Tulosveikkaus päivän ottelulle

  • 505 929
  • 6 325

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Myös minä intouduin laittamaan mottipäistä Jypin voitolle, joten Kärpillä lienee tänään suuri sauma saada edes piste tasapelin muodossa, mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa.

Juhista vituttaa, joten iskee muutaman maalin. 2-2, jatkoilla jypinkyläläiset vie.
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
4-1. Nyt ei perseillä.
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tänään palataan voittojen tielle yhden ottelun ajaksi. Kärpät voittaa 4-1 ja Spede Pyörälä iskee tänään maalin nro 200. Muut maalit Aaltoselle, Kristofille ja Koblizekille. JYPin ainokaisen iskee Muhoksen mimmi.
Oikeinhan se meni. Jopa kaksi maalintekijääkin meni oikein.

Nyt kohti uusia pettymyksiä
 

Mustikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tappara vie 4-1 Tapparan tekijät Bertrand x 2, Kemiläinen, Kuusela, ainoan meille tekee Jokinen. Pelin painopiste Kärppien päädyssä torjunnat 13-28
 

karfan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun kärpät
Kärpillä ei mitään palaa tänään. Peli pyörii 80% Kärppien päädyssä ja Tappara murjoo 6-1 lukemat. Kemiläinen tekee ainakin yhden, Levtchi yhden ja Peltola alivoimalla yhden. Kärppien ainokaisen tekee Kunyk.
 

avail

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kärpät pelaa ensimmäiset 20 minuuttia kauden parasta lätkää ja siirtyy jo 0-3 johtoon, mutta laiskistuu toisen erän alusta lähtien häviten lopulta 5-3.

Ensimmäisen erän dominoinnista huolimatta syy tappioon on tuttu ja turvallinen valmistautumisessa epäonnistuminen.
 

Micol

Jäsen
Manner lupasi aiemmin, että voitetaan sitten Tappara, kun on pakko. Tänään saattaisi olla pikku hiljaa sellainen tilanne? Näin ollen helppo vierasvoitto luvassa lukemin 1 - 6. Ottelun jälkeen Mamba toteaa kylmän rauhallisesti: "Mitä minä sanoin...".

Voi myöskin olla niin, ettei tänään ole vielä se pakkovoiton paikka ja otetaan aivan huolella kakkoseen ilman voiteluaineita lukemin 7 - 0 (Kemiläinen ja Kuusela tekee kaikki kahteen mieheen). Seuraava peli onkin sitten se odotettu voittopeli - tai jotain...
 

Henkka40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Ketut
En oo pitkään pitkään aikaan odottanu illan ottelua näin paljoa. Tänään on ihan pakko laittaa kaikki likoon koko jengillä.

Jumalauta tänään näytetään!

Ottelu päättyy Kärppien 1-3 voittoon. Maalintekijöinä M.Niemelä, Aaltonen ja Pyörälä.

Toivottavasti en joudu pettymään.
 

Bobi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kiekko-Ketut, Edmonton Oilers
Poltetun maan taktiikka ja Rybarin suonenveto,,,, 0-1 ja Spede painaa 199. maalinsa Kärppäpaidassa.
 

Skyx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Veikkaan, että tässä ensimmäisessä pelissä Kärppien valmistautuminen epäonnistuu täysin (Ei pitäisi, mutta näin jotenkin vaan käy). Viime pelin hyvä ensimmäinen erä on tuudittauttanut Kärpät, jolloin Tappara yllättää Kärpät heidän oikeasti hyvällä valmistautumisellaan.

Kemiläinen jatkaa hyvää paluutaan ja iskee 2+2. Tappara voittaa 5-1 ja Kärppien ainoan maalin tekee Tieksola hienolla yksilösuorituksellaan.

(Olen iloinen, jos olen väärässä)
 

Koskenkorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tappara vie 5-0. Haluaisin uskoa että Kärpillä olisi jotain mahkuja kirvesrintoja vastaan tällä kaudella, mutta onhan tuo nähty. Toivottavasti pelaajilta löytyisi sitä uskoa jota itseltäni puuttuu.
 

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Kauden paras ja ehjin peli toiveissa. Nyt on kaivattua panosta.

2-4 Kärpille, viimeinen tyhjiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös