Tulosveikkaus päivän ottelulle

  • 505 996
  • 6 325

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Ois kyllä tympiä lopettaa kausi tähän iltaan, ku on just päästy vasta kunnolla vauhtiin. Eli voittohan sieltä tulee lukemin 1-4.
 

lemponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärpät ottaa tänään tärkeän vierasvoiton maalein 2-3, maalareina Bourke, Manu ja Koivunen, ja sysää Ipan ulos playoffseista.
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Nothing is over, kuten sloganimme kuuluu ;)

1-3, JMA 2 ja Spede 1. Papat päätti, että nyt hinataan joukkue vaikka reppuselässä Tapparan kaatoon. Tampereella on niin upea Nokia-areena, jonka jää on niin laadukas, että siellä pelaa mielellään vielä toiset 4 matsia tähän perään!
 

Rekka Pinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Vancouver Canucks
Nostellaas tämäkin ketju ylös näin kauden alkajaisiksi

Kärpät-Pelicans 3-0

maalit tekee Turunen, T. Niemelä ja Kunyk
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
2-1 nihkeä alku kaudelle. Kivistö ja Ema maalintekijät.
 

Snopek

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Arttu Hyry
3-0 päättyy peli. Sellanen oikein kiva pikku miekkailu. Blommalla 19 torjuntaa ja maalit tekee: Lese x2 ja Davydov tyhjiin.
 

Outlander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Hurlumhei aloituksella lähdetään liikkeelle, tulos 8-1. Maalareina Björkqvist x2, Ema x2, Tiivola x1, Lese x1, Suoranta x1, Kepu x1.
 
Viimeksi muokattu:

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Tavallaan olen valmiiksi jo pettynyt, kuten aina kauden avaukseen lähdettäessä. Kärpillä on kaikki paineet ja peli on varmasti hakemista jopa jännittynyttä. Tässä kuitenkin pelataan jo sarjapisteistä ja jokainen piste on nyt äärimmäisen tärkeä ihan kotietua ajatellen. Pelkkä kotietu ei riitä, sillä CHL - tavoite pitäisi saada täytteen eli kolmen parhaan joukkoon on päästävä. Lähes pakkovoiton paikka, sillä lauantaina on Tappara vastassa ja se vasta pakkovoitto onkin. Alkukaudesta on vielä sekin epäreilu homma, että Kärpät alkukirjaimensa perusteella lähtee kauteen keskivaiheelta, tai Tappara saa aina aloittaa kauden ( mistähän ihmeestä sekin johtuu )
ja ne menee heti kärkeen, kun voittavat kuitenkin sen avauspelinsä. Taas kauteen lähdetään valmiiksi Tapparan takaa. Vittu saatana sitäkin. Pakko voittaa ainakin vähintään kolmella maalilla et saadaan ne kiinni heti, eikä 15 päivä.

Tuskin kovinkaan kaunista peliä on tänään tarjolla, mutta luotan kuitenkin ammattilaisten hoitavan homman kotiin. Nihkeän pelin jälkeen Kärpille 8-0 voitto.
Turunen on illan nimi, tekee 5 pistettä.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Laitan tähän vielä teorian, miksi ensimmäiset pelit yleensä vaikeita.

Eli yleensä kauden alussa kaikki joukkueet ovat innosta pinkeinä, jolloin joukkueiden tasoerot hieman tasoittuu (tsempillä pystyy johonkin rajaan asti kompensoimaan taitovajetta). Sitten kauden edetessä tulee arki ja tasoerot paremmin näkyviin.
 

19465

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Mika Pyörälä, Ville Mäntymaa
Illan päätteeksi taululla tylyt lukemat, 5-1 Kärpille.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
6-0. Koivunen x2, T. Niemelä, Turunen, Kemppainen, Anttila
 

Glove

Jäsen
Vastustajan veskari pommitetaan vaihtoon kolmannella maalilla ahassa 15:31, eikä se vaihtoveskakaan saa juuri mitään kiinni. Peli päättyy siis Kärpille 7-1.
 

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Povaan lopputulosta 4 - 2. Kemppainen iske ainakin, muita ei kristallipallo kerro.
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Tänään voitetaan 5-1

Kärppien maalit tekee:

Kemppainen
Byström
Junttila
Turunen
Hyry
 

PorKär

Jäsen
Suosikkijoukkue
Marjapuuron selityspankki
Selkeä 10-0. Maalit tekee Tiivola x2, Björkqvist x3, Hyry x2, Emanuelsson, Junttila ja viimeisen painaa sisään Mörkö Stretsi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös