-2

joku kysyy voiko olla edes mahdollista tuollainen maalimäärä SaiPalla? Vastaan tuskin, mutta aina saa toivoa.
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Ehkä se maalinteon lukko joskus aukeaa (toivottavasti), mutta tänään(kään) ei ole vielä se päivä.

Pisteet Raumalle 1-5 tuloksella.
 
Viimeksi muokattu:

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
2-5.
 

Spitfire

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, SJS
Tänään Loimis viettää pöljää päivää ja tekee 2+1. SaiPa taistelee tänään 4-2 voiton. Eikös SaiPa voittanut pelitavallisesti Lukon viime kauden keskinäisissä? Lukko sitten vei puolet peleistä reilusti kovemmilla yksilöillä?
 

redpecka

Jäsen
2-1

Ja (ryyppy)putki auki.

Lukko yrittää nihilisti lätkää Kaakon kiertueellaan, KK meni nurin 0-2 ja yrittävät samaa ilman mustelmia tänäänkin. Hah! Ei onnistu! Koskiranta 2+0.
 

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stadin Keltamustat
Eilen katseltiin vanhemman tyttären kanssa matsia ja tuskailtiin luonnollisesti sitä ettei SaiPa saa mistään maalia. No sitten päädyttiin siihen olettamaan, että säästävät kaikki maalit viikon päähän ku me pääsemme Nokialle ensimmäistä kertaa ja vielä SaiPan matsiin. Eli tänään vielä säästellään ja Niken vireestä riippuen 1-1 (jatkot menee aina vastustajalle) tai 1-4. Mutta kotistudiomme arvauksella kauden kaikki maalit tehdään sitten viikon päästä Tapparaa vastaan.
 

Astalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Seattle Kraken, AEV, Ketterä
4-1. Tänään tulee viimein onnistumisia ja meillekin pomppii.
 

ForNever

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Anaheim Ducks, Linköping HC
En nähnyt jääkiekkounia, joten 0-4.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös