Tulosveikkaus päivän ottelulle

  • 505 389
  • 6 325

totonboset

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canes & Junnon aikakauden Kärpät
Tänään on Kärppien elämän ja kuoleman päivä, eikä Pelicans tule todellakaan päästämään Havun joukkoja helpolla. Kysymyksenä on, että pystyykö Kärpät pelaamaan tänään kevään parhaan pelinsä? Jos pystyy, niin tänään otetaan voitto ja perjantaina sarja on tasan. Jokaisen pelaajan täytyy pelata tänään alusta loppuun parasta peliään ja olla hereillä ensimmäisestä luistimen piirrosta viimeiseen. Lahti ei tule tarjoamaan almuja tai helppoa voittoa. Virheettömällä pelillä päästään jo pitkälle. Tason nostoa toivon etenkin yhteen palanneelta Hyryn kolmikolta. Nyt teidän pitää ottaa se homma hanskaan ja nousta toiseksi johtavaksi kentälliseksi.

Kärpät ottaa tänään taisteluvoiton Marko Anttilan jatkoaikamaalilla, ja tämän illan tuomalla itseluottamusbuustilla sarja tasoitetaan perjantaina Oulussa.

2-3 ja. Maalit:
Turunen
Ohtamaa
Anttila
 

Sipe Lervo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Haukiputaan Ahmat, KTU
On tämä aikamoinen ristiaallokko. Järki sanoo, ettei tuosta enää Kärpillä eväitä voittoon löydy, mutta silti tunne hokee, että usko ei lopu ja jollain ihmeen konstilla tämä kuitenkin kääntyy jatkoilla Kärpille 1-2. Turunen & Koivunen junailevat eka maalin ja toisen tekee Bunnaman kompastuttuaan ensin Kokon edessä rähmälleen ja ohjaa Paason lämärin takaraivolla maaliin.
 

LarZu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun pisteautomaatit
Tämä on Kärppien viikko. Havun jengi ei häviä 2 peliä enempää putkeen. Loppulukemat jatkoajan jälkeen 1-2.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
2-3. Pupumies ratkaisee sekunti ennen varsinaisen peliajan loppua.
 
Suosikkijoukkue
Hyvää viihdyttävää lätkää pelaava jääkiekkojoukkue
2-5 Kärpät voittaa, viimeinen tehdään tyhjiin Anttilan toimesta ajassa 59:34. Ekalle tauolle lähdetään tilanteessa 2-0 Pelsujen johdossa.
 

Aubamato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ketsuppipullo aukeaa, Kärpät naulaa Pelsut jäänrakoon 1-7 voitolla. Lopussa nähdään joukkorähinät
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Perjantaina lyödään sarja pakettiin. Tänään Pelicansille rutiininomainen 3-1 voitto.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös