Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Veikkaus näköjään taas arponut KooKoon ennakkosuosikiksi. Toivottavasti kurimus loppuu tänään numeroin 2-4, Bonsa painaa tyhjiin viimeisen
Kumpaan päähän?
En tiedä mitä Bonsa tänään painaa ja tai mihin päähän, mutta Hakametsässä hän ei tänään ainakaan ole KooKoon mukana.

Ilves-KooKoo 2-4 ja hyeena iskee viimeisen tyhjiin.
 

33720

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Mistähän nuo tämän keskiviikon veikkauksen kertoimet on taas keksitty??
Kyllä ne vain tuppaa oikeassa olemaan, vaikka perus kiekkoseuraaja ei sitä aina ymmärtäisikään. Pieniä virheitä niissä toki välillä on, muttei niin, että perus kiekkoseuraaja niitä bongaisi muuta kuin sattumalta. Sellaista, että Veikkauksella olisi jonkun Liiga-pelin kerroinasetelma täysin väärin, ei tapahdu juuri koskaan. Näiden kerroinlaskijoiden työ on tehdä voimasuhdearviot niin hyvin, että talo pärjää pitkässä juoksussa pelikansalle. Tätä hommaa helpottaa pienehkö talon osuus, eli se, ettei laskennallinen palautusprosentti ole 100, mutta vastapainona taas on se, että pelaajapoolin yksilöistä suurimmat satsaukset tulevat parhaimmistolta, (eikä perus kiekkoseuraajilta). Veikkaus on tässä hommassa, Liiga-pelien voimasuhteiden arvioinnissa, maailmanlaajuisesti parhaimmistoa, mikä kertoo kaiken oleellisen.

Kookoo-kannattajaa viime aikojen tulokset vituttavat ja se on täysin ymmärrettävää, mutta totuus on se, että pisteitä on kertynyt peliesityksiin nähden naurettavan vähän. Siinä missä perus kiekkoseuraaja sanoo, että se on Kookoon oma vika mm. huonon viimeistelyn kautta, totuus on, että suurin syy esitysten ja pisteiden väliseen kuiluun on sattuma: ts. vastaavilla esityksillä Kookoo kerää odotusarvollisesti huomattavasti enemmän pisteitä kuin on nyt kerännyt.

Eilen Ilvestä vastaan Kookoo oli kerroinasettelussa suosikki, mikä pelitapahtumienkin valossa oli aivan oikein. Esim. Liigaplotin datan mukaan Kookoo voitti eilisillä pelitapahtumilla varsinaisella peliajalla 84% todennäköisyydellä ja maaliodotusarvo oli kutakuinkin 1-3 Kookoon hyväksi.

Pitkä kirjoitus, joka ei taatusti miellytä kaikkia, mutta kääntäkää tämä vaikka muotoon: Kookoo on tällä hetkellä paljon parempi kuin kuntopuntari ja sarjasijoitus näyttävät, ja jos sama meno jatkuu, suunta hyvin todennäköisesti kääntyy. Vain todennäköisesti, eikä varmasti, sillä varianssi käyttäytyy välillä vittumaisesti, eikä loppukausi ole ääretön otanta.
 

HogiBoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, HIFK
KooKoo-Tappara 1-2 tai 2-3
Mitä ihmettä? Veli Tompan ennustus, joka ei ole "4-2 hyeena iskee viimeisen tyhjiin"! Nyt on paha tilanne! (Kaikella rakkaudella ja vitsillä tämä *hymiö*)

Itse veikkaan vielä optimistisena 4-3 voittoa varsinaisella. Kaikki putket katkeaa joskus.
 
"Se on ihmeellistä, miten paljon kykenee tekemään ilman, että tekee yhtään mitään. Tärkeintähän on vain näyttää kiireiseltä."

Idea varastettu, lopullinen muoto oma.

Tilastomies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja muut laaksokunnan jääkiekkoseurat
Tuloavetoon vedetty KooKoolle 1 ja 2. Tapparalle 2 ja 3. Perustuen omaan arvioon ja samalla täyttää Old Tomin ja sknullin arviot.
 
ukkometso: "En minä ainakaan, eikä meidän Erkkikään."
J.Hotti: "Ei, en toivo kenellekään (en edes KooKoo-pelaajalle) loukkaantumista, .... Sairas en ole, kirjoituksissani ehkä joskus ajattelematon"

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mitä ihmettä? Veli Tompan ennustus, joka ei ole "4-2 hyeena iskee viimeisen tyhjiin"! Nyt on paha tilanne! (Kaikella rakkaudella ja vitsillä tämä *hymiö*)

Itse veikkaan vielä optimistisena 4-3 voittoa varsinaisella. Kaikki putket katkeaa joskus.
Joo kyllä kaikki ennusmerkit ja viime aikaiset peliesitykset tukevat sitä, että niukka tappio on taas luvassa.
Toisaalta itse olen niin huono veikkaamaan ottelun lopputuloksia, että nyt kun KooKoo tarpoo pitkässä viiden ottelun tappioputkessa, jossa kaikki pelit on hävitty yhdellä maalilla, niin kokeillaan veikata nyt toisin päin. Itse olen veikannut näissä peleissä KooKoolle kahden maalin voittoa.Jospa KooKoon tappiota veikkaamalla, tulos menisikin toisin päin. Pidän kuitenkin Tapparaa selvänä voittosuosikkina, sen verran KooKoossa puristetaan mailaa ja tuska maalinteon suhteen on nähtävissä.
 

Keyser

Jäsen
Pitkävetoon lähti Tapparalle voitto, mutta tästä johdostahan tää tulee varmasti päättymään tyyliin 0-0 tai 1-1. Jatkoilla sitten taas herran haltuun.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
Tänään jotain uutta ja mullistavaa eli KooKoo häviää enemmin kuin maalilla. Maalinteko on vaikeaa mutta yksi saadaan ja taululla on lopussa 4-1. Pessimisti ei pety
 
KooKoota ei jätetä! -Tuntematon sotilas

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo - Meister der Herzen 2019-20
Optimistina voisin veikata yllättävää vierasvoittoa, koska IFK:lla on tapana perseillä joskus käsittämättömästi.

Realistina veikkaan kuitenkin maalin tappiota.
 
Where were you while we were getting high?

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Nordis ollut KooKoolle aina vaikea paikka. Nyt ei taideta selvitä enää maalin tappiolla. Johan niitä onkin jo kuusi peräkkäin,
Veikataan HIFK:n kotivoittoa 5-1.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy