Tulosveikkaus päivän otteluille

  • 353 406
  • 5 274

Pattero

Jäsen
Toivottavasti uusi vahvistus saisi ensimmäisen tehopisteen ja toivottavasti tulisi voitto. Katsoin aiemmin tällä viikolla SaiPan peliä Kärppiä vastaan, ja vaarallisia vastahyökkäyksiä tuli monia, vaikka hyökkäys ei kauaa pyörinytkään.

Veikataan Lukolle 4-2 ja ainakin yksi maali Kikolle / Skalickylle ja eiköhän joku pakeistakin saa maalin tilille
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
1-5. Gregoire pääsee pelirytmiin ja mällää 1+2
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Nihkeän nyhjäämisen jälkeen Lukko voittaa 2-3 rankkareilla. SaiPa aiheuttaa aktiivisuudellaan aneemiselle Lukolle vaikeuksia. Ensimmäisen erän Lukko on todennäköisesti ihan jaloissa.

Jos Setänen ei ole vireessä, niin Lukko ei saa pistettäkään.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Pitää jonkun veikata SaiPankin voittoa. Sanotaan vaikka 4-2. Harmittava olisi kyllä tuollainen tulos, mutta viime aikojen esitysten perusteella ja Setänen maalin suulla ei ollenkaan mahdottomuus. Enkä tarkoita nyt mollata Oskaria, vaan puhtaasti hänen edellisiin peleihin peilaan. Toivotaan hyvää iltapuhdetta koko Lukon joukkueelle ja toivottavasti olen pahasti väärässä veikkauksessani.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jukurit on kyllä ollut vittumainen vastustaja Lukolle koko Liiga-taipaleensa ajan. Sarjapisteet tuolta ajalta ovat tasan 27-27, maalit Jukureille 42-53 ja voitot myöskin Jukureille 8-10 (6-2-5-5).

Noh, veikataan silti että Lukko vie tänään historian suurimmilla voitto luvuilla, eli 8-1.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös