Tulosveikkaus päivän ottelulle

  • 508 281
  • 6 325

Anyman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, 616, kuoleman piiskatanssi...
Viimeisin peli Helsingissä oli varmaan koko kauden heikoin esitys, toivottavasti ei ihan samallalailla oteta kakkoseen ja Blomma on muuri, niin 0-1.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Kärpät tulee otteluun loistavasti ja vetääkin reverse uno kortin hihasta, poistuen tauolle 0-2 johdossa. Toisessa erässä tasaisempaa, mutta HIFK ei tee lukuisista paikoista ja yllättäen Kärppien viimeistely onkin priimaa ja 0-3 lähdetään kohti toista erätaukoa. Kolmannessa erässä HIFK kirii maalin päähän, mutta ei riitä vaan Kärpät vie kolme pistettä Raksilaan lukemin 2-4.
 

Micol

Jäsen
Itse veikkaan tällä kertaa aika tiukkaa matsia, eikä pelkkää kotijoukkueen dominointia, kuten viimeksi Nordiksella. Avauserästä tulee varmaankin jälleen kerran vaikea, koska IFK tulee aivan täysiä päälle ja tekeekin todennäköisesti ottelun avausmaalin 1. erässä. Jos Kärpät saa kaivettua tälle iltaa edellisen pelin asenteen, niin luottoa on, että tänään jotain pisteitäkin saataisiin matkaan. Veikkaan varsinaisella 2 - 2 ja menee rankuille asti. Sieltä sitten ainoa onnistuminen Koivuselle ja Kärpille lisäpiste matkaan.
 

J_Boumedienne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Kärpät, Suomen palloilumaajoukkueet
Yksi kuntopuntarin kärkijoukkueista vastassa, ja Kärpillä alla helpottava vierasvoitto Lukosta vakuuttavalla esityksellä. HIFK on saanut ylivoimansa kovaan kuosiin, joten jäähyjä ei parane paljon ottaa. Asenteen pitää olla tapissa alusta lähtien, ja Blommaltakin toivotaan varmaotteista peliä. Onnistumisten kautta hyvälle fiilikselle jatkoa, ja pidetään lumipallo pyörimässä oikeaan suuntaan.

Näillä eväillä veikkaan Kärpille 3-2 -vierasvoittoa, viimeistään jatkoajalla.
 

Kimu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Neitsyys menee tällä viestillä ja ensimmäinen Kärppien peli tähän kauteen. Kärpät voittaa ja tänään poikkeuksellisesti tehdään maaleja 3-3 ja Kärpät hoitaa jatkoajalla.
 

19465

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Mika Pyörälä, Ville Mäntymaa
Tullaan tänäänkin kovaa, kovempaa kuin eilen. Voitto 3-1. Maalit tekee Leskinen, Kemppainen ja T.Niemelä.
 

LarZu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun pisteautomaatit
Back to backit ei ole olleet tälle kaudelle kärppien heiniä, tasaisuus ja jatkumo puuttuu. Hifki ollut aina hyvä Raksilassa niin sanotaan 1-5. Pelin jälkeen harmitellaan peliin valmistautumista ja ihmetellään olisiko pitänyt matkustaa bisnesluokassa.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Tänään alkaa paukkua! Apinat sinkoilevat pelaajien selkämyksistä, kun uusi agressiivinen ja aktiivinen karvauspeli alkaa tuottaa maalipaikkoja. Täysi Raksila herää viimein syväjäästä ja siivittää joukkueen siihen viimeiseen rutistukseen, jolla kiekot survotaan maaliin. Hikisen ja työntäytteisen 60 minuuttisen jälkeen taululla komeilee selvät 4-1 lukemat.
 

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
En vielä usko renessanssiin, joten peli päättyy 2-3 jatkoajalla. Toivottavasti kuitenkin Kärppien voittoon varsinaisella peliajalla.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
IFK ja Raksila ei ole viime vuosina ollut kovinkaan toimiva yhtälö Kärppien kannalta.

Vieraille pisteet tänään lukemin 2-4.
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Voittoisa kulku jatkuu.

10-0. Leskinen, Heikkala ja Ohtamaa hatut mieheen. Viimeisen nakuttaa tyhjiin Ylönen.
 

Overdoze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Itseluottamus kasvaa jokaisen voiton myötä. Nähdään railakas peli, jossa soi molemmissa päissä eilistä enemmän. Eilisen peli näkyy pienenä huolimattomuutena molemmilla joukkueilla. 5-3 Kärpille.
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
5-3. Viimenen tyhjiin ala Junttila.
 

vanukas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
Voittohan se tänään napsahtaa. Pienimaalinen peli edelleen, joten 2-0 Kärpille. Vika tyhjiin. Kemppainen tekee molemmat maalit.
 

19465

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Mika Pyörälä, Ville Mäntymaa
Pelicans 2 - 3 Kärpät. Maalit tekee Kemppainen, Leskinen ja takaisin sairastuvalta palaava Turunen.
 
Viimeksi muokattu:

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vieraskentällä hieman parempaa suorittamista. Yksi piste talteen tänään, ja Pelicansille 3-2 -voitto jatkoajalla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös