Tulosveikkaus päivän ottelulle

  • 506 086
  • 6 325

Koodari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tänään on Heljankolla jumalmoodi päällä ja torjuu kaikki 7 kärppien laukausta. 4-0 menee kotijoukkueelle
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Samaa linjaa veikkaan. Nyt Tappara vie 4-2, viimeinen tyhjiin. Kärpät valahtaa sijalle 7. ja Sport tulee vastaan. Ja haluan olla väärässä.

Ja en ollut väärässä. Valitettavasti. Toinen kerta viimeiseen kolmeen peliin, kun tulos täysin oikein ja voittaja meni eilenkin oikein. Sina ei kylläkään tosiaan haluaisi olla oikeassa.
 

Rekka Pinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Vancouver Canucks
Tänään on säälien ensimmäinen osaottelu. Kärpät tulee hieman yllättämään ja nappaamaan voiton

Sport-Kärpät 1-3

Maalit: Aaltonen, Tuke ja Pyörälä.
 

Pedon kynnet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Itse pitkävetomiehenä pistin Sport (+3) - Kärpät X. Veikkaus antoi kertoimeksi 14,00, joten ihan senkin takia houkutteli. Mutta ensisijaisesti siksi, että luottoa löytyy yhä. Siksipä sanon 1 - 4.
 
Jahas tänään jos katsoisi taas piiiitkästä aikaa oman joukkueen matsia. Sen kunniaksi jopa kaksi eri veikkausta

Tilaan Karvisen ja Virtasen myllyn, helvetin viihdyttävää playoff lätkää, missä on kunnolla tunnetta, taklauksia, vauhtia ja vääntöä (huom. Ei tarkoita mailahäirintää àla Rautakorpi) ja kunnon hurlumhei meiningillä Kärpille 5-1 voitto.

Tai se toinen. Sport menee 2-0 johtoon ensimmäisessä erässä, RD parkkeeraa bussin omalle siniselle ja Kärppien pitkä päätyyn ja perään ei tuota juurikaan paikkoja. Eikä meidän Goljat kokoisilla hyökkääjillä ole asiaa reboundeille.
Sport siis 2-0
 

NahkaHagrid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Jesse Puljujärvi.
Jatkoille mennään.
 

Koskenkorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Heitetään se nopea vahva luotettava roskakoriin ja sanotaan että pirullinen ja vikkelä Kärpät vie tänään 3-2. Luottoa on, jos ei Manneriin niin joukkueeseen siinä että se pystyy kokemuksensa avulla kaivamaan sen ylimääräisen pykälän ja pelaamaan kovissa paikoissa vaaditulla tasolla. Tänään jos tulee tappio, niin se tulee kyllä huomennakin. Oletus olisi se että joukkue voisi kauden tähän astiseen peliin kaivamaan tähän astisen parhaan pelinsä ja pääsisi edes varsinaisiin pudotuspeleihin. Jos sääleissä tulee jo noutaja, kuten pahoin pelkään, yksi joka saisi antaa peilihoitoa itselleen on Libor Sulak. Mies joka tuskin on pelannut tällä kaudella peliäkään ilman jäähyä.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Sport ottaa voiton nihkeiden vaiheiden jälkeen lukemin 3-1.

Samalla veikkaus jo huomiselle: Kärpät voittaa 2-1, mutta Sport menee jatkoon yhteismaalein 4-3.
 

Koskenkorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät

NahkaHagrid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Jesse Puljujärvi.
Eihän se mene jatkoajalle tänään. Jos peli on varsinaisen peliajan jälkeen tasan, siitä jatketaan huomenna koska yhteismaalit ratkaisee?

Eikun niin olikin perkules, tässähän vedetään chl mallilla? Ottelu päättyy siis 2-2.
 

Micol

Jäsen
Pessimisti ei pety, joten veikataan Sportin voittoa varsinaisella peliajalla värikkäiden vaiheiden jälkeen 1 - 3. Mäkelä ratkoo sitten lämärillä jatkoajalla Sportin jatkoon. Manner kehuu pelin jälkeen Sportin ja vaasalaisten hienoa tarinaa, ja antaa kiitosta myös omilleen hienosta taistelusta ja koko kaudesta.
 

Koodari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jotenkin toi viimeinen kymppi eilen ei anna kovin kummoista luottoa tämän päivän pelille, mutta sanotaan että Sport vie 1-3 ja jatkoille. En veikkaa kumpi menee jatkoon
 

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
1-3.

Jatkoilla Boman jättää jäähyn viheltämättä ja seuraavasta hyökkäyksestä rikkonut joukkue tekee maalin.
 

Koskenkorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tyly fakta on se että jos meinaa että tästä kaudesta tulee enää yhtään mitään niin Sport pitää voittaa. Siis hei come on! Joku vitun Sport...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös