Tulosveikkaus päivän ottelulle

  • 194 189
  • 2 888
Suosikkijoukkue
Nykäskylän ylpeys, Bunch of jerks
Toivottavasti pystyisi JYP tänään yllättämään, veikkaan kuitenkin 5-2 SaiPalle.
Ja otteluohjelman laatijoille risuja, ei jaksais näitä samoja jengejä katella joka pelissä.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Kyllähän pistekin olisi kotiinpäin ylivertaisella pelikirjalla operoivaa SaiPaa vastaan. Lähdetään siis posin kautta eli 3-2 ja.
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Jotenkin ei ole tippaakaan intoa katsoa illan peliä... Kahden ekan kohtaamisen takia, kun JYP on ollut tavalla tai toisella huono + Kemellin kokoonpanosta puuttumisen takia. Oonkohan ikinä veikannut tässä ketjussa JYPille tappiota? Aika paljon pitää asioiden muuttua, että JYP voi tänään voittaa.

SaiPa-JYP 4-1 (Turkulainen)
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
ESkarit vastaan päiväkotilaiset, pojat vastaan tytöt, isät vastaan pojat. Siinä on tämän päivän asetelma. Kohtalaisen valmiin näköinen joukkue vastaan meidän lottokone. Vaikea peli tulossa ja paatuneena nyrpistelijäkyynikkona on todettava että ihmeen tulee kolme pistettä vaatimaan. Eli 4-1 SaiPalle ja viimeinen erä pellaillaan. Nyt kun sanon näin niin todennäköisesti JYP vie miten tahtoo ja olen positiivisuusketjussa onnen kyynel silmissä ylistämässä kaikkea tähän porukkaan liittyvää :).
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ruusu ei ole mikään nollapelien spesialisti, mutta tänään se tulee. 0-3. Turkulainen, Alanen ja kauden ensimmäisen maalin tyhjiin tekee Brodecki.
 

JJLehto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Saipa on saanut kolmanneksen pisteistään JYPiltä, ja ilman niitä joukkue on saanut 2 muuta suoraa voittoa. Eli ilman meitä voisi hyvinkin olla Liigan jumbo. Saipa voittaa tänään 3-0
 

Santtu76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
JYP:lle tänään nihkeä 1-2 voitto. Ruusu venyy mielettömiin game savereihin ja Turkulainen pelaa kauden toistaiseksi parhaan pelinsä 1+1.
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Tällä viikolla olisi erittäin tärkeää palata voittojen tielle... Saas nähdä oliko TPS: llä eilen vain ohipeli vai onko pelaaminen yksinkertaisesti vaan huonontunut. Viime kohtaaminen oli muistaakseni tasainen, joten sitä odotan tästäkin pelistä.

JYP-TPS 3-2 (Kemell, Alanen ja Brodecki)
 

Mighty Mickey

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Anaheim Ducks, SaPKo, Los Blancos
TPS oli huono eilen. Toivoa sopii että Ahokas ei ole herätellyt tarpeeksi tälle päivällekkään, vaikka oletuksena sieltä tulee hyvin sisukas joukkue. Aina luotetaan omiin ja otetaan tänään futistyyliin 1-0 voitto (Turkulainen). Maali tulee alkupuolella ja loppua kohden hanskoja enemmän jäällä kuin käsissä.
 
Suosikkijoukkue
Nykäskylän ylpeys, Bunch of jerks
Nyt on tieto, JYP palaa voittokantaan kellistämällä Tepsin numeroin 2-1, Brosexy ja Turkulainen onnistuvat iskemään tarvittavat byyrit.

E: ja Kala-Antti tietty 0+2
 

Janilzki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Forza Azzurri
Lähtökohtaisesti paha peli. Onko karhu ärsytetty eilisen Jukuritappion myötä? Paljon peliä sanelee se, että miten paljon taas otetaan jäähyjä, vai saataisiinko sinne jopa TPSin ukkeleita istuskelemaan? TPS:llä ei onneksi Karejeviä ole luukulla..
Tämän laskusuoritukseen, kun olemme saaneet yhtälön, joka on 3-1 ja vika tyhjiin.
 
Viimeksi muokattu:

Hiki-Pena

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tänään kääntyy JYPin laiva. Vuodot on tukittu ja hallitseva mestari kaatuu kotikaukalossa 4-2. Halloween-teeman mukaisesti myös Veltsun haamu jättää Hippoksen illan päätteeksi.

Vaihtoehtoisesti joutuu nostamaan tuikku murheeseen -ketjua pitkästä aikaa.
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Jos osataan puolustaa niin voitto tulee mutta jos tulee jatkuvasti "junnutason virheitä" niin Lukko tekee 5 tai 6 maalia eikä JYP pysty tällöin kyllä voittamaan. Halloween-teemainen pakkipari tuo Peltola-Ottavainen! No joka tapauksessa voitto pitää tänään ottaa, piste.

JYP-Lukko 4-3 (Christoffer, Kemell, Turkulainen ja Lambert)
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Viime vuonna JYP mainosti ja lupasi vuoden kauheinta peliä ja se taidettiin sada kun hävittiin 1-7 Pelicansille. Toivottavasti tänää ei yhtä kauheaa nähdä.

JYP voittaa 4-1 ja suunta kääntyy taas parempia aikoja kohti.
 

Corvus corax

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, LA Kuninkaat, John Tortorella
Veikkauksen kerroin houkuttaa, joten pelkästään sen takia veikkaan kotivoittoa.
Lukemat 2-1 (Salmio & Valkeejärvi)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös