Tulosveikkaus päivän ottelulle

  • 511 681
  • 6 325

Tamin teesit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Näin unta, jossa Ässät voitti yli kolmella maalilla ja tuon pelin jälkeen alkoi Kärpissä ovet käymään. Mut eiköhän tää hoidu tyylipuhtaasti 4-1
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tänään on tiukka matsi luvassa. Lopputulos 2-1 kotijoukkueelle. Kärpät on liigan viidenneksi huonoin vierasjoukkue. Jopa huonompi, kuin 10 ottelun tappioputkessa seilaava SaiPa.

Huomista täytyy miettiä tarkkaan. Vastassa a) laatujoukkue, sekä b) sarjan paras vierasjoukkue. Lähtökohdat ovat lupaavat ottaen huomioon Kärppien nykyvireen.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Blomma maalissa. Pelistä voisi olettaa tiukkaa, mutta jostain syystä nämä Sportia vastaan pelatut vieraspelit eivät ole pelottanut viime kausina. 1-4 Kärpille.
Koivunen, Bourke, Ohtamaa ja Räty.
 

Anyman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, 616, kuoleman piiskatanssi...
Tänään nyhjätään tiukka1-1, ja Räty ratkoo rankkareilla lisäpisteen Kärpille.
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Voittokannassa jatketaan kuten Liigan parhaan kotijoukkueen kuuluukin.

Tiukka peli, 7-0. Mustonen ja Mäenalanen hatut mieheen. Kveton naulaa viimeisen tyhjiin.
 

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kärkijoukkueet ovat edelleen liian kovia Kärpille. Peli päättyy 2 - 5.
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Tänään taas voitetaan! Pelillisesti ollaan hieman alakynnessä, mutta tehdään taas tuttuun tapaan muutama hieno maali vastahyökkäyksistä. 3-1 on lopputulos tänään.
 

Micol

Jäsen
Kovan rosterin joukkue vastassa, joka rokottaa turhista kiekonmenetyksistä armotta. Kärppien valmistautuminen menee hieman yllättäen vituiksi tällä kertaa ja Tappara tekee heti alkuun nopean. Suurin osa Tapparan maaleista tulee miesylivoimaisista vastahyökkäyksistä, joita Kärpät antaa useita joka erään. Lopputulos 2 - 5.

Ps. Tänään on luvassa semmoinen kiekkosade Kärppien päähän, että oksat pois. Galilla tulee olemaan aivan helvetin hikinen iltapuhde...
 
Viimeksi muokattu:

avail

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Rakas vihollinen Tappara vastassa. Lauantai-ilta ja kotipeli. Tiukka mutta tasainen ottelu päättyy isäntäjoukkueen 10-1 voittoon. Pisteille pääsevät kaikki muut paitsi kokoonpanon ulkopuolella tänään oleva Taneli Ronkainen, joka kuitenki jollakin ihmeen lailla onnistuu merkkauttamaan itselleen tehotilastoon lukeman -1.
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tapparan kaatoon tänään. 3-1.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös