Tulosveikkaus päivän ottelulle

  • 505 369
  • 6 325

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
JYP on tehnyt noin maalin verran enemmän per peli kuin Kärpät ja päästettyjen keskiarvo on samaa luokkaa. Lisätään tähän se noin 40 prosentin teholla toiminut ylivoima, niin voisi odottaa, että JYP tekee tänään enemmän maaleja kuin Kärpät. JYPin omakin AV on toki ollut luokatonta, mutta Kärpät pystyy tarjoamaan siihenkin get right-mahdollisuuden.

Oisko siis 4-1.
 

Koodari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärpillä on viimeaikoina ollut ihan hyvä ja nousujohteinen vire, tänään siis takki auki liigajumboa vastaan ja 4-1 jälkeen ihmetellään että miten tästä jatketaan. Maaliodottama voitetaan ihan selkeästi
 

Overdoze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Uskon, että tämä onnistumisen fiilis ja nousujohteisuus nyt kantaa, vaikka paikkoja edelleen hukkaillaan ahkeraan. 1-3 silti Kärpille.
 

lemponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tänään taas lämmitetyn, pakasteherneillä ja -paprikoilla höystetyn seitikalakeiton kimppuun. SaiPa tänään vieraissa Lappeenrannassa on Kärpille tähän väliin välttävän hyvä tasonmittari: SaiPa-Kärpät 2-4, Kärppien maalintekijät Junttila, Bunnaman, Koivunen 2.
 

19465

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Mika Pyörälä, Ville Mäntymaa
1-4. Bunnaman, Junttila, Berglund ja Antti-Roiko osuu.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jatkoajalle mennään lukemista 2-2. Tappio tulee lopulta voittomaalikilpailussa.
 

Ukkopekka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Carolina Hurricanes
Kärpät myllyttää 5-1
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
SaiPa on pelannut tällä kaudella 4 kotipeliä, joista 3 se on hävinnyt jatkoilla Kookoolle, Assille ja Sportille sekä varsinaisella lukolle 1-2. Eli suht hyvin on SaiPa pärjännyt muita keskikastin joukkueita vastaan. Veikataan nyt 2-4 Kärpille.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Mielettömän taistelun päätteeksi Kärpät voittaa pelin 2-3 (voittomaalikisan jälkeen) ja Marjamäki tuulettaa pelin jälkeen raivokkaasti.

Huominen päivä voidaan julistaa Oulussa vapaapäiväksi.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
0-9. Kemppainen, Turunen ja Björkqvist hatut mieheen. Ens matsissa sitten luonnollisesti taas hajotettu kyseinen kolmikko.
 

Käppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nyt on kyllä niin iso luotto voittoon, että yleensä silloin tulee aina turpaan... Sanotaan silti 4-1 voitto. Jandus, Turunen, Björkqvist, Antti-Roiko
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Alkukauden mailanpuristaminen on historiaa ja Kärpät nasauttaa ketsuppipullon auki euforisella tavalla, murjoen lappeenrantalaisten kauhuksi taululle lukemat 1-6.
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
1-3
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös