Tulosveikkaus päivän ottelulle

  • 505 929
  • 6 325

19465

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Mika Pyörälä, Ville Mäntymaa
Totaalinen nöyryytys kirkkaissa valoissa, 0-16. Koivunen, Kivistö, Paaso, Junttila ja Berglund hatut mieheen. Viimeisen painaa tyhjiin Granlund.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
3-4. Erittäin tiukka peli, jonka Miika Koivisto ratkaisee kolmannen erän viimeisellä sekunnilla päästyään läpiajoon alivoimalla.
 

Koodari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Aina paha HIFK ja vielä Helsinigssä peli. Kärpät on kuitenkin ollut Havun aikana tyly vieras ja veikataan 2-3 ja. Kärpille. Huomenna sitten vaihteeksi kotona otetaan kuivana 0-7
 

Rekka Pinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Vancouver Canucks
3-2

Turunen ja Koivunen maalit mieheen. Huomiseen peliin Kille nostetaan Jullen tilalle ykköseen, minkä seurauksena kolme pistettä jää Raksilaan ja Kärpät rikkoo 100 pisteen rajapyykin.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Chicago Blackhawks, Real Madrid
Paha etiäinen, että pelillisesti Kärppiä viedään tänään kuin sitä kuuluisaa litran mittaa. 4-1 hiiäfkoolle, Kärppien ainokaisen tekee Kemppainen.
 

Kimu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kärpät hoitaa jatkoajalla ja Kärppien ensimmäisen maalin tekee Anttonen. Laitoin sen veikkaukseen kiinni, joten paree olisi.
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Aina heleppo hifki.

0-10. Kapteeni, Anttila ja Turunen hatut mieheen. Viimeisen naulaa tyhjiin Somervuori.
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
3-2
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös