Tulosveikkaus päivän ottelulle

  • 506 109
  • 6 325

Rekka Pinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Vancouver Canucks
Josko sitä tällä kertaa veikkaisi Kärppien voittoa?

Kärpät-HIFK 4-2

Maalit väsää Pulju, Kunyk, Sulak ja Kuokkanen
 

Warrior13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hifki tulee tänään kovaa päälle, mutta se ei riitä. Kärpät kairaa 5-3 voiton. Kuokkanen tänään peli päällä ja painaa 2+1. Byström kultakypärä päässä jatkaa maalivirettä painaen yhden YVllä.
 

Olbertson

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Leijonat, Kärpät
Eilen tuli satka hävittyä eka maalin tekijän suhteen. Tänään uskon jatkumoon. Satka pistetty kiinni eka maalintekijästä kohtuullisella kertoimella Pyssy-Byströmille.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Laitetaan nyt vaikkka 4-2. Sulak 2, Karvinen 1 ja Mustonen 1 ":D"
 

Micol

Jäsen
Ludwig "liian kova mihinkään liigaan" Byström latoo tänään taululle tehot 2+2 ja HIFK:ssa ollaan ihmeissään. Myös Karvinen ja Kristof onnistuvat maalinteossa kertaalleen Byssen jäätävistä passeista. HIFK:lta maalit taiteilee Keiteleen mies ja joku B:llä alkava random hurri. Ottelussa ei vältytä myöskään draamalta, sillä kokoonpanoon palaava Miihkali Teppo ajetaan toistamiseen ulos 5+20 minuutin arvoisesti ja tällä kertaa syynä on päähän kohdistuva ryntäys. Kurinpito määrää tilanteesta sika-Tepolle 10 ottelun pelikiellon rikoksen uusijana.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chelsea, Boston Bruins,
Kärpät parantaa kotipeliään ja voittaa 3-2 rankkareilla. Kärppien maalit tekee pulju ja Kristof. Rankkareilla ratkaisee juhlaotteluansa pelaava Mika Pyörälä.
 
Suosikkijoukkue
Los Wengeles - Newcastle United - Ukraina
1-4 Lundell jyrää Tepon mutta Teppo joutuu jäähylle koska pelasi niin huolimattomasti.
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Posipetterinä leikin uskovani, että Kärpät pelaa tänään hyvin ja vie voiton lukemin 4-3. Sorry, mutta katupora-Sailio tekee illan avausmaalin.
 

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
Turha vielä yksien treenien perusteella odotella huomiseksi mitään suunnanmuutosta. Jos nyt pystyttäis edes roikkumaan tuloksellisesti mukana, vaikka toki koko ajan tullaan olemaan pelillisesti ottavana osapuolena. Veikkaus 1-4.
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Huomenna paikataan hyvällä yrityksellä muita puutteita. Kanto on vaan liian kova kaskessa. Veikkaan myös 1-4. Viimeinen tyhjiin.
 

NahkaHagrid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Jesse Puljujärvi.
1-3 Lukolle, Pyörälä ohjaa yhden, viimeinen tyhjiin.
 

Maametti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Chicago Blackhaws, Ville Koivunen
Veikkauksella 3,2 kotikerroin Kärpille. Koska lie viimeksi ollut näin kova. Kärpät 3-2 ja pankin kautta kotio.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Yksittäisessä jääkiekko-ottelussa kaikki on mahdollista, kuten se, ettei Kärpät ota rumasti käkättimeen altavastaajuudestaan huolimatta. Siispä lukemien valossa niukka 2-3 voitto Lukolle. Kärppien jälkimmäinen maali nähdään vasta 3. erän loppupuolella Lukon passivoiduttua.
 

Kaspo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Todella sisuuntunut kärppälauma repii Lukon pelillisesti riekaleiksi, mutta maalinteko on edelleen vaikeaa. Kolmannessa erässä Justus Annunen vapauttaa Hermosen läpiajoon pitkittäissyötöllä (ei siis poikittais-) ja Hermonen viimeistelee spin-o-rama-erikoisliikkeellään loppulukemiksi 2-1. Muut maalit Koivisto ja Puutio.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös