Tulosveikkaus päivän otteluille

  • 353 427
  • 5 274

Villi-Länsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks, Leijonat, Real Madrid
5-2

Gregoire
Hakulinen
Kestner
Saarela
Reunanen

Zagi reipas 20 torjuntaa ja 2 maalia ylivoimalla tekee Lugu.

Yleisöä toivottavasti +4000.
 

aimohemmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Säppi ja California Golden Seals
Kalpa on kyllä poikkeuksetta ollut Lukolle viime vuosina todella vaikea vastus, niin nytkin.
1-3 Kalpalle.

Jo vain, näin on ollut epämääräisen muistini mukaan. Joukkueessa ei ole mitään superstaroja, mutta tasaisen varmat ketjut Kalpalla on. Aika lailla nuoria (ja "nälkäisiä") miehiä löytyy runsain mitoin. Ja jokunen hieman vanhempi, kuten RIssanen, Kiiskinen ja Lappalainen esimerkiksi. Nuoremmista Kapanen & Kapanen, Klemetti (olis sopinut myös Lukkoon, mutta teki just jatkosopparin), Simontaival (kuten edellinenkin) ja Aapeli Räsänen. Jatkola vielä maalin suulla ollut hyvä. Tulevaisuuden äijiä kaikki, jos vaan terveinä pysyvät ja kehitys jatkuu.

Jos jatkoille päästään, niin hyvä on. Mahdollinen VL on sitten "suuremmas käres", enkä lopputulosta uskalla edes veikata. Mutta ennakkoon tulee kova matsi. (Laittoivat viimeksi tsadissa HIFKin tiukoille lopussa: HIFK johti 3. erässä jo 4-1, mutta niinpä vaan Kalpa nousi 5-4 tilanteeseen.) Ihan voittoon asti ei kuopijolaisten taisto stadilla kuitenkaan riittänyt. Toivottavasti ei nyt Raumallakaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös