Tulosveikkaus päivän ottelulle

Suosikkijoukkue
Kungen Nicklas
2-1

Molemmat maalit tekee Pyörälä.

Mikä on muuten Lukon saldo Raksilasta viimeisen kymmenen vuoden aikana? Muisteltiin, etteivät kovin tiuhaan täältä ole pisteitä vieneet?
 

Micol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mamban lottokone
Kuitataan vanhat kalavelat 9 - 1 tuloksella (pistetään myös samalla vähän paremmaksi).

Kärpiltä maalit tekee: Puljujärvi (2), Junttila (2), Krejcik, M. Niemelä, Pyörälä, Lammikko ja Byström. Lukon ainokaisen iskee Henrik Juntunen...
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
Mikä on muuten Lukon saldo Raksilasta viimeisen kymmenen vuoden aikana? Muisteltiin, etteivät kovin tiuhaan täältä ole pisteitä vieneet?
Varsinaisella peliajalla ovat viimeksi voittaneet kaudella 2012-13. Tuon jälkeen ovat tainneet kolme kertaa voittaa rankkareilla, viimeisin voitto syksylä 2016.
 

mayra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermonen-Koskenkorva-Karvinen
Oskari Setänen seisoo päällään ja ottelu päättyy varsinaisella peliajalla 3-3. "Setämies!", kuuluu katsomosta huuto ja vaikka lukkovahti aivan näkyvästi lotkauttaakin korvaansa, pelisuorituksiin tämä ei vaikuta.

Kärppien maalit tänään: Pyörälä, Räty, Heshka ja jatkoajalla Jarmo Mäkitalo.

Lukon kaikki maalit iskee Ponthus, joka jääkin Oulun yöhön juhlimaan kypärätemppuaan. Muuten Lukon bussi sisältää vaienneita pelaajia. Hiljaa sen ääriviivat erkanevat taivaanrantaan. Vain muutama pää jää haikeana katsomaan ikkunasta, kun Ponthus yrittää uida Rotuaarin pallolla.

- - -

Yleisöä ottelussa on 4382. Makkarajono on hirviä. "Voi hirviä", todetaan makkarajonossa.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mikä on muuten Lukon saldo Raksilasta viimeisen kymmenen vuoden aikana? Muisteltiin, etteivät kovin tiuhaan täältä ole pisteitä vieneet?
No eivät kyllä tosiaankaan ole kovasti pisteitä viimeisen kymmenen vuoden aikana Raksilasta vieneet. Roger tuossa ihan oikein totesikin aiemmassa viestissä, että kaudelle 2012–2013 asti saa mennä, että alkaa Lukon varsinaisen peliajan voittoja löytyä.

15.1.2013 lähti 3 pistettä vieraiden matkaan lukemin 2–4 ja paria kuukautta myöhemmin tuli niinikään Kärpille tappio jo varsinaisella peliajalla lukemin 4–5 säälipleijarikohtaamisen merkeissä. Mikäli viimeistä kymmentä vuotta tarkastellaan niin aika lähelle tasan vuosikymmen takaperin 31.10.2009 Lukko kävi niinikään hakemassa täyden pistepotin Raksilasta lukemin 2–4.

Muutoin tuohon kymmenen vuoden sisään mahtuu kourallinen tiukkoja kohtaamisia niin runkosarjapelien, säälipleijareiden kuin CHL-kohtaamistenkin merkeissä, joista osasta Lukko on poistunut voittajana. Laskeskelin, että 10 pistettä on noiden parin 3 pisteen voiton lisäksi Lukko kyennyt Raksilasta runkosarjaotteluissa viimeisen vuosikymmenen aikana kotiintuomisiksi viemään.

Alapuoleisen spoilerin kun klikkaa auki niin näkee listan kaikista otteluista, joista Lukko on kyennyt pisteitä, voiton tai tasurin Raksilasta viimeisen kymmenen vuoden aikana raapimaan:

22.10.2016 2–3 VL (Suikkassyksy)

19.1.2016 2–2 CHL-välierät 2. osaottelu, Kärpät yhteismaalein 5–4 jatkoon

5.1.2016 5–4 JA

10.2.2015 6–5 JA

15.10.2014 5–6 VL

8.1.2014 3–4 JA

17.3.2013 2–3 JA (säälipoffit)

14.3.2013 4–5 voitto varsinaisella (säälipoffit)

15.1.2013 2–4 3 pisteen vierasvoitto (runkosarja)

31.1.2012 2–1 JA

20.1.2010 3–2 JA

31.10.2009 2–4 3 pisteen vierasvoitto (runkosarja)

Eikä tänäänkään Lukon pisteetön putki katkea kun Kärpät ottaa isännän elkein voiton lukemin 5–3 nousten samalla sarjakärkeen.
 
Viimeksi muokattu:

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Pakko tulla huutelemaan tänne, että tänään Lukolla on normaalia paremmat saumat pisteille Raksilassa. Henkimaailman juttuja osittain, mutta koska pitkävetoni on nyt Kärppien 3 p. voitosta kiinni (eiliset oikein), jaksan hiukan huolestua, josko sitten juuri tänään Lukko yllättää Oulussa pääsemällä pisteille. Minun tuurillani Kärpät voittaa vasta jatkoilla.

Lukon esitykset olivat kuitenkin viime viikolla sen verran heikkoja, että vaikea kuvitella Lukolle pisteitä aina vaikeasta Oulusta. Olikos se niin, että Oulusta ei olla tällä kaudella vielä täyttä pottia ryöstetty?

5-2

Anteeksi huutelu vieraisiin.
 

Wakawakabum

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät,SJS
Kärpät vie jatkoilla tänään 4-3ja
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Olikos se niin, että Oulusta ei olla tällä kaudella vielä täyttä pottia ryöstetty?
Raksila on tosiaan vastustajalle kuin vastustajalle paha paikka ja kuluvalla kaudella kukaan ei ole onnistunut vielä toistaiseksi täyttä pottia viemään.

Anteeksi huutelu vieraisiin.
Suotta pahoittelet. Ainakin mun puolesta kaikki fiksut ja asiaan liittyvät viestit on muidenkin joukkueiden kannattajilta oikein tervetulleita tännekin osioon ja sehän vaan edistää keskustelua. Moni muukin on varmaan samaa mieltä.
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
4-2 Kärpille. Maalit: Kukkonen, Jokinen, Puljujärvi ja Stepanek.
 

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
4-0 ja luonnollisesti maalintekijöinä Völler, Klinsman zwei, Riedle...
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
7-1. Kärppien maalit tekee Tenkrat x 3, Viuhkola, Puljujärvi, Krejcik ja Niemelän Mise, meidän oma EHT-pakkimme.
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ihanaa. Lauantai ja vastassa Hifki!

Tiukka vääntö, 6-0. Byström hattutemppu, Kukkonen 2+0 ja Andersson 1+0.
 

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tiukkaa rääkkiä tulee peli olemaan kuten yleensä HIFK:iä vastaan. Lopputuloksena taululla on lukemat 5-2, joista viimeinen tyhjiin.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Etta, ACO
Hövelinä isäntänä Kärpät tarjoaa HIFK:lle syväpesun ja linkouksen.

Kärpät: HIFK 4-1

Maalintekijät palstan tyylillä: Tauriainen, Kiimalainen ja Kultaranne Perkkiöx2. Lohtumaali Murto
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös