Tulosveikkaus päivän otteluille

  • 353 010
  • 5 274
Suosikkijoukkue
Goldie Goldthorpe
1-4 ja koko Lukon joukkue+valmennus olisi palstatietäjien mukaan syytä vaihtaa kun ei tule voittoja peräjälkeen niin kuin edellisillä kausilla.
 

Mark Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Pyörälä teki omassa juhlapelissään Porissa hatun, niin eiköhän Krisu paina 4 byyriä. Ei vaan riitä, sillä Lukon ketsuppipullo suorastaan räjähtää ja tulos on sama kuin lapsena näkemässäni Lukko-Tappara -matsissa sata vuotta sitten. 10-4!
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
4-3 Lukolle

Lukko johtaa 5 minuuttia ennen pelin loppua 3-0 ja Tappara ottaa maalivahdin pois. 57 minuutin kohdalla tilanne on 3-3 ja täysi paniikki, raivo ja melankolia tottakai päällä niin Äijänsuolla kuin Jatkoajassakin. Lukko onnistuu kuitenkin tekemään 11 sekuntia ennen loppua voittomaalin, kun Abt keskittää Gregoiren syötöstä kiekon Tapparan maalille Nymanin perseen kautta sisään. Abtin keskitys olisi tottakai mennyt n. 3,5 metriä maalin ohi ja kiekko ottaa osumaa Nymaniin kun tämä lentelee pois maalilta Austinin käsittelyn seuraksena vaakatasossa. Tätäkin katsotaan videolta 20 minuuttia, kun illan tuomari pari miettii että onko maalinteko sallittua tällä tyylillä. Ja maali on muuten Nymanin illan kolmas.
 

Kynämestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Red Wings
6-5, Lukko on johdossa moneen otteeseen, mutta se menetetään aina. 3min ennen loppua SaarishVili menee coast-to-coast ja rannaa yläläskiin. Lukko on paniikissa lopun peliä, mutta jostain syystä Tappara ei saa enää tasoitusta. Kuusela tekee ainakin kaksi ja Morleylla vähintään 3 tehopistettä.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
2-5 viimeinen tyhjiin. Lukon maalit Pospisil ja Nyman.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös